Момче открадна входната врата на жилищен блок

Момче открадна входна врата на блок в столичния квартал „Красна поляна“, а охранителни камери заснеха как за секунди изчезва с нея.

Обратно в новината

Коментари - Момче открадна входната врата на жилищен блок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без програма за премахване на бременността на циганките те ще продължават да раждат крадци, грабители и убийци. Да им се запушват тръбите. Циганката трябва да бъде готова да бъде майка, работа да има стабилна, мъжа й да има работа, и дом да имат и тогава да й отпушват тръбите. Иначе виждаме какво става, раждат и ги захвърлят на улицата, където стават престъпници. Мислете за десетилетия напред. Нещата са крайно сериозни с циганите.

Набрал я е, не я е откраднал !

Ние всички разбираме какво се случва и осъзнаваме какво ще се случва за напред. Осъзнаваме заплахата която дебне над нас, семействата и близките ни. Знаем че нещата ще излязат извън контрол рано или късно. Обаче някак си се чувстваме безпомощни да предприемем някакви действия, нали? Някак си, смятаме че нищо няма да се промени и въобще няма да бъдем чути. Политиците ни не искат да направят законови промени, които да започнат да вкарват нещата лека полека в правия път. Политиците не само не са поели по пътя на интеграцията на циганите, ами въобще не са я започнали реално погледнато. Нашите политиците са твърде късогледи, имат твърде краткотрайни цели и интереси, затова стоят в добри отношения с циганския електорат. Гледат да печелят гласове. Това е жалко. И политиците които го правят са също жалки, слаби по характер и слаби в работата си. Но да се върна към БЕЗПОМОЩНОСТТА които всички ние, както и аз, изпитваме... Колеги, искам да ви кажа че нас си ни НАУЧИХА на това. ДРЕСИРАХА ни да си траем, да сме тихи, да не вдигаме главица, да нямаме думата и да търпим.. да сме безпомощни.. Незнам как ви звучи това, но ако искате, потърсете в гугъл "заучена безпомощност, тест на Селигман" Аз поне се чувствам така..

Нека казваме нещата с истинските им имена! Това не е момче а нагъл тъмнозелен паразит-гласоподавател!

ЗА МАЙМУНИТЕ - БОЙ, БОЙ, БОЙ И ЕКАРИСАЖА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Е, няма как уважаеми, идват избори ДПС трябва да засили позициите, ще трябва да се толерира това и да няма расисан

баси наглия циганин как да не го стреляш тоя как?

БСП не дава - избиратели!

Циганския проблем се неглижира от години и ще стават големи ексцесии за напред. Тъпо е човек да знае какво се случва, но да няма влиянието да направи нещо

БРЦК

Идат избори - може да се направи много точно сега. Глас анти циганските партии като ГЕРБ и БСП !!! Патриотите или Марешки се чудя аз. Не са цвете , ма няма други. Освен сами да си направим партия! Някой знае ли дали БРЦК е приемливо име за партия? :)

Красна поляна.. какво може да се очаква друго!

БРЦК

То да беше така сам в Красна Поляна - с мед да ги намажем. Краде се навсякъде. Щото уж сме с най много полиция, пък работа като за най-малко не вършат.

Ако пък знаете, колко по-трудно се краде заключена врата...

Циганският проблем не може да се реши "на парче", а само смело и радикално. Как? Комплексно! Раждаемост, образование /занаят/, трудова заетост ...

Не я е откраднал,набрал си я е!!!

Веднага полицията да издири ... собствениците на апартаменти. Ми ако цигането сега се оплаче, че има разтежение и мускулни болки от носенето на вратата ????

При бай Тошо тия бяха под строй не смееха да гъкнат, а сега "Демокрация". Откакто бай Тошо го свалиха от власт държавата умира и ще продължи докато не загине докрай.

Бегай си при бай ти тошо на оня свят, да си се кефите един на друг.

Ти бягай да бачкаш, че циганетата искат още пиене и ядене.

Н А П А Л М ! ! ! И в ада да продължат да пламтят дано цигньои, магасаи мрсни нещасти, изрди, човекоподобни маймуни, австралопитеци недоносени, БОЛУ вирисан, г*ил!!! Ейй дано някой ден всички си получат заслуженото обаче, умножено по 3!!! Толкова нагли, безочливи, арогантни! Защо аз трябва да се държа добре с него? А той да убива и краде, незачита и неуважава? Аз психично болен ли съм, че да си позволя тази нездрава фриволност на съзнанието? Попълване на всички дупки по пътищата само с мръсната гад! Производство на родни перилни препарати и битова химия! И да ги заплюят не заслужават! Природна грешка!!! P.S. Само посмейте да ми изтриете коментарът! Означава, че триете истината!

си правят каквото си искат... А ми кажете с един полицай на село...пенсионер.... какъв ще е резултата за старците? Да вярвам ли на предизборните обещания?

първосигнална система - виждаш банан, значи е за ядене - тука е същото, алюмин-врата - за железо ...

БХК да съди всички медии който публикуват снимки на момченцето без неговото съгласие ! Нарушавате детските права и се оронва авторитета Му !

Мисля, че "варварското" наказание за кражба се реже ръка, трябва да се приложи отново. След това кражбите ще намалеят рязко. Мисля, че България може да си позволи две-три такива наказания и после да отговаря пред "цивилизования" свят за това.

Сменете законите. Закачете го на вратата 2-3 дни, после един бой и да си ходи. Може и да има възпитателен ефект

Правилното заглавие трябва да бъде: "Неграмотен циганин открадна......". Какво момче е този гамен? На възраст около 20 г. Значи е младеж. Политиците са за затвора! Те им дадоха само права. Никакви задължения.

Това е МЪЖ. Това е циганин мъж. Не е някакво момче, будещо състрадание...

Докога ще им се разрешава на тези мангали да си правят каквото си искат безнаказано???

Недейте да обиждате горкото момче , знаете ли като дойдат ония от БХК .... Откраднало - откраднало , трайте си и толкова . Ами ако бяха повече , тогава и арматурата на сградата можеше да ви вземат !

Тези мангали на уникални сами по себеси във кражбите и изобретенията си да разглобат нещо и да го гушнат,или да си берат Джилиязо или Тухли.те не крадат те си ги берат.

Когато един труп се разлага, идват мършоядите за да задигнат каквото е останало. България е един такъв труп..разглащат се и циганите са тези мършояди. На тях може да се сърдите толкова колкото може да се сърдите на хиените и лешоядите.

Не разбрахте ли едно !!!Стига сте се оплаквали нищо няма да се промени или да се случи!!!Трепане трябва и след това съдите борче или елха!

трябва да се върне за черчивето

Не на заключените врати! Не на оградите! Права и свободи за момчетата!

момче или циганче? и полицията хвана ли крадеца? има камера,заснет е? Моля да се уведоми обществеността дали е заловен крадеца,не за самата кражба.

В новината е упоменато, че е от ромски произход, но, вярно, спокойно можеше да е и в заглавието.

Дир ,трябва да отговаря за насаждане на омраза , как може да пишат че е откраднало момченцето вратата , от я в взело на ЗАЕМ да си поиграе ! Травмирате нежната детска душа като го обвинявате !

Най-важни ми бяха имената на бабата от 5-ия етаж и на мъжа от партера например, имената на крадеца нямат значение. Благодаря!

Млад мангал открадна.....

Хубаво, че открадна само врата. Тези паразите за минути могат да откраднат цял жилин блок заедно с хората.

Къде е сега атибългарската БХК и нейния фюрер К К да защитят подопечния си циганин.Но ,ако някой му завърти два шамара ще ревнат до небесата.Циганин да си в тази държава мамка му.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

Момче открадна входна врата....... Ще ги интегрираме, сигурен съм....

Интеграция с един по -дебел прът отзад във врата...

Западна Еврабия и Източна Еврома...на там отиват нещата.

малка черешка, дълбоки корени 14.03.2017 10:20 ( нерегистриран ) Хората ги е страх да говорят на собствения си език в собствената си страна. Казва се циганин, а не ром. Всички управляващи в България в последните 75 години са за наказание.Сега са последствия, а причините са назад в миналото..

в корена на всяко зло се усмихва един самодоволен сатанист (евреин)!

Само се светни, че и ислямът и християнството са изцяяяло врейска измишльотина. Поддържане на библейски митове през отрицание. Защото, ако утре някой почне да внушава, че ти не си крадец, все някой ще се усъмни да си каже, че може би пък си крадец. Така и с ислям и християнство - те не казват, че евреите ги има или няма. Те казват, евреите са лоши. И ето - по дифолт им се придава съществуване от преди векове - времето на пророка на едните Мохамед, на другите ( месия) Исус. И те ти как сус задна дата се създава фактология. Следват стотиците ордени по цял свят, които с вяра допълват митовете, през измислени случки , а по-доверените и сръчните откриват и артефакти, доказващи тезите на религиите ( в стил плащеницата на Христос в Торино). И така.... Сатанисти викаш..... Хм....

не е виновен ,този който е изял вратата,а този който му я е дал .

Още прабаба ми казваше, че ще дойде време когато крадци ще влязат в двора ти и ще гледаш страхливо зад пердето на прозореца и няма да смееш да гъкнеш....Това го казваше преди 50 години...ето това време дойде...Като чета думите на потърпевшите, които не са посмели да се намесят....точно както брабаба ми казваше....

d4

видеозаписа не е доказателство в съда. и по тази проста причина, понеже тъмнозелените си приличат, крадеца може да се знае кой е, ама не съвсем... може да е брат,чеда, братО, зетО, шурея или баджанака... нали фамилиите им са многочислени на "берачите"...

това е мангал, те са напаст голяма

Няма ли най-накрая в тази държава да се появи партия, която сериозно да обещае да се справи с ромския проблем, ще гласувам за нея. Говоря за Българска партия, която да обещае няколко неща: 1. Никакви помощи от третото дете нагоре, ако искаш много деца, трябва да можеш да си ги позволиш. 2. Социални помощи под формата на работа и данъчни облекчения, а не кеш. 3. Образователен ценз за гласуване. Основното образование е безплатно и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по конституция. 4. Засилване на присъдите обществено полезен труд вместо за дреболии да ги вкарват по затворите да ги храним ние данъкоплатците. 5. Възможност да си отработват дълговете към държавата с обществено полезен труд. При отказ, да им се отнемат правата за помощи пожизнено. 6. Нулева толерантност към незаконните им постройки и гета, докога ще живеем като африканци в 21ви век Европа. 7. Кражбите на кабели, релси или други инфраструктурни елементи да се третират като тероризъм и да се преследва като такъв от закона. 8. Нападенията над самотни възрастни хора по селата да се третират като мародерство и да се наказват подобаващо. 9. Ако децата не ходят на училище, спиране на помощите. 10. Жестоки проверки на шофьорските им книжки и периодични изпити, защото повечето са или фалшиви, или с купен изпит, или с фалшива диплома за основно. Ако някой ми обещае и изпълни тези 10 точки, ще гласувам за него цял живот. България ще стане правова и нормална държава и ще успеем да интегрираме ромите чрез образование и труд, а не чрез помощи и безнаказаност. Повярвайте си господа политици, не зависите чак толкова от ромските гласове. Това, което ще загубите от тях ще го спечелите като гласове от хилядите българи, на които вече им идва до гуша от двойния стандарт.

Браво, това си е готово за платформа на партия, която да се занимава само с този проблем.

Защо и докога ще назоваваме циганите с името на алкохолната напитка ром? Какво печели обществото от това лигавене с циганите? Никъде по света няма такова име роми. Те са цигойнер, циганьи, джипси, циган и прочие. Само нашата журналя се прави на интересна. И какво от това? Манго ще се превъзпита?

Докато Сорос, БХК, Отворено Общество и Амереика против България съществуват, Циганите в българия ще се наричат Роми, а след това или ще сте свикнали или няма да ви има . . .

роми,защото пият само ром-а

Надписът под снимката е покъртителен - "малкият крадец" и т.н. !?! Милият ! Горкичкият. Той мъничък един такъв, да го гушнеш ! Ама бил крадец, това обществото е виновно, българите, дето не щат и не щат да го интегрират ! dir сее етническа омраза !

Естествено, че така ще пишат. Нали аз им плащам. И в никакъв случай Ромите да не се наричат Цигани, че ми е обидно. Детето е имало нужда от врата и като крайно нуждаещо се, съседите са длъжни да му я предоставят. Както виждате няма никой убит или наранен. Ромте и ромчетата са добре възпитани. Крадат си спокойно, не предизвикват смут и паника в населението, а полицията (доколкото я има) е длъжда на се съобразява с правата им и особеностите на етноса . . .

Абсолютно не съм расист, но забелязвам много непрофесионални и тенденциозни практики в българската журналистика (било то и на такова ниско online ниво като тук). Къде е логиката, след като лицето е установено, да не се изпишат имената му, а да ми пишете имената на обитателите на блока, които са потърпевши. В случая техните имена нямат никакво обществено значение, да не говорим, че ги по тоя начин излагате на опасност безопасността на невинни хора, защото при такива случаи има голяма вероятност за отмъщение от страна на престъпника или, както е в случая, от страна на неговото "голямо семейство" от поне 10-12 братя и сестри примерно. Та в случая изписването на имена на случайни хора ли е по-важно за една статия, или това на установения извършител на престъпление? Запазването самоличността и безопасността на престъпника ли е приоритет или това на невинните, пострадали граждани? Абсолютно безполезна статия, която не е по никакъв начин полезна на обществото, каквато би трябвало да е целта на журналистиката въобще. Информирайте, бе журналисти, недейте да хабите интернет пространството, а още по-лошо хартията, с празни приказки.

Няма нужда да коментирам. Коментират, само слабите. Тепане и каране на дивите прасета в гората. Чисто и екологичен кръговрат в природата.

Отишъл е да си набере врати бре, какво искате. Хора огледайте се. Масово във всички квартали се въртят роми и оглеждат по цял ден. Колкото и да е тъпо трябват бариери и всеки ром който иска да влезе в квартала да е с трудов договор ако е за работа, ако не в гетото.

Важно за интелигентният човек е да спазва лична хигиена като редовно си мие ръцете с цел дезинфекция и унищожаване на паразитите , намиращи се там.В още по - голяма степен това важи и за интелигентното човешко общество...ако иска да продължи своето нормално съществуване.