Норвежки лайнер с 4000 души на борда заседна край Бермудите

Норвежки круизен лайнер с 2675 пътници и 1062 души екипаж заседна за 6 часа в плитчина край Северния канал на Бермудските острови.

Обратно в новината

Коментари - Норвежки лайнер с 4000 души на борда заседна край Бермудите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Океаните заприличаха вече на гробница и сметище. То бежанци умрели, то боклук на лайнери, то изтичане на отходни води в морето, Ужас!

Домусчиев избърза да се извинява. Като чета тази статия с 90те тона пасажер и разбирам колко нормално се изказват журналистите. Поне да беше помислил драскача че 3600 души ще тежат повече от 90 тона да не говорим, че корабът при тези размери също има "някакво" тегло, което за някои български журналисти няма никакво значение явно. Според мен Домусчиев беше напълно прав каквото каза.

Тези лайн-ари все нещо им се случва

Запек...

Абе, трите гемии, с които Колумб е открил Новия Свят, са били със сумарна водоизместимост 90 тона.Оправете си грешката и добавете три нули,дир.бг. Богатите също плачат,мдааа...

Тежи колкото 90 леки коли. Това да не дирижабъл

до кога сте има неграмоти юрналисти--90 тона, та това е едно малко корабче 90 тона уваяем юрналяст -- а това е може би 90 хил. тона

Забавен детайл - това е петата крупна авария на този кораб, от които четири са свързани със загуба на мощност вследствие проблеми с ел. инсталациите! Справка - Уикипедия

"Той е дълъг 300 метра и тежи 90 тона." Само от слама ще да са го направили викингите тоя кораб-при 300м. да тежи 90 тона...

Е то ако в Бермудския не заседне къде другаде? Пак че не го е смукнало някое друго измерение ..., а за тонажа ясно 90т. - колкото няколко тира с контрабандни цигара на Кулата ... нищо работа.

90 тона? Та той да беше от шпертплат, щеше да тежи повече. А до 4000 човека не достигат някакви си само 263 човека. Правдивата журналистика! Пази боже.

То май и дир-а, и вести преписват от едно и също място . И във VESTI са същите данни за тонажа и броа на хората.

ей тва е перфектно обслужване на всеки пътник по една трета прислужник

Прочети малко повече за круизите и няма да си чудиш защо е така.

В предходната статия пишеше 3К души. Тиия с нищо друго ли не намериха да се заемат, откакто са заседнали?

относно тонажа...Почвам да се чудя тези джурналя с постоянните абсурдни грешки, които допускат толкова ли са зле или умишлено го правят за генериране на трафик ?! Ако не е умишлено то тежко и на БГ след като интаУектуалният елит е на такова ниво...

и аз това щях да коментирам... омразна ми от прости юрналисти!!! имаите малко разум хораааа, с това парите си вадите!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Този кораб е норвежката версия на Летящия холандец. Явно го е отвял ватъра, заедно с акъла на журналята

Само да не се окаже версия на Титаник...

И после Домусчиев не бил прав....

Значи... не само нелегалните емигранти духат супата!

че е възседнал мотаеща се в района руска подводница. Да изчакат прилива - той ще освободи и двата съда. Все пак това са "само" 90 тона.

Ако журналиста е по-внимателен при превода и на данните, ще види, че тонажа му е най-вероятно 90 ХИЛЯДИ тона, а не 90 тона.

Не бъди толкова дребнав! Миналата година журналистите след яката градушка, журналистите затрупаха София със 100 куб...КИЛОМЕТРА лед, а малко по-късно удавиха Варна с 8 КУБИКА...на кв. метър дъжд, а ти се хващаш за някакви си 90 хил. тона...

"тежи 90 тона" 3600 х 80кг = 288000кг. 288 тона и повече тежат само телесата на пътниците.

взе ми думите....и аз това щях да пиша....

Тази новина да не е писана от някой "олигофрен"?

Ееее, не ми е интересен - пълен с някакви слоници! Аз харесвам 45-50 килограмовите! Значи на круиз няма да ходя (плавам)! ;)