Криминално проявен преби до смърт 26-годишната си жена в Провадийско

Двамата са живеели в Германия, където са работели и са отглеждали трите си деца

Обратно в новината

Коментари - Криминално проявен преби до смърт 26-годишната си жена в Провадийско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турци ли са

Тъмнозелен вариант на Ромео и Жулиета

Подозирам, че това ще да са румънци или ромейци ... нещо от тоя вид.

Този случай трябва да се разглежда в университетие като модерна форма на естествен отбор. Ся само и циганетата да гушнат букета и всичко е ток и жица! Но щом са в Германия, може и да не се наложи, там ще ги налази THE MESSAGE и ще си сменят пола със согурност, така че.... Всичко е в ред, пазете се за да не ви налазят вас тези хлебарки и венцеремос!

Надо расстрелять!

За всички много знайковци, засрамете се малко: един урод е убил жена, майката на собствените си деца, оставя ги сираци. Какво значение има от кой етнос са, да не би само при тях да се случва мъжа да се мисли за всемогъщ само защото е по-силен. Познавам жената и децата и грижеше се сама за тях, а този да съм го виждала няколко пъти рядко се връщаш. Не сме е имали проблеми с тях живеем на една улица.Беше добра и възпитана жена грижише се добре за децата си водише ги редовно на детска градина. НЕ БЯХА ЗЛЕ ВЪЗПИТАНИ играли са си с мойте деца дори са идвали и в нас. Не вярвам жената да е била и тя надрусана. Единствено лошо което е направила е че е била с този човек.. Дано да почива в мир и да се намери кой да се грижи добре за тези деца така както тя!! А този изверг бял ден да не види.Дай боже да изгние в затвора...

Спорно е дали мъжкия циганин и женската, както и малките им трябва да бъдат наричани "мъж", "жена"... Съдейки по поведението им.

Ами виж, че тя си го е харесвала такъв урод, даже цели три деца му е родила. Защо ние да се срамуваме?

Мойто село.Баси

Вече и последния миризлив джагал от някое село има достъп до наркотици. Заляти сме. Тази страна е прогнила от корупция, бандитизъм и безнадеждност. Апропо, провадийските цигани са толкова черни, че синеят.

Поредното лошо момче, любимец на много жени, си показва темперамента и съответно жена му го отнася. Голяма е женската заблуда мислейки си, че могат да променят подобно животно.

За тях няма закони, няма правосъдие, глобите в градския от три лева за Невалидиране ги въведоха заради тях, защото така или иначе те пътуват гратис, българите да платят загубите на ГМ, отглеждаме ги тях и децата им, докога аааа, и искате после българите да гласуват, ами няма да стане и този път, народа ви обяви бойкот, точно заради такива неуредици

Трябва да имате отделен раздел само за цигани.

Сбили се два парцала и единият надделял. А на бас, че трите им деца няма да станат по-качествени от родителите си. Такова трябва да се стерилизира овреме.

Знаех си, че е било пак алкохол и дрога. То как иначе. А всички чочки, които ходите с "криминално проявени" - по-добре не син купувайте зелени банани, че не се знае кога е ваш ред.

Абе хората полудяха ! Какъв е тоя кошмар,как може да пребиеш някой до смърт!Боже Господи! Откачени.

И двамата са били под въздействието ма алкохол и наркотици.

Предполагам са римляни и за тях е нормално! За другите да кажа... Ако има ред и няма завист,една мома за цяло село стига!

Нашият алкохол си е най качествен, поредното доказателство

сига и...... Три деца, Германия....... там е рай за манговците Цицат неспирно от държавата, а тя дои данъкоплатците.

Добре са представили българите в Германия..

Поредните сигани! Съседите разказват, че те и още едно семейство са тероризирали цялото село. Били мн проблемни! Май Господ е раздал правосъдие. Но на тяхно място ще се появят нови узурпатори.

Що не го покажете убиеца. И името му.

Асан Сали-Мюмюнов, чукни в Гугъл и ще го видиш

ТЪЗ КАКА НАБЕДЕНАТА ЖУРНАЛИСТКЪ ДАЛИ Е ПРОЧЕЛА ВИНЕТУ ?

Не, но е правила едни неща на един , дека може би го е чел. Та затфа е тук.

В Германия от работа и гледане на деца не им остало време да се напият, надрусат и сбият и сега от еуфорията са се предобрили.

Норамлен ден за тая цигнаска държава.Те имат три деца ТРИ скоро ще станат повече от Българите най-много до 20 години макс тогава не ми се мисли

И тази " журналистка " заплата взима А пък и редактора . !? Абе много се пие в тоя ДИР

Оправете заглавието и по-сериозно с такива новини.Срамота!

Лиленце-пиленце, пак си сбъркала пълния и краткия член.

Няма село Бомделийско.Селото се казва Бозвелийско ,а тия навярно са от етноса.За тях е ежедневие.

За убийство е арестуван мъжЪТ й /подлог в изречението/. но Арестували са мъжА й за убийство /пряко допълнение/. Тези правила се учат в началното училище.

Т.нар. 'ударено и' се изписва Ѝ , а не Й и т.н. Какво очакваш от неадекватни студентки пишещи статии от телефона, докато дрискат сутрин пияни в тоалетната. Това е нивото на ДИР. РУ.

Тази особеност ми е известна, но нямам техническа възможност. Знам, че мога да намеря съответния символ, но ми се струва, че след като се използва в азбуката трябва да го има на клавиатурата.

++++++++++

Лилинце, душко.... няма такова село Бомделийско. Има Бозвелийско. Проверявайте ги тея информации, неграмотни тикви такива. Еднокнижни.

Няма такава дума тея - имаш право на избор между тези или тия.

Бог да я прости! Поредната жена жертва... Селото е Бозвелийско, а не Бомделийско. Редактирайте се

Бозвелийско е село в Североизточна България. То се намира в община Провадия, Варненска област. До 1934 година името му е Кадъ-кьой

Сигурно е изневерявала. Българките не могат да се научат да държат 2 неща затворени - устите и краката си.

Добър никнейм сте си избрали.

Къде пише, че е българка?

лилава е

Не, Тъпако. Той ѝ е изневрявал и то много кратно. И после я е убил. Щото е тъп като теб.