Кристалина Георгиева - между ожесточените спорове и хаоса на тайното гласуване

Западните медии я наричат "идеалният кандидат за шеф на МВФ", но изборът няма да е безпроблемен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типична номенклатурна леличка, позьорка и кариеристка, с голямо самочувствие и дребна душа.

Очакванията се Кристалина да подобри дървения си английски. А щерките на цвъки да просперират като антураж на новия шеф на МВФ.

към Г-жата, но и тя не показа, че има нещо общо с българите! Винаги е била един чиновник зад граница без някаква полза от нея! И така!

Бой Доне Тръмпъ решава!Вероятно ще я резне, ама за мен е без значение!

Най-важното е дали на новия и пост заплатата на Кристалина Георгиева ще се увеличи. Защото ако взима по-малко, отколкото като генерален директор на Световната банка, то трудно ще можем да определим новата длъжност шеф на МВФ като по-висока, съответно кариерата и като разиваваща се!

е че са ме изтрили понеже написах че тази кандидатура е обидна за повечето нашенци както се изразява тя самата

Не приемаме русоробите за "нашенци"! Те с промитите си мозъци фактически са вредители! Радват се на руските успехи повече отколкото на българските!

ще загърбват другата още по-голяма комунистка, а и още по-дърта - Боковата, май се казваше Елена - забравихме я вече.

Бокова отече в канала!

ще пробутват тази дърта комунистка - Сталинка и то в ЕС, та нима няма достойни млади хора за тези постове!

Тя вече е на предпенсионна възраст, след края на мандата и като шеф на МВФ може и да се пенсионира!

Едно нещо не мога напълно да разбера - как така и защо сред съвременните политици и управници - говоря конкретно за България, но това важи очевидно з пълна дила и за света, се пръкнаха и битуват толкова много откровени мошеници, идиоти и имжецили и дори престъпници и рецидивисти!?!?! Разбирам, че сме 21 век, че сме времето на вътйовнитф технологии и комуникации, че информацията се пренася мигновено до всички краища на света, но все пак!?! Не че и преди не е имало в историята откровени изроди и фори психопати в управленията, имало е, к всички ГК знаем! Но сега като че ли сме свидетели на някакво налествие от паразити - говоря за последния поне четвърт век, з много малки изключения!!!

САЩ е държава в която живеят само емигранти, безродници, на някои от които тази държава им дава гражданство след щателен подбор! Сталинка Георгиева се е подвизавала там изпратена от българската фондация "1300 години България" да се образова под името Кристалинка, за да не дразни с истинското си име американците! Образова се, рита си българският паспорт, прекъсва официалните си връзки с България, т.е. не плаща данъци, осигуровки за пенсия и здравеопазване много години, докато не бе натресена на Бойко Борисов от САЩ, да я прави Комисар в ЕК! Всички се чудеха коя е тази, която ще става комисар. Къде се е проявявала у нас, като демократ или ГЕРБ-аджийка. Но, никой не попита официално, а и да пита все тая. Господарите бяха наредили и толкова! Сега пак е удобно гражданката на САЩ, да оглави МВФ, за да бъде управляван пак от САЩ. Оказва се, че ЕС е васална организация на САЩ, за който не го е разбрал досега. А, с България сме едни шушумиги, обезпечаващи ходовете на САЩ с колониалното си поведение.

Хаоса на тайното гласуване?!?!? - бре, какви сте демократи,бре извън България.

Кристалина ако може да направи само едно нещо : да даде съвет на Бойко да управи фискалната политика, а не да продължава със тази грешка от връзването с марката(1 към 1) и после при основаването на валутния борд и при въвеждането на еврото, когато също можеха да фиксират със закон лева към еврото 1 към 1. Реалната стойност на лева си е 1 към 1 спрямо еврото. Това ако се оправи ще има огромна разлика в икономиката ни. И успоредно Бойко трябва да подпомогне износа на БГ защото в началото това ще се отрази на износа, докато постепенно се балансира пазара, както и да предпази от изкуствено покачване на цените. Ако го направи това, което си е чисто политико-икономическа мярка нещата в БГ значително ще се променят. А и това ще премахне стреса на по-късен етап ако се въведе еврото в БГ. Но за сметка на това ще се намалят заминаващите за чужбина млади хора. Тоест чувствително нещата би трябвало да се подобрят в БГ и ще стане една нормална Европейска държава. Но явно на някои не им отърва това и изкуствено държат лева в по-слаба позиция и народа да страда.

На това е заинтересована самата Сталинка! Да има валутен борд в България. Мислех, че на всички е ясен този факт!

Каквато ще да става, тя е позор за България.

Доста неприятни бабички.

Два ухилени провала на снимката ! Военен министър и кандидат-шеф на ООН който не знае бъкел английски !

Еееййй,много триете, страшно манипулирате ... много бее... Цял ден ,коментарите не могат да преминат 90...тъкмо стигнат до 89 и гледам...върнали са се на ... 78.... Не дирници... ами подлоги на сороски дирници сте !

Kenn1111

Сталин е жив в лицето на Сталинка;-)Най забатачената икономически държава в Европа ще .....СМешно е да не кажа жалко.

Нескопосан PR

Часа мои знам аз, че еврогейовете вече хептен са изперкали щом нашата селска стрина са номинирали! Амин!

Спорове, имейли, телефонни разговори, пазарлъци - АЛЪШ-ВЕРИШ на евро ниво. Печели този, който се продаде най-скъпо. Най-скъп е най-зависимият...

троловете на Сорос тук ни обвиняват, че сме против "българката" Сталинка! Сори, но тя не е българка. ЗАПИШЕТЕ СИ ГО НЯКЪДЕ! Предателите, слугите и робите нямат родина. Те имат господари. Родина имат партиотите. Правете разлика!

Сталинка, Кунева-Пръмова, Цветанов, Плевела, Мендел, Агов, Инджев, Паси, и т.н. са продажници, които за пари са готови да служат на всеки господар. Какви българи са те? ... освен това половината от тях дори носят небългарски имена.

истината пич е че еврейката Кристалина е слуга на световния юдо-масонски заговор и като всички еврей мрази нас гоимите - послушен слуга и марионетка е подобно на еврейката Лагард, която между другото има ефективна 8 годишна присъда !

Поредната продажница, срам за рода. Никой не си и мисли ,че България ще има някаква полза от нейното кариерно развитие, под патронажа през океана.

Келепира е най-важен...

Американски кандидат, пък представлява ЕС. Но, то и МВФ беше американска организация, та всичко да върви накуп.

Дано да не е Сталинка, че да и берем срамовете, както досега !!! Бивши комунисти и русороби ннямат място по тия постове. Още повече ако си се казвал Сталин в женски род и после са те прекръстили от срам да носиш това кучешко име и име на масов и хладнокръвен убиец !!!

А кой е по-подходящ...Рада дълбоката или шизофреника от дай България

Майкопродавките НЕ са подходящи бай цървуле!

А са, де... Пък по-долу некъф твърди, че срещу Сталинка били русофилите... Върви, че ги разбери русофобските идиоти...

Културата на омраза и завист която налага руската пропаганда така е промила мозъка на хората че мразим всеки който се издигне. Другите народи биха се радвали че имат човек на такава влиятелна позиция.

Най големите противници на това българин да заеме такъв висок пост са българите...

Голям смях станаха тези "международни институции". Пълно с калинки и други бръмбари. Дано господ опази изтрещелия Западащ свят.

Трябваше теб да сложат. Че не си калинка ами червейчее

А, те ме питаха, ама аз отказах. Имам долу-горе реалистична преценка за възможностите си и знам, че не мога да лижа чак такова количество задници.

Дано децата ти мислят повече от теб

Леля Сталинка и Меглена Кунева-Пръмова са най-противните жени, които са се пръкнали по нашите земи. "Бивши" комунистки, които са в крак с новите глобалистки и толерастки тенденции ... ОТВРАТ!

Какво значи толераст ? Човек който е толерантен и не мрази другите ?

нещо като либераст ма точичке

Само Сталин и Хитлер могат да управляват МВФ идете в Курило и ги иткрийте те ви чакат Бинапарт Абдикира?

Ха дано обере фонда и донесе парата у нас.

Надай се! Ще си прибера всичко в Швейцария и на други места.

В такива случаи баба ми казваше: ЖИВА ДА НЕ БЯХ...

Докато даваше парите на ало циганите

Отврат!

Малки дребни червени душици сте вие, а не българи!

Червените са антибългари

поне не са милиционери

ЕВА МАЙДЕЛ МИНЕТЕЛ Родена е на 26 януари 1986 година в София, в семейството на Зоя Паунова, по-късно дългогодишен изпълнителен директор на българския клон на фармацевтичната компания „АстраЗенека“ .... МАЙКАТА ПРОДАВА ХАПЧЕТА НА БЪЛГАРСКИТЕ БАБИЧКИ С 500 % НАДЦЕНКА , ДЪЩЕРЯТА ДЕОКРАТКА ОТ ГРОБ - СИК - УБО - БКП ЖИВКОВИСТИ

Да а ма тя говори с патос когато Планетата и галактиката затъват, а ти не можеш.

Май ти си предозирал хапчетата...

Многоооо изтъркано име............

Когато Менча Кърничева (жената на Ванче Михайлов) е арестувана, първите ѝ думи след убийството на Тодор Паница във Виенския Бургтеатър са: .... „Той бе един лош македонец“ .... ТА И ВУЙНА НЯМА ДА Я СТРЕЛЯМ ЩОТО Е ШЕФКА НА МВФ , А ЩОТО Е ЛОША БЪЛГАРСКА

БеКаПистът държи световен рекорд по злоба- ами тва е ваша бивша другарка бе, другари, може ли така с лошо? Ще се самоизядете , ей, не така- тя затова партията ви стана на партийка. Радвайте се, че българка е на световно ниво. Другото е отделна тема.

Вчера вечерта прочетох по западен сайт за нейната номинация. Та госпожата е била шеф във Световната банка в която АМЕРИКАНЦИТЕ НАЗНАЧАВАТ СЛУЖИТЕЛИТЕ. Този факт сам по себе си говори чия политика тя ще прокарва и на новият си пост, а това не вещае нищо добро за Европа, макар че Европа я подкрепи и номинира. Госпожата е една смесица от Кристалната нощ и Сталин. А въобще останаха ли постове на които не са назначени само жени от типа на тази госпожа? Легард я съдиха за корупция, но я оправдаха- нали казвате, че на запад съдебните системи били справедливи? Жалко, че толкова народи бяха подведени да скачат по паветата за да си докарат бели на главите, а богатите да се смеят на наивноста и глупоста им.

Много моля, не ни занимавайте с глупости.. Сталинка, аха, горчиво, нейсе, да/сме не Шок, ужас, отврат

Хвала! Всеки паразит,службогонец и лизач на мутренски задници трябва да стане някакъв шеф . Най-големите паразити трябва да станат най-големи шефове, за да смучат най-много. Поздрави!

Прекалено много ни занимавате с тая баба! Чак пък да е такъв капацитет...

Ми тя е капацитет по интригите и лъжите, а точно такива просперират в Америка и ЕС по върховете.

Винаги съм имал чувството, че Универсалният пенкелер криСталинка има някак си преднамерена, изкуствена усмивка!

Защо ни я пробутват за българка, като тя навсякъде в личния си и служебен живот се представя за американка. За българския си произход се сеща, когато има да се раздават някакви високи постове с големи заплати. Те и затова САЩ ще я одобрят, защото е американска гражданка.

Кристалинка и симеон дянков са роднини ,и двамката са гробокопачи на България!Тази грухти като див шопар и ми е чудно дали не е заразена с АЧС?

гадове ,триите. НародО ненавижда герб и Пунта Мара от дъното на душата си.

да ви се не надява човек.

Тази Кристалинка постоянно е кандидат за някой висш пост!

Да те е срам, че си българин... Всички много удобно забравиха, какво Кристалина обясняваше за Боко Харам и ИДИЛ. Как като си направели държава и трябвало да ги поканят и да им дадат трибуна в ООН... Предател не само на България - предател на цивилизацията като цяло...

Много критики за Кристалина Георгиева. А мислите ли че останалите кандидати са по-добри? Всички са станали министри или направили кариера защото притежават едни и същи качества, знаем какви. А и те са борят за ролята изпълнител на визията/поръчките на тези над тях и така е навсякъде. Нека сме поне малко горди с постигнатото от Кристалина Георгиева, направи така че да говорят за България най-малкото и се видя кой зад чии интереси стои в Европа.

Да говорят за България да, но по-важното е какво говорят. За нас обикновено се говори лошо или нищо. Какво заслужаваме, щом откакто сме в ЕС не сме мръднали от последните места и избираме все едни и същи да ни управляват?

А Европа и останалата част от света знаят ли, че името й е Сталинка??? Все пак сегашното й име е производно от Сталинка, какво да се прави, човек не може да избяга от пристрастията си.

Ъхъ. Имала е сталинистки пристрастия още като новородено...

Троле Курнелиев ... ха ха ха Нещастник !