Крайната десница в Австрия се оттегли от кабинета на Курц

Канцлерът поиска оставката на вътрешния министър Херберт Кикъл по-рано днес

Обратно в новината

Коментари - Крайната десница в Австрия се оттегли от кабинета на Курц | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От кога партия, която в даден момент декларира национални приоритети, става автоматично "крайна десница"? Изобщо имате ли поне някаква представа какво е дясно в политиката?

Изведнъж станаха света вода неотпита! През 80-те прибираха ли кинтите от компартиите от цяла Източна Европа? Нагушиха се като пеликани. сега 30 години по- късно нещо се вижда, че свежите кинти свършват и отново са готови да се продадат на който плати. Това са европейските патриоти. У нас се вижда, че Болен и подобия не са много по- различни. Пазете се от патриоти, защото са гласовити и лъжливи продажници.

То целия Запад през 80 и 90г. взимаше кинти от Източна Европа! Проблема е ясен, ама не е изгодно да се каже че управляваш ли държавата си в нейна изгода ще бъдеш свален! Я да видим тук нашите другари политици, никой не ги сваля никой не ги тормози щото каквото поискат от тях това и правят ама не за народа де!

Ти от мешерето ли си или от дъпъсъ

Очебийно активно мероприятие за демонизиране на Русия и акция срещу националистите! Защо у нас не снимат със скрити камери нпотата и фондацийки като америка за бг? Щото ще стане яснозащо цецо ходинамолитвени закуски в сащ!

Напротив - СНИМАТ. Знам за поне 4 случая, в които много кадърни хора и доказани професионалисти, бяха отстранени по този начин, често в угода на някоя политическа сила, целяща да сложи на поста своя кукла на конци. Просто не стигнаха до медиите.

някой взел ли е някакви пари или всичко се разиграва само за НАМЕРЕНИЯ...ударението пада на намерЕния на някаква политическа личност? Това, че политиката е МРЪСНА РАБОТА аксиома ли е, или има изключения? Абе това хора ли са? Верно, не им трябват толко пари - по-важни били убежденията. Е, и аз съм против политиката на широко отворени врати към имигрантите, а е толкова просто : АБЕ ПРОСТО ЗАТВОРЕТЕ ВРАТАТА....защо го усложнявате? - политиците де, ...приемат закон и толкова - пък нали е демократично общество, ще ТРЯБВА да се съобразяват с мнението, с преобладаващото мнение, на избирателите. В Австрия мисля, че не ги обичат емигрантите, така че... Но в моите размишления по този въпрос стигам до задънена улица...щот като е толкова лесно, защо се правят на идиоти...е дори и ЗАД фасадата /зад политическата принадлежност/ СТОИ ВИНАГИ ЛИЧНИЯ ИНТЕРЕС...и кой е той? - абе, тоя толко ли няма пари?

Много се наиграха на запад. Не са само австрийците, и франсетата също, че даже до известна степен и то голяма и немците. Политиките, когато са крайни падат бързо - без значение леви или десни. Трябва баланс, като всичко в живота. Ние минахме през крайностите като политики, а сега сме балансирани. Западняците и те трябва да се научат да са такива като нас.

ти си намерил ЗЛАТНАТА СРЕДА - абе кажи къде е и ние малко да се разбогатеем :-)

Днес е добър ден за ЕС, нататъка ще видим, но не съм голям оптимист.