Коментари - Кристалина Георгиева: Силите на Асад конфискуват медицинска помощ | Днес.dir.bg

Кристалина Георгиева: Силите на Асад конфискуват медицинска помощ

Еврокомисарят по международното сътрудничество, хуманитарната помощ и реакцията при кризи Кристалина Георгиева заяви, че силите на сирийското правителство са извършили военни престъпления като са конфискували медицинска помощ от конвои, пътуващи към контролирани от бунтовниците райони.

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева: Силите на Асад конфискуват медицинска помощ | Днес.dir.bg

Коментари

А НЯКОИ ПРЕДИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЯ Я ПРЕДЛАГАЛИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!

Г-жа Георгиева се набърква в ситуация, която не й е ясна. Великите сили не могат да се разберат кой е направил химическеската атака в Сирия, кой как се е "набъркал" в тази държавица, а тя вече ни показа кой е лошия

Горката Кристалинка, да обясни кой и как е влязъл в Сирия. Когато се влиза в чужда държава, има установен ред, документи. И има оторизирани държавни органи, през които се минава. В нормалните държави, който наруши тези правила, има си гранична полиция и те задържат хора и товари. До изясняване на случая. Товарите обикновено се конфискуват. Да е постъпила Сирия по-различно от законите на международното право? Ами не е. Действали са по закон. А закона го е нарушил някой друг. Горката кристалинка, пребиваването в САЩ и в еврейски среди се е отразил много зле на умствените й способности. И такъв човек е еврокомисар. И ние им плащаме заплатите като държава. Това е прахосничество на пари.

В Косово шиптърите са прекарвали оръжие с коли на Бърза помощ или с погребални коли с ковчези ,пълни с оръжие.Така,че кой знае какво прекарват и тия конвои към "бунтовниците". А ние тук вместо само да пишем нека да помогнем на бежанците кой с каквото може.Аз например ще им откарам в Бусманци дрехи и завивки, защото студеното време идва.

Уважаема другарко Кристалинке! Не очаквах, че и Вие сте толкова дебилна като Вашите работодатели. Естествено че ще има военни престъпления в Сирия след като там се води мръсна терористична война, разпалена от неоколониални терористични държави, начело със САЩ. На карта е поставено самото съществуване на държавата Сирия и нейния народ, а тук някаква си пикла и недодялана комисарка седнала да брои изчезнали бинтове и спринцовки. Мъка.

Как Георгиева успя да разбере кои са добри и кои лоши в Сирия ? Как Георгиева успя да разбере кои имат нужда от медицинска помощ и кои не ? В Сирия само бунтовници ли страдат ? Г-жо Георгиева в Сирия бушува война и тя не е гражданска, а е война между две големи световни сили. Тази война е за сметка на целият сирийски народ. А така наречените бунтовници са наемници платени от Саудитска Арабия и Катар. Поколенията след нас ще се срамуват от хора като Вас които подкрепят салафизма и уахабизма.

ДАВАТ АМЕРИКАНСКИ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ЗА "ДЕМОКРАЦИЯТА В АМЕРИКА"....:)

Никъде не се споменава виновникът за конфликта Катар, дала 1 милиард за наемане на талибани.

ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ РАБОТИШ ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ И НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ТИ СЛУШАМЕ МАНИПУЛАЦИИТЕ КОИТО ТИ ДИКТУВАТ ВАШИНГТОНСКИТЕ ТИ ШЕФОВЕ....

Фактите: 5 март 2012 Хомс: Местна жена, успяла да избяга, разказва пред медията, че войници са прерязали гърлото на 12-годишния й син в покрайнините на Хомс в петък, ден след като бунтовниците се оттеглиха от района на Баба Амр, най-размирната част от града. Тя разказва за други 35 мъже и момчета от същия район, които са били задържани и убити. Поради съображения за сигурност правителствените сили ограничиха за четири дни достъпа на Червения кръст до района на Баба Амр. Хора от опозицията, както и активисти за човешки права, заявиха че проправителствените сили са залавяли масово мъже и момчета над 14-годишна възраст, които все още са били в Баба Амр, след което са ги измъчвали и убивали. Отговорът една година по-късно: 13.05.2013 Хомс: Командир на сирийските бунтовници изрязва сърцето от тялото на убит войник и го захапва ритуално.

Че правителствените войски са изроди, това всеки го рабра. Ама тия бунтовници, те никакви ли военни престъпления не вършат. А изглежда имат и някакъв странен имунитет към химическо оръжие, нали точно по тях е използвано.

Това са го разбрали само евреите в Израел и зомбитата в САЩ. Където върви цестока кампания, промиваща мозъци. Който има. Правителствените сили били изроди. Защо? Защото си защитават земята и народа от чужденците. Защо не отидеш да се гръмнеш. Ще олекне на мирозданието, с един ще намалеят дребните тарикатчета в света.

А значи да даваш храни на бунтовниците, които избиват невинни цивилни е хуманитарно ? Какво очаква тази скъпоплатена овца - правителството да им носи храна, за да могат нахранени да ги избиват ли ? Нещастна американска подлога !

Когато водачите ръмжат и се ежат, малките кученца лаят от страни за да създават обстановка и да доказват вярност.

Американската подлога Сталинка Георгиева-набутана от американските й Биг Босове от ЦРУ в Еврокомисията става за смях и резил не сама в БГ-та тази наша еврокомисарка,наричаща законното правителство на Сирия :Силите на Асад"-грубо нарушава установеното международно право и дамоопределяне на суверенните държави,членки на ООН..... Вън от Еврокомисията на Сталинка,пудела на ЦРУ,НАТО и ИЗРАЕЛ......Сталинке,кажи на народа-защо поддъпжаш онези брадати мусулмански наемници убимащи по най-жесток и нечовешки начин пленени обикновени войници на законното правителство на Сирия-като оня клип в интернета-където един брадат наемник-канибал,спокойно отрязва и изяжда на живо сърцето на своята поредна жертва,или кадрите с рязане на главите на сирийските правителстнети войници с крясъците: АЛЛАХУ-УАКБАР.....Ти си една фашистка гад,Кристалинке/ родена с името Сталинка.......

Тоя Че не се ли биеше против "законни правителства" на чужди за него държави, не избиваше стотици хора със садистичен плам? Няколко седмици след приключване на кризата с ядрените балистични ракети, той не заявява ли, че ако ракетите са били под кубински контрол, непременно са щели да бъдат използвани.!!!!????

Ако това е така както казваш-и нямам причини да се съмнявам-на теб пък не ти ли напомня за едно изказване на Рейган при прес-конференция,в момент в който е мислил че микрофоните са изключени?Пък убийствата по садистичен начин не ти ли приличат на едни други(Виетнам)където качваха хора по хеликоптерите и ги пускаха от 150 метра височина,залагайки се кой ще ``тупне``първи? Ето аз ти казвам прав си,ако е така.А ти какво ще кажеш ако това което аз казвам е така?

сеща ли се кой започна тази война? И не е ли военно престъпление да подпомагаш подстрекателите на войни, пък били те и под формата на "бунтове"?

Ако каже обратното,ще е на поста си 1 минута само.

Това е 100 % лъжа !

Десислава, стига стари дъвки.Носиш ли си свирката?

Тази скъпоплатена с нашите пари Сталинка прави всичко възможно да се харесва на господарите си -била способна ,лелка ,с мъжко излъчване ,прилича ми на звеноводка от бившите ТКЗС -та ,ако си ги спомнят някои....

Vibudhi

Кристалина бе една от резервните кукли на САЩ за бъдещ премиер у нас след ББ, но не се получи. Троянски кон в ЕС служещ на чужди на Европа и България интереси.Според Кристалина Алкайда също трябва да получава хуманитална помощ, а не само оръдия, гранатомети и химически снаряди произведени в Саудитска Арабия и Катаро-Германски Фирми!Такива хим.снаряди са открити и в Турция на границата със Сирия.

Знаете ли приятели форумци,че като чета някои коментари започвам да мисли,че България няма да пропадне. Вашето чувството за справедливост и достойнство,което лъха от повечето коментари ме кара да бъда уверен в това.Поздравявам ви и хев а найс ивнинг.

...синьоре, българските мъже са тук... в България, не в чужбина... и създават български семейства, с български деца и българска народопсихология....реална, не филмова индустрия с изопачени исторически реалности ... жив и здрав, искрено ме разсмя с коментара си....при толкова много народни поговорки....сещаш се ....

Сталинке,много си ми противна да знаеш.Отвратителна червена бабичка!

Сталинка да коментира рязането на глави, както и хвърлянето на хора със завързани ръце от покривите. Това са всекидневни дейности на "бунтовниците" които се хвалят с тези зверства в многобройните клипчета които качват в интернет. Или как взривяват цивилни и религиозни сгради - насочват камерата, реват Алах Акбар и след 30 секунди сградата се взривява.

А така - цъкайте минуси да броим поддръжниците на Ал Кайда.

Що ли не й вярвам на тая?!

Тази кошница с благовидна външност е проамерикански ястреб, внедрен в ЕК от Мутрата и неговите приятели от ЕНП!

Значи хуманитарна помощ за терористите пращате а? С нашите пари а? На башибозуците помагате а? Нов Нюрнберг скоро за вас!!!!!!!!

Ето и кои избиват и малтретират служители на ООН в Сирия - терористите: Германски хуманитарен работник, държан за заложник в продължение на близо четири месеца в Сирия, е избягал от похитителите си, съобщава АФП.

ТАЗИ АМЕРИКАНСКА МАРИОНЕТКА ДО КОГА ЩЕ ПОМАГА НА БРАДАТИТЕ МУСУЛМАНСКИ ТЕРОРИСТИ ОТ АЛ-КАЙДА ,ЗА КАКВИ СИЛИ НА АСАД БЪЛНУВА НАША СТАЛИНКА-Г-Н БАРОЗУ,НАПОМНЕТЕ НА ТАЗИ ЧЕРВЕНА НОМЕНКЛАТУРА И АГЕНТКА НА ЦРУ,ЧЕ ЗАКОННО-ИЗБРАНОТО ОТ СИРИЙСКИЯТ НАРОД ПРАВИТЕЛСТВО,НАЧЕЛО С ПРЕЗИДЕНТА БАШАР АСАД НЕ СЕ НИТО РЕЖИМ,НИТО НЯКЯКНИ СИЛИ...СТИГА С ТЕЗИ АМЕРИКАНСКИ ИЗМИСЛЕНИ ФРАЗИ,ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ ФАШИСТИ,КАТО ПРОПАГАНДАТА НА ГЬОБЕЛС И ХИТЛЕР, БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ОТЗОВЕ ПРЕДАТЕЛКАТА СТАЛИНКА ОТ ЕВРОКОМИСИЯТА НЕЗАБАВНО И ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАНА ЗА КОРУПЦИЯ,ИЗМЯНА НА РОДИНАТА ..

Да,по принцип е така. Но майка Тереза отивала самата тя ,на местата където са се нуждаели от помощ.Точно тази трагикомична актриса,Кристалинчето,да не говори.А да вземе да ни каже каква и е заплатата,бонусите,добавките,дотациите за личен състав,командировките,и колко от тези пари ще дарява всеки месец на нуждаещи се. АМАН ОТ ПОДЛОГИ!!!!

Ей информатор, ти си най обикновен завистник и подлога на руските гангстери, убийци на невинни деца и жени

Ако хапчетата не ти действат -гръмни се ...

Ако си направиш труда да ``обходиш``форумите и да прочетеш внимателно всички (ама всички)мои коментари,уверявам те че ще се почувстваш много глупаво за това което пишеш. До тогава ако имаш нещо да кажеш с факти и аргументи заповядай.Иначе в този дух и аз мога да кажа че си бавно развит,роден за роб и подлизурко!Ама не го правя!

Кристалинка ясно казва, че Западът помага с медикаменти само на чалмите, а не на сирийския народ. Според Запада за сирийския народ само мор и никаква медицинска помощ. Много си хуманна, Кристалинке.

Мичмане, тя е хуманитарна ... за хуманност не бива да и придираме !!!

Сталинка нищо не вършеща, никому непотребна, с голямата заплата.

Ами много ясно че ще я конфискуват, всички така наречени опозиционери са платени американски крви, да са си правили сметка преди да си продадът гзовете!!!

Очаквам много "герберски"минуси, и вие ста си продали г*зовете на "сащ"

Ционистка ПРка

Аххааа, Ето кой е пробутал на Режима тройно концентриран забранен газ ??

Конфискуват я, те там война водят Тая кокошка какво иска енергийни напитки ли да им раздават! Току виж на Асад извергите конфискували и оръжие предназначено за Акбарите - представяш ли си начи !?

Абе ако аз взема и натоваря едни хапове и марли и отида да ги нося на почитателите на Льо Пен в град еди кой си, френската държава нали ще ме спре за да ми иска един милион документа и мотивации за тази помощ! Как така някой се учудва , че правителството на една държава е задържало медицински помощи за незнайно кой?

Тази от време на време се обажда ама никва ваида от нея.Взима сидоброто заплатка и не я интересува нищо.А що се отнася до исказванети и не бунтовници госпожо а терористи са подържани от твоите господари.

деер

Ще конфискуват !!! Интересно е, ние като отидем да получаваме медицинска помощ, защо имаме чувството, че се отнасят към нас все едно сме Кадафи на онзи кадър последен за неговия живот?!?! и ние отиваме с пари и Кадафи имаше, но някой като каже - " Ще мреш!" - няма мърдане......

МЛЪКНИ ПРЕДАТЕЛКО СТАЛИНКЕ! ПОКРИЙ СЕ МРЪСНО ИЗЧАДИЕ НА УРОДЛИВАТА ЧЕРВЕНА БУРЖОАЗИЯ,ПРЪКНАЛА СЕ В РОДИНАТА СЛЕД 1944Г..... ТАКИВА ПОМАЗАНИ ОТРОЧЕТА НА РАЗНИ НЕОБРАЗОВАНИ,ДИВИ И АЛЧНИ И ГРАБЛИВИ ЧЕРВЕНИ КОМИСАРИ,МИЛИЦИОНЕРИ,УБИЙЦИ НА БЪЛГАРСКИ ИНТЕЛИТЕНТИ ПО ТРУДОВИТЕ ЛАГЕРИ,ЧЛЕНОВЕ НА ЧЕРВЕНИЯТ НАРОДЕН СЪД-КАТО ТЕБЕ СТАЛИНКЕ,КАТО ГЕОРГИ ЗАЕКОВ/ПИРИНСКИ,КАТО БОЙКО БОРИСОВ/БУДА,КАТО ЦЕЦО АПАРТАМЕНТО,станиШЕФ,БОРИС ВЕЛЧЕВ-ВИЕ СТЕ ПРОСТО ИДИОТИ,ПОЗОР ЗА ВАС ГАДОВЕ-СЕГА ПЪРВИ БЛИЗАЧИ И ПУДЕЛИ НА АМЕРИКАНСКИТЕ АГРЕСОРИ,НА НАТО,ЗРУ,МОСАД,ТУРЦИЯ,ИЗРАЕЛ... В ПЪКЪЛА ВИ Е МЯСТОТО НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ...........АМЕН!

На Кристалина е добре да и се изясни , че в държава с законно избрано ръководство не може да прескачаш официалната власт и да раздаваш някакви материали на избрани от теб индивиди. Иначе излиза , че европейски комисар открито казва , че се подпомагат т.нар. опозиция , за която всички знаем , че са вносни терористи. Такава недипломатичност от ЕК е просто недопустима! Нормално е медицинските помощи да отидат в държавните болници. Какво значи, че правителството на Асад конфискува тези материали, та нали те са за тях или....?

Всяка информация говори, че Асад е изрод!

Да обаче, с органи за трансплантация опозицията е добре снабдена, даже си похапва от тях. Та ако аз бях от армията на Асад и знам как са постъпили с пленените ми другари в никакъв случай не бих допуснал комвоя.

Викаш на Асад хората са цивилни и невинни. Ехааа

Не съм чул някой на тях да им е раздавал помощи. Ти ако си чул посочи и на нас, само че информацията да не е от гербаджийския ти наставник.

Може би Асад е трябвало да предостави и лекарска помощ на бунтовниците, според нашата еврокомисарка? Или тя си мисли че той трябва да пропуска и колети с домашни сладкиши и бисквити за тях, та като им домъчнее за вкъщи да се утешават?

Хайде и тая фурнаджийска лопата да се изкаже, че на не вземе да се изчисти много интонационната среда.

Изродите комунисти поддържащи Путинка , Станишев, Местан, Асад и Северна кУрея да започват да пищят. НЕЩАСТНИЦИ ХВЪРЛЯЩИ ХОРАТА НА ПРАСЕТАТА

Явно, неолибералите започват контранастъпление в медиите. НЯМА международно право, което задължава да даваш храна и медикаменти на престъпници, че да продължават да убиват! Заявявам го напълно сериозно. Който има довод против, да го даде. В тази връзка - какво каза Кристалина, когато терористите опитаха да направят обсада на Алепо? Каза ли нещо? Критикува ли ги? Още - а защо тогава самата Сирия е под санкции? Защо са замразени сирииски авоари? Нали с тези авоари се купуват включително лекарства за населението?

Млъквай ма, пача!

Американците са виновни. Да вижее майка русия и Путин, Ленин и Борат.

Ей информатор, ти си най обикновен завистник и подлога на руските гангстери, убийци на невинни деца и жени

Коментари - Кристалина Георгиева: Силите на Асад конфискуват медицинска помощ | Днес.dir.bg

Кристалина Георгиева: Силите на Асад конфискуват медицинска помощ

Еврокомисарят по международното сътрудничество, хуманитарната помощ и реакцията при кризи Кристалина Георгиева заяви, че силите на сирийското правителство са извършили военни престъпления като са конфискували медицинска помощ от конвои, пътуващи към контролирани от бунтовниците райони.

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева: Силите на Асад конфискуват медицинска помощ | Днес.dir.bg

Коментари

А НЯКОИ ПРЕДИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЯ Я ПРЕДЛАГАЛИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!

Г-жа Георгиева се набърква в ситуация, която не й е ясна. Великите сили не могат да се разберат кой е направил химическеската атака в Сирия, кой как се е "набъркал" в тази държавица, а тя вече ни показа кой е лошия

Горката Кристалинка, да обясни кой и как е влязъл в Сирия. Когато се влиза в чужда държава, има установен ред, документи. И има оторизирани държавни органи, през които се минава. В нормалните държави, който наруши тези правила, има си гранична полиция и те задържат хора и товари. До изясняване на случая. Товарите обикновено се конфискуват. Да е постъпила Сирия по-различно от законите на международното право? Ами не е. Действали са по закон. А закона го е нарушил някой друг. Горката кристалинка, пребиваването в САЩ и в еврейски среди се е отразил много зле на умствените й способности. И такъв човек е еврокомисар. И ние им плащаме заплатите като държава. Това е прахосничество на пари.

В Косово шиптърите са прекарвали оръжие с коли на Бърза помощ или с погребални коли с ковчези ,пълни с оръжие.Така,че кой знае какво прекарват и тия конвои към "бунтовниците". А ние тук вместо само да пишем нека да помогнем на бежанците кой с каквото може.Аз например ще им откарам в Бусманци дрехи и завивки, защото студеното време идва.

Уважаема другарко Кристалинке! Не очаквах, че и Вие сте толкова дебилна като Вашите работодатели. Естествено че ще има военни престъпления в Сирия след като там се води мръсна терористична война, разпалена от неоколониални терористични държави, начело със САЩ. На карта е поставено самото съществуване на държавата Сирия и нейния народ, а тук някаква си пикла и недодялана комисарка седнала да брои изчезнали бинтове и спринцовки. Мъка.

Как Георгиева успя да разбере кои са добри и кои лоши в Сирия ? Как Георгиева успя да разбере кои имат нужда от медицинска помощ и кои не ? В Сирия само бунтовници ли страдат ? Г-жо Георгиева в Сирия бушува война и тя не е гражданска, а е война между две големи световни сили. Тази война е за сметка на целият сирийски народ. А така наречените бунтовници са наемници платени от Саудитска Арабия и Катар. Поколенията след нас ще се срамуват от хора като Вас които подкрепят салафизма и уахабизма.

ДАВАТ АМЕРИКАНСКИ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ЗА "ДЕМОКРАЦИЯТА В АМЕРИКА"....:)

Никъде не се споменава виновникът за конфликта Катар, дала 1 милиард за наемане на талибани.

ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ РАБОТИШ ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ И НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ТИ СЛУШАМЕ МАНИПУЛАЦИИТЕ КОИТО ТИ ДИКТУВАТ ВАШИНГТОНСКИТЕ ТИ ШЕФОВЕ....

Фактите: 5 март 2012 Хомс: Местна жена, успяла да избяга, разказва пред медията, че войници са прерязали гърлото на 12-годишния й син в покрайнините на Хомс в петък, ден след като бунтовниците се оттеглиха от района на Баба Амр, най-размирната част от града. Тя разказва за други 35 мъже и момчета от същия район, които са били задържани и убити. Поради съображения за сигурност правителствените сили ограничиха за четири дни достъпа на Червения кръст до района на Баба Амр. Хора от опозицията, както и активисти за човешки права, заявиха че проправителствените сили са залавяли масово мъже и момчета над 14-годишна възраст, които все още са били в Баба Амр, след което са ги измъчвали и убивали. Отговорът една година по-късно: 13.05.2013 Хомс: Командир на сирийските бунтовници изрязва сърцето от тялото на убит войник и го захапва ритуално.

Че правителствените войски са изроди, това всеки го рабра. Ама тия бунтовници, те никакви ли военни престъпления не вършат. А изглежда имат и някакъв странен имунитет към химическо оръжие, нали точно по тях е използвано.

Това са го разбрали само евреите в Израел и зомбитата в САЩ. Където върви цестока кампания, промиваща мозъци. Който има. Правителствените сили били изроди. Защо? Защото си защитават земята и народа от чужденците. Защо не отидеш да се гръмнеш. Ще олекне на мирозданието, с един ще намалеят дребните тарикатчета в света.

А значи да даваш храни на бунтовниците, които избиват невинни цивилни е хуманитарно ? Какво очаква тази скъпоплатена овца - правителството да им носи храна, за да могат нахранени да ги избиват ли ? Нещастна американска подлога !

Когато водачите ръмжат и се ежат, малките кученца лаят от страни за да създават обстановка и да доказват вярност.

Американската подлога Сталинка Георгиева-набутана от американските й Биг Босове от ЦРУ в Еврокомисията става за смях и резил не сама в БГ-та тази наша еврокомисарка,наричаща законното правителство на Сирия :Силите на Асад"-грубо нарушава установеното международно право и дамоопределяне на суверенните държави,членки на ООН..... Вън от Еврокомисията на Сталинка,пудела на ЦРУ,НАТО и ИЗРАЕЛ......Сталинке,кажи на народа-защо поддъпжаш онези брадати мусулмански наемници убимащи по най-жесток и нечовешки начин пленени обикновени войници на законното правителство на Сирия-като оня клип в интернета-където един брадат наемник-канибал,спокойно отрязва и изяжда на живо сърцето на своята поредна жертва,или кадрите с рязане на главите на сирийските правителстнети войници с крясъците: АЛЛАХУ-УАКБАР.....Ти си една фашистка гад,Кристалинке/ родена с името Сталинка.......

Тоя Че не се ли биеше против "законни правителства" на чужди за него държави, не избиваше стотици хора със садистичен плам? Няколко седмици след приключване на кризата с ядрените балистични ракети, той не заявява ли, че ако ракетите са били под кубински контрол, непременно са щели да бъдат използвани.!!!!????

Ако това е така както казваш-и нямам причини да се съмнявам-на теб пък не ти ли напомня за едно изказване на Рейган при прес-конференция,в момент в който е мислил че микрофоните са изключени?Пък убийствата по садистичен начин не ти ли приличат на едни други(Виетнам)където качваха хора по хеликоптерите и ги пускаха от 150 метра височина,залагайки се кой ще ``тупне``първи? Ето аз ти казвам прав си,ако е така.А ти какво ще кажеш ако това което аз казвам е така?

сеща ли се кой започна тази война? И не е ли военно престъпление да подпомагаш подстрекателите на войни, пък били те и под формата на "бунтове"?

Ако каже обратното,ще е на поста си 1 минута само.

Това е 100 % лъжа !

Десислава, стига стари дъвки.Носиш ли си свирката?

Тази скъпоплатена с нашите пари Сталинка прави всичко възможно да се харесва на господарите си -била способна ,лелка ,с мъжко излъчване ,прилича ми на звеноводка от бившите ТКЗС -та ,ако си ги спомнят някои....

Vibudhi

Кристалина бе една от резервните кукли на САЩ за бъдещ премиер у нас след ББ, но не се получи. Троянски кон в ЕС служещ на чужди на Европа и България интереси.Според Кристалина Алкайда също трябва да получава хуманитална помощ, а не само оръдия, гранатомети и химически снаряди произведени в Саудитска Арабия и Катаро-Германски Фирми!Такива хим.снаряди са открити и в Турция на границата със Сирия.

Знаете ли приятели форумци,че като чета някои коментари започвам да мисли,че България няма да пропадне. Вашето чувството за справедливост и достойнство,което лъха от повечето коментари ме кара да бъда уверен в това.Поздравявам ви и хев а найс ивнинг.

...синьоре, българските мъже са тук... в България, не в чужбина... и създават български семейства, с български деца и българска народопсихология....реална, не филмова индустрия с изопачени исторически реалности ... жив и здрав, искрено ме разсмя с коментара си....при толкова много народни поговорки....сещаш се ....

Сталинке,много си ми противна да знаеш.Отвратителна червена бабичка!

Сталинка да коментира рязането на глави, както и хвърлянето на хора със завързани ръце от покривите. Това са всекидневни дейности на "бунтовниците" които се хвалят с тези зверства в многобройните клипчета които качват в интернет. Или как взривяват цивилни и религиозни сгради - насочват камерата, реват Алах Акбар и след 30 секунди сградата се взривява.

А така - цъкайте минуси да броим поддръжниците на Ал Кайда.

Що ли не й вярвам на тая?!

Тази кошница с благовидна външност е проамерикански ястреб, внедрен в ЕК от Мутрата и неговите приятели от ЕНП!

Значи хуманитарна помощ за терористите пращате а? С нашите пари а? На башибозуците помагате а? Нов Нюрнберг скоро за вас!!!!!!!!

Ето и кои избиват и малтретират служители на ООН в Сирия - терористите: Германски хуманитарен работник, държан за заложник в продължение на близо четири месеца в Сирия, е избягал от похитителите си, съобщава АФП.

ТАЗИ АМЕРИКАНСКА МАРИОНЕТКА ДО КОГА ЩЕ ПОМАГА НА БРАДАТИТЕ МУСУЛМАНСКИ ТЕРОРИСТИ ОТ АЛ-КАЙДА ,ЗА КАКВИ СИЛИ НА АСАД БЪЛНУВА НАША СТАЛИНКА-Г-Н БАРОЗУ,НАПОМНЕТЕ НА ТАЗИ ЧЕРВЕНА НОМЕНКЛАТУРА И АГЕНТКА НА ЦРУ,ЧЕ ЗАКОННО-ИЗБРАНОТО ОТ СИРИЙСКИЯТ НАРОД ПРАВИТЕЛСТВО,НАЧЕЛО С ПРЕЗИДЕНТА БАШАР АСАД НЕ СЕ НИТО РЕЖИМ,НИТО НЯКЯКНИ СИЛИ...СТИГА С ТЕЗИ АМЕРИКАНСКИ ИЗМИСЛЕНИ ФРАЗИ,ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ ФАШИСТИ,КАТО ПРОПАГАНДАТА НА ГЬОБЕЛС И ХИТЛЕР, БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ОТЗОВЕ ПРЕДАТЕЛКАТА СТАЛИНКА ОТ ЕВРОКОМИСИЯТА НЕЗАБАВНО И ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАНА ЗА КОРУПЦИЯ,ИЗМЯНА НА РОДИНАТА ..

Да,по принцип е така. Но майка Тереза отивала самата тя ,на местата където са се нуждаели от помощ.Точно тази трагикомична актриса,Кристалинчето,да не говори.А да вземе да ни каже каква и е заплатата,бонусите,добавките,дотациите за личен състав,командировките,и колко от тези пари ще дарява всеки месец на нуждаещи се. АМАН ОТ ПОДЛОГИ!!!!

Ей информатор, ти си най обикновен завистник и подлога на руските гангстери, убийци на невинни деца и жени

Ако хапчетата не ти действат -гръмни се ...

Ако си направиш труда да ``обходиш``форумите и да прочетеш внимателно всички (ама всички)мои коментари,уверявам те че ще се почувстваш много глупаво за това което пишеш. До тогава ако имаш нещо да кажеш с факти и аргументи заповядай.Иначе в този дух и аз мога да кажа че си бавно развит,роден за роб и подлизурко!Ама не го правя!

Кристалинка ясно казва, че Западът помага с медикаменти само на чалмите, а не на сирийския народ. Според Запада за сирийския народ само мор и никаква медицинска помощ. Много си хуманна, Кристалинке.

Мичмане, тя е хуманитарна ... за хуманност не бива да и придираме !!!

Сталинка нищо не вършеща, никому непотребна, с голямата заплата.

Ами много ясно че ще я конфискуват, всички така наречени опозиционери са платени американски крви, да са си правили сметка преди да си продадът гзовете!!!

Очаквам много "герберски"минуси, и вие ста си продали г*зовете на "сащ"

Ционистка ПРка

Аххааа, Ето кой е пробутал на Режима тройно концентриран забранен газ ??

Конфискуват я, те там война водят Тая кокошка какво иска енергийни напитки ли да им раздават! Току виж на Асад извергите конфискували и оръжие предназначено за Акбарите - представяш ли си начи !?

Абе ако аз взема и натоваря едни хапове и марли и отида да ги нося на почитателите на Льо Пен в град еди кой си, френската държава нали ще ме спре за да ми иска един милион документа и мотивации за тази помощ! Как така някой се учудва , че правителството на една държава е задържало медицински помощи за незнайно кой?

Тази от време на време се обажда ама никва ваида от нея.Взима сидоброто заплатка и не я интересува нищо.А що се отнася до исказванети и не бунтовници госпожо а терористи са подържани от твоите господари.

деер

Ще конфискуват !!! Интересно е, ние като отидем да получаваме медицинска помощ, защо имаме чувството, че се отнасят към нас все едно сме Кадафи на онзи кадър последен за неговия живот?!?! и ние отиваме с пари и Кадафи имаше, но някой като каже - " Ще мреш!" - няма мърдане......

МЛЪКНИ ПРЕДАТЕЛКО СТАЛИНКЕ! ПОКРИЙ СЕ МРЪСНО ИЗЧАДИЕ НА УРОДЛИВАТА ЧЕРВЕНА БУРЖОАЗИЯ,ПРЪКНАЛА СЕ В РОДИНАТА СЛЕД 1944Г..... ТАКИВА ПОМАЗАНИ ОТРОЧЕТА НА РАЗНИ НЕОБРАЗОВАНИ,ДИВИ И АЛЧНИ И ГРАБЛИВИ ЧЕРВЕНИ КОМИСАРИ,МИЛИЦИОНЕРИ,УБИЙЦИ НА БЪЛГАРСКИ ИНТЕЛИТЕНТИ ПО ТРУДОВИТЕ ЛАГЕРИ,ЧЛЕНОВЕ НА ЧЕРВЕНИЯТ НАРОДЕН СЪД-КАТО ТЕБЕ СТАЛИНКЕ,КАТО ГЕОРГИ ЗАЕКОВ/ПИРИНСКИ,КАТО БОЙКО БОРИСОВ/БУДА,КАТО ЦЕЦО АПАРТАМЕНТО,станиШЕФ,БОРИС ВЕЛЧЕВ-ВИЕ СТЕ ПРОСТО ИДИОТИ,ПОЗОР ЗА ВАС ГАДОВЕ-СЕГА ПЪРВИ БЛИЗАЧИ И ПУДЕЛИ НА АМЕРИКАНСКИТЕ АГРЕСОРИ,НА НАТО,ЗРУ,МОСАД,ТУРЦИЯ,ИЗРАЕЛ... В ПЪКЪЛА ВИ Е МЯСТОТО НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ...........АМЕН!

На Кристалина е добре да и се изясни , че в държава с законно избрано ръководство не може да прескачаш официалната власт и да раздаваш някакви материали на избрани от теб индивиди. Иначе излиза , че европейски комисар открито казва , че се подпомагат т.нар. опозиция , за която всички знаем , че са вносни терористи. Такава недипломатичност от ЕК е просто недопустима! Нормално е медицинските помощи да отидат в държавните болници. Какво значи, че правителството на Асад конфискува тези материали, та нали те са за тях или....?

Всяка информация говори, че Асад е изрод!

Да обаче, с органи за трансплантация опозицията е добре снабдена, даже си похапва от тях. Та ако аз бях от армията на Асад и знам как са постъпили с пленените ми другари в никакъв случай не бих допуснал комвоя.

Викаш на Асад хората са цивилни и невинни. Ехааа

Не съм чул някой на тях да им е раздавал помощи. Ти ако си чул посочи и на нас, само че информацията да не е от гербаджийския ти наставник.

Може би Асад е трябвало да предостави и лекарска помощ на бунтовниците, според нашата еврокомисарка? Или тя си мисли че той трябва да пропуска и колети с домашни сладкиши и бисквити за тях, та като им домъчнее за вкъщи да се утешават?

Хайде и тая фурнаджийска лопата да се изкаже, че на не вземе да се изчисти много интонационната среда.

Изродите комунисти поддържащи Путинка , Станишев, Местан, Асад и Северна кУрея да започват да пищят. НЕЩАСТНИЦИ ХВЪРЛЯЩИ ХОРАТА НА ПРАСЕТАТА

Явно, неолибералите започват контранастъпление в медиите. НЯМА международно право, което задължава да даваш храна и медикаменти на престъпници, че да продължават да убиват! Заявявам го напълно сериозно. Който има довод против, да го даде. В тази връзка - какво каза Кристалина, когато терористите опитаха да направят обсада на Алепо? Каза ли нещо? Критикува ли ги? Още - а защо тогава самата Сирия е под санкции? Защо са замразени сирииски авоари? Нали с тези авоари се купуват включително лекарства за населението?

Млъквай ма, пача!

Американците са виновни. Да вижее майка русия и Путин, Ленин и Борат.

Ей информатор, ти си най обикновен завистник и подлога на руските гангстери, убийци на невинни деца и жени