Нагъл обир: Младежи наеха апартамент с цел кражба

Група младежи извършва нагли обири на апартаменти, предлагани под наем за краткосрочно настаняване.

Обратно в новината

Коментари - Нагъл обир: Младежи наеха апартамент с цел кражба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Желанието за бърза печалба с краткосрочен наем, без плащане на данък, води до кражба на телевизор!

Как така младежи, които още ходят на училище, взимат 5000 лв заем от някого?! Нещо, гаранции, залози, защото заплати те явно нямат - откъде са щели да го връщат?! И какво значи "ние не сме крадци"?! Ами какви сте, като сте изнасяли чужда вещ от чужд апартамент?! Героите на деня? Адски умните дечица, находчиви и оправни, които му намерили цаката - как да върнат заем, продавайки чужди вещи? На кого, къде, как така? И какъв е тоя телевизор, с продажбата на който на черно ще върнат заем от 5000 лв - това да не е домашно кино? Как изобщо ученици наемат "краткосрочно" апартамент от собственика - с какво плащат наем, имат ли документи, иска ли им ги някой? Пълно безумие, страшна "родна действителност"!!!

Кога НАЙ-СЕТНЕ, ТЕЗИ 240 ИЗМЕКЯРА, ЩЕ ВКАРАТ ПРОСТИТУЦИЯТА ПОД КОНТРОЛА НА НАП????!!!!????!!!!

Бой докато мърдат

"Ние не сме престъпници" Колко изкривено виждане за живота трябва да имаш, за да го кажеш това?!

Май тези новобранци отвориха нова ниша в занаята.... Да му мислят собствениците на тези имоти за краткосрочно отдаване под наем....

тези наеми кога ще влязат в някаква регулация, поне за качество, всеки си дава коптора без договор не плаща данъци и иска да дере по 5 кожи а като го оберат реве

Аз пък искам "регулация" за всички селяци, които са наводнили София и искат квартира без пари. Да си стоят на село - там е евтино.

лол... "Ма моля ви се, вие за какви ни вземате, ние не сме престъпници, обрали сме два-три апартамента, ама то е инцинентно, а за дрогата - и дума да не става, ние не сме такива"... Чудя се, да се смея ли, да плача ли...

По-скоро е на смях работата. Виж колко са загубени да ги оставят сами в апартамента и да не могат един телевизор да изнесат :) Просто младото поколение за чеп за зеле не става май.

Има много такива младежи - прилични на вид, но не им се работи и тръгват по лош път.

КАК ПРИ ТОЗИ БАЛОН ПРИ ИМОТИТЕ МЛАДЕЖИ БЕЗ ПАРИ МОГАТ ДА НАЕМАТ АПАРТАМЕНТИ. В СОФИЯ НАЕМЪТ НА АПРТАМЕНТИТЕ НАДМИНАВ А НАЕМИТЕ В ИСПАНИЯ, ПОРТУГАЛИЯ, ИТАЛИЯ. НЕКА СЕ СПУКА ИМОТНИЯ БАЛОН- ПЪК ТОГАВА ПИШЕТЕ ТАКИВА ИЗМИСЛЕНИ ИСТОРИИ.

с AirBNB може да наемеш и за 1 ден апартамент

Знам за младежи, които нищо не работят, наемат дългосрочно апартамент, в който стоят денонощно - буквално не го напускат за по-дълго от час.

Ами ако апартамента е на бияча от околовръстното,ко праим?

Това е вече някакъв български феномен за правосъдие и морални ценности. Не били крадци и престъпници, а задлъжняли хайдути. Те са направо истински герои от Република Чалгаристан.

Ами добри момчета, напоследък много такива се навъдиха.

Странен начин за представяне на престъпление! Оправдавате ли ги?! Скоро показаха един младеж, който краде от бакалия, но стойността на откраднатите стоки била ниска и той не може да бъде в затвора! Криворазбрана цивилизация!

Журналистите срещнаха ли се с лихваря? Дали има такъв? Или това е поредния пример за лоша журналистика и изнасяне на непроверени лъжливи "факти". Ако има лихвар, спазва ли законите или взима 50%-100% годишна лихва? Полицията ще привика ли и него?

"Лихваря" не е дал пари а стока, или смяташ че с един телевизор за 200 лева ще покрият кредит от 5 000 лева? С 200 лева само наема за жилището не могат да платят.

Дрън...дрън...,че ...ПЛЯС"!!!

Ама иначе петте бона опапали! И дошло време да се връщат! Имаше една приказка-"Яли, пили и се веселили, ама кога плащали-ревали..." Те тва е днешната младеж, да ни е жива и здрава...

Наркомансъри...

Дължали на някого пари, той щял да ги потроши и затова решили да оберат апартамента. Що не се хванахте на работа бе галфони?

С бачкане сериозни пари за кратко време не се изкарват. Трябвало е бързо да намерят сериозна сума за да се измъкнат и са решили, че това е начина.

... и за какво са им били тези 5000 ? Явно да разширят "бизнеса". Да ги пратят да поработят някъде яко та да си прочестят мозъците.

"Ние не сме престъпници. " Те само са си брали телевизори и други неща от чужди апартаменти?

Наркоманчета които така си изкарват пари за дозата.

В кой град се случва това? Или няма значение.

Ако кажеш съжалявам всичко ще е наред. Българското правосъдие ще ти прости. Като си платиш.