Разногласията в ЕС растат, Саркози започна лична атака срещу Камерън

Представители на страните в ЕС ще се срещнат днес в Брюксел, за да обсъдят детайлите в междуправителствените споразумения за еврото. Поговорката “дяволът е в детайлите“ може да се потвърди отново на фона на съобщенията за разногласия между страните.

Обратно в новината

Коментари - Разногласията в ЕС растат, Саркози започна лична атака срещу Камерън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вземеш крайно мнение по договор, който не си чел и не знаеш какво пише в него, а той още не е написан е възможно при две хипотези. Или си гениален или си крайно интелектуално елементарен и за теб няма значение какво пише в договора. Що ли ми се струва, че във форума няма много гении.

Хей, Хора ! Така и така видях, че умеете да шамаросвате ( мене) -- ха да вземем Заедно да ги нашамаросаме тез пусти брюк-селци, та белким почнат да си заработват заплатата ?!

Недейте бе, хора. Има кой да раздава шамари на непослушните. Ето, вижте гърците. Контрастът с България, не е ли показателен? Там, където си ги мерят, Бойко Борисов гледа да ни набута, но освен да ни вземат в Германия 1 милион цигани за интеграция, "Хелзинският комитет" друго няма да стори. ЗАЗОРЯВА СЕ! И НА НАШАТА УЛИЦА НАЙ-СЕТНЕ СЛЪНЦЕТО ЩЕ ИЗГРЕЕ.

Радост е да Ви чета ! ( Ако позволите -- нека не отлагаме реализирането на прочетеното . )

Англия и САЩ,са като майка и дъщеря.Какво очаква Европа от Англия ?

Ясно е само едно: И ТОЗИ ПЪТ ЩЕ НИ ПРЕКАРАТ, ТАКА ЩЕ НИ ГО НАЧУКАТ, ЧЕ НЯМА ДА ИМА МЪРДАНЕ...Да ви е честит бойко....

Както винаги, българинът започва да се пени за неща, които не е чел и виждал. Така при комунизма плюеха по гениални творци без да са чели произведенията им. Тук вина имат и журналистите - ами, публикувайте някакви проекти на тези пусти споразумения, намерете си източници на информация, потърсете авторитетни и осведомени коментатори. Но не! Много по-лесно е да се занимаваш с клюките - Саркози казал, Меркел рекла, Камерън не чул, Барозу не разбрал.... а пък наш Бойко - на принципа на бай Тодор. Да се снишиме, да изчекаме да мине бурята.

editors

Публикувахме линкове към документите неведнъж.

Към кои документи, към тези които неса написани?!

Споко,икономическият край на ЕС вече е близо...а след още малко време и икономическия край на САЩ,Англия и Израел,когато ударят Персия...Какво мазало ще стане тогава и колко държави ще скочат една срещу друга...екшънът ще е пълен!:)))

Най-лошото е, че тия шибаняци от острова, играят както им утърва. В началото на ЕС, те отказват да се пресединят- 2 пъти, после съответно не са приети, та чак до 73-та. Сега понеже са в удобна позиция се правят на много силни, но ако ЕС успее да съживи Еврозоната (да се надяваме, щото лева е "вързан" за еврото), стойте и гледаите какво дупене ще падне, от страна на британците.

Тия от острова си мислят за държавата а не кат наш Боко дето първо подписва а после срича да разбере какво е подписал

Как ще разбере? Той само може да спира и да пуска ЖП-то с "Аз карам влако!"

Шибаняците са наясно с политиката която водят, за разлика от Меркози и такива като Боко дет не знаят за какво иде реч. Общата валута евро е като едновремешната преводна рубла на СИВ, те май и от там са я изкопирали, какво може да се очаква от социалисти пък били те и европейски. "Социалната" Европа ще се дупи, не островитяните

Хората си пазят техните си интереси. Ти какво искаш,да поставят нашите над техните ли?Такива балъци там няма.Те се пръкват само по нашите земи.Затова ние винаги ще сме по-зле от тях.

"Шибаняците" от острова от мъглата са направили рай, а ние от слънчевата България - ад! Трябва да се поучим от тях! Не зная кога ще ги стигнем американците, но англичаните никога няма да стигнем с това наше мислене - все в копанката на другия да гледаме.

на бат ти Бойко! Вече се е дал газ по магистралата с 140! Ако трябва и правителствения самолет ще добута, защото в супер чиляк!

У нас стана традиция да не се говори по основните моменти в събитията, а винаги се разепкват периферни въпроси, за отвличане внимание от същността на проблема! Във въпросното споразумение за стабилизиране на еврото ОСНОВНОТО Е, че се изисква от всички подпиали го да не повишават достигнатото жизнено равнище и доходи на населението на държавите си, за неопределено време! Нали разбирате,м че пак само България ще го спази и си дайте сметка какво става с нас и държавата ни, при тозимизерен жизнен стандарт, който имаме!

Защо ли се крие Боко като "От Министерството на финансите също потвърдиха пред Класа, че не сме поемали никакви финансови ангажименти, а сме дали политическа подкрепа за мерките за спасяване на еврозоната. " И чия е "политическа подкрепа", Боко дори и ГЕРБерите не е питал... няма толкова мозък да попита!!!

Споко, бе! Стига се пенявихте! Наш бат Бойко всичко ще ви разясни как става, не сте ли чувале, че сме най-добрите у Европата!

"Орташката работа и кучетата не е ядат"- толкова за ЕС.

Споко ,когато преминем на евро и от нас ще се иска да внасяме повече евро .

Той подчерта: Голям брой страни все още не са наясно, какво се иска от тях да подпишат. Ех тази Великобритания винаги играе няколко хода в аванс ! Може би защото, е че те са в час. Ще напише ли някой на достъпен език, какво става с долара и паунда и аджеба защо?

ми кво става. саркози е прав за едно и то е че камеран наистина пази лондонското сити. и защо не? лондон сабра парите на целия свят,наи-големите банки като халифакс,еич ес би си,барклес,едни от наи-големите финансови групировки,инвестиционни компании се базираха през последното десетилетие там. лондон е града с наи-много милярдери. нека светът да спори за кво ли не,ние ще им прибираме парите от печалбите... така го виждам аз . нашите трябва да се учат на политика от тази страна. никога не са на грешната страна.

Ех, каруцарю, ако спреш каручката си в лондонското Сити и го видиш на живо сам ще разбереш защо Камерън си пази интереса. Ако имахме и ние управляващи, които да ни защитават нямаше да сме най-бедните в ЕС.

От Министерството на финансите също потвърдиха пред Класа, че не сме поемали никакви финансови ангажименти, а сме дали политическа подкрепа за мерките за спасяване на еврозоната.

Голям брой страни все още не са наясно какво се иска от тях да подпишат