Издирват бездомник за кражба на 300 000 евро от летище

Бездомен мъж, обикалял из парижкото летище "Шарл де Гол" в Роаси, се издирва след кражбата на 300 000 евро в брой.

Обратно в новината

Коментари - Издирват бездомник за кражба на 300 000 евро от летище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спечелил е от местната "Национална Лотария". Да си ги харчи със здраве...

Много се съмнявам , че може да е някой от нашите - мургавите , те "никнат " навсякъде и се справят в такива ситуации много бързо .Няма да се изненадам ако се разнесе , че е замесен българин в кражбата !!!

Дано никога не го намерят човека!

Не мога да спра да се смея. Да си ги харчи със здраве, дано никога не го открият.

Мда бе, чанти с пари, без надзор, на една врата разстояние от "външния свят" и която врата се отваря "без причина" точно когато "бездомника" е там :)

Един такъв "бездомник" застреля Андрей Луканов.Още го търсят(уж де).

И аз това си казвам: всекиму според вярата му :-) Все исках да питам и вие ли сте така: всеки Божи ден да получавате подаръци от Бог :-)

По-скоро този се е правил на бездомник, изчаквайки подходящия момент, или има съучастник във фирмата.

не е бездомник, щилиян кутев -дебелия, от сливен трите седмици

защо го пишат "бездомник", той вече не е бездомник!! хахаха

Той вече не е бездомник и оръфаните дрешки е захвърлил някъде. Нека си поживее човека.

Издирват бездомник за кражба на 300 000 евро от летище Е,вече няма да е бездомник.

ако иска да е парижанин ще продължава да е бездомник - апартамент тип гарсониера под покрива със скосен таван или такъв под нивото на улицата - това което в българия наричаме мазе отива към половин милион

Хайде, холан! Изобщо не е бил бездомник! Цялата работа си намирисва на нагласена. Достатъчно филми сме гледали.:) Вратата се отворила безпричинно, видиш ли. Дрън, дрън! Няма такова нещо, за всичко си има причина. Някой май си играе комбинка с "бездомника", озовал се съвсем случайно на отворената врата! Весела Коледа!

За съжаление според обществото той е крадец. Въпреки че много по-почтенно е постъпил отколкото, работодател не платил заплата на работник, бизнесмен който не дава отговор на въпроса от къде се е сдобил с начален капитал, нашата топлофикация, ВИК и банки които според случая си измислят с каква сума да ви рекитират и прочие други уж примери според които обществото казва че това не е кражба.

на този свят и папата е крадец чедо, и папата... кой какво си мисли и вярва е друга тема

Вече няма общество. Има само Престъпни и грабливи политици с далавери за милиарди покривани от още по големи болкуци Ченгесари. И дребната и средната класа се унищожават и ограбват умишлено ама вместо да се дигнат са като овце.

Е има и добра страна тази новина ,човекът вече няма да е бездомник...

Нали западналите нямаха бездомници. новоста е фалш

Е в Париж има и много от тях са бели хора не само цигани (пътуващи хора както ги наричат) от Румъния и България и от другаде.

Струва ми се, че вече не е бездомник.

Както е описан случая той не ги е откраднал , ами направо си ги е намерил...почти на улицата.

Около Коледа винаги стават чудеса. "Безпричинно вратата се отворила..." ...нищо на този свят не става безпричнно. Явно Господ е решил че му е дошло времето да се порадва на живота. Весела Коледа!

Бегай Жони, ти си човеко! ХАХАааааааааааа... оппссс, извинете! Разбира се, че плача за ограбената жертва на този, лош - лош клошар... цц..ц..

не бих ги върнал