Борисов и Дянков: Еврозоната да се поучи от нас на дисциплина

Премиерът Бойко Борисов и финансовият министър Симеон Дянков посъветваха в неделя другите страни от еврозоната да се поучат от България по отношение на финансовата дисциплина. Премиерът потвърди, че засега няма да се бърза към еврото.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Дянков: Еврозоната да се поучи от нас на дисциплина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жорди, колко си прав. Голям късмет и мъдрост прояви българският народ с избора на Борисов и политическа партия ГЕРБ на последните избори. Единствено правилно решение след пагубните тройни коалиции, лъжливи измишльотини и крадливи практики. Червените кретени от Позитано стигнаха до там, че почнаха да се крият от самите себе си. Сега най-голямата обида за ,,социалиста" е да го наречеш бивш комунист. Въпреки, че се качва по върховете да пали червена петолъчка без да знай защо. И другарите с безподобна наглост наричат комунисти своите политически опоненти. Но не си вярват даже те самите, комунист е тяхна запазена марка...дотам са я докарали. Само можем да им се присмиваме и да ги сочим с пръст... малки червени пигмейчета.

Ооооо, още на сегашните избори през октомври ще видиш колко поумнял е българския народ и как изборите ще бъдат тотален провал на ГРОБ. Герберастите така си повярваха, че са нови хора и спасители на България, че започнаха да наричат своите досегашни съратници свои врагове и политически опоненти - А В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ВСИЧКИ ГЕРБЕРСКИ ВОЖДОВЕ са СТАРИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП И ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Смятай докъде стига наглостта на комунистическата партия, за да бъде отново на власт в лицето на ГРОБ, е готова да се конфронтира с своето крило БСП. Лошото е, че успяха да заблудят много хора, да се надяваме, че хората вече са разбрали грешката си, и няма да гласуват отново за ГРОБ. Гласуваш ли за ГРОБ, гласуваш за БКП !!!

Дядка, ти заслужаваш да стоиш целогодишно на Бузлуджа и червената петолъчка да те огрява денем и нощем...Но Бойко пак ще ви удари поредния изборен шут, този път още по-болезнено.

Не, че подкрепям Борисов, но тук е пълно с неуки и глупави хора. По време на криза да вдигаш заплати е самоубийство. По време на криза да оправяш бакийте на комунистите.. е лудост!! Радвайте се, че не намаляват заплати както в други държави.. Строенето на магистрали е много правилно! Никога няма да се върне времето на комунизма, за това което сме наследили от тристранката това ще сърбаме..! Толкова е просто, не може да строим заводи без пътища и пазари. Не се заблуждавайте, че ще се върне старото време... След време ще разберете че Борисов е бил прав, Дано комунистите не спечелят и да почнат да берат плодовете на това правителство, които са неизбежни! Те правят най-болезнената реформа за страната. Не им се сърдете а им помогнете! След 2-3 години България ще бъде много по напред от Гърция, Румъния , Унгария и други. Защото основите са положени за едно светло бъдеше (изстрадано бъдеше). Но това е цената която трябваше да платим заради комунистите. Предлагам да се проведе референдум за забрана на социалистическата партия... Злото за България, причината да сме на това дереже! Успех на всички реформатори. Народе потърпи още съвсем малко...това е правилният път за България..

Ееех, мислехме, че комунизмът си е отишъл, ама той още кънти в нечии герберастки кухи глави! По време на криза се строели магистрали (пътищата ги забравихме?!) - да, вярно е ако кризата е съпроводена с инфлация. За да може да си запазиш парите като ги влагаш в нещо. Така правили едно време германците. А сегашните германци какво направиха в началото на сегашната криза? Вдигнаха потреблението за да няма спиране на производствата. Как го направиха? Сещайте се сами. Във всеки случай с пари, много пари. А сега какво казват днешните герберасти - потърпете още 1 ли беше, 2,3... не знаеш колко години. И щели сме да станем по-добре от Гърция (а тя уж беше по-зле от нас?!), че и Унгария дори. Как бе, пребоядисани комунисти, ще стане това? Добре, ще имаме нови магистрали, ама кой ще се движи по тях като производството е направо умряло? И с месеци, че и с години се забавят плащанията на държавата дори и към фирмите, дето работят по големите структурни обекти. За междуфирмената задлъжнялост да не говорим!

видя комунизъм бре, глупав? Не на комунизъм ти кънти, а на празноглавие, на куха манерка. А коментарът е пълна глупост, никаква идея, никакъв разум. Нещо си чул, нищо не си разбрал, ама пише глупости чукча, пише да не заспи...

И как, другари комунисти-герберасти, си представяте нещата да се оправят като пак пуснахте парата във свирката, а в локомотива няма никой. То с желание и с "ура" не става - трябва и акъл да управляваш една цяла държава. За 2 години се "насладихме" на едно управление, дето е по-лошо и от Жан Виденовото. Сега само валутният борд и ЕС донякъде ни спасяват да си държим главите над водата. Само че те не са измислени от Бойко Борисов. И по-добре! И никакъв ГЕРБ и никакъв Бойко, дятков и не знам кой си са панацеята - напротив, ако някога се оправим - ще бъде въпреки тях.

Рядко могат да се съберат повече безсмислици на толкова малко място. Малките клети и смешни бесепарчета считат това за интелектуален връх. Като Бузлуджа, където се качват да палят някаква червена петолъчка и да замърсяват природата. Но това си им е а приори - да цапат , да лъжат и да се самозаблуждават. Затова толкова болезнено преживяват всеки роден успех и че от 10 години Бойко им бие изборни шутове. Както си иска - отляво, отдясно или право в задника, както бе на последните избори. От тази гледна точка можем само да ги съжаляваме...

Жорди, наистина се усеща едно мъчително оздравяване. Гладно е още, и ни е празна торбичката, но горе-долу крепим положението на бавна капка. Поне не ядем повече, отколкото произвеждаме, като комшиите.

Прав си - желанието го приемаш за действително. Но изборът си е твой. Ние обаче нямаме намерение с теб "да стоим гладни".

Лозунгът днес е ясен: "Изритай ГЕРБ - Спаси България" !

поучават как да изтребват населението си. Нали тук е опитната лаборатория за експериментите по мизерно оцеляване. Проблемът ти Флик, е че цялата ви мародерска система си отива, сдухана е, мъртва. И ще отговаряте, ти и господарите ти, за геноцид и престъпления срещу човечеството.

Хайде, скривай се в червената си миризлива дупка ...

след 3 г няма да останем и 2 милиона .браво на пьпчивия дянков и пожарникара тьп

къде гледа господ, та не слиза да си събере верисиите и тия двамата ?

Господ е бълг...... и си знае....

Перверзно е България да изнемогва спазвайки финансова дисциплина и понасяйки бедност на почти всички нива на прослойки от обществото , докато на юг от нас оказва се и в Италия, Испания и може да изскочи още някоя държава, да се раздават пари с лека ръка . Нали сме член на ЕС, къде са еднаквите фискални правила , или ,, моето си е мое общото ще го делим . Ще излезе вярна поговорката ,, на работливия му дават още работа а на мързеливия му дават помощник ,,

Е НА КВО ДА СЕ НАУЧИ!!!ТЕ ТОЛКОВА НЕ МОГАТ ДА КРАДНАТ!!!

Крадците като теб не са толкова много, проблемът е, че сте безнаказани. Но е до време, скоро ще плащате с лихвите.

Тоя няма ли кой да му подскаже да млъкне

слез господи и си обери верисиите

На чий гръб? Гърците били зле в макро аспект!? Ама вземат по 3-4 000 евро заплати и имат минимална пенсия 800, цените в магазините са като при нас и не работят между 14.00 и 17.00 часа. Плеценете кой е зле?

ДА АМА ОНИЯ В ЕВРОЗОНАТА ВСЕ ОЩЕ СЕ ХРАНЯТ... НЕДИСЦИПЛИНИРКОВЦИ ТАКИВА АМА ХА...

Ти разбира се повтаряш като мантра, че кражбите и корупцията са намалели, а в действителност е точно обратното. Ето ти няколко факта: изплюскан фискален резерв - спестяванията на държавата, изплюскани пенсионни фондове. Хиляди акции на НАП, глоби, конфискации, тук въпроса е -КЪДЕ ОТИДОХА ТЕЗИ ПАРИ?? Пенсии - не, заплати - не, здравеопазване - не, образование - не. Да ти кажа къде отидоха всички тези пари - по партийните централи, и най вече в джобовете на ГРОБ, а ти продължавай да вярваш, че държавните пари са на сигурно място!! Надявам се, че няма да излезеш с тъпото оправдание, че всичко това е вложено в няколко километра магистрала!!!

Това беше реплика към Распутин

Боклуците, които от 2 години се упражняват в плюене по Борисов и особено по Дянков, нека да кажат - какви забележки имат, какво е направено така, пък те биха го направили иначе...Борисов дойде на власт за 2 неща - ПЪРВОТО - да спре КРАЖБИТЕ, БАШИБОЗУШКИЯ ГРАБЕЖ, който от 22 г. упражнява т.нар."политическа класа" в България. Аз бих ги нарекъл "политически КРАДЦИ"! ВТОРАТА задача на Борисов беше да направи КАКВОТО МОЖЕ в тая опоскана държава и в тая непризнавана от предишните КРИЗА. С първото НЕ СЕ СПРАВЯ много добре, има много да се желае, много КРАДЦИ на средно и ниско ниво(особено в общините) битуват НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ. Постиженията на Борисов са главно във ВТОРАТА задача и главната заслуга за това е финансовия гений и неумолимата твърдост на Дянков.Не случайно Дянков е най-силно атакуван - без него Борисов е едно НИЩО и ще падне за има-няма 6 месеца...!

На колко годинки си бе Распутинчо? Ако си от по старите няма начин да не си откраднал нещо а ако си от младите Герберчета то гепи смело щото нема много време

Распутин е "бившо" ченге, дето е пратено във форума от герберастите да мъти главите на хората с глупости и щуротии. И от известно време се опитва да подготвя почвата "ако правителството на ГЕРБ падне". Затова сега е на вълна "осанна", но скоро ще започне да пее "разпни го". Май сме обречени тия милиционери цял живот да ни се бъркат в съдбата. До кога ще ги търпим?

Распутин ли си, Раздутин ли си не те знам, ама не виждаш ли, че така обиждаш почти целия Български народ. Погледни по форумите под всяка новина за Борисов има по 300-400 коментара. Освен ти, АВРОРА, КАЛИТКО, и до някъде КГБ, някой друг виждаш ли да хвали Тиквата. Явно доста парички ще ви трябват за по мургавите избиратели, за да спечелите изборите.

Бойко, да ме прощаваш, но това е кретенско. Народът гладува в мизерия от затягане на колана и едва диша, а той тръгнал акъл да дава на другите... Вдигнали му рейтинга кредитните агенции... голям праз! Какво следва от това? Абсолютно нищо.

Бойко, преди да даваш изявления накарай някой да ти драсне два - три реда и ги чети до 24 часа - за да се изкажеш що - годе нормално.

Някъде четох, че 10г. дете спестило 35ст от 2лв джобни, понеже било финансово дисциплинирано и си купило кифла и малък айрян...взело да дава съвети на финансово недисциплинирания си баща, който хранел освен него и сестричката му, и майка му, и тъщата, и 25 човека в частната си фирма и плащал редовно заплати, осигуровки и подкупи, че видиш ли, много харчиш, понамали темпото...

Ако за Гърция има идиоти да дават пари, то за Америка няма от къде да се вземат толкова пари.Трябва да се вземат мерки, разумни не панически. Не да се спасяват фалирали отдавна икономики, а да се гарантира ПРЕХРАНАТА на народа ни и на всички хора по света.

Светът е на за съжарение на прага на не криза, а на пропаст заради американци, гърци, италинци и т.н., тия нещастници за рейтинга си мислят и въобще не им пука за нас, народа.

Долу мутро-мафиотското правителство на ГЕРБ.

Дядка, пак сънуваш лоши сънища посред нощ...Не се стряскай.

Аз съм човек в активна възраст, но единственото управление с което мога да сравня управлението на Борисов е управлението на Жан Виденов. Предполагам, че ще бъде свалено по същия начин - като дойдат пак студовете народа ще скочи и ще измете тази герберска пасмина.

КОМУНЯГИТЕ ПАК СА ОСМЪРДЕЛИ ФОРУМА СЪС ЗЛОБНИТЕ СИ ДРАСКАНКИ.... НЯМА ВЛСТ ЗА ВАС, "ДРУГАРИ"... НЯМА И ДА ИМААААА..

А гербаджийчетата осмърдяха цяла България, ама явно не си усещат миризмата на изгорели бушони

Бойко ти си голяма работа бе,оправи България,напълни всички гробища,народ не остана. Що не станеш президет на света, ти си толкова нагъл,че и това сигурно си мислиш ,че е възможно да стане.

Даваме ги всичките накуп, за Фидоска нема да искаме да я плащат на килограм живо тегло- да ходят да оправят Европа, после и ония през океана, нас вече ни оправиха!

Борисов и Дянков са отличен тандем и заедно с останалите министри оформят един работещ кабинет. Няма нито един червен мърльо, нито от догановата пасмина на ръководните политически постове. Закъснява прочистването надолу и по места и това създава определени проблеми. Но Борисов знае кога, как и къде. И в това е шансът на българите...От така наречената конструктивна опозиция няма и помен. Има само глупаво противопоставяне и вредни за държавата ,,опозиционни" действия. Но както се вижда Премиерът и министрите имат здрави нерви и работят задраво. А самоопозоряващата се опозиция става от ден на ден все по-безинтересна и затъва в безизходност. Примери за това има много и в този форум - безсмислени нападки, омерзителни квалификации, долнопробни измислици... и т.н. предимно от ,,левия" сектор. И пак нищо - червеният балон отдавна е спукан, издиша постоянно и трудно се надува от няколкото дребосъка, колкото и да се напъват.

Има и син балон. Той пък е съвсем разпран...

За съжаление червеният балон не е спукан, а се надува така както гербаджиите са червени по своята същност. Въпреки всички свои прокламации ГЕРБ са разклонение на БКП, и като бивши и настоящи членове на същата партия провеждат една геноцидна за българския народ политика. Не е достатъчно да се тупаш по гърдите и да крещиш "аз съм антикомунист", трябва и действията ти да са в синхрон с думите. За съжаление те не са и сме свидетели на възраждане на комунизма в лицето на ГЕРБ.

Бесепарчетата започнаха да се срамуват сами от себе си. Стигнаха до там...т.е. до дъното, по - надолу няма. И заблуждават собствения си електорат, който с последни усилия пали червената петолъчка един път годишно на Бузлуджа.

"Борисов знае кога, как и къде..." Борисов нищо не знае. А, пардон знае да рита топка.

да де ама България на дава помощи на Германия през еврофондовете. Тъкмо обратно Германия дава помощи на България ;) Нали;)

Германия колкото и да ни дава не може да върне това което ние сме и дали през '41 - '44

stingdim@

-Тате , циганинът ли е най-големия престъпник в България? -Много си тъп Манго ! Най- големия престъпник е винаги изкъпан,избръснат,усмихнат,костюмиран, има големи къщи, жени се и развежда когато иска,има много охрана около него,на рожденния ден всички политици му правят подаръци, не ходи на работа -но получава милиони и има власт над депутатите . -Тате тогава излиза ,че най-големия престъпник е Доган !

Калитко, ама мнооого тъпи вицове бе, мъженствен! То нормален човек, и да се напъва, не може да "изходи" такава простотия. Ти как успяваш? П.П. Иначе много добре си описал идола си. И той взе да се облича прилично в скъпи костюми, взе да се бръсне (в сравнение с него Дуган с неговия вид на леко подпийнал направо е карикатура - пък ти го изкара... манекен). И се усмихва мазно на др. Мая... И той не ходи на работа, а играе тенис, футбол, карти... И през ден-два реже ленти... И на него му правят подаръци за рождения ден, пък той уж не ги щял... Да продължавам ли? Калитко, как твоите работодатели продължават да ти плащат? Че ти с твоите писания постоянно си вкарваш автогол след автогол. Егати елементарните поддръжници гербаджийски! УЖАС!!!

stingdim@

Платени партийни хакерчета! Вие не сте българи , а цифрова паплач. Не знаете къде живеете. Иди да поживееш 1 ден в Кърджали ,Хасково,Разград да ти надуят главата воя на джамиите ,да се молиш за работа в турските цехове,децата да учат турски за да ги включат в игрите. До 30 години ще измрат 3 милиона пенсионери-българи. Ще останат 3 партии циганска, турска и българска . и тогава твоите деца ще те попитат бори ли се за нашето бъдеще или драскаше празнословици . но ще бъде много късно за промяна . ти мислиш сега с консуматорския си задник! спрете да си пишете празните заяждания !!!! учете занаяти и работете!

Ами наистина трябва да се поучат, защото в момента българска икономика е доста стабилна.Евала на ГЕРБ!

би ли ни обяснил,къква точно икономика има в Б.Г на нас,невежите

В какво бе, Ади и Саймън? В падането надолу ли? Не прочете ли "новината", че в сравнение с миналата година икономиката ни е отбелязала спад?

Няма как една икономика да е стабилна при 10 (ДЕСЕТОКРАТНО) УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЛОШИТЕ КРЕДИТИ. Това говори за само едно нещо - изключително лоша икономическа среда, фалити, последица от некадърното управление на ГРОБ.

Добре се справят Борисов и Дянков ,да продължават все така

Бе Дянков, ти кво общо имаш със световната икномика, като си стабилен, що никой не инвестира в управляваната от теб държава /инвестициите у нас тази година са отрицателни/ и всички я напускат. Имаш стабилностх заради геноцида върху населението. Това не е стаблност , а липса на общаство и никои не си слага парите при аборигени.Африка е твоят пример. Европа със заплати на Африка/да ме извинят повечето африканци, които взимат повече от българската овца/

Тия са на принципа да викат на черното бяло, докато побелее. И ужас ме обхваща като знам, че простият народ дори им вярва.

Подкрепям думите на премиера, които звучат доста оптимистично. Определено бих се радвала, ако видим някои от нашите практики, внедрени в управлението на световна сила!

по света има ли минимална заплата от 240лв.?!а знаеш ли колко хора получават тази заплата в България и кои са тези хора

Писах ви и в днес бг-моля не бъркайте управлението с либидото.

Наистина България има една от най-добрите финансови политики, благодарение на опита и уменията на Симеон Дянков. Той многократно доказа, че е много добър финансист и знае как да действа във всякакви трудни ситуации, в които министерството му изпадна. Да продължава все така и както казва премиерът, скоро страната ни ще започне да получава огромни приходи приключените инфраструктурни проекти!

Айде, по-смали малко ха-ха; Ний йощ помоним достойните слова на уважавания учител на др. генерал, д-р Борисов (бай Тошо-хитреца): "Хайде, днес да ви е честит завода за полу-проводници, а догодина, новия завод за цели проводници"

Не си у ред, брато. Иди се прегледай.

Човече, нещо да не си болен

Щандът с научната фантастика е в съседната зала. Има един успех и той не е на правителството ,а на хората-че сме още живи при този геноцид.Но и тази грешка е поправима.

Не мога да приема казаното от магистърът по икономика, другара д-р Борисов и на топ100 финансиста, Великият му Везир, д-р Дянков за истина, докато не чуя мнението на другия водещ икономист на България, доцент д-р Алексей Петров !

В последно време финансовото положение на страната е до някаква степен стабилизирано и това е резултат от добре свършена работа на министерството, защото винаги когато има добра работа, резултатите не закъсняват.

Та каква служба заемате в министерството и за каква се борите?

и гробщата се пълнят с умрели от глад пенсионери - добра работа

vl много си глупав

Нека се учат от Боко И Дрън Дрянков, как се поставят св. рекорди по мизерия На Финансова дисциплина в България на грабежа

Покрай годишнината почитателите на Ванга си припомнят някои от предсказанията й. Сред тях е преизбирането на Обама, но и това, че Америка ще рухне.

Финансова дисциплина в България - смях

Финансова дисциплина в България... на грабежа

пижо и пендо стигнаха с арогантността и нахалствотйо си дотам, че да дават акал на даржави, които са несравнимо по напред от нас вав всяко отношение. пази бозе слепо и тапо да прогледа. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо ли ми се струва, че майките на двамата са най-популярните жени в България? Крайно време е социологическите агенции да проведат всенародно изследване относно популярността на родителите на политиците? При признат скок на цените от 80% за каква финансова стабилност говорим? Вън от България!

Много точно казано! Браво! Ще допълня: тези двамката +Ц.Ц. + Искрето Фидосова = на ГЬОНСУРАТИ!!!

Много ми е интересно как Щатите и Европа са оцелявали преди да се появи Бойко за да им дава акъл!

В интервю пред в. "N.Y. Post" Н. П. г-жа Елена Поптодорова, Посланик на Република БЪЛГАРИЯ в САЩ, отправи критики към финансовата и фискалната политика на Съюза, окачествявайки ги като "прекалено либералистки и рисковани за финансовото здраве на света". Посланикът изрази загрижеността на Българските власти и лично на Премиера Бойко Борисов от оповестените от Президента Обама намерения на федералната администрация да инвестира средства във финансово закъсалата здравна програма MediCare, вместо да разшири известното шосе Route 66 до 4-лентова магистрала. Според изчисленията на Премиера за целта ще са необходими не повече от 66 трилиона долара. Президентът Обама увери Н.П. Посланика, че Кабинетът му ще вземе предвид препоръките на Българските власти, но изрази опасенията си, че лошото наследство, оставено от предишните Администрации, може да корозира усилията и може ли Премиерът да go fuck him self.

За мен винаги е било удоволствие да Ви чета.Поздравления.

Шопите много се кефят когато ги будалкат...То пък едно мизантропско будалкане. Мизантропът стигна чак до Обама ...ха - ха...

Поздравления! Развеселихте ме!

Ха-ха .. Един от най-жалките вицове на ББ-Рапона! Да се учиш от най-бедната Чалгария, страна на пенсионери и цигани ... без никаква ивестиционна политка, без индустрия ... без нищо. А, оня педи до него, дето бил от Топ-100 финансистите на света, що не ходи да управлявя някоя от 100-те топ световни банки, а се гушнал в Чалгария? Голям майтап е туй Цара на Мат'риала и везирите му!

Червените кретени трябва много да са благодарни на Бойко Борисов и Правителството на ГЕРБ, че не им потърси отговорност и пое всички негативи от некадърното им управление. И тръгна да поправя почти непоправимото/кое ли е поправимо когато мине през соц.управление???/... Още по-нагло е тия празноглавци да дават акъл или мнение...Най- добре е да стоят целогодишно на Бузлуджа, да слушат мъдостите на Станишевич и да палят червената петолъчка... За кебапчетата не е сигурно.

А, другара Б. Борисов не е ли "червен", и що си е скрил парт-билета? Сигурно в очакване на по-добри времена?

Може да е бил червен, ама не е като червения плъх, нито циганския сокол,още по-малко като мадридския идиот! Ако не виждаш разликата, си сложи очила!

Калитко, българският народ за какво да е благодарен на Борисов бе, лисугер? За това, че обеща да вкара в затвора престъпниците, а пък не го прави? Защото когато ще си отиде и той от властта ще стане потенциален кандидат за пандиза ли? Защото си нямаш на представа колко по-крадливо и некадърно управление е сегашното. Ама какво да те питаме теб тия работи? Ти въобще отбираш ли от нещо, че да разбираш какво става в българския политически живот? И затова продължаваш да си цвилиш (квичиш и не знам още какво) все едно те задоволяват с едни голи... приказки от 1001 нощ.

Теа нямали да замълчат ... все едно старешен на племето тусти в Африка да дава съвети на Обама а още да търгува в натура !!! Ама по смешници са тези които я избраша тая мутра.

ПРЕКАЛЯВАТЕ С ЦЕНЗУРАТА.

Тези са големи нахали,сега ще отделят от бюджета 30 милиона лв. за да строят летище в Балчик/където Гергов- виден БСП член има голф игрище а за здравеопазване пенсии образувание н я м а .ББ надмина 10-тократно ТЖивков .,егати мутрата смотана.

А бе той не е Стоянов шефа на НАП, а е Красимир Стефанов .Сбъркал си името ама ,че Бойко отдавна трябваше да го изрита ,не си сбъркал.

А бе не са Ви виновни Костов и Бойко ! Но ако питате мене Бойко трябваше да изрита отдавна такива като министър а на соц.грижи и тоя изрод събирача на парите в НАП -Стоянов .Хвани единия одари другия .Такива съсипват и авторитета на ГЕРБ. Накой по -долу е писъл че тоя от НАП -Стоянов е от квотата на ДПС е га ни резила .

моля ви, пускайте по-често такива новини защото коментарите към тях са нестихващ източник на веселие, а както знаем - смехът е здраве :-)