България е получила още данни от САЩ, водещи към Хизбула

България е получила от САЩ анализ на документите за самоличност на участниците в бургаския атентат, в който се съдържат допълнителни данни, водещи към "Хизбула".

Обратно в новината

Коментари - България е получила още данни от САЩ, водещи към Хизбула | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо не отправят запитване кам цанада и аустраля.това са техни грагдани и тези даргави са отговорни за тях!!!питаме ливан защото имат ,,арабски,, проижод. ако бяха ,,афроамериканци,, сас уса -цитизен ще искахме обяснение от африка???все едно за станишев да питаме украина или за местан турця!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

герб наравно с хизбула в списъка с терористични организации дето мъти водата и организирва протести :)))

Няма да се учудя ако след години излезе наяве, че истинските терористи са били ръководени от Израел или САЩ. Това са главните терористи в света и жалкото е, че европейските държави играят по свирката на Америка и от тези си действия не печелят. Напротив ще затрият и малката надежда за обединена и силна Европа.

Дано ние да не оперем пешкира от това решение на ЕС. Американците са решили,че едната част от човечеството са терористи и трябва да ги секиросат а останалите вкл. и ЕС са подозрителни и трябва поголовно да се подслушват

Ние тези велики данни ще ги видим ли или са свръх секретни и непонятни за нас, щото трябва да почнем да наритваме бившите министри след като им махнат охраната.

Политика се чини со пари и со дупе. Вигенин, пари нема. Действай!

КЪДЕ СА СЕГА ТЕЗИ, КОИТО ОПЛЮХА "ОБОСНОВАНОТО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ", КЪДЕ Е ЗАЩИТНИКЪТ НА ХИЗБУЛА ДРУГАРЯТ СТАНИШЕВ????? ДРУГАРИ РАЗКАРВАЙТЕ СЕ...

Тоя номер с "лошите терористи" още ли минава? След като си събориха кулите самички що ли хич не им вЕрвам за каквото и да пишат (хАмериканците де /или поне тея от "златната миля"/)

ama bate, stiga s tesi bolni idei sa "suboriha kulite sami"...Vurni se na semjata..

Събориха си ги и то как още.Просто си ги взривиха най - внимателно с контролирана експлозия.Само за слепите не е видно как се случи.Прегледай кадри от инцидента ама от близък план да видиш как се взривяват зарядите,а на забавенкадър се виждат даже и характерните виолетови отблясъци на детонаторите.

Дайте тези данни, аз не съм ги получил, не мога да ги проверя

"Не мисля, че ни излага на допълнителни рискове. Много зависи от това каква ще бъде реакцията на военното крило на Хизбула на това решение." Много "успокояващо", само дето аз си мисля друго! "От гледна точка на това дали днес сме по-готови да реагираме на подобни заплахи, смятам че да ние сме по-готови, независимо какво е днешното решение". Това пък съвсем довърши спокойствието ми. Колко по-готови бе, министърче? "Не мисля", "смятам" - звучи доста посредствено и увъртяно за един министър! Ако си е на мястото, разбира се.

Само на мен ли ми изглежда съшито с бели конци?! Толкова ли сме затъпели...

"Не мисля, че ни излага на допълнителни рискове" Г-н Вигенин, Вие бяхте уволнена преди повече от 1 месец от народа. С какво право не мислите???? Та вие бяхте уволнена!!! Моля незабавно да си подадете оставката!!! От името на народа.

този е новия лидер на бсп ,хубав човек ама комунист. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ха-ха!

КВО РЕВЕТЕ БЕ ГЛУПАЦИ НАЛИ ИСКАХТЕ КАПИТАЛИЗЪМ ЕВРЕЙСКИ СЪЮЗ И НАТО ..... АМИ ЕТО ИМАТЕ ГИ ...... И СИ ЛИЧИ ЧЕ ЗАТЪПЯВАТЕ В ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ.

ТОЧНО ИСКАХА ХОРАТА НО НЕ СА СИ ПРЕДСТАВЯЛИ ЧЕ ЩЕ БЪДЕ РЕАЛИЗИРАНО ОТ ТЕЗИ КОИТО ИМ ИЗГРАЖДАХА СОЦИАЛИЗЪМА.ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО НА НЕДОВОЛСТВОТО - НЯМА КАК МЮФТИЯ ДА НИ ВЪВЕЖДА В ИЗТОЧНОТО ПРАВОСЛАВИЕ.

Е ти к'во искаш - теб да направим капиталист , а ний да ти бъдем аргати?!

Капитализъм искаха и направиха комуноидните номенклатурни олигофренчета, за да мога да крадат безкрайно и безнаказано. А наглеци като оберот, какво заслужават?

... а добрите и почтени евреи да не могат да краднат нищо. Нито е честно, нито е почтено. За какво са дошли тука, ако няма плячка. колко закона се приеха да да се отворят вратите еврейчетата да крадат на воля. А то още малко и тях ще ги оберат. Няма еврейска справедливост в този свят, съвсем се е изродил, гоите не зачитат върховенството на евреите.

че как да ви повярваме на ИНФОРМАЦИЯТА , Вигенин....след като се толкова лъжливи и безочлеви , нагли мафиоти

Те, хамерикосите де, имаха информация и за терористите - камикадзе от 11,09,01, но после най-случайно се охаза, че голямата част от "камикадзетата" са си живи и здрави, а янките лъжат - колкото могат ?!? Та - кой прати "достоверната" информация -ха-ха-ха---

МНОГО ЛЕСНО СИ КОРИГИРАХТЕ ПОЗИЦИЯТА БСП И ДПС

Информацията равна ли е на доказателства?

Двете информации, която очаквам от САЩ са: 1. Имената на поръчителите на разстрела на последният Президент на САЩ (Кенеди). След него всички сса марионетки. 2. Имената на престъпниците, прикрили престъплението 11.09.01 И двете информазии са дълбоко засекретени, и частици от тях ще бъдат обнародвани може би след стотици години. Да "живее дЕмОкРаЦиЯТА" или - да споменем печелившите от американските престъпления???

Г-н Ви....нин, Заради хора с вашето мислене и власт, толова много качествени хора напуснаха България. Дано някой ден си платите.

Ами ако се окаже, че е заради тези които "не мислеха, а скачаха на "кой не скача е червен"". От древни времена е поговорката "всеки народ си заслужава управниците" "Прост народ - слаба държава" Може би е време да се понаучите малко - вместо да обяснявате ("чукча не иска чете, чукча иска пише")

Г-н Ви...нин, Не сте ми приятен. Разграничавам се от вас.

На видеото се вижда бял мъж с раница.Може да е и американец или англичанин,а защо трябва да е от Хизбула.Така може би трябва.

така им е необходимо на измамниците

Какво ни е еня за Хизбула, бе Вигенин! Защо не поскаш от американците сведения за мутрата Бойко Мутрисов и за бндитските му деяния! Това да дадат, а не да ни хвърлят прах в очите!

интересите на америкосите са за кражба на пари, а не за "редки и миризливи лай.а"

Кретенизъм е действие! ХАУ!

Като видя Легенин и ми се доповръща. Отвратително партийно отроче, мазно, тъпо и нагло! Колко млади и способни хора има в тая държава (все още), но шанс за изява се дава на такива партийни лекета като това недоразумение! Пфу! Гнус ме е!

Не ти ли беше гнусно от кръвните братя на Вигенин, Соломон Паси, Надежда Михайлова, Стефан Софиянски, Филип Димитров, Едвин Сугарев. Е Станишев и Вигенин допълват списъка на евреите в управлението на страната. Не те ли е гнус, или те са твои братя.

Гнус ме е от дебилните партийни лекета и слагачи и въобще не ми дреме кой какъв е по произход. Все е имало идиоти ама като тези сега в МС и НС не е имало!

Много си прав.Лика прилика с гаджето серГей. Като две капки вода.

НЯКОЛКО МИНУТИ ПО - КЪСНО И ПУТИН Е ИМАЛ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ.

ЙАОФЧОФФФ, ВИНАГИ Е БИЛО ЯСНО ,ЧЕ ТИ ЛИПСВА И ГРАМ ВЪОБРЪЖЕНИЕ. ИЗМИСЛИ НЕЩО ДРУГО БЕ,ГЛАРУС СМОТАН! ДАННИ ОТТУК,ДАННИ ОТТАМ.... АБЕ ТИ НАЛИ В ДАНС НАПРАВИ ЕДНИ СТРАХОТНИ РЕФОРМИ,ДЕТО ПОКАЗАТЕЛИТЕ СЕ УВЕЛИЧИХА ДРАСТИЧНО В + ИЛИ НЕ Е БАШ ТАКА, А? ШМЕКЕР СЪС ШМЕКЕР!

ХАМЕРИКАНЦИТЕ ДА СИ СТОЯТ В АМЕРИКА. БЪЛГАРИЯ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ Т.Н. ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ. АКО ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ ИЗКАРА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС ЩЕ ПОЛУЧИ ПОДКРЕПАТА НА ЦЕЛИЯ НАРОД.

е почти от всички де!

НАРОД НЕ СА 300 ФАМИЛИИ С ОТРОЧЕТАТА ИМ.

в ОНД. И не се бъркай в работите на ЕС.

Мм дааа.Намирисва на война с Иран.Ще стаме мътна и кървава.....

НА КОЛКО ГОДИНИ СИ НА КОГАТО ПРЕДСТОЕШЕ ВОЙНАТА В ИРАК ТЕЗИ КАТО ТЕБ ГОВОРЕХА ПО СЪЩИЯ НАЧИН.

И какво не познахме ли.Хизбула е проирансака организация,финансирана основно от Иран.Ако ги признаем за терористи американите веднага ще се юрнат да се борят с тях и покровителите им.Целта е Иранския петрол,ама персите не са иракчани и ще стане една.....

американците само се чудят с кой да се заядат...

Американците - абсолютни параноици!

И Плевнята се изходи по въпроса със специално изявление: Приветствам това решение, което е плод на съвместните усилия на държавите членки на ЕС и на партньорските служби в защита на сигурността на гражданите. То се основава и на задълбочения анализ на голям обем информация за дейността на хора, свързани с терористична дейност на територията на ЕС. Нека никой да не подценява решимостта на Европейския съюз да защити сигурността на своите граждани и на пребиваващите на територията му. Европа показа, че е безкомпромисна спрямо всеки, който се опита да посегне на живота и да застраши сигурността на невинни граждани на нейна територия. Днешното решение е и силен сигнал, че Европейският съюз ще продължи да работи съвместно с ливанските институции и да подкрепя демократичните процеси в страната.

Това президентче надмина по хлевоустие партийните секретари отпреди 25 год. От такова изявление можеш само да се отвратиш и да се чудиш до къде сме я докарали с лицемерното нищоговорене.

Всъщност, ние за арабите отдавна сме "Запада" - член на НАТО и ЕС. Така че, ако искат да думнат у нас - ще го направят. Това е.

че те го направиха вече.

ти от първа уста ли чу новината, или си сценариста

Доблестта е мъжко качество, както и разбирането за чест! затова в миналото не приемаха "меки китки" в армиите по света...Истината не е страшна! - Тя е неудобна.

Аз не виждам по-големи терористи в света от комунистите,те унищожиха цвета на нацията,унищожиха четири поколения българи-нашити баби и дядовци,нашите майки и бащи,нас и нашите деца и на глава от населението избиха най-много българи,повече отколкото Василий Българоубиец и турските поробители,взети заедно и продължават да издевателстват проклетите гьонсурати като не си подават оставката и ни унизяват да ни управляват разни недоразумения като Сер Гея и неговия любовник вагенин,проклети а сте!

както написаните от теб Сер Гея и вагенин са евреи по произход. Да ти светка нещо в главата или не? Но ти антитерористе си от същата кръв.

май обърка комунисти, евреи и американци - знаеш ли кои съде живеят и с какво се хранят

Оттук нататък и аз съм срещу Правителството - те са национални предатели и трябва да отговарят за това си деяние! БСП да бъде забранена! Долу червените боклуци от БСП!

Писма ми да виждам снимката тази Вагин(а)ин. От къде на къдя тя ще пояснява позицията ни по случая, неговата партньорка преди време се беше "изказъл" по случая и я бяха "цитирали" у арабските медии.. Моля ви един път дневно Вагина на снимка е предостатъчно.

Явно Станишев пак е изживял катарзис.))))

В БИЗНЕСА ВИНАГИ ТРЯБВА ДА ДАДЕШ ЗА ДА ВЗЕМЕШ ; - ДАВАМЕ ХИЗБУЛА - А АМЕРИКАНЦИТЕ ПОДКРЕПЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ....... НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ПРЕДИ БСП , АЗ ОБИЧАМ МОЯТА МАМОЧКА С РОДНИНИ В ТЕЛ АВИВ

От което следва да се направи извода, че в България нямаме никакви служби за сигурност, а всичко е парлама. Нашите така наречени служби са пълни с хора дето не знаят за какво са там, даже не знаят и за какво са на този свят. Може ли всичките тези събития да са ти станали под носа, а ти да чакаш докладите от другия край на света на другите служби? Излиза че не сме в състояние да изработим едно нормално заключение по разследването. Единственото за което ни стигнаха силите е "ОБОСНОВАНОТО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ".

ГЕРБ ТОВА БЕ ОТБЕЛЯЗАНО - 681 - 1944 - ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА Е КРАЯТ НА ТРЕТОТО БЪЛГАРСКО ЦАРСТВО - РАЗБИРАЙ ДЪРЖАВА.

МИНУСА КОЕ НЕ ТИ ХАРЕСВА - ФАКТА СЪС СТАРИЯ ГЕРБ ИЛИ АНАЛИЗА?

Анализа го бива,за герба не се кахъри.

НЕ Е ТОЛКОВА ВАЖЕН-ОСОБЕНО СТАРИЯ.ВИЖ ДЪРЖАВНОСТТА Е СВЯТА И ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИ ОТ ВСЯКО МЕКЕРЕ - ЗЕР МНОГО СВЯТА КРЪВ Е ПРОЛЯТА ЗА НЕЯ ЗА ДА Я ОСТАВИМ В РЪЦЕТЕ НА КОЙТО И ДА Е ПЪК БИЛ ТОЙ И ТОЧКА.

И преди си беше ясно , ама с тия " данни " е вече сигурно , че чалмите от хизбула нямат нищо общо атентата в Сарафово. Сега остава тоя плазмодий от снимката да се изцепи в стил моше младенов - който напада израел , все едно напада България. И сме до уши в ...Ще им се на усарите и евреите да ни натресат и арабския батак , пък не им стиска да скочат на Иран . БРИК ги е стиснал за топките и бавнооооо ги върти. Дали е много нахално да помечтая за външен министър Българин : )))Който да им бие шута на крадливите пустинни плъхове , да се трепят далеч от нас. Идва и това време.

Мисля ,че им стиска.Трябва им ,,обосновано предположение,,.Е,пуделите са налице.

Не им стиска , Точка : ) Причините за това са много . И БРИК е само една от тях. Усарите стъпиха накриво : )))

АЗ ПЪК ПОМИСЛИХ ,ЧЕ ДАНС, И ШЕФА ИМ ПИСАНЧЕВ СА РАЗКРИЛИ НОВИТЕ ДАННИ ЗА ТОЯ АТЕНТАТ

Вигенин, ти си срам за БСП! Еврейска подлога, напускай Партията веднага! Как смееш да отстояваш позицията на САЩ и да допускаш някаква си незнам коя от Брюксел да дава акъл на нашето правителство, вместо да я изгониш от страната?

Както винаги, САЩ лъжат! Излъгаха за Виетнам, излъгаха за Ирак, излъгаха за Афганистан, лъжат за Сирия!

Мале, "братята" виетнамци им разгониха фамилията на сегашните 'братя" американци - Да Нанг, Шосе номер 5, делтата на Мекон, долината на глинените гърнета... Апокалипсис сега е бледа сянка на онова което беше! А сега - хем насрани, хем голями...

Сега очакваме и другата част от информацията от МОСАД и сме готови да обявим война на Ливан!

Мисля, че СКОРО ще сме в състояние да обявим война само на Дедовия!

Перфектно говорещият английски ,НЕ СЕ води по АКЪЛА на САЩ!!! Техните интереси НЕ СА НАШИ!!ЕВРЕИТЕ в САЩ --НЯМАТ приятели!! ТЕ имат САМО ИНТЕРЕСИ-- ОТСВИРЕТЕ ГИ!!

СТАРАТА И ПОЗНАТА СЕНТЕНЦИЯ - МЕЖДУ СТАЛИНОВИЯТ СОЦИАЛИЗЪМ И ХИТЛЕРОВИЯТ НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИЗЪМ РАЗЛИКА НЯМА!

ТОЗИ МИШОК ЛИ Е МИНИСТЪР

Мишок Мишок, ама бат Серго откача като го види у банята. Абе отбор мъжкарчета са си те.