Кристиан Вигенин към лидера на ИТН: Слави, издъниха те твоите хора

Затова брой до 10, преди да отсъждаш кои са отвратени и кои отвратителни, написа заместник-председателят на Народното събрание и на БСП

Обратно в новината

Коментари - Кристиан Вигенин към лидера на ИТН: Слави, издъниха те твоите хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички тези боклуци ги докара Резидентът с цел да махнат неудобните на Божков.Само с Гешев не успяха.За щастие !

"Ако се вярва на Христо Иванов..." Абе Кристиан...със всичкия ли си? Има ли някой който вярва на Христо Иванов. Че той е по-голям лъжец от К Петков!

Я се скрий , всички сте еднакви. Само личния си интерес гледате. З

Така говори понеже това е последния мандат на БСП, пука се от нерви

Вигенин върви към най,-древната професия в политиката. Време е за рестарт на системата.

Май Слави се оказа единствения мъж с топки от управленците...не са управляващи....

Слави е единственият който работи безкористно - не иска власт, не иска облаги. Обаче играе 3на или 4на игра и постепенно изчегъртва всички партии, вредни за България. Герб, ндсв2,дб,имв, а сега БСП и ПП. Дори собствената итн изчегъртва без да се притесни. Паметник трябва да му се направи, всички тези продажници за 4ч се договарят и предават национални интереси с усмивка. Заради един факс или телефонен разговор от чуждо посолство..без каквато и да било стойност или тежест. Такива боклуци са налазили политиката ни вече 30 години..

Вагинчо, тя и кУрнела издъни БСП ама не я махате и все си я преизбирате, нъл тъй?

Червен педараст буклук недоклатен

здраве от ококореният педал!

Не се заблуждавайте че съм от БСП,аз бях първи който поздрави Порошенко по заповед на Станишев,мен ме канят в едно посолство което няма нищо общо с БСП ,с една дума -аз съм подставено лице

Вън хардвардските измамници от България.....

Може, но "Ако се вярва на Христо Иванов... " Всъщност ИТН бяха срещу възможността този закон да се превърне в бухалка, казвали са го много пъти това и бе проблема. Искаха закон, но читав а те ги обвиняваха, че не искали. Т. Йорданов го обясни в "Панорама".

Тошко - малкия Наполеон от с. Козарево, Ямболско е манипулатор и патологичен лъжец. Не му се връзвайте! Той, заедно с Ива Разградската, Балабан бей и Чалгаря на Републиката - всички те са вече минало!

Не вярвам, да са минало, по-скоро са бъдеще, защото се доказаха, като морален стожер в българската политика, то се вижда и с просто око, че не ламтят, за постове и далавери, докато това не може да се каже, за Кирил, Асен, Б. Б. Хр. Иванов и т. н. В Дабетата има само двама читави, министърката на Правосъдието и Ивайло Мирчев, поне, за мен, може да има и др. на по-ниски позиции, не ги познавам всичките.

Всички си чешат езиците - какво иска Нинова, какво каза чалгаря, какво мислят от ПП, какво дрънка Боко! Никой не споменава раздаващия порции. Там, в сараите се реди правителството. Там, в сараите се вземат съдебните решения. Там, в сараите се определя политиката на държавата. Защо се напъвате с анализи. Всичко се решава от: др. доган

Слави си е такъв, какъвто винаги е бил. БСП, обаче яко се размина с левия електорат.

купуването и продаване то на депутати е национална практика.

ваксината срещу маймунската шарка не действа при макака Тошко, който е идиот по рождение.

аз каква бухалка съм му приготвил на шебека Тошко, мамо, очичките ще му се залепят на стената, като му я завра в ненаситния ямболския гъз!

От къде дойде цялата тази свинщина! От селския идиот Мунчо!

Х10 Плазмодият Мунчо е най-големият грешник. Той набута тези некадърници и кръжочници които разсипаха държавата за няма и шест месеца

Вагината е прав, ма и той е един боклук ...

България над всичко

Няма ДПС да живее България

Време е да се коалираме с нашите партньори от дпс в името на националният ни интерес. Има да изпълняваме големи шлемове, имаме да освояваме милиардите от плана за развитие. Да се коалираме с нашият приятел доган. Най правилното решение на лидера ни Бойко ще е това. Бойко и Делян заедно да поведат България през кривите. Победааааааааааааа Заедно с дпс ще управляваме в следващите 5 десетилетия

Ако не бяха комунистите България щеше да бъде най-силната държава на балканите

Това е голямата истина.

Комунистите само беди са донесли на България

Прави впечатление обединението на троловете на герб и дпс в защита на Слави и лайкове в негова чест и дислайкове за вигенин. Защо най накрая дпс и герб не се коалират и не станат не герб-сдс а герб-дпс - руски тролове и крадци на народните пари. А слави ако влезне да е техният нов златен пръст.

Типичен комунистически цървул!!

Този вигенин е такъв голям цървул !!!!!!!!!!

Трифонов е курвата на мафията!

Трол либерастки

си вървиш да ти таковам майката и вечния депутат с манталитет на овца .

Слави излезе железен.

Машалла Коце.

За втори път прави впечатление, че ИТН искат да ,,управляват,, антикорупционната. Мисля, че следващото правителство ако са Герб и сие ще се изкарат доста кирливи ризи. За съжаление парламента се превърна в някъв индийски сериал.

Крисо, ти Слави не го мисли, той си има други приходи от изработени пари с труд и качества. А ти и вашите "професионални политици" ако не ядете от държавните пари сте умрели от глад, никой няма за какво да ви наеме. Е как да имаме доверие на хора, които никога не са работили нещо друго и не знаят как да управляват собствената си кариера да управляват финансите на държавата и да взимат решения в името на народ и държава.

Труд и качества? И какви са му качествата.? Беше звезда едно време. Сега отвращава.

президентът забатачи тази каша със своята безпринципност, ами той точно това иска, удължаване на мандата и избори през октомври, въпреки изявлението на Държавния Департамент, може да следва инструкциите, а ДПС казаха, че ще върнат мандата.

Вигенин, отвратителните сте вие, за едната депутатска заплата сте готови да погребете България, ходите на седесарски митинги, където посягат на депутати от опозицията, подкрепяте кметски кандидатури на ДБ дори по селата където БСП са печелили изборите със самостоятелни кандидатури, не можете да прехвърлите електората на БСП към ДБ, те бягат от вас, но няма да гласуват за ДБ, колкото и да ѝ се иска на нинова.

Този без реален трудов стаж, партай геносен! Комунистче, хитро, мисли се за голям дипломат. Слугинаж!

Баце стяга багери и джипки и точи лиги пак да строи светлото бъдеще.

Няма лошо :)

Разбира се, че няма лошо - чекмеджето се пълни с пачки и кюлчета! Откраднати от теб и мен... Замисли се!

Славчоу, голем БОКЛУК излезе.......Ама Оня отгоре гледа и съди и СТРАШЕН е Неговият съд........Справка мноого други "известни" в България личности....

Вън …едалите от парламента

Ако БСП, иска да дръпне напред и да бъде отново партия, на която може да се вярва, време е Крум Зарков да поеме юздите, преди каруцата да се е разпаднала напълно. Вигенин и Нинова, ако може да направят път и да седят настрани!

Вигенин и Божанков ми се струваха свестни, уви, жалка история са. Абе кака им Корни с кво ги зарибява тез младежи. Дали е само с пари? Някой ако има обяснение, да сподели

Мислиш че е възможно..да им духа? Оле...представих си го!

Вигенин: "Всъщност това, което отвращава, е, че Тошко Йорданов подкрепя превръщане на КПКОНПИ в политическа бухалка, но само ако участва в управлението ѝ! АКО СЕ ВЯРВА на ХРИСТО ИВАНОВ..." Божеее, Вигенин вярва на ДЪЛГИЯ Бойкикев нос?!?

Сега ще си мерим на кого е по-голямо лайното?

Браво

е смешник. Кой кого издънил - пазарите се като на женския пазар, това не е политика, а борба за кокала.