Дръзка кражба в столичен магазин (видео)

Дръзка кражба са заснели охранителните камери в столичен магазин на булевард “Мадрид“.

Обратно в новината

Коментари - Дръзка кражба в столичен магазин (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно,и двамата са в комбина...

айдукът прилича на депутата от ГЕРП данаилчо кирилов. и по визия и по умения в айдуклука

DIDA

Гледах видеото! Само една мърла може да си остави личните вещи по такъв безстопанствен начин. Да ме извнява госпожата, но си го заслужава обира!

Ами вземете да поздравите крадеца тогава - за това, че е раздал справедливост и "заслужено" е откраднал портмонето на момичето! Очевидно небрежността ви възмущава повече от кражбата!

аз кът съм сиганин не съм ли ора а !!!??? и я требва да ям ....ко? .....що да работя?...кът моа да краднем българиту на корбан чорба...ела ела

Да се върнат старите ми наказания и закони!!!

Може и сегашните наказания в Саудитска Арабия. Пак ще има ефект.

Дреме им на жилетките дали имат 15 или 25 висящи дела.

Циганите на ...

В случая от скапаната камера си личи, че поне този не е "римлянин"!

Някои хора се правят, че не знаят, какво е "нагла и дръзка кражба". Това си е почти джебчийство. Нагло и дръзко е да бъдеш кредитен милионер, който не връща парите на народа или да вземеш милиарди и да не ти пука (КТБ) или да искаш да ги връща народа (ББ).

И какво като има охранителни камери??Много важно.На сина ми му откраднаха портфейла докато играеше футбол в двора на училище"Димитър Матевски " в Пловдив. От полицията казаха,че нямало смисъл да се преглеждат записите от камерите,защото нищо не се виждало. Пълни смешки. Просто не ми се говори....

Няма смисъл, защото не им се занимава. Ако им се работи, могат да направят много.

Камерите се слагат с цел да се следи ПЕРСОНАЛА за кражби, а не клиентите!!!

брао барато и язе така го праим

Ех, ако можеше в момента, в който човек пристъпи 10-те божи заповеди гръм да го удари...

...земята щеше да стане едно спокойно и безлюдно място :)

Щяха да останат 10 човека може би.

ВСИЧКИ ГИ ВИЖДАТ ТЕЗИ СЪМНИТЕЛНИ "ЕЛЕМЕНТИ" ПО УЛИЦИТЕ, НО ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА ГИ ПРОВЕРЯВАТ НЕ ГО ПРАВЯТ, А ТЕ СЕ ВИЖДАТ И ОТ ЛЕТЯЩ САМОЛЕТ /ИМАМЕ СИ ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ, А ТЕ КАКВО ВЪРШАТ?, НИЩО, "ЕВРОПЕЙСКАТА" СТОЛИЦА СОФИЯ, ИМА НАЙ-МНОГО "КЛОШАРИ"-ПРОСЯЦИ ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА, НО НИКОЙ НЕ ГИ "ПРИТЕСНЯВА" ЗА НИЩО/

Ами то портмонето просто си седи най-отгоре и моли: "Вземи ме". Кой нормален българин си оставя чантата така?

Т. е. ти би се възползвал, ако видиш небрежно оставено портмоне, това ли казваш? Защото то ще те вика да го вземеш и ти не можеш да му откажеш!

То си личи, че този мазен циганин е влязъл да тараши. Но момичето защо си оставя чантата отворена.

Въпросът е дали момичето си е оставило чантата там от небрежност или работодателят не е осигурил условия на персонала да си държи личните вещи на нормално място. Това се среща много често. Не че това има отношение към кражбата, кражбата е престъпление винаги, дори когато плячката ти е лесна за плячкосване. А крадецът си е помияр. Апропо, при налично видео, съществува ли проблем да се стигне до извършителя?

има го и в ютуб link

www . youtube . com / watch ? v =QQXhSwXFSrI само махнете интервалите

ии как лошо съм излезнал! трябваше да си сложа другата риза на раенцето. с тая карираната изглеждам дебел. а протмонето със сичките снимки съм го фърлил в кош на гарата на подуене. спомени не ми требват.

На един приятел така му откраднаха телефона, а полицията по някаква вътрешна наредба вече не търсела откраднати мобилни телефони.

По "някаква"... ммммхм

И с какво забогатя сега, селянин ... Пу

Цаца, къде си гдино мръсна? Кога беше олигарски всеки ден по няколко пъти обясняваше кое е законно и кое не, а сега?

Не е на бул.Мадрид. Магазинът е на ул.Черковна. в близост до бул.Мадрид. Напълнило се е в София с крадци-гастрольори от цяла България.

По какво позна, че е гастрольор? Или тук сме най-честните и почтени хора в страната и такива работи може да ги свърши само гастролиращ... то не, че всички в Сф не сме гастрольори де, ако не ние, то мама и тате са били ;)

Любимо ми е да се обясняват засегнати провинциалисти

Николовв

Просто, защото крадец от комшия не пипа!!! Краде и бяга, колкото по- далеко толкова по- добре!!!

В САЩ се вижда , при това през телефона .

Просто камерите им са истински, качествени и естествено по-скъпи! Ако не американски, то поне правени в Китай под американски бранд. А нашите са си чисто китайски куча марка... Иначе вече почти всеки DVR позволява наблюдение през телефон с всякаква ОС, но пак казвам - ключът е в камерите!

Каква марка и модел е телефона?

Този "крадец" е пратен от Путин да клати Бойчовата коалиция. Това всъщност е руски специален агент с кодовото име 008. Всички знаем, че в България, когато управлява цар Тиквун ПРЕСТЪПНОСТ НЯМА ! Може и видеото да снимано в студио, защото такива неща в България НАИСТИНА не се случват ! Просто е изключено :) :) :)

Позитановец Е ? И те не крадат? А "приватизират," чуждата собственост!

ПО-ДРЪЗКИ СА КРАЖБИТЕ ОТ ПАРИТЕ ПО ЕВРОПРОЕКТИТЕ............. РАЗНИ ЮРИСТИ СЪС 5 ГОДИНИ СТАЖ КАТО ПРОДОВАЧИ НА ЛОТАРИЙНИ БИЛЕТИ ИМ ПУСКАТ ПО 5 ГРАЖДАНСКИ ДОГОВОРА ;)

Крадец,с подобна физика и остригана коса,се подвизаваше по автобусна линия 204,през миналата година.Възможно е да са румънски гастрольори.

Какво точно е уникално и дръзко в тази кражба? Да не би телефонните измами да по-малко дръзки или пребъркването в градския транспорт, по спирките и къде ли не? Всяка една кражба е дръзка! Ако крадците не бяха дръзки, нямаше да са крадци.

на всякаде по света се краде а тези дребни кражби в холандя пулмят затворите и буезо ги пускат не може дурхавата да ги храни с години заради едно протмоне

Да - затова са измислени глобите и обществено полезния труд. 1 портмоне - 1 000 лв. и 1 м. труд 2 портмонета - 10 000 лв. и 6 м. труд и така...

До Виктор, ХХХ и Дир : link

Ето ви една мярка: денонощни съдилища и бързо осъждане.Хващат го,веднага в съда,съдията вижда материала и ВЕДНАГА боклука влиза в затвора!Ще даде резултат!

Трудно ще осъдят някого само по видеоматериал. Даже видеозаписът на практика не се приема за пряко доказателство, а за косвено.

Ами тогава ще трябва някак да се оправяме сами, за съжаление. Ако спипам някой, няма да търся преки доказателства, за да го потроша Доколкото разбирам, няма значение дали ще го извърша пред камера, защото записът не е пряко доказателство. Значи се разбрахме, няма да ме търсите после, нали?

Едно време ми тръгваха тези видеа, но напоследък не?!

споко , сега заснемат клипа , забавиха се с гримирането на актьорите, скора ще го пуснат

Видеото е над статията, има символче, камера и до нея надпис "видео" 09:46 27 май 2015 Общество / Лилия Чалева / обновено преди 2 минути видео Това е ОК, но тука, в Германия, видеото не тръгва... :) Хубава работа, ама....

...но видеото се вижда в Дания, така че няма проблем с него :)

Може и да има нужда от някакъв плеяр, защото и аз съм в Дания и не го мога да си го пусна.

Къде ви е видеото?

Къде ви е видео материала, бе? Какво само лъжете с тези заблуждаващи заглавия!