Коментари - Кремъл: САЩ са "невидимата ръка" в кризата в Украйна и не искат тя да приключи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко да са невидими, като и децата знаят, че те започнаха тази война през 2014

верно ли са САЩ? А Вие какво правите в Урайна ? Рашистки дебилизъм, все някой друг им е виновен...

Мустаците, ми да не се бяхте подлъгвали да почвате тая война, а? Ама вие си повярвахте. Меки китки, демент, клоун, путин велик, шахматист, КГБ, втората в света...

ЦРУ са абсолютни непрофесионалисти, а Джо Байден е лъжец ако твърдят, че РФ някога ще нападне нашите украински братя. Да.

Разузнаването на НАТО: Русия е загубила в Бахмут пет пъти повече войници от Украйна ----------- Никой не иска да приключва този купон! Нека има ГРУЗ 200 безкрай! Нема мрат сибирските уроди гнусни на купчини! ХИ ХИ ХИ

Песков преди 1 година - няма да преговаряме, ще заличим Украйна Песков сега - ама те Украйна и САЩ не искат да спрат да воюват. КО ша прай СЯ

кой ми сра в гащите, а? САЩ ми сра в гащите!

През 2013 година украинския парламент приема закон за кандидатстване на Украйна в Европейския съюз. Проруския украински президент хвърля закона в коша с надеждата да осигури ЕВРАЗИЙСКО бъдеще на Украйна. Това изкарва стотици хиляди протестиращи по площадите, а когато играта загрубява изкарва делоруски снайперисти да стрелят на месо в тълпата. На края БЯГА в Русия. Та, кой има интерес Украйна да не е в Европейския съюз?

"Той подчерта, че приоритет за руските въоръжени сили остава опазването на живота и здравето на личния състав и цивилното население." След това нямали чувство за хумор. Всеки, който се е возил в руски автомобил, знае, че такова изказване можеш да направиш само след като си се заключил с пръсти зад гърба.

ко речи...

ако САЩ не бяха пратили оръжие, щеше да е прав, но пък сега щеше да има война в Полша, Молдова и другаде. Нямаше като да е спряла. Путин още е жив.

Нищо повече!

Всичко е видимо, те си го казаха, че ще се бият до последния усраинец. Това е война на САЩ (НАТО), които са инструмент на западния чифутски капитал

гнилият капитализъм е виновен за всичко.

Добро утро, както се казва.

че едно време им вярвах на тези.... ми идва да се застрелям.

Соросоиди Бахмут наш.Скоро увидим ся.

Аз се насрах в гащите, обаче Гошко е виновен !

Палтенца раздаваха ли днес на рашистките вдовици ?

Раянов на смяна ли е и ако да много ли е надран или той не е изтрезнявал?

Кремълски лицемери...Не им стига, че притежават 1/6 от сушата на земята ами ламтят за още....

Човекоподобната насрана маймуна кужугет явно е зле с аритметиката Самонасиращият се вожд обаче си го харесва За хомо партньор

Не, от вчера им дават по 300гр. шунка за глава, криза бате...

Запомнете: всичко руско на този свят е гадно, и ако нещо е гадно - почти 99% е руско.

6 месеца го превземат. Един малък град се пънат половин година, къде са тръгнали.

САЩ си паднаха на к.ра с тая война, на път са да се измъкнат от финансовия трап. Преди накараха Европа да воюва с Европа, а сега направиха така Русия да воюва с Русия, а заедно с тях да потъва и Европа. Е нещо по-добро не може и да се измисли.

Раздаваха вибратори от цапасите на путя

Хааа, окупаторът е недоволен, че не му позволяват да окупира и искат да върне заграбеното!!! Върховна наглост!!! Напомня ми за прочутия данък "дишхаг", а именно българите не само били длъжни да хранят турците, които отсядали в домовете им, но и плащали данък затова, че си хабели зъбите докато се хранят... Наглостта на поробителя!!!

Какви загуби?! Руснаците нямат загуби защото са на учения и това не е война. Загубите са само за Украйна…

Добре де, за САЩ ясно, но Русия след като вече цяла година са най "видимата ръка" какво всъщност искат?

Вердюн германците колко месеца са го превземали?

И квиченето на говедарските тролерасти започна моментално....

Точно обратното. русия е тази, която иска на всяка цена да бъде победител и затова ще води война до безкрай. Но така, или иначе, няма да спечели, защото е сама. Само да не пропусна троловете-русофили тук, които със "зъби и нокти" защитават агресора. Те я подкрепят от разстояние, ама на думи. Ако трябва да отидат на помощ като доброволци, май ще се скрият в миша дупка.

Защо изобщо им давате мнението на тези изроди агресори. DIR.BG??????? Войната приключва веднага, след като Русия се изтегли от Украйна. ТОЛКОВА Е ПРОСТО!

До последният украинец... след това до последния поляк, ... и така нататък докато стигнем и до последния българин... Нали знаете как гледат на източно европейците на запад...

Фалирала Русия започна тази братоубийствена вийна с едничката цел да изкара украинците виновни за фалита си. Това е страна, която печелеше над 1 милиард долара НА ДЕН само от продажбата на природните си ресурси. КГБ мафията я докара отново до просешка тояга.

Как воюват руснаците: 99 души с по един патрон срещу един с картечница със 100 патрона. Всички руски олигофрени измират, остава последният, убива картечаря, и руснаците печелят :D РОФЛ За тях човешкият живот е подменяем консуматив.

мамицата им се разгони на рашистите всичките им лъжи лъснаха - пропагандата е с гол задник а нещастните бг путлерисчета за пореден път се досещат, ама не вярват, че целия им живот е една лъжа във вярата на светлото бъдеще. То светло и хубаво, ама на управляващите и техните семейства за сметка на ваш гръб - вярващи путлеристчета долни потни

Сравннието ще е адекватно, ако немците нямаха никакво друго постижение през тези 6 месеца. Овцевъд такъв!

ми прилича у муцината на един плъх, който улових преди седмица...

От време на време става по някоя авария но това е щото докато са на учения пушат много и стават пожари. Същите пожари като на кримският мост…

САЩ ли са ви виновни, че не можахте за три дни да стигнете до Киев и да свалите Зеленски?

Руските управници са егати долната измет. Само да си отворят устата и почват да лъжат. какво не му е ясно на тоя пендел? Украйна ще спре да воюва, когато Русия се изтегли от международно признатите и граници. До тогава САЩ, а и всички европейски държави без Белорусия ще я въоръжават и финансират. И последния идиот вече знае, че Путин е загубил войната.

мяза на мечкопор

те са си руски хибриден сайт.

Руснаците пребиха НАТО.Това е истината.Затова козяците са активирали 17 трола да възхваляват натовски измислени победи.

Шойгу е далеч по скромен от британското разузнаване....според БР, там умират по 1000 туснаци всеки ден) С тези "темпове" Украйна ще е новият хегемон)))) смех)))

Стига, бе! Аз мислех, че са извънземните. Все някой трябва да е виновен.

Блядките могат да си плещят каквото си искат. Всички вече разбраха какви лъжци, мръсници и убийци са.

Че да си вярваш ! Бахти идиота си !