Нова теория за края на света на 29 юли

Автори на нова теория за края на света твърдят, че на планетата и на човечеството им остава малко време. На живота ще бъде сложен край на 29 юли 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Нова теория за края на света на 29 юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пиша от 30 юли.

abasador

еми то просто, ще доживеем и ще видим какво ще стане след това. Лек ден.

Лелеее...нямам време. Ще си умра девствена!

ako e taka zna4i e vqrno ima opastnost ot tezi buri i da doidat i unas

Както беше през 2015 :Д ай стига сте плашили хората бе шматки такива леле ... Пълни простотии то по вероятно е динозаврите да на издът :ДД ... Край на света след милион години идва че може и да не дойде ай стига на всички им писнаха от измислени истории

И как ще има изригвания на 1-ви Август като слънцето щяло да загасне на 29-ти Юли ?

Слънцето ще изстине, а температурите ще се повишат???

авторите да вземат да преведат милиони в моята сметка, да ме направят наследник на имотите им и да чакат края на света. не остава много време. да действат :-)

А,ве,каква прогноза за 3-ти август!?!Нали на 29-ти юли ще бъде краят на света!!!

Тези де разправят това са Адвентисти и края на света им е запазена марка. Досега на два пъти са обявявали края на света, явно това е следващият край, амин.

Време е земята да бъде заличена.

отново простотии, не им омръзна да ги измислят и разпространяват - от милениума насам постоянно ни тровят с края на света - то се видя откъде ще дойде, амуджите ще ни кръцнат зелките без да се съобразяват с магнитните бури - защо трябва да търсим под вола теле - фактите говорят с пълна сила, всеки ден атентати докато ни довършат - "толерантно и демократично"

Но никой не знае точно датата и часа, както се казва в Светото Писание. Св. елити го очакват и са взели мерки за себе си. Слава Севрюкова има едно предсказание, според което наближва (съвсем скоро) времето, когато българите в чужбина ще трябва да се приберат в България, именно поради тези прредстоящи катаклизми!

А аз се чудех що Майкрософт предлагат безплатно надграждане на Уиндоус 10 баш до 29ти , а то защо било ....

А пък при нас - в западния край на София, най-неочаквано и от светло, сияйно небе, макар и покрито с едни бели високи облаци, започна да превалява! )))))) Поне малко с отпусна това напрегнато време, макар и температурата да си е още доста висока! Леко освежаване! ))) Дай, Боже, нощес да продължи и да засили! Нищо, че в прогнозите нямаше дъжд - лятно време е добре дошъл в тия нечовешки жеги! Края на света ... се отлага! Аз си имам планове за понеделник, стига с тия краища вече! )))

Баси баш у петък ли ? В събота съм на риба не може ли гу отлжат с ден два...

Плевньо няма ли храбро да излезе и да назове изтинския виновник за катаклизма? Само плевньо, Митов, Ненчев и Паси могат да ни спасят от катаклизмите, като яхнат водното колело и унищожат веднъж завинаги Русия

Да не си забравят и прашките за сваляне на самолети, че иначе ... пляс-пляс педалите, пък лошите самолетчета ако вземат да прехвърчат много ниско, може и да ги уплашат нашите херои!

Мамка му на 29-ти имам рожден ден и ще се разбия. То така и така ще се мре ами поне да се запомни. Лошото е че ако не умра много ме боли главата на другия ден. И така след всеки купон си викам що не умрях предния път голями мъки. Но сигурно на 30 ще се мре. А на 01.08 един приятел има рожден ден и тогава ще има магнитни бури.

Събитието (когато и да се случи) да не те завари в "неудобна поза (например в тоалетната) и без подходяща чаша и с още по-подходящото питие в нея.Всичко, което е писано да се случи, то ще се случи, защото времето е вертикално, и всички нерща съществуват едновременно и в цялото си възможно многообразие. Тала че няма място за паника...

като сме пропуснали началото ще видим поне края

Интересно как ли ще изстине една звезда която изгаря по 620 милиона тона водород всяка секунда в продължение не 4 милиарда години!!!!!Да не бъркат Слънцето с лампата в килера?

"Слънцето ще изстине, а Луната ще стане червена. Нивото на океаните ще се покачи." Луната от срам ли ще почервенее или от гняв - като чете тези глупости? И как ще изстине Слънцето за един ден? Това са 6 хиляди градуса по Целзий на повърхността; котлона на печката, дето е 200 градуса, изстива поне 2 часа. И как ще се повиши нивото на океаните при изстинало Слънце - от червената Луна ли или от смяната на магнитното поле?

Еее, ти пък! Как щяло да изстине, как да почервенее ... и от какво отгоре на всичкото! Много физика си учил едно време, а тези хора не са - и на тях им е лесно - гласове им говорят, и виж какво им казват - изстива, и това си е ... Който оцелее от смяната на полетата, той да му мисли защо и как, и да пише нова физика ... )))))) Вече не е модерно да е толку учен човек - виж ги репортерките, журналистките и водещите по телевизиите - прости, елементарни, не знаят значението на поне една трета от думичките, които употребяват - ама постоянно са на екран - щото имат "визия"! Ти като нямаш визия, седи си у вас и чакай слънцето да изстине ... )))))))))

Обръщането на магнитните полюси е закъсняло, със хиляди години, но това е процес в протежение на 200-300 години така че няма да има ясно изразени полюси, ще бъдат на много места едновременно, нищо друго катастрофално. Подобно на слъбнцето което има период 11 години. Също така предстои и мини ледников период на всеки 300-400 години някъде след 2020. Ние сме еднодневки за да забележим тези процеси.

Ех, да му е.. м...та - пак ще се мре!!!

Това поне е сигурно и неизбежно.

"Слънцето ще изстине" И как по точно слънцето ще изстина ако земноно поле се обърне ????

Е поне няма да чакаме дълго да проверим !

Ай, ай, ай! И какво да правя, като на 29 юли имам уговорка за тенис и за кино? Чудя се преди или след края на живота на Земята се падат и дали да си отменям или поне преместя ангажиментите.

Както е тръгнало, няма нужда от магнитни бури, тайфуни, вулкани, земетресения и катаклизми - сами ще се затрием. Е, датата не е точно определена...

Жалко, много жалко! Тъкмо от БСП-то съобщиха, че може да номинират Крадлив Дедо Мадридски за президент...

Сега валя и времето е приятно и прохладно. Да ви пикам на прогнозите.

Валя в София. Да измие паветата, а там от където ти идва храната... няма. (или тя идва от витрините на хипермаркетите в кутийки и пакетчета и е внос от ЕС?)

Отиде ми ракията.

Въй, въй, добре, че не е утре, че имам рожден ден...

стига ве3 верно ли ве???е аз на 30 взимам заплата ,баси как се прекарах

Като изстине слънцето зимата ли ще дойде на 1 август?

Какво друго ни остава освен да пием по едно на прощаване а ?

То не е останало време бе :)

Бог е съдал света и ще го унищожи когато Той реши, всичко друго са спекулации. В библията е казано че само Отца зане този ден и час, теост и на Божия Син, с цялото ми уважение, не е известно кога ще бъде, само че свързано с броя на праведниците който трябва да родят и живеят. Kъм свойте ученици казва след като възкръсва "не ви е дадено да знаете времена и години които Отец е положил в своя власт." и че когато се наложи да дойде втори път това ще бъде явно и видимо за всички "както светкавица се вижда от единия край на небето до другия"

Как да вярвам на подобни прогнози, като за днес вероятността за валеж в София беше 9%, а повече от два часа се лее приличен дъжд. Относно магнитните бури може и да е вярно, защото от няколко дни ме боли глава - другите лоши поличби, слава Богу, засега ме отминават.

Смени марката бира вечер и ще ти мине главата.

Това лятната буря през юли беше често явление едно време,а сега на него се радват само на някои места в БГ.

ИМАМ МАЛКО ВИНО И РАКИЯ И ТРЯБВА ДА ГО ИЗПИЯ!А СЕКСА ЗА СЕГА,ЩЕ ПОЧИВАМ!!!

И аз чух, че в петък слънцето ще изстине - между 22,00 и 22,15 от 1 милион градуса ще изстине до 15 градуса и ще може да се пипне с ръка

Е сега ни е шанса да пипнем Слънцето.

Хубаво би било, към статията да вървеше и реклама за бели чаршафи!

Хах , а бе аз да си кажа вярвам в предсказанията , ама ако са ясни...:)) Тука обаче нещо е неясно - предстазали са края на света на 29 юли , ама са забравили да кажат годината ... да не става дума не за 2016 а за 3016 бе :) >:)) Айй ??????

Мдааам , аз наистина някъде бях чел за края на света през 3016 ама забравих къде .. и си мисля , че много се бях разстроил :))))))))))))))))))

Уж, на 29 ...край, пък после на 3 аВгъз да се пазим от слънчеви изригвания???

Един отишьл на вра4ка и по4укал на вратата и . Кой 4ука - попитала тя . Да та е.а и вра4ка като не мойш да познаеш .

по скоро турците ще ни превземат което е същото , но да ни е здрав и жив маминия комсомолец роско президента.

Те затова ли само изкачат разни реклами да си инсталираме Windows 10. Явно те бързат да се презастраховат и за след края на света.

Инверсията на магнитното поле никой не може да я предскаже. Макар и на теория да е възможно да се случи, Слънцето трябва бая да се понапъне да обърне магнитните полюси. Тия теоретици още явно не могат да преживеят великата глупост с 21/12/2012-та, когато уж Нибиру щеше да мине и да ни отнесе:)

Имам един въпрос от известно време, на който не намирам отговор и смятам, че тук е мястото да го задам. Тези с теорията за Края със сигурност ще ми отговорят. А именно: Къде е Делян Пеевски, по настоящем български депутат, изчезнал безследно за една нощ? Може да не получавам точен отговор, може да е само теория, като тази за Края на Света.

Не е важно къде е. Важно е, че заплатата му, която идва от нашия джоб се изплаща редовно.

А ти, ако смяташ че такива , като него, чакат на една депутатска заплата, жестоко се лъжеш.

на Нибиру бере гъби.

Бере гъби значи. Ами, то по тая логика всеки може да отиде на Нибиру да бере гъби. Направо започвам да се плаша от свободата си.

И благодаря за теориите. Все пак всяка теория, колкото и недоказана информация да носи, пак те кара да се замислиш.

ще повярвам че ще има край не света в петък, ако видя авторите на проучването да си продават къщите и да го удрят на живот като за последно

Дреме ми какво ще е на 1 август, след като краят на цвета ще е на 29 юли!

В момента гърми и слънцето се скри, дали не не са объркали датите или не могат да познаят и една буря, а за края на света тръбят навсякъде.

Благодаря за чудесната новина на дир-а. Много бичам да има новини, дето ме плашат периодично... Започват винаги с "Учени" или "автори" измислили....... Естествено за имена въобще не иде реч... Пък и стадото се изтересува от заглавията, не от имената на тоя или оня...

Да бре. Края на света на 29 юли , пък на 3 август НИ ОЧАКВА .... Нали на 30 вече няма да има свят...Какъв 3 август бълнуват драскачите?!?!?!