Кризата за Калининград ескалира след заплаха от Русия срещу член на НАТО

Москва заплаши членката на НАТО Литва с ответни мерки за защита на националните интереси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При един конфликт с НАТО ще бъде върната в каменната ера. 30 държави членки плюс 58 партньора са готови да я размажат. Камък върху камък няма да остане там

И от това каква полза?

Вижте, как се изцепи Вазов за: Иван Вазов: Посвещава се на руския народ Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, русците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! Руска сила, руска воля, руска кръв и руский пот ще избавят от неволя наший падналий народ. Бог поддържа крепка мишца и ръка спасителна; той е вложил ней в десница сабя отмъстителна. Нам Русия е надежда, руский цар е наший спас – никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас. Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни – интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифутски в тях лъжи. Род и вяра е идея за Русия най-света; нейний подвиг е за нея – благородна й целта. Със Русия днес съгласни да застанем брат до брат и да станем сопричастни в този неин подвиг свят. Долу всички спекуланти, да сломи се техний рог; да смирят ся интриганти, да живее руский бог!

Самите руснаци видяха сметката на руския цар . Сега един от КГБ се прави на цар, но не му се получава.

Има и други стихията на Вазов, посветени на Русия. Има много други известни български революционери, които са ви изпратили послания от миналото за червения ботуш, ама кой да ги чете. А и колко време да се кланим? Руската империя, беше тази, която участва в освобождението, с половин армия от украинци, фини, поляци и балтийци. РФ не е Руската империя, можете да спрете да се кланяте, така както онзи ден спря президента на Казахстан!

Литва има топки, за разлика от нашите политици, които ги е страх да кажат, че случващото се в Украйна е война. Как нашите партньори от ЕС и НАТО да ни уважават, след като сме членове и на двата блока, а се държим сякаш сме част от СИВ. Пълна трагедия.

Ванга: III-та св. война ще започне от изток. Журн. - Сирия ? Ванга - Не. - Иран ? - Не. - Русия ? - Да.

Ясно тия ще са следващите след Украйна обаче да си чакат реда

Масква, Масква, ти пак смърдиш, Ти пак вониш на КГБ партенки И на комунистически говна

Мирише на майкати ........

Ако някой убие теб, ще спаси света… Дано не можеш да се размножаваш

Россия, Империя Зла, обосралась навсегда

Аре пошли нахуй

Трепане на рашисткия мършоляк!!!! Какви стоки бе?!?!?!!! СМЪРТ НА ВСЕКИ ГНУСЕН ПУТЛЕРАСТ И НАЙ-ВЕЧЕ НА ТЕЗИ В БГ, КОИТО РЕВАШ ЗА РАКОВООБРАЗНОТО путлерче! Скоро ще празнуваме кончината му ЯКО! Подготвям се за панахидата на гнусаря отсега!

Глей да не го изпревариш

Поли много ми е интересно, ти за американците ли държиш? Ако да, това може да е само по 3 причини. Баща ти работи нещо за тях и получавате едни пари, ти бачкаш или просто свириш на някой америкоси и 3 причина, гледал си всички филми с Брус Уйлис как спасява света и си се влюбил вАмерика(демек си тъп) как иначе ве говедо е харесваш тези които разграбват земята ни, тласкат ни към война и се подиграват със суверенитета ни?

за опашката.

Tia me4kata kakva opashka ima :)

Аре пошли нахуй Майка ви дайба блатна

Нямат шанс срещу НАТО

Дали....

А изречението, над не ни трябва планета на която я няма Русия как ти звучи

Тази битка не е на НАТО срещу руската кочина. Тази битка е на източна Европа срещу пияните чебураши заради вековното руско робство. Да ги натирим веднъж завинаги в Артика, тез диви азиатски монголи.

Ние българите сме с Русия. Литовците са фашисти и нацисти

Ние българите сме за България Вие , джендърите, сте цвл живот с рушки хуй в гъза

сте с негърски к.. в задника

Литва е достатъчна да размаже ватенките. Няма смисъл да се включва НАТО. Гнусната вата е осрана до ушите.

Гнусната вата е в главата ти

Братушки, ваше дело правое!!! Победа будет, за вами!!!

Интересна паплач се е навъдила из нашите ширини. Млади сте, не са ви разказвали пряките участници във ВСВ какво е война и какво се случва ако е на собствена територия. Нищо тя историята трябва да се познава, на 100г европейските народи забравят и ядат пердах. Както винаги Великобритания бие тъпана, този път подстрекава Украйна, Полша и балтийските държави и после излиза суха, но тоя път ако се случи конфликт ще ядат сопата.

Добре, че ти деди ми отвори кръгозора с история от рода Родинознание 3 кл.

Пак заплахи.ние ще избием всички ви,ние ще ви бомбардираме,ще ви унищожим,завземем,изнасилим,набучим на кол,ще крадем перални и тоалетни чинии със хеликоптери,ще избиваме цивилни с автомат в главата,ще изстреляме Сармат,ще унищожим цялото северно полукълбо.Нещо друго?А Русия на коя земя ще живее?

Rusofobskite giyauri, kato doidat bratushkite pak, samo edno shte vikat. She duham bate

Ще те бия по главата с БУКВАР :))) Как пък всеки път държите да се покажете колко сте тъпи,злобни,ограничени и безполезни.Идеално потвърждавате оценката ми ! И копейки не заслужавате даже,пълна скръб !

Влиза ли ви все по-дълбоко, сволочь такая?

Литва -победител в Евровизия 2023

През Полша също могат да превозват! Що не пробват? муахахаха

Турите ги Литва наКура там им е мястото.

Русские мудаки обосрались полностю везде. Мир ненавидеть их и заставить заплатить за все преступления против человечества.

Си простак, срам и позор за всички хора, които са ти роднини. Плужек

Подобни на пръв поглед дребни неща могат да създадат много голям проблем. Всъщност ходът на Вилнюс е много глупав. Забраняват транзит и с това забраняват достъп на Русия до собствената и територия. Отказ от достъп до собствена територия може да се изтълкува като провокация. В случая става дума за ядрена свръх сила и подобни гимнастики са опасни.

Руснаците нямат работа там. Щом искат да си връщат територии, съответно да върнат чуждите също!

Има договор когато Литва влизаше в ЕС...тя транзитира през своята тереитория до Калининград а Русия признава границите и. Щом тя не си спазава договора то и руснаците няма да го спазват...Вилнюс е нищо повече от беларуския град Вилно а Каунас - Ковно...дадени са на СССР вследствие ВСВ а не на Литва... Правоприемника на СССР е Русия - факт...отделно Литва никога не е била балтииска държава...Клайпеда ( Мемел) също спада там...в групата

Ваньо, а нидей брат да съ излагаж тукъ, нарани прасеата и си лягаме

_stankow

Вулгарността вече не е на мода.

Там,където краварят(ФАЩ и Ингилизите) изпонасере,не се чисти,не се пере .

100 танка през 10 метра могат за 1 час да направят коридор между Русия и Калининград като преди началото ще избухне цветна революция и Русия ще спаси демокрация в Литва.

Жеков, как е математиката?

Русифилистично Педерастче 1500 танка не можаха дохарков коридор да направят

Аре пошли нахуй

Сами нищо не могат Блядовете Без беларусите и украинците, буряти и кадировци им е армията Пълни жалкари, Сър…

"Джендърите" ви късат пърдялниците, а , руские? И това е само началото,сещай се..

Това някоя нова холивудска фантастика ли е? По кой канал я дават тази нискобюджетка?

Руснаците съвсем изтрещяха. Значи е ок да нападаме съседни страни, но да ни спират влаковете било незаконно... Ами както не ви пускат да летите,така вече не ви пускат да минавате. Какво се учудвате толкова?

За тоя влак си имат договор Руснаците с Латвия, който ако не се спазва няма да ги спаси и нато.

То и за газа имахме договор с рашистите

Незаконно е по международен договор. Както ще е незаконно Германия да има ядрено оръжие или България да прави самолети.

Ще има май разрастване на "специалната операция", а НАТО ще доставя оръжие и "осъжда"...

НАТО няма да "доставя оръжие осъжда" а ще воюва ако бъде нападнат. Литва е член на НАТО.

Нато ще се зъби, но няма да воюва.

Тя пък една Литва :)

Че и минуси наслагали чебурашките :-) Хептен се зомбираха от пропагандите си. Само това им остана на путягите след осирането в (както я кръстиха на себе си) Осрайна, че да се натресат на големият кур НАТО, който все им е в устата.

самите руснаци мърморят, че поляците ги чакат от 30 години да стъпят накриво за да стъпят те на свой ред в Кьонингсберг. НАТО докато излезе с каквато и да е декларация поляци и литовци ще поливат победата. Е след това ще изядат някоя и друга ракета от русийката, ама тогава вече НАТО ще се намеси.

Нато ви хвърли ръкавицата, аре ве, нали сте много отворени? Руски кавали и човекоподобни русофли

За тебе само ЩЩД

Ооо, наборее, радист си бил, схвана посланието? ВЯЗ или 140ка?

Литва иска много бързо да стане част от Русия.

По-скоро Калининград пак ще стане Кьонигсберг, а град Советск - Европейск хахаха

След еазгрома на Рашка-говняшка ще съ върне при майка Германия

не може защото: 1. там няма ни един германец останал (гаранция - Сталин) 2. Германия е подписала преди 32 години документ, че се отказва от всички претенции териториални в тази част на света. (но поляците не са :) )

Освен да си го премести Отзаде ;)) Аре пошол нахуй

Кат стар масквич в редки лайна Кой ще воюва стещу НАТО ? Бабишките ли? Аре пошли нахуй

Блокирането на пристанища, проливи, канали, търговски пътища, митници и други, налагането на блокади или нарушаването на наложени блокади е най-честата причина за война в историята на човечеството. Най-най-честата. Стотици са. Руско-шведските конфликти, руско-турските конфликти, Данцигският коридор, Суецките кризи, Панамската интервенция, нефтеното ембарго на САЩ срещу Япония, предизвикало Пърл-Харборското нападение, отказът на еврейските банки на кредити за Германия, окупацията на Иран през ВСВ, войните в Персийския залив, каперските атаки, сомалийското пиратство и пр. и пр. и пр., невъзможно е да се изброят. Така че действията на Литва и подстрекателите ѝ са абсолютно безотговорни. Исторически престъпни !

Станков, интелиентно , момче си но доста ограничено! Винаги възпитан, сдържан, информиран, но откъде тази любов по Рассия, българин ли си, отвори си очите, прочити пак малко история и факти, не сме 1980г вече

Къде да прочете, в метотидичката която ви дават ли? Че той може би не е бил стипендиант на Сорос.

_stankow

Защо "малко" да чета. Всичко ще прочета. Ето, пускайте. Всичко ще прочета и даже ще го коментирам. Каква е тази граница, която поставяте, до 1980-та година ? Защо се фиксирате само върху Русия ? Да чуем вашите примери, разяснения, притчи и бележки ! От цялата човешка история. От цялата география, от всички цивилизации. Най-малкото - интересно е ! :)

Русия срина половин Украйна в безсилна злоба, блокадата на Кьонингсберг била престъпна, ол райт ли си?

_stankow

Даването на повод за война на една велика, ядрена държава, в угода на друга държава, на друг континент е безотговорно поведение. Още повече, че преди 2 месеца Литва се скара, скъса всички отношения и с Китай. Тя какво, камикадзе на щатите ли е ? А къде са нейните интереси ? Плащат ли и, за да скарава Китай, Русия и Щатите. Ако беше някъде в Тихия океан - нямаше да имам нищо против. Но тя е на другия фланг на Източна Европа. Заедно с нас. Иска да подпали Европа ? Както го направи Полша през 39-та ? Заради един Данцингски коридор ?

Преместването на византийското тържище от Константинопол в Солун. Хан Крум.

Са приготвили бункерите си в нова Зеландия и не им пука за останалия свят. Само до нова Зеландия не стигали ракети с ядрен заряд.

Съвсем ли си сигурен? Даже и от подводница?

Кьонигсберг е бил богат и процъфтяващ град, през Втората световна е напълно сринат от руснаците, които по-късно вдигат там панелки и го кръщават Калининград. Днес това е циреят на ЕС. Би трябвало да бъде отнет от Русия и да стане федерална територия на ЕС.

Попитаха един американски генерал, дали не се опасява, че ако Путин се почувства притиснат в ъгъла, е възможно да използва ядрено оръжие? Той отговори, не, Путин няма да използва ядрено оръжие. Руското ядрено оръжие е силно, ако не бъде използвано, така то има превантивна сила. Ако се използва, то ще загуби своята сила, а това се знае и от Путин!

Така е. Но употребата на конвенционално оръжие също хич няма да е здравословно за малката Литва и хич няма да намали главоболията на ЕС. Даже значително ще ги увеличи ...

малката Литва вече си има големи батковци! Литва го поиска това и знае защо, през 90 -.та година и се случи случка!

Ние знаем, че еврогейците си падат педофили и ще онодят малката Литва и после ще се чуди как трябваше да действа, за да не я боли д-то.

Това е така наречият ядрен парадокс: Колкото повече считат, че ядреното оръжие не може да бъде използвано, толкова повече се увеличава възможността то да бъде използвано. И обратното - колкото повече се изразяват опасения, че ще бъде използвано, толкова по-малка е възможността това наистина да се случи. А този американски генерал е тъпак. Да беше погледнал в историята. Щеше да види, че по времето на Варшавския договор НАТО разполагаше с доста по-малко конвенционални сили от соц-лагера в Европа. И разчиташе на употребата на ядрено оръжие за изравняване на шансовете във войната. Сега е обратното - НАТО превъзхожда 5 пъти Русия в конвенционални сили и най-нормалното е, тя да разчита на ядреното оръжие за изравняването на силите. За сведение на тъпака с лампази, това го пише в документите на НАТО и оценките на американците от РАНД, които очевидно са доста по-умни от него.

Продажници. Май бавно и сигурно НАТО ни води към светлото (за някои) бъдеще на трета световна война, нищо ново. что делать ?

Тези санкции са на ЕС!

Республиканцы Техаса хотят провести референдум о выходе штата из состава США Республиканская партия США в Техасе предложила провести референдум о выходе из состава Соединенных штатов в 2023 году.

колкото пуснаха Шотландия

нали там е люлката на демокрацията как няма да ги пуснат? глас народен, глас Божии

както казват в САЩ "вярваме в бог пише го на долара:), но останалото в брой" (пише го на долара:) We trust in god, but the rest in cash

Колкото ще пуснат референдум за отделяне на Калининградска област, толкова ще пуснат и за отделянето на някой щат от Америка. А и видяхме какво се случва и след успешен референдум, какъвто е случая с Каталуния!

Откъде се навъдихте такава сороска паплач, историята си знае как се отнасят с отрепките.

Кремълски предател

латишки глупаци не мислят! Ще провокират трета световна война!!! И тогава пак ли ЕС ще каже, че послушно се прилагат санкциите и наистина ще стане световен, е европейски проблем!

То така или иначе, натам вървят нещата, и да искаме, и да не искаме. Идиоти джендъри ни управляват и явно малко трябва да се попрочисти светът от антиприродни образувания... Жалко за нас, обикновените хорица.

Време е НАТО да освободи поробените народи в руската империя и ние да си вземем Волжка България- на преброяването 2011г 7 милиона се определиха като волжки българи.. О руските примати да ги натикаме в Сибир и да направим там резерват и зоологическа градина за последните първобитни получовеци и канибали.

Республиканцы Техаса хотят провести референдум о выходе штата из состава США Республиканская партия США в Техасе предложила провести референдум о выходе из состава Соединенных штатов в 2023 году. ББААХАХА ХАХАХА ХАХАХА

когато става въпрос за европейска виза, като северномакедонците

Смени си дилъра! Дава ти нещо гадно.

Една война срещу нея не е толкова лоша идея И ние ще намажем щото тоз тъп сме сред победителите

Или Волжка България за нас Като репарации за 45 години съветско робство Да живей България!

Англосаксът да ти даде нефтено поле, при положение че може той да го вземе??? Влез в реалността:))))))))))))))))

Ще си го премести Отзаде Аре пошол нахуй

Време е немците да си върнат изконните немски земи

Там блядове никога не са живели

Немците отидоха лично до Москва, за да ги поканят да се настанят там:))))))))))))

Целия свят видя жалкара им армия НАТО ще ги сгази за три дни Мдаа

Кат луда крава