Кремъл отрича за руско блокиране на украински пристанища

Дмитрий Песков определи изказване на Порошенко за руски сухопътен коридор от Донбас към Крим за "абсурдно"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Търпението на гордите украинци не е безкрайно. Те няма да продъжават да търпят произвола на азиатите. Злото е силно, грубата сила няма да помогне, но ще помогне опита на дедите. Та какво е за наследниците на древните укри изкопали черно море да изкопаят някакъв канал, свързващ Азовско с Черно море. За тях това е като да щракнат с пръсти. Един нов канал ще направи наследниците на ордата да изглеждат смешни и жалки в очите на прогресивното човечество.

Що ми се струва, че за украинските кораби времето от тук насетне винаги ще е лошо? Така казва и Песа - заради лошото време.

Газлайтинг по руски

Украинският президент Петро Порошенко обяви днес частичен призив на резервисти за военна подготовка, на фона на напрежението в отношенията с Русия, като отбеляза, че страната трябва да укрепи отбраната си, за да даде отпор на заплахата от руско нахлуване, предаде Асошиейтед прес.

троли, троле, дай газ (ако ти се намира).

то ако руснаците искаха "сухопътен" коридор нямаше да хвърлят толкова пари за да построят мост който да върши същата работа... ама де толкоз акъл у украински министър;)

не се изсилвал с мисленето, защото явно не ти е силната страна.

един подчинен на Юрий Стец, шефа на украинската цензура и пропагнада, се обади- "не се изсилваЛ с мисленето," Учете БЪЛГАРСКИ ако не искате да звучите смешно-)

Колкото у нас вярваме на Горановите обяснения, толкова света се развълнува от искреността на Песков.

Песков не се развълнува от това дали светът се развълнува. Фактът налице - корабите вървят.

Разбира се, че ще вървят. Все пак трябва да върви търговията и износа на зърно, метали, скрап, въглища и това е един нормален процес. Разбираш, че не намеквам за това - нормалното, а за съмненията и причината за случилото се.

Отмени глупака с мълчание... т.е. престанете да обръщате внимание на порошенко защото той освен да се жалва за да получава мангизи друго незнае толкова години.. Не се обяснявайте, защото всяко ваше обяснение той го приема все едно е някакво величие нищо че е комплексар до дъното на душичката си и за това няма как да проумее какъв резил е станал за мислещите..

"Обективните" ни медии до момента не са пуснали и ДУМИЧКА от други украински политици, освен на Потрошенко и сие.. А депутати на Юлия Тимошенко задават в Радата въпрос на командващия украинските ВМС - "Защо изпратихме на смърт нашите моряци". Депутатите на Ляшко устройват баталия около Потрошенко на катедрата в Радата при приемане на военното положение.. А тук - да сте прочели и думичка за конфликта от ДРУГИТЕ кандидат президенти?

тази "медия" е български говорящ блог а ТАСС.

не пише на УКРАИНСКИ.. Чети по-долу..

трие украинския език?

щото сме в България.

че въпреки репченето тези послушковци са гласували ЗА военното положение.

Ами и те като нашието ''мнозинство'' гледат да не изпуснат кокала та за това бяха объркали и указа...

имам скомина от теми за Украйна.

Порошенко сам ще се провали колкото и да го подкрепя запада. Неговите фантасмагории ще го закопаят. Както каза германеца Габриел- Украйна иска да ни въведе във война- а не предполагам Германия да го иска това. Те са разбрали, че с пари могат да му запушат устата и затова този Потрошенко получи 500 милиона- до следващият път. А те въобще не са в ЕС- та вие им плащайте тези пари.

тия укропитеци къртят мивките от тъпотия. Русия си има сухотпътен коридор през цяла Европа до Лисабон и то за половин -до 1 час, тия смешници говорат за Донбас който отдавна няма нищо общо с Укропия.

с путин

аргхахахах ахха ха Някой дава на заден. хахаха

Смисъла на руската външна политика е агресия и после да отрича.

А какъв е смисъла на американската политика?Освен агресия има и ограбване на държавите където тя е приложена.

защо цял свят иска да живее в САЩ, а не някъде другаде. Примерно в Украйна.