Протестите в Русия вещаят ”Арабска пролет” за Кремъл

Протестите в Русия след парламентарните избори заплашват управляващите с "арабска пролет", пишат руските вестници, цитирани от БТА. Кремъл не очакваше интелигенцията така остро да реагира на изборния резултат.

Обратно в новината

Коментари - Протестите в Русия вещаят ”Арабска пролет” за Кремъл | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До г-жа Клинтън:на такова мислене и говорене като Вашето в България казват:"Гладна кокошка просо сънува".Никога вече няма да го има предателството на Горбачов и пиянството на Елцин от което САЩ се възползваха.Жалко Путин затвори кранчето и сега Клинтъновци изпадат в умопомрачителна бяс.

.... Часовете по комунистическа ППР минаха. Чети на други, които не са преживели тия простотии.

СЛЕД КАТО ФУТБОЛИСТ 1 Е НА 53 Г. ЗАЩО ПЕНСИОНИРАНЕТО ДА НЕ Е НА 93 Г.?

ВЕЩАЯТ ГРЪНЦИ. КОЛКОТО ПРОТЕСТА НА ТРАКТОРИСТИТЕ ВЕЩАЯТ КРАХ НА ЛЪЖЦИТЕ.

Когато в деня на изборите се провеждат демонстрации,няма начин да не се намеси полицията. А всъщност това е и целта на провежданите по внушение отвън незаконни демонстрации - да осигурят подходящ видеоматериал за западните медии! Но явно,като се съди по публикуваната картинка и в това начинание не са преуспяли...

Сигурен съм,че знаеш и в коя банка са му парите - в Швейцария те се броят на пръстите на ръцете. Трябва човек да е много тъп и прост,за да се хване на твоята пишман-провокация! Ако Путин имаше изнесени пари в някоя западна банка, "обективните" западни медии досега щяха да гърмят с най-тежката си артилерия!

Нашите медии явно препечатват материали,включително фото- и видеоматериали от западните си наставници. А те са признати майстори на фалшификатите,но даже и най-добрите правят груби фалове.Навремето пробутваха снимков материал с разрушения от грузинската армия Цхинвале /Сев.Осетия/ и го представяха за разрушения на сгради в Поти /Грузия/,предизвикани от руснаците. А сега,вгледайте се внимателно в снимката,поместена в настоящата статия. Излиза,че това не е протестен митинг,а е такъв в подкрепа на Медведев. Фалът на западните медии пак е налице...

Сензация, Фокс нюз удари всички в земята! Американският новинарски телеканал Fox News излъчи в эфира сюжета за протестите в Москва против резултатите от изборите, в който хора на фона на палми хвърлят бутилки със запалителна смес по сградите и се бият с полицаите, държащи в ръце щитове с надписи Police! На видеото, под названието Протестиращите изразиха възмущение по повод изборите в Русия,се показват уличные боеве на фона на палми, при това водещата предаването твърди, че кадрите са заснети в Москва. Тя не се смущава, че демонстрантите в са облечени през денември с лятно облекло, а и това, че те биват разгонвани от представители на правоохранителните органов с надписями Police, а не Полиция на щитовете!Ако се вярва на сюжета,излиза,че протестите в Москва вече са прераснали в чупене на витрини, палежи и хвърляне на коктейли Молотов по полицаите, които са встъпили в открито стълкновение с демонстрантите.

В САЩ и Европа протестират много повече хора но това се смята за нормално дори полицията ги разгони със сила на Уолстрийт,а в Москва няколко стотин платени боклука които не признават законно спечелилите и хоп ,,Арабска пролет".Тия мръсни капиталисти не се спряха с тази пропаганда за тях Путин им е като трън в очите защото изправи Русия на крака след онези боклуци горбачов и пияния елцин

Споко, приятелче. Това са коментари на руските вестници и тук западняците нямат нищо общо. Чети!

Да,САЩ нямат нищо общо с тези медии,само дето ги спонсорират. А наред с тях и сума "независими" граждански сдружения от сорта на Отвореното общество. Да не говорим,че лидерите на т.н. опозиция,като Немцов,Каспаров,Лимонов и няколко други,по-неизвестни,са на пълна издръжка на Държавния департамент и ЦРУ...

Както нямат нищо общо и с нашите медии

само България спи дълбок зимен сън

рускя народ е като заспала мечка, сабуди ли се, тезко му се пише на агент путкин и неговата кгб клика. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а, бе ти си с промит мозък и си си направо луд...имаш сънища и зимни приказки в тиквата.кви избори те, гонят, бе малчуганче? или вече си зомбче?

Гладна кокошка просо сънува.

Да но успяли да изнасят :)

имат Путин и Медведев с омоновците дето наритват изпълзелите юдеи. Отговорът е: нищо. Ти само тъп ли си или ти има и друго?

Добър въпрос... Този цар хич не е наред...

Стига с тия братя, в голямата политика няма братя има интереси толкова ли е трудно за проумяване,на никой не му дреме за другия ако няма изгода.Уви ние българите винаги залитаме да сме фили и фоби на чужди държави било САЩ, било Русия и да поствяме преклонението или омразата към някой друг пред собствените си интереси.

теб не ти ли кацна снарядче на носа?

Чапай ти ли си, или не по-скоро Петка ?

Много ги боли гъза някой за изборите в Русия, изглежда тайно се надяват болшевиките най после да се върнат.От 170 милиона избиратели някакви си 150 човека протестиращи ,а я си помислете у нас при 2,5 милиона избиратели нарушенията бяха около 1500 пъти повече отколкото в Русия и никой не казва че има диктатура ,фалшификации,мошенничество и бандитизъм в подмяната на вота на гражданите.Стига сте му яли краката на Путин,с вас и без вас ще управлява Русия и тя ще стане по велика от всякога,грижете се за България която като марионетка е управлявана от малоумници и вече е територия ,а не държава, без държавници,поле за преразпределение на контрабандата, на първо място в света по корупция,в която се насажда омраза между хората,настройват се едни срещу други за да не гледат в канчето на управляващите като крадат на воля.Сегашните поколения няма да доживеят добри времена.Забравих някой като бат Бойко са вечни ,извънземни и може да доживеят заселването и на другите галактики където да идат да ги управляват.Такава е съдбата на великите богоизбрани вождове като нашия и този на Северна Корея Ким ЧЕН Ир.

абсолютно нищо ще има мноооого да се чудиш. Аре не се напъвай, занимавай се с нещо тъпо и достъпно за плоския ти мозък!

една нова цветна революция - този път в Русия. Щото на юдеите Немцов и компанияи запада малко им бяха грабежите през 90-те. Още искат гадините, защото скоро руски пердах не са яли. Ще си го получат.

В Русия хората протестират в 2-3 града, в САЩ - в 50-60. Във фейсбук бяха публикувани снимки на окърваваните лица на протестиращите в Ню Йорк, когато със сила ги разгониха. Такива кадри от Русия не съм виждал...

диктатура на един човек, който стои с лицето си пред всички хора и носи отговорност за действията си, отколкото безликата олигархична диктатура на корпорациите на Запад. Това вече се осъзна от младите хора на Запад, не случайно милиони хора излизат на улиците и протестират, въпреки че ги арестуват и ги бият. В Русия излизат само 5 000. Показателно...

Като се абстрахираме (ако можем) от виртуланата реалност (матрицата), ще прозрем, че "историческата логика" на нещата е малко по-различна: Всичко, което може да се случи, ще се случи, защото целта на Сътворението е да се изчерпят възможностите, които то предлага - и часто от това се и Хитлер и Сталин и всички трагедии, с които историята е изпълнена. Защото животът не е само тук и сега, а продължава и под други форми и на други нива...Тъкмо това е било държано тайно от хората (част от това е било и "виждането", че земята е плоска и пр. невежество), за да не се осъзнаят и прогледнат за истинската същност на своето битие. Това осъзнаване и проглеждане, обаче, вече се извършва и ние сме негови свидетели. Тече и противопо-ложната тенденция, защото светът е двойствен и полярен. Но това , което има да се случи , то ще се случи... (А човек остава с усещането, че някой си е направил голяма и не много добра шега с него.)

Моят "мор" е ЗНАНИЕТО, КОЕТО В ДУШИТЕ ГРЕЙ. Абсрактните идеи днес, УТРЕ ще са материализирани в едно друго общество, където моралът (дай ми, за да ти дам) ще бъде заменен с ЕТИКА, осигуряваща изобилие. По този начин ДЪЛГЪТ-фундаментът, на днешната робовладелска система, ще се смени чрез ЗАКОНЪТ ЗА СВОБОДНИЯТ ИЗБОР /роб+робот или гражданин+селянин/.

Каква арабска пролет в страната с най-модерните стратегически атомни подводници, патрулиращи във всички точки на света и с най-мощния ядрен потенциал в света? НАТО ли ще дойде да сваля Путин като Кадафито?

Да идат бе ще е интересно да се види как ВДВ размята морски тюлени като плюшени възглавници!Те с един Кадафи се бориха половин и кусур година,само лаят ама кервана си върви и Путин си управлява това е истината,дано лятото руските колхозници да дойдат пак да ни хвърлят някое евро по морето,че иначе глад майка...

Ще почакате Арабската пролет в Русия, тя тръгна от САЩ , страхувам се ,че ще дойде в Европа и частно в нас.Може и да се събуди и да прогледне Европа.

Снимката е с млади хора, подкрепящи Медведев. Тази снимка е и по списанията и в Интернет. Кого лъжите, вие от редакцията. Дайте го по-умерено с лъжите.

Никаква арабска пролет няма да има, спокойно. 5 000 протестиращи на фона на 16-милионна Москва са плюнка в морето. Това е все едно в София да излязат 100-200 души и да се говори за арабска пролет. Живял съм в Москва 2 години, наистина има голямо недоволство от Путин, но никой не вярва на така наречените "либерали" - първо, защото те ненавиждат руския народ и руската култура и сляпо боготворят Запада. И второ - погледнете лидерите им: Немцов - заместник-премиер през 97-98 година, човек на Березовски, Ходорковски и другите олигарси и лично отговорен за финансовата криза и дефолта на Русия през 98 година. Сега иска да се върне на власт, за да доограби това, което не е успял да открадне през 90-те години. Касянов - премиер през ранните години на Путин, който се обиди, когато Путин го смени. Каспаров - върл американофил, който призовава Запада да ноложи икономически санкции на Русия. Смешно е да се мисли, че руснаците ще подкрепят такива хора. Истинската опозиция в Русия са комунистите. Според "Новая газета" те са спечелили 30 процента на изборите, а "Справедливая Россия" - повече от 20 процента, което означава, че реално би се формирало ляво мнозинство, ако изборите бяха напълно честни. Колкото до тоя вестник "Утро" - за пръв път го чувам, макар отблизо да следя руската преса от години. Нищо чудно да се финансира от някоя "независима" западна фондация за демокрация...

един от малкото разумни и реални коментари тук...

Пламене, съгласен съм с това , което пишеш. Нямам обаче обяснение за едно - защо нито един международен наблюдател за честни избори, който е пратен да наблюдава тези в Русия не оспори изборите и не излезе с конкретни факти за нарушения ?

Абе уважаеми господа " демократи " , вместо да се кахърите за Русия , що не вземете да понапишете малко и за протестите " Окупирай Уол стрийт " а ? Там колко човека бяха бити и арестувани ? КОЛКО ??? ? Аааааа да ! Путин и Медведев са ги накарали да протестират , и затова е влязъл в сила демократичният дървен Хамерикански господ ...

Дългата битка на Русия срещу финансираната от САЩ подривна дейност. Потърсете в Гугъл: Изненада: САЩ се месят в руските избори! и много неща ще ви се изяснят, ако не са ви ясни

Ха ха , 1000 протестиращи и 3000 фотографи да ги снимат. Аман от продажника Немцов! Щом САЩ са се загрижили работата е ясна, поредните платени 'демократични' протести.:))))))) Жалък цирк. Колкото и да им е мъчно на ЕС и САЩ, Путин и Медведев остават и в Думата отново с мнозинство:))))) Ако съм на мястото на Русия, бих подхвърлил че ще си намаля запасите от доларчета идните няколко месеца и Хилари ще запее руски песни:))))))

И като намалят "запасите" си в долари какво ще се случи?! Едва ли масовата част от хората в Русия ще започнат да живеят по добре и няма да са в къщи (каквито видяхме по телевизията, когато се бяха запалили торфищата), на чийто фон нашите цигански махали са луксозни.

И най-мизерните руски села са цвете в сравнение с гетата в Ню Йорк и Чикаго, повярвай ми, живял съм и на двете места

Бе не знам колко са бедни, но знам, че вече изпревариха Полша и сега настигат Чехия по БВП на глава от населението. За нас въобще не говоря...

Глей ся, в Русия има села и села. Тия по на север са си мизерни, защото са неплодородни, но там вече никой не живее - само пенсионери, младите бягат в градовете. Виж, на юг, в черноземните области - в Краснодарския и Ставрополския край, Тамбовска, Пензенска, Белгородска и т.н. области, в Поволжието, Южен Урал, Южен Западен Сибир селата са много богати. Стандартът там е горе-долу като в Москва.

Преди да ми дрънкаш глупостите си,влез във Фейсбук и виш публикуваната там снимка,заедно с коментара за живота в Китай!На снимката-стотици хиляди тенекиени колибки,наблъскани една до друга,без улици и водопровод!Преди да демонстрираш тъпия си политически фанатизъм поопознай фактите,за да не изглеждаш жалък в напъните си!И няма защо да дрънкаш хвалебствиета си за Русия,които никой не ги възприема,защото за разлика от тебе са много по-добре информирани!А аз си спомням думите на академик Сахаров,за Русия,когато там настъпиха промените!Пред неговите думи твоите дрънканици са безсмислени глупотевици!

Относно КИтай казах градските хора,не селяните в Китай,а са наблъскани щото са много няма място!А относно Русия 5 години работих там последните 5 години и преди това по съветските времена 3 години виждам разликите и положителни и отрицателни,така че ти си много "информиран" а Сахаров е изкуфял старец и продажник,освен това пишеш за съветските времена не за съвременна Русия!Още като слязох на айрогара София и се почувствах в третия свят,мизерия мръсотия и простотия!Не ми се връщаше ама няма как контракта свърши!

Напротив, аз възприемам думите на оле оле, защото съм видял с учите си, за разлика от теб. Руснаците, които идват в България на почивка, са потресени от мизерията и мръсотията на София, дори в най-затънтените руски провинциални градове е много по-чисто и подредено...

Хайде стига тъпа пропаганда. И други хора са ходили и видели и Китай и Русия и Щатите. Най-обичам когато някой ставнява пъпа на столицата с някое гето или цвета на интелигенцията с някой от дълбоката провинция. има си данни и статистики и там всичко го има черно на бяло. Излагаш се!

Ей защо медиите не са толкова информативни, когато обикновените хора се бунтуват срещу банките, алчните корпорации и т.н.? Колкото и газ да пикаят Путин си го избират руснаците, а не "демократичните" държави. Аз лично мнение за там нямам, но се дразня на двойните "демократични" стандарти!

Към Оперетора: И вие се правите на демократичен посредник с контролиран Форум. "Опасни" мнения не допускате. Чакам да позвънат на вратата. Не го правете, не ви приляга.

Време е милиционерите да си ходят.И там и тук

Помислете защо Западът не харесва Путин, а харесваше Елцин и Горбачов. Защо не реагираше когато Елцин стреляше срещу своя парламент и убиваше законно избрани депутати. После сам определи правилата, по които с около 15% се самоизбра за президент. Това е демокрацията на САЩ, ако не може с ожъжие, то чрез медиина манипулация иска на всякъде да подстрекава и постави свои марионетки.

Абсолютно си прав! Това е истината за всички държави по света! Но в Русия проблема е и по-различен! Там държавността, след години възход, отново отива към пълна РАЗРУХА!!! Всичко е потънало в КОРУПЦИЯ, ПРЕСТЪПНОСТ, МАФИОТЩИНА!!! Няма правила, няма държавност!

Че той и Гоце беше избран с има-няма 15% от гласовете.

Много овце си мислят ,че американците и НАТО са в Афганистан да се бият с някакви талибани и т.н... простата истина е ,че е удобно място в южната периферия на Русия и могат да "демократизират" Туркместан,Узбекистан,Таджикистан,Киргистан и няма да се учудя ако не "възбудят" и татарите да искат независимост-така че наивниците нямат край!

На тази първата снимка горе с поддръжниците на Путин на знамето се пише: Мы голосуем за Медведева, но явно искат да я представят като протестна.Гласували като цяло 60% от руснаците и без малко 50% от тях за Путин,което е успех за него. Никъде и в Европа не ставало така, ако някой, който е вече бил във властта и пак се кандидатирал да не е губил.Сега,например, управляващата партия на Меркел губи катастрофално.А тези, които са излезнали да протестират в Русия, отработят американските пари и се успокоят. САЩ безразмерно печата пари за да прави в това число и революции, да сваля неугодните правителства и да властва навсякъде.Те естествено жадуват да владеят Русия с нейните богатства, но никаква арабска пролет, за която сънуват американците няма да има. Който е посягал на Русия винаги губил историята го потвърждава.

браво! един руснак да научи пълния член...

САЩ одобряват Горбачов, неодобряват Путин - изводът е ясен.

Ами като не броиш ти бюлетините чертичките се губят :-)

Ти очевидец ли беше на тия толкова преинтересни събития? Аз не бях, що не издадеш книга.

1. Никога Киров и Сталин не са се явявяли на каквито и да е избори като преки конкуренти за едно и също място. Ако твърдиш, че някой би се осмелил да конкурира Сталин през 1934 г., значи имаш прекалено идеализирана предства за демокрацията в тогавашния СССР. За твое сведение точно на 17 конгрес Киров изнася изключително верноподаническа реч, в която възхвалява качествата на "великия продължител на делото на Ленини - другаря Сталин" /цитирам по памет/. 2. Фразата "Не е важно за кого се гласува. Важно е кой брои бюлетините" никога не е изричана, нито написвана от Сталин. Тя се появява за пръв път в мемуарите на съветския емигрант във Франция Баженов /ако не ме лъже паметта/. Той написва книгата си и за да има успех сред западните читатели, измисля и тези, уж Сталинови думи. Няма жив човек на света, който да е чул или чел тези думи от Сталин. 3. Сталин е извършил толкова чудовищни престъпления, че няма нужда в устата му да бъдат вкарвани фрази, които той никога не е изричал.

командата е дадена и платените журналистки(про-сти-тутки) пишат лъжи...пишете повече за тракторите в софия крадлива сган !

Щом толкова ви харесва Русия,хайде,паравоза и за там!Само че,всички тези фантазии,които глупаво сеете оттука,там ще ви напуснат много бързо!Това е една силно нещастна страна,синоним на бедност и мизерия!Само китайците и индииците,могат да претендират за мизерия надвишаваща руската!

Ами ние искаме там,ама не ни щат щото са много строги с емигрентите,пък ние сме аз ятх като турците само дистинация за почивка,третия свят,мизерниците дето се молят за бакшиш,за какво сме им имат си кавказци бол има кой да им слугува,и китайци си имат та така....,а за Китай нещо пак не си много ориентиран,там градските хора живеят мнооого по-добре и от руснаците да не говорим за нас....за Индия може да се съглася и то с някой условности :-)

Братле, живял съм 2 години в Русия. По стандарт на живот за светлинни години напред. Средната заплата за цялата страна е над 1000 долара, а в Москва и другите крупни градове е към 2 000 долара. И най-мизерните руски села са цвете в сравнение с гетата в американските градове. Първо иди и виж, после говори глупости...

Бе не знам колко са бедни, но знам, че вече изпревариха Полша и сега настигат Чехия по БВП на глава от населението. За нас въобще не говоря...

Бе то не е за говорене за плакане е,а да им видиш железниците,що няма стачки там,що не искат да ги приватизират,защото има държавност ето за това!

Щом дотук ти е аргументи - доста си жалък. Желаемото - не винаги е реалност. Помечтай си

Не сравнявай Коньовица с Москва!!!

искрено се смея на червения слугинаж в БГ.Те така са свикнали с наколенките си,че не могат вече 22 год. да ги свалят....това е робското мислене и психика-оплювай всичко българско и хвали руското,червени мръсни плебеи.....в Сибир още има място за вас...ИЗЧЕЗВАЙТЕ НА ТАМ!!!!!!

А защо ти не изчезнеш в САЩ?Кой ти е дал правото да нареждаш?

Във целия свят режима ще се смени идва нов ред свободните хора ще победят. Но без Русия и Китай те доста по късно.

"СВОБОДНИТЕ ХОРА"!!! Ти другарю на коя планета живееш!??? За каква свобода и за какви хора говориш, в свят ПОДЧИНЕН САМО И ЕДИНСТВЕНО НА ПАРИТЕ!!!!?

Свободните хора са тези които могтат да псуват президента на публично място без да носят наказателна отговорност. Не ми опонирай че има текст в Наказателния кодекс. Те са гладни ,голи и боси.

Над 15 часа без храна е справедливо, но недостатъчно. Да си припомнят какво беше през либералското десетилетие в Русия

великая рус никога не е излизала от крепостно_феодалня строъ..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

САЩ никога не са излизали от робовладелчеството

Навремето и в Китай опитаха с подобен сценарий на Тянънмън, но номера не мина. Сега американците лапат изгорелите газове на Китай. Ако и Русия издържи на юдомасонските провокации я очаква добро бъдеще, иначе отива под ножа...

хмммм много си се объркал русия е юдомасонството

Мощни външни сили инспирират размириците в Русия. Схемите са изпитани, а Хилъри във важен момент бе в Латвия, откъдето подаваше координиращи сигнали. Хич не им харесва на хамериканците възраждането и икон. възход на руснаците. А и Путин не се шегува и има опит при решаване на подобни опозиционни действия. Всичко обикновено завършва с ,,бой по теметата" и ,,арабската" пролет става сибирска зима за протестиращите. На сегашния етап е така, по - добрата руска демокрация остава за в бъдеще.

Не знам за какъв "възход" в Русия става дума. Една държава, която може да е само суровинен придатък на богатите европейски държави и да зависи от стойността на петрола няма как да е във възход. И когато тези цени се качват - добре, но когато нещата се променят бюджетът им отива на кино. Но това не е най-страшното. Най-страшното е тоталният застой във високо-технологичните области - след като можеш да заработваш долари от петрол и газ за какво ти е да развиваш високи технологии. Да, тези цени ще нарастват, но ще дойде момент, когато в Русия няма да могат да правят нищо друго освен техника от времето на СССР. Което ще рече - годна за износ само в Сомалия и Занзибар. Нещата във вътрешнополитическата област в Русия са се забавили с 20-ина години. Пък и нагласата там не е като в Прибалтика, Полша или Чехия. Там са по-скоро като привържениците ан БСП у нас - обичат си СССР и това си е. Но с такава любов може да се стигне до Куба и Венецуела, но в никакъв случай до Германия и Япония.

Това са съждения на висш западен ,,технократ" и отявлен русофоб, който не знае защо е такъв. Сигурно от изначално объркване... Защо ли САЩ изгражда ново поколение ПРО около РФ ? Сигурно защото руснаците изостават? Точно обратното, просто нова надпревара, моято янките смятат пак да спечелят и да предизвикат забавяне развитието на руската икономика... А животът на средния руснак непрекъснато се подобрява, битието се стабилизира, самочувствието се възвръща и се появяват переспективи. Това е недопустимо за САЩ, даже опасно... Затова янките са в Прибалтика, Афганистан, имат за цел Иран .... а наблизо е и Китай, също опасно място. Затова и инспирират протестите в Москва и Петерсбург, които ще завършат с ,,бой по теметата" на горките опозиционери. Русия има свой собствен път на развитие и никой не може да си представи колко е силна и да допусне колко е слаба/Чърчил/. Тя е просто Русия.

до "KGB": И кво като не знаеш?

който не разбира събитията е кръгъл идиот от типа на подвизаващия се тук с ник "КГБ". Що ли си седнал да му обясняваш, да си губиш времето като няма да те разбере - то си е наизустило някакви мантри и непрекъснато спами във форума - иначе акъл няма и на хлебарка.

Аз тая пролет я виждам на Уолстрийт. Видях я в наглоста на крадците банкери, които си пиеха скъпото шампанско пред погледите на протестиращите и им се подиграваха охранявани от полицията. Доста арестувани имаше и доста пердах.

Тя арабската пролет отдавна е пред вратите на американците, но както виждаме те злопотребяват с мирните протести на Уол Стрийт - пръскат с лютив газ старо и младо.

Май няма да им се отвори парашута на западняците.Западните наблюдатели спяха по време на нашите избори, при брутално спечелени от герб, как да им вярваме, те говорят точно обратното.Русия не България или северна Африка.Малко са лумпените и продажници , които се опитват с тяхна помощ да всяват паника и безредие.Държавата е мощна и ще се справи с външните и вътрешни агресори.А ние има приказка - българите са ниско магаре и всеки ги яхва.Това сме ние разделения народ.