Цонев: И аз съм близък с банкери, но не ми дават кредити

Делян Пеевски не присъства в обвинителния акт, защото не е длъжностно лице. Няма кредити, които да не е върнал и с нищо не е нарушил закона.

Обратно в новината

Коментари - Цонев: И аз съм близък с банкери, но не ми дават кредити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С ГОЛЯМ ИНТЕРЕС ЩЕ СЛЕДЯ РАЗВИТИЕТО ПО ДЕЛОТО КТБ!!!ВСЕ ЩЕ ИЗКОЧИ НЯКОЯ ИСТИНА!!!

Мамата на ДанчоМентата се хвали на комшийката.На мама крадливото мишле,пак донесъл в пликче парички и раздаде на тате Доганчо и на ДПС му на всички!

Споделям коментарите, че този предател и мошеник трябва да го питат само защо хората са му лепнали прякора ментата и продажните медии да престанат да го канят на "интервюта", тъй като всеки от нас знае една мента какви ментарджийски номера ще им извърти. Но освен това, медиите трябва да признаят, че ментата е техен приятен и добър събеседник. Но пък, това ще означава, че те също изповядват ментарджийските номера и ние имаме правото да си правим изводите и за техните нрави и ценностни критерии.

ти да видиш...свинчо и мама си върнали всичките кредити

та за какво да ти дават, ти и така си се нагушил

Ах ти, мушморок скап.н, не напразно са те кръстили Данчо ментата, ти адвокат на прокуратурата и Д.Пеевски ли стана.Всички знаем под коя диктовка е написан обвинителния акт

Между другото "Суджук Гейт" бе планирана операция на същата мафия, която атакува и разграби КТБ с цел хем да отвлейат вниманието ба хората от Кражбата на века КТБ и престъпниците там, хем да напомнят по-сериозно на Бай Хуй КОЙ "РЕАЛНО КАРА ВЛАКА", ако реши да се прави ба независим ОТ ТЯХ премиер. Както навремето същата шайка нападна чрез Цацаров Цеци Голямото Ухо ("Думам ти дъще, сещай се снахо!") с половин дузина обвинения, всяко от люто по-люто от предното и накрая смачкаха всичките - предупреждението си изигра ролята. Само че сега нещо не им се получава и са нервни, та пращат Данчо Ментаъа на амбразурата.

Само обърнете внимание от колко време, от колко години прокуратурата, службите и всички са знаели за "геройствата" на гербера ит "Суджук Гейт" и никой нищо не е направил! И ИЗВЕДНЪЖ ВСИЧКИ ОТКРИХА АМЕРИКА И СЕ РАЗТИЧАХА! Впрочем спомнете си, че това е същата прокуратура на Цацарив, която месеци наред уж разследваше И НЕ МОЖА ДА РАЗПОЗНАЕ ЛИЦАТА НА ГРУПАТА ЧОВЕКОПОДОБНИ ОТ ДПС, която риташе в главата и тялото онзи паднал на земятабна подиума в НДК нещастник, дето бил тръгнал да убива ДС доносника Доган с повреден газов пистолет! И ТОВА ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ - вкл. ДПС (тези човекоподобни бяха от ръководството и мутрите им), пред хиляди в залата, милиони пред телевизорите в България И СТОТИЦИ МИЛИОНИ ПО СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ - новинатаги обиколи! Че първият от тези идиоти Доган го издигна и за новата си мъжка секретарка, на мястото на екзактния, заради предаността му, онзи, мучащия с нечленоразделните звуци...наподобяващи разеален турски.

Забележете - Данчо Ментата каза, че не е взимал и не дължи кредити на КТБ, бе е заявявал, че не е взимал пари на ръка от Цветан Василевв плик! Покъпът не е кредит и обикновено не се връща, респ. дължи! И това Данчо Ментата и началниците му с пристрастност към ЧУЖДИ ПОРЦИИ И РАЗПРЕДЕЛЯНЕТО ИМ, като Доган инПеевски НАЙ-ДОБРЕ ГО ЗНАЕ, нали е пишман-финансист наужким!

Ха- ха, този човек ме разсмя истински с това изказване Прокуратурата този път си свърши работата. Сега се надявам съдът да бъде безпристрастен по това дело :) :) Това може да е само в смелите мечти на вложителите, които не си получиха парите ...

Особено забавно звучат думичките ТОЗИ ПЪТ:) Че ТОЗИ ПЪТ прокуратурата си била свършила работата!?!? Нали знаете, глупакът бе знае какво приказва - пази Боже глупак да те защитава! А този идиот, детоне тръгнал на другите да обяснява не вдява, ЧЕ ДАЛИ ПРОКУРАТУРАТА СИ Е СВЪРШИЛА ДОБРЕ РАБОТАТА ИЛИ НЕ СЕ РАЗБИРА И ОТЧИТА В СЪДА, с ПРИСЪДИТЕ! ТОЕСТ - ПО КРАЙНИЯ РЕЗИЛТАТ, кохто за Цацаров инпрокуратурата Е КАТЕГОРИЧНО ПЛАЧЕВЕН ДОСЕГА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ!

на тази мента! Може при Тато да е бил барман - ще ме накарате управляващи да си искам Тато, но сега е изпечен преуспял мошеник. Кой знае колко пари е взел като необезпечени кредити но естествено не на негово име - за това има подставени лица.ха-ха. И като си помисля, че този КАДЪР както и Корнелия Нинова и Христо Бисеров дължим на Костов!!! Голям усет има командират за мошеници.

Нали знаеш, че и този, Ментата е бил стед голямата върволица политици, депутати, управници, магистрати, журналистини други "много почтени" обществени лица, които са се изпъвали на килимчето на Цветан Василев в кабинета му. Някои са чакали с часове и дни да ги приемат! Когато преди време излезе и неговото име сред онези, които са ходили при Цветан Василев в кабинета му за да го молят за пари и услуги, или други далавери - МНОГО ОТ ТЕЗИ СИ БИЛИ ТРЪГВАЛИ С ПЛИКЧЕТА, по УВЕРЕНИЯТА НА ТАЗИ СЪЩАТА ПРОКУРАТУРА, ОТ ЧИЕТО ИМЕ ТОЗИ ГОВОРИ..., той заяви, че БЕ бил ходил да иска пари, НО НЕ КАЗА ЗА КАКВО ТОЧНО Е ЧАКАЛ ТАМ И ХОДИЛ ПРИ ВАСИЛЕВ - явно някакъв зор го е гонил!

Ха,по скоро ти може да им даваш,бат Данчо!

Г-н Цонев сигурно е пророк, защото заяви в бъдеще време, че една банка ще бъде фалирана, а собственикът й съден за криминални деяния. Не е нужно да имаш подобни качества обаче, за да си направиш прост анализ и да предвидиш, че г-н Пеевски и г-н Цонев еин ден ще влизат в прокуратурата, следствието и МВР по коренно различен начин от сегашните теманета и ибрикчийски вдъхновения. Защото и там не всички са корумпирани като един висш прокурор да речем. Никое царство не е вечно, казвал Дарий (Великият цар), който е управлявал над 40 години... В сградата на ЦРУ има надпис: "Които предадоха нашите - утре ще предадат вашите". Често цитирам тази мисъл, защото доста български политици се вместват в нея. Но те от това не се срамуват - гордеят се. Огнян Стефанов FROG NEWS.

Трябва да сме реалисти. Неприятно или не, Йордан Цонев има основание да се държи по този начин. Той и немуподобните наглеци са недосегаеми за правоохранителната и правораздавателната система у нас. Прокурори тях не ги разпитват, а изпълняват чинно всяка тяхна прищявка. Ето ви само един пример. В началото на май 2013 година по време на полицейска акция във Варна е разбита организация за купуване на гласове. От офиси и жилища са иззети списъци с около 50 000 имена на гласоподаватели. Фигурират и техните ЕГН-та. В списъците надлежно е отбелязано, на кои вече е платено и на кои предстои да се дават пари. Иззети са също над 200 000 лв. В грандиозната афера били замесени двама кандидат-депутати от ДПС. Вероятно е съвпадение, че самият Йордан Цонев е депутат от ДПС избран от избирателен район Варна. Не казвам, че той лично е организирал въпросното престъпление, но предполагам, че е подучул нещичко по този въпрос. Въпросът е, че оттам насетне събраните списъци, показания, свидетелства и доказателства по случая са прибрани някъде и никой не прави нищо повече, за да се разнищи случая. А той е знаков, защото ако съдът докаже, че ДПС не са купували хиляди гласове във Варнеско, значи движението е чисто и всички упреци към него са безпочвени. Но ако се окаже обратното - Цонев и компания би трябвало да отговарят пред Темида както всеки друг. Цонев обаче не се безпокои от подобно развитие, защото просто няма никакво развитие. Да не би протестите, с които толкова се гордяхме, да поискаха отговор от магистратите за тези нагли погазвания на закона при купуване на гласове? Ще кажете: протестите искат смяна на статуквато. Добре, ама за каква смяна ми говорите, когато типове като Цонев ни заявяват, че каквото й да правим, той и Пеевски пак ще са в парламента и отново те ще решават съдбините ни?!

И 20 души да се самозапалят, сто селища да потънат под вода, хиляда доказателства да се приведат, че има заговор за банковата криза - виновни няма да има, а управлението ще се дирижира от хора като тези двамата. И все пак. Не е лошо, докато си гукат сладко на по чашка ракийка, Цонев да попита Пеевски дали знае как се осигуряват моделки и манекенки за секс с баровци, например. Не казвам, че Пеевски се занимава с такъв бизнес, нито че Цонев има слабост към чуждото, опазил ме Господ, но от обща култура да го попита. И двамата са известни със своята интелигентност и диапазонът на обсъжданите теми вероятно е от Хайне и Моцарт до е хее... Що да не поговорят и за изкусителни курви, както и за един кадър в МВР, който осигурява "чадър" над този бинес, например. Ще им дам жокер: прякорът му е Г.за. Или за един икономически директор в една медия, известен като спец по тия въпроси. Той вече споделил тук-там някои пикантни детайли по темата. Нали ДПС беше инициатор преди време за приемане на закон за проституцията. И след като Делян Пеевски и Йордан Цонев бяха вносители на Закона за офшорките, защо същият тандем да не ни озари и с още една значима законодателна инициатива? Както се казва: кой, ако не вълка знае най-добре ползата от овцете... И още нещо. Сталиновите любимци Ягода, Ежов, Олберг и др. са обвинени в предателство и ликвидирани физически по нареждане на техния бащица. Употребени, те вече са ненужни. Освен това ние може и да не знаем кой пръсна черепа на Ахмед Емин, защо изчезнаха Христо Бисеров и Емел Етем, защо хора като Осман Октай, Касим Дал и Корман Исмаилов се отцепиха от ДПС и Доган, но Цонев със сигурност знае. Знае също, защо напусна СДС и бе приютен в ДПС. Едва ли е заради естетическите му вкусове при избора на очила.

тя банката не прави суджуци дава кредити що не поиска или си имаш много мъни

ГРЕШИШ ??? Банката прави всичко?-Дори суджуци? Даже и АФЕРИ!?-Костинбродската например? Питай,Бареков?

че как ще ти дават кредити, нали виждат че си Данчо Ментата

Доказания аферист,изгонен от Костов за корупция,Данчо-ментата,си въобразява,че може да спаси обиржията на КТБ,Пеевски,себе си и сътрудника им Цацаров!Няма как да стане!Истината вече е прозрачна за всички!

МОЯТ КОМЕНТАР БЕШЕ "ПО-ХАРД" ОТ ДОЛНИТЕ?! ТАМ ПРИСЪСТВАТ ИЗРАЗИ КАТО "ИЗРОД"?! АЗ ПРОСТО КАЗАХ НА ДАНЧО ДА МИ СЕ ОБАДИ ДА МУ ДАМ ПАРИ!!!

Не се и опитвай да разбираш - няма логика инеднакви стандарти за модераторите тук. Някой може да те нападне и псува и да не го изтрият, но ако ти отговориш подобаващо и в този тон, просто защото някои дебили по друг начин не вдяват, тогава теб САМО те трият. Също така не е приемливо за Дир-а да наричаш определен кръг лъжци - лъжци, като този в статията и най-вече прокуратурата, Цацаров (и Борисов, и Корнелия,...) и кръга на Пеевски., но можеш да плюеш на воля онези, които са им неудобни Едни и същи обиди и квалификации са крайно неприемливи за едни кица - ОТ МАФИЯТА, и напълно О'К за други - критикуващите ги! Но в интерес на истината като че ли напоследък се стараят да са по-професионални, или на мен само така ми се струва.

Заяви също, че в КТБ са извършени криминални престъпления. Прокурорите още не знаят, но Цонев знае! И не е въпросът само за КТБ и Цветан Василев, а по принцип. Никой няма право да издава присъди и да опрделя деяния като престъпления, освен съда. Цонев над съда ли е, драги магистрати? Ако е така - кажете, та да знаем към кого да се обръщаме за справедливост, възмездие и наказание. Едновременно с това депутатът бе категоричен, че ДПС е конструктивна партия и ако има някакви проблеми, то те са в другите партии. Каза също, че електоратът на БСП я е наказал, затова ДПС са променили своето отношение към правителството след изборите за европарламент. Заяви също, че Делян Пеевски ще бъде депутат и в следващия парламент, ако местни структури издигнат кандидатурата му. Същото се отнасяло и за него самия. Не отрече, че това вече е сигурно. Йордан Цонев има самочувствието на голям играч. В погледа му се чете решимост, заплаха и ... омраза. Последното чувство съпътстваше всички въпроси, които не му харесваха. Омразата е предназначена въобще към всички, които питат за Пеевски и не са влюбени в ДПС. Цонев има основание да се държи по този начин, защото сме му го позволили ние, които се смятаме за част от гражданското общество. Проблемът не е в Ментата, а в нас. И в тези, които гласуват за него. Давам си сметка, че депутатът ще се ядоса на това, че споменавам няколко пъти прякора му и ще потърси съвет от адвокати как да ме накаже за нахалството ми. Разполага и с други лостове, с които да упражни натиск върху мен и всички други, които си позволяват подобно "отношение". Арсеналът е познат и варира от фалиране на дейностите, с които се занимаваш, изпращане на целенасочени проверки и ревизии - до съвет/предупреждение чрез посредници за корекция на отношението или оплюване в определени медии. Тези хора не си поплюват. Виждал съм как се държат с активисти от местните структури и в регионите, откъдето са избрани.

Жестовете и думите им силно наподобяват тези на Сталиновите любимци Ягода, Ежов, Олберг и др., които от негово име са колели и бесили в партията и извън нея. Страх и безпрекословно подчинение на икономическа основа. Ако слушкаш си добре, ако имаш собствено мнение - оставаш без работа и бизнес. Затова и българските турци нямат практическа възможност да издигнат за депутати хора от своите среди, а са принудени "от все сърце" да предлагат спуснатите им от центъра имена. Няма дори нужда от техни признания, че е така - то е видно и от самолет. Цонев може да вярва на това само ако някоя варненска "чафка му е изпила акъла", както казва народът. Раздразнението Цонево си има обяснение. Сценарият, който се опита да реализира неговият аркадаш Пеевски спрямо КТБ и банковата система като цяло е на път да се спука като цирей. Заедно с гнойта обаче ще излязат наяве и доста факти за тайния бизнес на Пеевски и ДПС. Сценарият пък зацикли, защото срещна отпор от експерти и граждански структури. Първоначалният замисъл операция "кражба на банка" да приключи за седмица-две - рухна. Няма как да му харесва това на Цонев, калкото и манипулативно да цитира европейската позиция по въпроса. Затова и сипе обвинения, каквито, според закона, не би трябвало да си позволява. Става въпрос за открития призив към всички вложители да си изтеглят парите от КТБ, защото тя щяла да бъде фалирана. Ако имахме истинска, а не бутафорна прокуратура, Цонев вече щеше да дава обяснения за очевидното подбудителство.

Пеевски, та Пеевски. Откога е фактор той? Кой назначи майка му за шеф на тотото? КАкво стана после? как изведнъж станаха едри магнати, след няколко години в тотото? Някой помни ли случая когато уволниха всички шефове в тотот и следващата неделя тиража се повтори? на никой не му светка лампичката?!?! А какво е направил пеевски след като доста преди аферата КТБ, семейството му е притежавало крупни суми? Най логичното нещо - упражнявал е влияние, за да умножава продобитото. Но - това вече е чист бизнес. Онзи началния, от тотото? защо никой там не рови?

ШОФЬОРЪТ НА ЦАРИСТА Лучано се наричаше Делян Пеевски. Същият по решение на стоящите зад БОЙКОВИЯ ЦАР другари от ДС стана ПРЕДСЕДАТЕЛ на младежкото НДСВ. После ЦАРЯ и другарите го прехвърлиха в ДПС която с агент САВА и АГЕНТ ПАВЕЛ си е котило на бившите служби. После царя и другарите го пуснаха по пързалката и стана СОБСТВЕНИК 1 в България. В резултат от организирания от МАСОНА -ЦАЦАРОВ умишлен фалит на КТБ обезпеченията на ДЕБЕЛЯН към банката се обезцениха от КВЕСТОРИТЕ, което му даде възможност чрез ЦЕСИИ да придобие обезценилите се АКТИВИ НА БАНКАТА!! ЕДНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА Е ВЗЕЛА ВЛАСТА В БЪЛГАРИЯ! НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА НАПРАВИ ПРЕВРАТ И ВЗЕМЕ ВЛАСТА ОТ ТАЗИ ПАСМИНА! НИКОЙ ДРУГ ОСВЕН Реджеп Таийп ЕРДОГАН!!

Странно пропускаш "сивите" и много крадливи ,кардинали на сдс, Бисеров и "ментата," и като такива в дпс?Пропускаш и КОЙ, беше на власт?- Бсп и дпс! И ЗАЩО ли Станишев (след 100 клетви) че няма да ходи в Брюксел,ЗАМИНА? А Коромбашев остана с ПРЪСТ в устата!?(временно)

ЕДИН ДОЛНОПРОБЕН СЕРВИТЬОР ПОЗВОЛИЛ СИ ДА СЕ ГАВРИ С НАС обяснявайки, че платените от държавата милиарди за КТБ са донесли печалби за бюджета за над 100 милиона лева! МРЪСНО И ДОЛНО СЪЩЕСТВО - продало и род и РОДИНА !!

я ми обясни, род и родина, ти как степенуваш личните си приоритети? Семейство, деца, род, родина? Или може би е обратно? Ако трябва да избираш между семейството или родината кое ще избереш? По дуг начин казано: ти си отговорен фактор, трябва да вземеш решение: А) нещо "добро" за държавата което обрича детето ти на глад, Б) нещо "спорно" като полза за държавата, но осигурява семейството ти? НЕ ми се прави на голения родолюбец ей! същия си и ти!

Нагъл, по-нагъл, Йордан Цонев 04.08.2014 Един от българите в ръководството на ДПС - Йордан Цонев, известен още с прякора Данчо Ментата, даде урок по наглост в сутрешния блок на Нова телевизия. Почиствайки с език остатъците от закуската в устата си и облизвайки се непрекъснато, председателят на парламентарната Комисия по бюджет и финанси, се хвърли на амбразурата да защитава Делян Пеевски и не отговори на нито един въпрос, сързан с обществените съмнения около дейността на последния. Изключвайки фактът, че Пеевски от една година не е стъпвал в Народното събрание, което е негово задължение, той го оневини априори за всичко, в което е замесено неговото име. Нямало фирми, близки до Пеевски, същият нямал сметки или близки до него фирми в КТБ, не бил замесен в никакъв скандал с мажоритарния собственик на банката Цветан Василев, нямало конфликт на интереси, ДПС никога не била свързана с КТБ, нито с фирми, работили с КТБ, ДПС нямало нищо общо "с това нищо" - разбирай Василев. Може и така да е, а може и да не е. Едно птиче от ДПС (разбирай от средите на магистратите) сподели тия дни, че не е лошо медиите да попитат Цонев и Пеевски дали имат нещо общо с фирма "Вили вист" ЕАД, която държи Транстрой - Бургас. Същата била обявена в несъстоятелност от КТБ, заради необслужване на кредити. И ние питаме, макар да знаем, че на такива въпроси хора като Пеевски и Цонев винаги отговарят: "Ама не, ама как може! Това е провокация! Ние сме декларирали надлежно всичко, което притежаваме." Аз лично им вярвам. Защото не може да лъжат и хората да ги избират отново и отново за техни народни представители. Освен това, както е известно, повечето политици не са свързани пряко с бизнеси и фирми за печелене на поръчки и европари, това става чрез подставени лица, финансисти и юристи, за да е всичко по закон. Оттам насетне, пред смаяния поглед на водещия Виктор Николаев, Цонев обвини КТБ в криминални престъпления и заяви, че Цветан Василев ще бъде съден!

Не наричай този изрод БЪЛГАРИН!!

Заяви също, че в КТБ са извършени криминални престъпления. Прокурорите още не знаят, но Цонев знае! И не е въпросът само за КТБ и Цветан Василев, а по принцип. Никой няма право да издава присъди и да опрделя деяния като престъпления, освен съда. Цонев над съда ли е, драги магистрати? Ако е така - кажете, та да знаем към кого да се обръщаме за справедливост, възмездие и наказание. Едновременно с това депутатът бе категоричен, че ДПС е конструктивна партия и ако има някакви проблеми, то те са в другите партии. Каза също, че електоратът на БСП я е наказал, затова ДПС са променили своето отношение към правителството след изборите за европарламент. Заяви също, че Делян Пеевски ще бъде депутат и в следващия парламент, ако местни структури издигнат кандидатурата му. Същото се отнасяло и за него самия. Не отрече, че това вече е сигурно. Йордан Цонев има самочувствието на голям играч. В погледа му се чете решимост, заплаха и ... омраза. Последното чувство съпътстваше всички въпроси, които не му харесваха. Омразата е предназначена въобще към всички, които питат за Пеевски и не са влюбени в ДПС. Цонев има основание да се държи по този начин, защото сме му го позволили ние, които се смятаме за част от гражданското общество. Проблемът не е в Ментата, а в нас. И в тези, които гласуват за него. Давам си сметка, че депутатът ще се ядоса на това, че споменавам няколко пъти прякора му и ще потърси съвет от адвокати как да ме накаже за нахалството ми. Разполага и с други лостове, с които да упражни натиск върху мен и всички други, които си позволяват подобно "отношение". Арсеналът е познат и варира от фалиране на дейностите, с които се занимаваш, изпращане на целенасочени проверки и ревизии - до съвет/предупреждение чрез посредници за корекция на отношението или оплюване в определени медии. Тези хора не си поплюват. Виждал съм как се държат с активисти от местните структури и в регионите, откъдето са избрани.

Писаха вестниците как бяха погасени кредитите на П/майка му/

Че на тебе за какво са ти кредити - ти така или иначе си крадеш предостатъчно, а върху краденото ливха няма.

Този в едно дтуго интервю - явно са го активузирали да защитава магията, която атакува и обра КТБ, пък стигна дотам, че не само не сме изгубили, а сме били спечелилин(някакви над 100 милиона от лихви) от КТБ! Ами като е така АТАКУВАЙТЕ И ФАЛИРАЙТЕ ИНОСТАНАЛИТЕ БАНКИ. БЕ МЕНТА! А, и още нещо - точно с парите на КРБ Ирина Кръстева и отрочето й станаха гординсобственици на медийната си империя с жълтите парцали. И йато те не дулжали нищо според теб и Цацатов на КТБ, само един прост въпрос: И ОТКЪДЕ ВЗЕХА ПАРИТЕ, ЗА ДА СИ ПОКРИЯТ ЗАЕМИТЕ СИ, след като са на загуба с медиите ди И ЗАрО ИЗОБЩО ГИНДЪРЖАТ ТЕЗИ ПАРЦАЛИ, СЛЕД КАТО ИНКАСИРАТ САМО ЗАГУБИ ОТ ТЯХ?

Откъде Дебелян взе парите за да ЦЕСИРА ОБЕЗЦЕНИЛИ СЕ ОТ КВЕСТОРИТЕ ВЗЕМАНИЯ към КТБ?? Отговарям ти просто: От ПИБ където гарант по вземанията му стана НАЦИОНАЛНИЯ ФОНД ПО ГАРАНТИРАНЕ НА ВЗЕМАНИЯТА който е част от БЪЛГАРСКАТА БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ. Същата тази ББР е принципал на МФ на говедото ГОРАНОВ с когото ПЕЕВСКИ си пие кафето. По тази схема на ДЕБЕЛЯН , въпросния ГОРАНОВ е отпуснал над 160 милиона лева!! Сега се подготвя грабежа на 350 мил € отпуснати на ББР от ЕС по плана ЮНКЕР!! НАД 5000 ФИРМИ ВЕЧЕ СА СЕ ВКЛЮЧИЛИ В ГРАБЕЖА! ПОЗНАЙ КОЛКО ОТ ТЯХ СА НА ДЕБЕЛЯН?

Не се цесира, а се цедира!!!

От Пеевски и Цонев. Стига сте заливали със злоба от завист, Пеевски.

Данка, разплака половин България. Съчувстваме ти и ще се съберем на маса да обсъдим създаването на фондация "Да дадем на Данчо, докато сам не си го е взел!"

Даваше на фирми - фантоми сателити на политическите партии стоящи зад кабинета Орешарски.

Като те знаят какъв си как да ти дадат?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

"Делян Пеевски не присъства в обвинителния акт, защото не е длъжностно лице. Няма кредити, които да не е върнал и с нищо не е нарушил закона. " И да се чудиш при тая "сияйна чистота" що НСО, ДАНС и една плеяда частни гардове му пазят корпулентния ... денонощно?! Впрочем, всяка година от джоба на бг данъкоплатеца се изпаряват 500 000 лева само за него! Що бе, Менто, го вардят толкоз нашенския "Ариел" и то от години...

!Забелязвате ли как този всеизвестен от дълги години (с ПЕРАЧА Христо Бисеров) МОШЕНИК ГОВОРИ ЕДНОВРЕМЕННО ОТ ИМЕТО И НА ПРОКУРАТУРАТА, И НА МАФИЯТА, в лицето на Перача на Републиката и Рекетъора на Хидромелиотатора Пеевски? Мента, еече никого не може да заблудите, Цеетан Ваилев и Пеевски дълго време баха Зпартия и агресивно прилапваха активи и пари в България. После по някакви (обичайни за Пеевски и мафията, екл. Доган И НАВИЦИТЕ И АДЕТИТЕ ИМ ДА КРАДАТ И РЕКЕТИРСТ) причини развалига калимерата и Пеевски се направи на убит от Василев, за да има макар инмниго тъп формален повод Цацарив да атакува банката, та Пеевски и мафията да я обере.

Ано, този мушмул на снимката е достоен само за един-единствен въпрос: Абе, Данчо, що ти викат Ментата?! Ей това само трябва непрекъснато да го питате, а не да предизвиквате сутришни позивни към повръщане в зрителите си!

като ти е лошо пий хапчета не занимавай форума с това

за КТБ в подобно интервю? Той и го каза в лицето че за КТБ вече е давал толкова интервюта .... Още повече че когато Цонев заговори за конкретни активи....тя е абсолютно некомпетентна да го засече,а само мига на парцали и мълчи.

А ти много ли си компетентен за КТБ и разграбените й активи? Ани и Виктор, както и колегите им журналисти нито са от магията, атакувала банката за да я обере, нито са сред одиторите инквесторите й, нито пук са банкери или следователи инпрокурори, които са разскедвали кражбата на века! И те правят интервюта с всякакви - не е необходимо да си доктор или престъпник, за да интервюираш лекари и/или престъпници, мозък Достатъчно е да се задават такива въпроси, които най-добре и пълно да разкриват образа и позицията на интервюирания. Още не съм гледал това интервю, но ти не знаеш ли, че добрият журналист си подготвя предеарително въпросите и плана как да протече разговора, с помоща на екипа, или и това не ти е ясно?

Ти обгрижваш мафията и отдавна си неразделна част от нея. Медиите са вашите лакеи и затова канят само такива като тебе.