17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма да пречиме на другаря ВИТАЛИЙ ВАСИЛЬЕВИЧ МАНЕЛЮК

Всички сте изстрещели заради 20 бора. Ходете се вържете за тях или заплашете правителството че ще скачате от мостове! Глупаци!

и Пирин!

еййй, тоя Елена Йончева не се спира пред нищо, бе!

Абе вие не разбрахте ли вече че тази държава се закрива? Кой каквото може завлича и след това да се оправят останалите няколко идиота и манго

ОТКЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ, МЯСТО С БОРОВЕ ПО 2-3 МЕТРА, СИ Е ГОЛА-ГОЛЕНИЧКА ПОЛЯНА, А НЕ ГОРА !!!!!!!!!

Според мен на триста метра от брега не трябва да има нито строежи нито пътища.,нито дори павилиони.Срайбрежието трябва да е гора,парк,пясъци и дюни.

Бай Тошо, не ги изсече, ама бодигарда му не признава, нали не е комунист

Абе къде е Томата WWF ?????? Милите от броене на патки, гургулици, катерици и тем подобни. Явно не им остава време да се разходят до морето. Може би протестират, че се направи магистрала вместо природо съобразен черен път.

Всички тук се вайкат, но не виждат причината за Злото. Проблемът е, че крайбрежието не трябваше да бъде оставено за управление от общинските дерибеи. Трябваше да има Национална стратегия за развитие на цялото Черноморие, ама не общи приказки, а реални планове за всеки един плаж. Няма как да очакваме, че при 300 километра крайбрежие в България, то ще остане девствено - не могат да си го позволят дори държави с 16 000 километра ивица, каквато е Гърция. Въпросът е къде, какво и как се строи. Не може да няма 1-2 големи купонджийски комплекси, като Слънчев бряг или Златни пясъци, защото такива има навсякъде - и в Испания, и в Италия, и в Гърция. Въпросът е какво имаме извън тези комплекси - дали имаме едни спретнати, чисти и тихи семейни курорти или имаме бетонни джунгли. Що се касае до къмпингите, те също трябва да бъдат добре организирани - водоснабдени, с чисти тоалетни, с места за битови отпадъци, със забрана за коли и палатки по пясъка. В противен случай ще имаме не къмпинги, а сметища!

На това мъ се казва Комунизъм

Поредният огромен проект на някой си, който заплатил на еди кой си, нещо си за пълно спокойствие от държавата!Нищо че за контакт е оставил адрес на обслужваща го фирма,нищо че всичко крещи незаконна дейност,Всичко в крайна сметка е напълно законно и никой няма да си помръдне и малкият пръст когато се разчуе всичко това чрез медиите! Даже навярно и опозицията няма да се обади,да иска обяснения тъй като както всички знаем големият бизнес е най-важното нещо за бизнеса.

Собственици с по 50% - ВИТАЛИЙ ВАСИЛЬЕВИЧ МАНЕЛЮК и ГЕОРГИ НИКОЛОВ АТАНАСОВ-собственик на още 18 фирми работещи в същия бранш. Като няма спазване на закона, работещи държавни институции и корумпирани политици - така е и така ще бъде. Не гласуваме масово на избори - местни и парламентарни- самоизбират се/самоназначават се най-негодните и корумпирани типове и после ревем в къщи, из форуми и кафенета и то само след 3 ракии.

После защо ходим в ГЪРЦИА..... Ами затова .Чисти плажове,добро отношение няма чадъри един връз друг ....и всичко за пари.Стига вече.

Подобни неща в България изобщо не ни стряскат - гората не е гора, а урбанизирана територия, дюните не са дюни а орни земи /ниви/ и т.н. и т.н.

Хората си имат тапия, че това не е гора, а урбанизирана територия!

Арапя отдавна стана един от най-лайняните заливи на Юг от Лозенец ! Колкото до собственика или инвеститора, няма много за чудене-целият този район се владее от Брендо- пряко или косвено или чрез подставени...!

Съсипаха красивото ни крайбрежие:( Такава хубава природа имаме и всичко унищожаваме. Силистар преди години беше много любимо място...през 2017 изпитах шок при гледката на чадъри "нестле" и 2та метра в ъгъла оставени за свободна зона....Вече и там не ходим. Сега чакам да се насочат към Синеморец и Крапец, едни от малко останали без бетон. Толкова е тъжно!

Което не става с пари, става с мнооого пари!

Вече няма да ходим там.

То вече е частна собственост с безбожни цени

Кракът ми няма да стъпи там повече! Детето ми израстна там но това е краят...... :(((((((

Имате капитализъм ама нямате България

Кви инвеститори, това са криминални индивиди, крадци на общински земи и гори....инвеститор е този, които създава производство и работни места, а не който строи вили, къщи и блокове, изпирайки мръсни пари, крадени от политици....не Елена Йончева пере пари, а е тия с багерите и бетона перат парите, крадени от бюджета, еврофондовете, краденото ДДС, източетото КТБ, контрабандата с цигари и наркотици

След като това е урбанизирана територия от 2007 г. си спомни кой беше тогава на власт и къде му седеше еленчето с "честните сини очи".

Алчни богаташи, жалки дребни продажници и тихия плач на гората....Мъка!!!

С кви очи се явяват на избори тия мръсници, съсипаха всичко!! Господи, убий ги, преди да са убили те живота в тая хубава страна, Убийци убийци, задави ги , Господи, с инвеститорските им мръсни пари

Ей нямат спирачки тия изроди. И нека да не ни разчравят приказки от 1001 нощ, че това е добре за икономиката ни. Това е ИК само за лични облаги.