Коментари - Кремъл: НАТО е в пряка конфронтация с Русия | Днес.dir.bg

Кремъл: НАТО е в пряка конфронтация с Русия

Реакцията е в отговор на изявлението на генералния секретар на Алианса Йенс Столтенберг, който призова страните членки да разрешат на Киев да използва по територията на Русия предоставеното му оръжие

Обратно в новината

Коментари - Кремъл: НАТО е в пряка конфронтация с Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Държави даващи оръжие на Украйна и разрешаващи с тяхното оръжие да се стреля по Русия ще се възприема,че тази държава е обявила война на Русия и съответно Русия да я смята за нападател и да получи от Русия ответния удар. Този удар ще е отбраняващ за Русия и държавата членка няма да получи помощ като агресор и да бъде активиран чл.5 на НАТО,а ако все пак го активират,толкова по-зле за Европа,ще получи съответната доза радиоактивна пепел,като се изказа Димитрий Медведев. Ще се оправдаят предсказанията на Ванга,че Европа няма да я има ще я има само Русия. Дано това хареса на този малоумник Столтенберг,който естествено и него няма да го има...

Две неща само да спомена: 1. Би ли обяснил как след ядрена война едната страна ще остане жива и здрава, а другата няма да я има? 2. Ти чу ли баба Ванга да ги казва тия неща?

Защо се занимавате със Соросоидни ВЪШКАРИ.На 9-ти номер 12 и край на спора.

На 9-ти да кажем НЕ на войната.Номер 12

Фамилията, чието богатство надхвърля 500 трилиона долара заради войните и която налага „Новия световен ред“ Фамилната линия на Ротшилд произлиза от Майер Амшел Бауер, който променя фамилното си име на Ротшилд 20 Март 2024, 01:50 85269 прочита 33 коментара Автор: БЛИЦ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Статията я има - всеки мозе да прочете ...

псувах комунизма и комунистите....а сега псувам западните нацисти! И ще ви кажа, че нацистите се оказаха по гнусни и долни от комунистите!

Комунизма драги е измислен от най- мързеливите и продажни елементи на човешките прослойки . За тях няма нищо свято освен да крадат от тези който са работили и имат блага и да ги ползват за себе си с лозунга " в благото на народа" .

Посочи ми тези,които са "работили" с честен труд са натрупали милионите. Тези милиони са натрупани с ЕКСПЛОАТАЦИЯ на тъй наречените от тебе мързеливи елементи. Тези "честни" милионери те назначават уж на 8 часа работен ден,карат те да работиш по 10 до 12 часа,а получаваш пенсионна осигуровка на 4 часа,все едно си работил само 4 часа всеки ден. Честния ти милионер гледа да му работиш на минималната работна заплата и защото хората не искат да бъдат експлоатирани и да са работещи бедни,ще внасят работна ръка от Индия и Бангладеж,защото циганите,които ни връща вашия ЕС ни се струват малко,та ще си поръчаме и други. Некой не си взема поука от Америка,която си е докарвала роби от Африка и сега пищят от тях защото се множат като зайци и живеят от помощи,които им дава държавата,но заработени от "мързеливите" работници по твоите думи.

Май започнахте да се осъзнавате,кой създава войните.

какво чакате, избийте ги прехвалените западни джендъри и да се сложи край на тези изроди, меччтаещи само за пари и войни!

Ако сме хора трябва да направим протести за мир. За Русия незнам, но ние ще приключим първи. Нито имаме скривалища, ни запаси от храна и вода и защита нямаме. На какво се радвате не е ясно. Дори няма да разберете, че Русия е зле примерно, зщото просто няма да ни има. Жалко за децата ни!

Абе, ако НАТО се бие срещу вас, защо Лондон, Берлин, Париж, Вашингтон не са на пепел? :))) Жал ви е за джендърите ли? Страх ви е? Искате, ама не можете? :))) п.п. Без глупости, като това, че на руснаците им пука за цивилните. На никого не му пука за цивилните. Освен, ако не са неговите и не идват избори. :)))

65% от всички ресурси на планетата са на нейна територия? И точно за това им текат лигите на западните копои.....

От къде ги вземате тези данни? Защо не си проверявате информацията преди да пишете? Русия притежава около 20% от световните ресурси за около 75 трилиона долара. Втора е САЩ с ресурси за около 45 трилиона, но заедно с Канада притежават повече ресурси от Русия. Хайде стига вече с тия конспирации.

Най-точно го е обяснил Хари Труман, чиито думи са публикувани от вестник „Ню Йорк Таймс” на 24 Юни, 1941 г.: „Ако видим, че Германия побеждава ние ще помогнем на Русия, ако Русия почне да печели ще помогнем на Германия, така ще им дадем възможността да избият колкото се може повече от армиите си, въпреки това не искам да видя Хитлер като победител при никакви условия.”

това са ценностите на евроатлантик, наредил избиването на милиони с атомните бомби

Русия е кирлива държава и в нея живеят зомбита

На какво си?

плюс на Дойче веле, свободна Европа, битиви и дневник

Ама, моля ви се! Как е възможно Русия да не забелязва титаничните усилия на НАТО за прекратяване на конфликта, който така старателно забърка по стара американска рецепта?! Вижте как се събират вождовете по срещи,асамблеи и други укрепителни събития, как се радват на взаимната си безизходица и се уверяват, че това е най-доброто за затъващата Европа! Мнението на хората, които искат час по-скоро да спрат военните действия не ги вълнува, защото и без това човечеството се е увеличило твърде много според някои рептили над 90 години!

Хората гледат колкото може по-бързо окупираните територии да бъдат освободени и териториалната цялост на Украйна да бъде възстановена. Този процес не трябва да продължава десетки години, както беше Студената война!

В мокрите сънища на Сорос ...

500 000 +++

А може би твоят национален интерес е еднакъв с този на русия?

НАТО било в пряка конфронтация с русия?! А русия не е? Да ви......

на този нещастник му увисна мустака за 2 години и посдтоянно се чуди какво да излъже

А непрестанното дрънкане на ядрено оръжие какво е бе, г-н Песков? :) Молете се НАТО да не се включи, щото Русия приключва завинаги!

През Октомври,2023-а, ръководителят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер, на форума за "сигурност" проведен във Варшава, се похвали че НАТО, след издънката му в Грузия, сериозно започва да се готви за нападение срещу Русия още през... 2008-а година, като изпълнението на плана, описан на 4500 страници, реално започва да се изпълнява през 2015-а... а подготвяната от НАТО война започва с началото на обстрела на руската Ростовска област от Украйна на 17 евруари, 2022, като Украйна вярва че НАТО ще и прати свои войски за да я подкрепят когато на 24 Февруари Украйна започна наземна операция по овладяването на Донбас, просто нито един от плановиците в НАТО не вярваше че Русия ще отвърне на тези нападения-)

За Русия незнам, но ние ще приключим първи. Нито имаме скривалища, ни запаси от храна и вода и защита нямаме. На какво се радвате не е ясно. Дори няма да разберете, че Русия е зле примерно, зщото просто няма да ни има. Жалко за децата ни!

ГЛУПОСТИ ! АЗ ПИША САМО НА БЪЛГАРСКИ , НЯКОЙ СИ ИЗМИСЛЯ ПОГЛЕДНЕТЕ ПАК НАПИСАНОТО И НЕ СЕ ЗАЯЖДАЙТЕ ! ЧУЖДИ ЕЗИЦИ НЕ ЗНАЯ !!!!

Истинският българин е този, който гледа националния интерес, не украинския.

Когато съвпадат?

Нека си позволят да нападнат Полша или страна в Прибалтика и ще разберат какво е да воюваш с НАТО. То Путин какъв смел го даваш на 22 февруари 22-а година, сакън някой да не му попречел. Аха-аха Киев за 3 дни, Лисабон за 2 седмици.

ближи си сладоледа и този на черния генерал, не се изказвай неподготвен.

И какво е НАТО? Въздух под налягане.

да знаете страшното мина иде ужаса

Ако се стигне до конфронтация, първа ще замине Англия. "Островът" ще стане ядрен.

нема да е острова ...

+++++

Путин със гънгренясалата путка , ебан от всяка една държава в Европа

Защо цензурата на дрис.бг позволява такива коментари?

Щото са самата истина !!! Понял ?

след , като америка се избави от колониалното си минало америка стана колонизатор

Я изброй колониите на Америка - присъединени територии завзети след война, с американска администрация?

е кво ви казвам русия ни е враг

През Втората Световна (или Великата Отечествена Спецоперация) американското оръжие БЕШЕ използвано на фашистка територия, нали? Ами и днес така!

децата ви с харвардски дипломи са на нивото на първи курс в английската гимназия през 80 та година сричат и на Български и на английски не падате на колене на Русия .... добре ама се гъзите на Америка ... не е добре ... ама шом ви кефи

Не ми давай наклон на уч руска маймуно !!! Понял????

молодец

и аз съм джендер

ма карат по бездарожие по руски и живут в комуниалки карат коли от автоморгата в германия градините на село с бурени ама ядат картофи от франция европейци баце да се и у пустиняка баш

Кои са 9те против?

Ами не казват. Мълчат като бити педерасти. Това означава, че ние, пуделите, ще бъдем хвърлени в огъня. Така правят англосаксонците. Винаги.

тука са друг вид бау бау

на 24,02,2022 Русия / РФ/ нападна без обявяване на война Украйна / също както на 22.06.1941 г. една държава напада друга/. НАТО тогава не участва.

вашта майка американски бидета

па вие се правете на евро джендери скоро как е казал папата за тамплиерите Избийте всички господ знае нашите

В случая нато прави същото като Украйна преди войната-непрекъснато провокира по всякакъв начин руснаците и просто ги принуждава да отговорят.И руснаците като отговарят-айдеее агресивна Русия.Как един натовец не се заговори за мир и за преговори бе как само война война и санкции.Че то така наистина ще започне войната.И точно ние българите сме посредата между Русия и Европа.

Кой кого провокира, но Русия в момента е на територията на Украйна.

знаеше ли ? или галя те научи ?

явно има недостиг на твърд алкохол в кремъл, вчера другият клоун се изходи по темата...очаквам утре шугър маша да и попремине махморлука и да почне и тя да заплашва. нато било в конфликт с русия... точно така др. песков - нато нападна украйна, вие само ги пазите от западните "фашисти", нали? Какъв е тоя страх от нато, като ростр0л бригадата всеки ден вече трета година пищи, че нато няма хора, няма снаряди, малкото персонал са обратни, всички страни са разединени и всички в европа са страхливци и треперят от силата на "самая магучая" и все пак ужас - нато воюва с рф, даже вица се изпълни - др. путин, във войната с нато загубихме над 10 хиляди танка, 500 хиляди убити и 1.5 милиона ранени, стотици хеликоптери и самолети... а какви са загубите на нато ?аа те още не са се появили...

Имат страх от нато защото непрекъснато провокират - нали сам виждаш какво се случва? Толкова много са лъгали натовците че просто вече не им вярват за нищо

ще мрете за макрон и алцхаймера те ви демокрация

пази от бомби пази, колко от ковид пази

Мда ние ще сме близо до екшъна. Май скоро ще гледаме българчета родени с две глави. Както обикновено само Радев има малко мозък в главата (не че и той е цвете).

В пристъп на алкохолна деменция хванах бас , че до края на годината Раша ще опука натовски сателити и военни системи на ниска орбита. Може да се мислим за много велики, но отсреща вече им е писнало.

Само да запалят арматите и кадироците космонавти ще си свършат работата за два чувала картофи и чувал лук...

със таа Украина хубоо няма да видите евро бонаци... супер прости европейци глейте си жовота и евро съюза не съ врете къде не ви е работа

А кой отиде на учения в Украйна неканен? Като гледам плъшоча Радю се е скрил в миша дупка и съска под брадавица...

Много се палите. Скоро ще стане ясно. Само да не стане белята, че после няма да има значение кой крив, кой прав.

Време е истинските държави да ликвидират терористичната американска организация НАТО. На планета земчя има и други държави, а не само САЩ, Англия и ЕС....

Великобритания даде на Света - индустриалната революция. САЩ даде на Света - информационната революция. Без Великобритания, САЩ и Европа щеше да живееш в пещера и да събираш насекоми да се храниш, руска абезяна! Скапаната Русия дори нямаше да съществува без европейците, които я построиха. САЩ построиха индустрията на СССР.

"Великобритания даде на Света - индустриалната революция." Великобритания не е дала на света индустриалната революция. По времето на Британската Империя е бил забранен износът на индустриални машини и технологии от Британия в колониите. Това е била съвсем целенасочена политика провеждана с цел да не се позволи на другите страни да се индустриализират и да конкурират с Британия.

Всъщност САЩ създават в СССР индустриалната им революция. Машиностроителните заводи, електростанциите...

"Всъщност САЩ създават в СССР индустриалната им революция." Така е, но с уточнението, че не САЩ, а американските инженери. В САЩ по това време е била Голямата депресия, много кадърни инженери остават без работа и СССР им предлага работа при това много добре платена (плащали са им в злато). В СССР по това време вече са били обучени множество кадърни инженери, които са помагали на американските инженери и са се учили от тях. После когато американците се връщат в САЩ, руските инженери и учени поемат изцяло контрола. Така че да, американските инженери, помагат и то доста, но и помощта в СССР пада на подготвена почва.

да ти разбия зъбите

Защото ти си беззъбо тъпо еврогейско копеле нали? Ела да разбиеш нечии зъби, пендел..

Много си заблуден червен иванчо.Ако не бяха САЩ И Англия сега твоята ссср(рассия) нямаше да съществува и да пречи особенно след ВСВ.

Блядска паплач

Червените линии бяха нарушени и точно затова в момента украинската нация умира под ударите на руските снаряди, ракети и бомби. Най-вероятно украинците няма да са единствения европейски народ, който ще изчезне.

"другия ще са педерашките" Бойното поле ще реши кой ще остане в учебника по география, а кой ще се пресели завинаги в учебника по история.

Тоя олигофрен да си седи в скапаната руска кочина!

Аз не виждам проблем. Само ватн4ците да посмеят да нападнат държава от НАТО и от тях няма да остане камък върху камък и те си го знаят.

Абсолютно си прав! Надявам се само да не са си повярвали чак толкова, че да си позволят лукса да пробват НАТО.

Ти смяташ ли, че ако от Полша например по погрешка изстрелят ракета към Русия и Русия отговори като изтрие с ракети няколко бази на НАТО в Полша, че някоя държава от НАТО ще прати войски в защита на Полша. Никой на никого няма да помогне. Всеки ще се спасява сам и никакъв член 5, 6 и т.н. няма да накара другите да се жертват. Само ще пищят и ще се заканват по телевизиите и интернет натовските, европейските и американските генерали. И толкоз...

поредният тъпак. Русия в отговор няма да нападне НАТО а ще елиминира вече безмилостно проблема - Украйна, и без мекушави СВО термини.

че ако натовска държава даде на украинците силно оръжие и те стрелят по Русия и Русия стреля по натовската държава, подала оръжието, никое НАТО няма да помогне на тая държава. Всеки сам за себе си. НАТО не е нападателна организация, ако член нападне друга държава, си отговаря сам. НАТО ви изигра, сега източния блок ще го вкарат във война до последния източноевропеец, за да отслабват Русия. Хаха мишките в капана сами се нахендриха.

Браво! Много точен коментар. Историята го показва. Във втората световна война САЩ и съюзниците се включиха накрая САМО, ЗА ДА НЕ ПОЗВОЛЯТ НА СССР САМ ДА ПОБЕДИ ГЕРМАНИЯ И ПО ТОЗИ НАЧИН "ДА ЗАВЛАДЕЕ" ЦЯЛА ЕВРОПА.

Глупости.

Русия ще им тресне нещо тактическо. Дано на България да й се размине, въпреки идиотите.

Русия вече те е треснала по кухата тиква, тъпако! Скрий се под полата на жена си веднага! Най- добре е да си пиеш редовно хапчетата.

2024-05-27 21:15:35 тонгъл (нерегистриран) Абе както винаги имаме една гнусна двулична Русия. Значи тя може да ползва севернокорейско и иранско оръжие на територията на Украйна, а Украйна не може да ползва чуждоморъжие на територията на Русия ? Бах стандарта ! Само руска глава може такава логика да извади. ------------- че блядовете са си втълпили, че ше ще правят ккавото си искат и всички ше им стоят "мирно" , щото щели да хвърлят атома ! явно изключват, че атома първо ще полети по тях ...и както са 80 млв, с 20 тактитески бомби - заминават ! те имали били "зцаконни интереси" в източна европа ....ама източна емропа - няма интерес към вас, осват шумкарите на юг от дунава, но пък те нямат народ ...той не е с тях ...и те сами ...с "бр атушките" им , които им дават "власт" над тези, които пък не признават тази власт ! . цуг- - цванг за шумкарската мафия , дето 80 години ни държи буквало "закачени" за омранти блядовете и ни манипулира с няква " история" от преди 100 години и с някакво "освобождение" от този, дето за 300 години е окупирал 13% от сушаат и ликвидирал акто идентичност над 150 народза ! . това е достатъчно за да разбереш - кви елементи "управляват" българия !

Абсолютно точният коментар! Адмирации за което. Шумкарите ше се напраат, че не знаят за кво им говориш, а блядките от трол фермите така или иначе не четат, те не могат и да те прочетат, работата им е само да сипват сипват, белким некой тъпак им се върже на тъпотийте. Отново браво!

САЩ да се разкара от УКрайна и ще има мир, ако не искат ще трябва да се разделят не само с Украйна

Как го изчисли това?

Щом и мършите имате поле за изява тук.....

Не запада не се самоубива на инат - запада убива гражданите си - тарикатите ще се скрият в бункерите, но те искат да изтрепят хората си по всякакъв начин, защото им дължат трилиони, а парите ги няма вече. Затова ваксини, войни, аборти - това е на запад

Как го изчисли това?

след като не желае мир, смърта и е неизбежна и колкото по бързо, толкова по добре за света! Иначе ви очаква 3 световна война!

Верно.ли е че , досега няма един загинал еврей в специалната операция на пути в украйна ?!?!? А верно ли е че , ако пути и зеленски си направят дуел , и се изтепат , ще са първите два жида жертви на " конфликта " ?!?

Абе както винаги имаме една гнусна двулична Русия. Значи тя може да ползва севернокорейско и иранско оръжие на територията на Украйна, а Украйна не може да ползва чуждоморъжие на територията на Русия ? Бах стандарта ! Само руска глава може такава логика да извади.

Простьо - Русия си е купила оръжието, а на укропите им го дават за да ги ползват срещу Русия без самите укропи да искат - схващаш ли, тя Украйна може да бомби Русия ама истинските врагове са на запад - те са поръчителите, докато не може да кажеш, че Северна Корея или Китай са поръчители и ползват Русия срещу САЩ

ТИ от умните ли си бре, тъпанар? Ти ли си тоя дето ще казва кой какво къде и как? Я си пий напчетата и бегай да си лягаш! Нещастник!

Е каква лигика търсиш при тъпата рускофашистка сган

Каквато логика има при тъпата укро-американо-евро-фашистка сган..

Бих се радвал да видя как нацистка Украйна ще бъде унищожена от цар Атом.....щом търси смрта, ще я получи без да бъде бавена от Русия....СЛАВА НА РУСИЯ....СВОБОДА ОТ УКРАИНСКИЯ НАЦИЗЪМ...САМО СМЪРТА ЩЕ ГИ СПАСИ УКРОНАЦИСТИТЕ!

Кво се радваш бе, то мислиш ли че като ги избомбят с ядрено оръжие , радиацията ще си седи на територията на Украйна. Баси идиотите има в тази държава верно

Явно си резултат от аварията в Чернобил. Иначе няма обяснение за липсата на мозък в живо тяло

Да се самоубиеш на инат! Е това е глупавия запад!

ще получи това което търси.....Смърт !

Ти си глупав!

"Глупавия" запад самоуби "умния" СССР. Ще се оправи и с гениалната Путинова Росия

откровенно си проси да бъде ударена с ядрено оръжие....Дай Боже това скоро да се случи...всичко останало е само бла...бла...бла! Слава на Русия, тя е тази която може да освободи света от западна нацистка напаст....Слава на Русия!

Коментари - Кремъл: НАТО е в пряка конфронтация с Русия | Днес.dir.bg

Кремъл: НАТО е в пряка конфронтация с Русия

Реакцията е в отговор на изявлението на генералния секретар на Алианса Йенс Столтенберг, който призова страните членки да разрешат на Киев да използва по територията на Русия предоставеното му оръжие

Обратно в новината

Коментари - Кремъл: НАТО е в пряка конфронтация с Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Държави даващи оръжие на Украйна и разрешаващи с тяхното оръжие да се стреля по Русия ще се възприема,че тази държава е обявила война на Русия и съответно Русия да я смята за нападател и да получи от Русия ответния удар. Този удар ще е отбраняващ за Русия и държавата членка няма да получи помощ като агресор и да бъде активиран чл.5 на НАТО,а ако все пак го активират,толкова по-зле за Европа,ще получи съответната доза радиоактивна пепел,като се изказа Димитрий Медведев. Ще се оправдаят предсказанията на Ванга,че Европа няма да я има ще я има само Русия. Дано това хареса на този малоумник Столтенберг,който естествено и него няма да го има...

Две неща само да спомена: 1. Би ли обяснил как след ядрена война едната страна ще остане жива и здрава, а другата няма да я има? 2. Ти чу ли баба Ванга да ги казва тия неща?

Защо се занимавате със Соросоидни ВЪШКАРИ.На 9-ти номер 12 и край на спора.

На 9-ти да кажем НЕ на войната.Номер 12

Фамилията, чието богатство надхвърля 500 трилиона долара заради войните и която налага „Новия световен ред“ Фамилната линия на Ротшилд произлиза от Майер Амшел Бауер, който променя фамилното си име на Ротшилд 20 Март 2024, 01:50 85269 прочита 33 коментара Автор: БЛИЦ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Статията я има - всеки мозе да прочете ...

псувах комунизма и комунистите....а сега псувам западните нацисти! И ще ви кажа, че нацистите се оказаха по гнусни и долни от комунистите!

Комунизма драги е измислен от най- мързеливите и продажни елементи на човешките прослойки . За тях няма нищо свято освен да крадат от тези който са работили и имат блага и да ги ползват за себе си с лозунга " в благото на народа" .

Посочи ми тези,които са "работили" с честен труд са натрупали милионите. Тези милиони са натрупани с ЕКСПЛОАТАЦИЯ на тъй наречените от тебе мързеливи елементи. Тези "честни" милионери те назначават уж на 8 часа работен ден,карат те да работиш по 10 до 12 часа,а получаваш пенсионна осигуровка на 4 часа,все едно си работил само 4 часа всеки ден. Честния ти милионер гледа да му работиш на минималната работна заплата и защото хората не искат да бъдат експлоатирани и да са работещи бедни,ще внасят работна ръка от Индия и Бангладеж,защото циганите,които ни връща вашия ЕС ни се струват малко,та ще си поръчаме и други. Некой не си взема поука от Америка,която си е докарвала роби от Африка и сега пищят от тях защото се множат като зайци и живеят от помощи,които им дава държавата,но заработени от "мързеливите" работници по твоите думи.

Май започнахте да се осъзнавате,кой създава войните.

какво чакате, избийте ги прехвалените западни джендъри и да се сложи край на тези изроди, меччтаещи само за пари и войни!

Ако сме хора трябва да направим протести за мир. За Русия незнам, но ние ще приключим първи. Нито имаме скривалища, ни запаси от храна и вода и защита нямаме. На какво се радвате не е ясно. Дори няма да разберете, че Русия е зле примерно, зщото просто няма да ни има. Жалко за децата ни!

Абе, ако НАТО се бие срещу вас, защо Лондон, Берлин, Париж, Вашингтон не са на пепел? :))) Жал ви е за джендърите ли? Страх ви е? Искате, ама не можете? :))) п.п. Без глупости, като това, че на руснаците им пука за цивилните. На никого не му пука за цивилните. Освен, ако не са неговите и не идват избори. :)))

65% от всички ресурси на планетата са на нейна територия? И точно за това им текат лигите на западните копои.....

От къде ги вземате тези данни? Защо не си проверявате информацията преди да пишете? Русия притежава около 20% от световните ресурси за около 75 трилиона долара. Втора е САЩ с ресурси за около 45 трилиона, но заедно с Канада притежават повече ресурси от Русия. Хайде стига вече с тия конспирации.

Най-точно го е обяснил Хари Труман, чиито думи са публикувани от вестник „Ню Йорк Таймс” на 24 Юни, 1941 г.: „Ако видим, че Германия побеждава ние ще помогнем на Русия, ако Русия почне да печели ще помогнем на Германия, така ще им дадем възможността да избият колкото се може повече от армиите си, въпреки това не искам да видя Хитлер като победител при никакви условия.”

това са ценностите на евроатлантик, наредил избиването на милиони с атомните бомби

Русия е кирлива държава и в нея живеят зомбита

На какво си?

плюс на Дойче веле, свободна Европа, битиви и дневник

Ама, моля ви се! Как е възможно Русия да не забелязва титаничните усилия на НАТО за прекратяване на конфликта, който така старателно забърка по стара американска рецепта?! Вижте как се събират вождовете по срещи,асамблеи и други укрепителни събития, как се радват на взаимната си безизходица и се уверяват, че това е най-доброто за затъващата Европа! Мнението на хората, които искат час по-скоро да спрат военните действия не ги вълнува, защото и без това човечеството се е увеличило твърде много според някои рептили над 90 години!

Хората гледат колкото може по-бързо окупираните територии да бъдат освободени и териториалната цялост на Украйна да бъде възстановена. Този процес не трябва да продължава десетки години, както беше Студената война!

В мокрите сънища на Сорос ...

500 000 +++

А може би твоят национален интерес е еднакъв с този на русия?

НАТО било в пряка конфронтация с русия?! А русия не е? Да ви......

на този нещастник му увисна мустака за 2 години и посдтоянно се чуди какво да излъже

А непрестанното дрънкане на ядрено оръжие какво е бе, г-н Песков? :) Молете се НАТО да не се включи, щото Русия приключва завинаги!

През Октомври,2023-а, ръководителят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер, на форума за "сигурност" проведен във Варшава, се похвали че НАТО, след издънката му в Грузия, сериозно започва да се готви за нападение срещу Русия още през... 2008-а година, като изпълнението на плана, описан на 4500 страници, реално започва да се изпълнява през 2015-а... а подготвяната от НАТО война започва с началото на обстрела на руската Ростовска област от Украйна на 17 евруари, 2022, като Украйна вярва че НАТО ще и прати свои войски за да я подкрепят когато на 24 Февруари Украйна започна наземна операция по овладяването на Донбас, просто нито един от плановиците в НАТО не вярваше че Русия ще отвърне на тези нападения-)

За Русия незнам, но ние ще приключим първи. Нито имаме скривалища, ни запаси от храна и вода и защита нямаме. На какво се радвате не е ясно. Дори няма да разберете, че Русия е зле примерно, зщото просто няма да ни има. Жалко за децата ни!

ГЛУПОСТИ ! АЗ ПИША САМО НА БЪЛГАРСКИ , НЯКОЙ СИ ИЗМИСЛЯ ПОГЛЕДНЕТЕ ПАК НАПИСАНОТО И НЕ СЕ ЗАЯЖДАЙТЕ ! ЧУЖДИ ЕЗИЦИ НЕ ЗНАЯ !!!!

Истинският българин е този, който гледа националния интерес, не украинския.

Когато съвпадат?

Нека си позволят да нападнат Полша или страна в Прибалтика и ще разберат какво е да воюваш с НАТО. То Путин какъв смел го даваш на 22 февруари 22-а година, сакън някой да не му попречел. Аха-аха Киев за 3 дни, Лисабон за 2 седмици.

ближи си сладоледа и този на черния генерал, не се изказвай неподготвен.

И какво е НАТО? Въздух под налягане.

да знаете страшното мина иде ужаса

Ако се стигне до конфронтация, първа ще замине Англия. "Островът" ще стане ядрен.

нема да е острова ...

+++++

Путин със гънгренясалата путка , ебан от всяка една държава в Европа

Защо цензурата на дрис.бг позволява такива коментари?

Щото са самата истина !!! Понял ?

след , като америка се избави от колониалното си минало америка стана колонизатор

Я изброй колониите на Америка - присъединени територии завзети след война, с американска администрация?

е кво ви казвам русия ни е враг

През Втората Световна (или Великата Отечествена Спецоперация) американското оръжие БЕШЕ използвано на фашистка територия, нали? Ами и днес така!

децата ви с харвардски дипломи са на нивото на първи курс в английската гимназия през 80 та година сричат и на Български и на английски не падате на колене на Русия .... добре ама се гъзите на Америка ... не е добре ... ама шом ви кефи

Не ми давай наклон на уч руска маймуно !!! Понял????

молодец

и аз съм джендер

ма карат по бездарожие по руски и живут в комуниалки карат коли от автоморгата в германия градините на село с бурени ама ядат картофи от франция европейци баце да се и у пустиняка баш

Кои са 9те против?

Ами не казват. Мълчат като бити педерасти. Това означава, че ние, пуделите, ще бъдем хвърлени в огъня. Така правят англосаксонците. Винаги.

тука са друг вид бау бау

на 24,02,2022 Русия / РФ/ нападна без обявяване на война Украйна / също както на 22.06.1941 г. една държава напада друга/. НАТО тогава не участва.

вашта майка американски бидета

па вие се правете на евро джендери скоро как е казал папата за тамплиерите Избийте всички господ знае нашите

В случая нато прави същото като Украйна преди войната-непрекъснато провокира по всякакъв начин руснаците и просто ги принуждава да отговорят.И руснаците като отговарят-айдеее агресивна Русия.Как един натовец не се заговори за мир и за преговори бе как само война война и санкции.Че то така наистина ще започне войната.И точно ние българите сме посредата между Русия и Европа.

Кой кого провокира, но Русия в момента е на територията на Украйна.

знаеше ли ? или галя те научи ?

явно има недостиг на твърд алкохол в кремъл, вчера другият клоун се изходи по темата...очаквам утре шугър маша да и попремине махморлука и да почне и тя да заплашва. нато било в конфликт с русия... точно така др. песков - нато нападна украйна, вие само ги пазите от западните "фашисти", нали? Какъв е тоя страх от нато, като ростр0л бригадата всеки ден вече трета година пищи, че нато няма хора, няма снаряди, малкото персонал са обратни, всички страни са разединени и всички в европа са страхливци и треперят от силата на "самая магучая" и все пак ужас - нато воюва с рф, даже вица се изпълни - др. путин, във войната с нато загубихме над 10 хиляди танка, 500 хиляди убити и 1.5 милиона ранени, стотици хеликоптери и самолети... а какви са загубите на нато ?аа те още не са се появили...

Имат страх от нато защото непрекъснато провокират - нали сам виждаш какво се случва? Толкова много са лъгали натовците че просто вече не им вярват за нищо

ще мрете за макрон и алцхаймера те ви демокрация

пази от бомби пази, колко от ковид пази

Мда ние ще сме близо до екшъна. Май скоро ще гледаме българчета родени с две глави. Както обикновено само Радев има малко мозък в главата (не че и той е цвете).

В пристъп на алкохолна деменция хванах бас , че до края на годината Раша ще опука натовски сателити и военни системи на ниска орбита. Може да се мислим за много велики, но отсреща вече им е писнало.

Само да запалят арматите и кадироците космонавти ще си свършат работата за два чувала картофи и чувал лук...

със таа Украина хубоо няма да видите евро бонаци... супер прости европейци глейте си жовота и евро съюза не съ врете къде не ви е работа

А кой отиде на учения в Украйна неканен? Като гледам плъшоча Радю се е скрил в миша дупка и съска под брадавица...

Много се палите. Скоро ще стане ясно. Само да не стане белята, че после няма да има значение кой крив, кой прав.

Време е истинските държави да ликвидират терористичната американска организация НАТО. На планета земчя има и други държави, а не само САЩ, Англия и ЕС....

Великобритания даде на Света - индустриалната революция. САЩ даде на Света - информационната революция. Без Великобритания, САЩ и Европа щеше да живееш в пещера и да събираш насекоми да се храниш, руска абезяна! Скапаната Русия дори нямаше да съществува без европейците, които я построиха. САЩ построиха индустрията на СССР.

"Великобритания даде на Света - индустриалната революция." Великобритания не е дала на света индустриалната революция. По времето на Британската Империя е бил забранен износът на индустриални машини и технологии от Британия в колониите. Това е била съвсем целенасочена политика провеждана с цел да не се позволи на другите страни да се индустриализират и да конкурират с Британия.

Всъщност САЩ създават в СССР индустриалната им революция. Машиностроителните заводи, електростанциите...

"Всъщност САЩ създават в СССР индустриалната им революция." Така е, но с уточнението, че не САЩ, а американските инженери. В САЩ по това време е била Голямата депресия, много кадърни инженери остават без работа и СССР им предлага работа при това много добре платена (плащали са им в злато). В СССР по това време вече са били обучени множество кадърни инженери, които са помагали на американските инженери и са се учили от тях. После когато американците се връщат в САЩ, руските инженери и учени поемат изцяло контрола. Така че да, американските инженери, помагат и то доста, но и помощта в СССР пада на подготвена почва.

да ти разбия зъбите

Защото ти си беззъбо тъпо еврогейско копеле нали? Ела да разбиеш нечии зъби, пендел..

Много си заблуден червен иванчо.Ако не бяха САЩ И Англия сега твоята ссср(рассия) нямаше да съществува и да пречи особенно след ВСВ.

Блядска паплач

Червените линии бяха нарушени и точно затова в момента украинската нация умира под ударите на руските снаряди, ракети и бомби. Най-вероятно украинците няма да са единствения европейски народ, който ще изчезне.

"другия ще са педерашките" Бойното поле ще реши кой ще остане в учебника по география, а кой ще се пресели завинаги в учебника по история.

Тоя олигофрен да си седи в скапаната руска кочина!

Аз не виждам проблем. Само ватн4ците да посмеят да нападнат държава от НАТО и от тях няма да остане камък върху камък и те си го знаят.

Абсолютно си прав! Надявам се само да не са си повярвали чак толкова, че да си позволят лукса да пробват НАТО.

Ти смяташ ли, че ако от Полша например по погрешка изстрелят ракета към Русия и Русия отговори като изтрие с ракети няколко бази на НАТО в Полша, че някоя държава от НАТО ще прати войски в защита на Полша. Никой на никого няма да помогне. Всеки ще се спасява сам и никакъв член 5, 6 и т.н. няма да накара другите да се жертват. Само ще пищят и ще се заканват по телевизиите и интернет натовските, европейските и американските генерали. И толкоз...

поредният тъпак. Русия в отговор няма да нападне НАТО а ще елиминира вече безмилостно проблема - Украйна, и без мекушави СВО термини.

че ако натовска държава даде на украинците силно оръжие и те стрелят по Русия и Русия стреля по натовската държава, подала оръжието, никое НАТО няма да помогне на тая държава. Всеки сам за себе си. НАТО не е нападателна организация, ако член нападне друга държава, си отговаря сам. НАТО ви изигра, сега източния блок ще го вкарат във война до последния източноевропеец, за да отслабват Русия. Хаха мишките в капана сами се нахендриха.

Браво! Много точен коментар. Историята го показва. Във втората световна война САЩ и съюзниците се включиха накрая САМО, ЗА ДА НЕ ПОЗВОЛЯТ НА СССР САМ ДА ПОБЕДИ ГЕРМАНИЯ И ПО ТОЗИ НАЧИН "ДА ЗАВЛАДЕЕ" ЦЯЛА ЕВРОПА.

Глупости.

Русия ще им тресне нещо тактическо. Дано на България да й се размине, въпреки идиотите.

Русия вече те е треснала по кухата тиква, тъпако! Скрий се под полата на жена си веднага! Най- добре е да си пиеш редовно хапчетата.