Държавата се разшета за дълговете си

Заместник-министърът на финансите Владислав Горанов започна поредица от срещи с колегите си от отделните министерства по повод натрупаните задължения към фирми, съобщиха от пресцентъра на МФ.

Обратно в новината

Коментари - Държавата се разшета за дълговете си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

предните ни окрадоха,днешните им плащат версиите.кога ще има правда у нас.

Kato gledam Gurzia kak dobre sa krali, che i naroda im tokova e dovolen i predovolen, che sega shte im izleze prez nosa v sledvashtite 30 godini. 400 miliarda zaduljenia. A niakoi v tozi forum samo za primer mi socheha gurzite predi vreme. Shto se izlagate s takiva komentari? Kakvi strani ima po sveta, nashta e cvete kolkoto i jalko da zvuchi tova.

още има арменски поп?

Коя държава, че не се сещам?

da taka e i na zapad se krade no horata sa dovolni.

Дълбоко се лъжете, че само предишните са крали. Да не мислите, че и тези няма да крадат...охааааа. Първо да поразчистят и започват. Присъщо ни е да крадваме ;) По-скоро е чисто човешка черта. Сигурно и на запад се краде, но умерено - така, че народът да е достаъчно доволен, че да не му пука

????????????????????

Да, прав сте!! Добре, че дойде човек от световната банка, че да ни покаже на практика какво е държавен рекет от 10 процента. Стройтелните обекти се приемат от двете страни и се плаща за свършената работа. Ако някой е злоупотребил с това от държавните чиновници да му търсят отговорност, но да ми казват, че всички са бандити, нали знаете, че звучи най-малкото наивно. А що се отнася до светата тройца, ама моля ви. Колко време трябва да мине, че да спрете от ГЕРБ да се оправдавате с нея. Този бюджет е на ГЕРБ, а вече се говори за 1,8 %дефицит. Хайде сега погледнете в Закона за държавния бюджет и кажете за какво става въпрос. Този бюджет е правен от ГЕРБ и това показва колко сте зле с нещата. Всъщност то не е като да крадеш ток, да обясняваш, че си правил заменки ама твоята е закона/по 0,60 ст./, да прикриваш митническо нарушение и т.н. Къде са 2 млрд., които се губиха от митниците?? Вместо това, като уволнили близката на Костов от Благоевград, която работила в митниците, за 2 часа и изискали обратно заповедта, защото станала грешчица. Ама моля ви се. Изчерпихте си репертоара. Тозе бюджет е планира от ГЕРБ и изпълнението е негово. И не ми казвайте, че при старите било не знам как си. Нали затова ги сменихме, пък се оказа, че новите още по-зле. Всъщност ето как работи подопечната на СД НАП - Русенец ходи 8 пъти до данъчното заради 1 ст. 02 март 2010 / News.dir.bg. Дълг от 1 ст. към държавата причинил на Илия Илиев от Русе куп нерви и 8 посещения в местното данъчно. Ходенето по мъките започнало, след като решил да си извади документ, че е изряден данъкоплатец. Причината била, че Илиев кандидатствал по проект, финансиран от еврофондовете, съобщи БНР. От НАП му казали, че трябва да плати 1,67 лв. Човекът ги внесъл, като за услугата в банката дал 3,50 лв. Когато обаче потърсил след няколко дни документа от данъчните, се оказало, че му е начислена лихва от 1 ст. Така се наложило да остави втори път 3,50 лв. в банката, за да погаси и този дълг.

Задграничните няма да ги пипнат, щото ще окошарят премиершата.

А кой е разрешавал поръчките, за които не е имало реални пари в бюджета? Тройната коалицийка. Защо? За да си вземат комисионните. Сега онези същите, които са ги раздавали пищят защо не плащате на бизнеса. Ей на това му се вика наглост. Добре, че финасовия министър е човек от чужбина, а не като досегашните лапачи, които поради зависимост от партията натовариха данъкоплатците със сделки без парично покритие.

da, to4no ili -10%

Значи, Влади Горанов ще го лансират за новия министър на финансите. Защто няма логика в този кух ПР който му поеха на това момче.

А кога ще се разшетате за ограбените задгранични дружества???

ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ!?!

А защо го няма Министерството на транспорта, НК ЖИ и т.н. и защо само с големите фирми? Малките фирми имащи договори и изпълнямали всичко по тях да фалират и семействата им да изнемогват. Да се изплатят задълженията на държавата към всички, а не избирателно!

с какво ще ги платят като дефицитът е 500 млн. Предполагам че за март прогнозита са 3 млрд излишък. Колко псувах тройната коалиция и не си давах сметка, че може да дойде ден да я искам отново, въпреки, че знам, че крадяха много. Лошото е че тези ни продават евтино. Ха сега избирайте. Егати държавата дето Боко и е премиер и хер Флик финансов министър.

ако искаш да ти платят-първо кинти в касичката на ГЕРБ-иначе няма...

НЕКА РАЗБЕРЕМ НА КОГО Е БАНКАТА ? Както сами виждате пише такса от 3.50 , която е платена 2 пъти на банката заради тази 1 стотинка, та колко платци има и какви пари прибира банката ? Питам се няма ли друга банка , която има по ниски тарифи? Въпросът е кой лапа от народа чрез тази банка , на кого е ?

кур не излиза от тази държава за банановата де.

Май я подкараха като Сашо Томов. Първо ми дайте на мене нещо под масата, а на другия ден парите ще са ви по сметките. Дупе да е яко на всеки, който има да взима от държавата

sled tapan svsadba,a moge sled dagd ka4ulka,ebatati tapatada kazvam kakvo..........