Кръв потече от носовете на хората заради мръсния въздух в Банкок

Размерите са животозастрашаващи, дори домашните любимци масово страдат от болести, причинени от смог

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

достатъчно е да се качи човек към Черни връх и ще разбере за каква смрад става на въпрос...а и да почакаме малко...все пак сега започва да изсъхва земята...и цялата смрад отива в въздуха. Честито!

Замърсяването го има и при нас в София, гледайки същия сайт, който се ползва за референция, например в момента в Младост е по-зле от Банкок! Вижте сами: ввв.aqicn.org/city/bulgaria/sofia/mladost/

Щом в Банкок е имало смок ,чакайте още утре в София масов мор

А хунтата в БГ толкова здраво държи юздите, че ако ще не от носа ами от гъ... да им потече кръв, народонаселението-добитък си подвива опашката и намира утешение в това че от гъ.. на комшията тече повече кръв.

Сигурен съм че и те имат мобилна станция за проверка на качеството на въздуха като тази в Бургас , която постоянно показва че всичко е в норми

Ужас...нека спрем да замърсяваме толкова, нека пазим природата и животните, нека засаждаме повече дървета!

Това не е от фините прахови частици. Пропаганда В Германия наскоро излезе изследване, според което увреждания от фини прахови частици водещи до смърт няма. Колкото и да е високо замърсяването.

То това не е въздух, ами пача в газообразен вид...

Унищожаваме себе си, унищожаваме и природата -тържно.

В понеделник летя за Банкок. Ходил съм няколко пъти, но не си спомням на някого да му е станало зле от смога там. направи ми впечатление, въпреки огромната маса от хора и транспортни средства, че нямаше прах по улиците. Масово там са на газ. В София има доста повече прах.

да се любуваш на деца ли ходиш в Тайланд?

Сега софиянци се изяждат от яд, че пак са на 2ро място... :D Трябва да си много изостанал да стоиш на такъв мръсен въздух. .

Прав си,ала само за част от софиянците - левскарите, известни като "вечно вторите".

Ееее, баш сега ли, тъкмо като се наканих да ходя до Бангкок през Март Тюх.. Дано се разсее тази прахоля за 1 - 2 седмици

София след 20 години. Умният човек се учи от грешките на другите, а простия не си прави изводи дори от собствените такива! Но е нормално, все пак то да управляваш държава не е като да ходиш по анцуг да гърбиш хората...

Трайте, ба! При нас може да потече само ,,червено...,, .

Да се върнем на Балканите.

Ей това е мръсотия - до кръв. А не като тука...:)

Позната история.И тука в Москва е същото

АйПи то ти е от Денвър. Москва я виждаш само на снимка. И то от социалистическите години.

Тоя па и айпита вижда. Ало, Нео, тва да не ти е матрицата :D

5 коепйки и на аляска ще ме пратиш нали бляд?

,,лабавия,, не си мосkал , Ама не пропускaш!?

Ще се качиш на върха на ,,спадналия,, !

Но не е от смог, а от всеотдайност към това, с което се издържат. От зор ще им скочат очите -цитат от времето на баба ми.

С тази ПР публикация, другарката Фандъкова ви казва: - Може в София въздуха да е уникално мръсен, нормите да са 20 пъти превишени, но поне не ви тече кръв от носа, роби на ГЕРБ!

Не е ли това злощастие в името на парите?

Само към парите на някои хора.

Нормално е като са се нагъчкали 15 милиона в един град и половината промишленост на страната е в него да има тежък смог ,такова е положението и в много китайски и японски градове ,сравнението със София е абсолютно неуместно ,тук проблема е в това ,че е котловина и като няма вятър и слънце също пада смога ,естествено и от боклуците които горят циганите в някой квартали ,но много от нас помнят каква смрад и отрова се носеше из града когато Кремиковци работеше на пълни обороти ,слава богу че спряха тази клоака до София.

ЕВРОПА СЕ РАЗШИРЯВА КАТО ВСЕЛЕНАТА - ПОСТОЯННО СЕ ОТВАРЯ МЯСТО .

и аз имам кръв когато си духам сополите в някои дни Софийския въздух е направо да си отрежеш от него...

Така ще стане и София, когато стане 8 милиона. Всички досегашни правителства работят здраво по въпроса.

Заглавие:"В Банкок ,поради силно замърсения въздух, което вече е с животозастращяващи размери много хора се оплакаха........Какво сте написали?Какво сте завършили?ПУЦ?

Не, основното в Чапръчане с краен успех 3.25. После роднините им събраха пари за по 2 прасета и ето ти диплома за средно от Сусурлево. Сега в момента следват "вишу" в НоФ Български.

Да им бъде даден безплатен билет за градския транспорт

в София е много по-зле, но Българите са издържливи, те преживяха, не само Чернобил, но и Комунизмът, е Герберизмът в съчетание с Меркелизъмът е на път да ги довърши!

важното е , че в Софето всичко е точно! Всеки път когато извам в София от ПРОВИНЦИЯТА с огромна наслада се любувам на чистия софийски въздух, на 3 млн екологично чисти автомобила из града, на кристално чистата гледка над града като идвам по магистралата от към Правец! Да му мислят азиатските диваци в Тайланд.

ДОБРЕ,Ч Е СА ЖИВИ, ДА СЕ РАДВАТ, ЧЕ АКО СА ПОД КОМУНИСТИЧЕСКИЯ КИТАЙСКИ ЯРЕМ... ТАМ НАПРАВО МРАТ ОТ РАБОТА, ИЗКАРВТ ГИ С КАМИОНИ КАТО В КОНЦЛАГЕРИТЕ...

Нерде Китай, нерде Банкок... ама трябва да се плюе комунизма. Е то Пекин е във Виетнам, нали?

В комунистически Китай, където минималната работна заплата е 597.06лв?

И какъв е изводът? Че, просто не трябва да има такива многомилионни мегаполиси и да има политика за разселване на популацията равномерно, върху територията на страната... Каквито други рестрикции да се приемат, са само козметика и временна мярка. Глобално, трябва да се мисли, как набъбващото човечеството ще се разпредели равномерно, като приоритет при това, да е избягването на голяма концентрация на хора в малки точки....

Това би означавало държавна намеса, а предвид господстващата идеология, че всичко в живота трябва да се остави на пазарните механизми, не виждам как ще стане.

Фандъкова и нейният "тийм" да четат, че и Софето натам се е запътило. Единствено едни "зелени" билети е въвела, цели два пъти в годината ги пуска, ама това не е достатъчно! Повече градски транспорт, по- малко коли! Метрото е нещо отлично. Повече велосипеди, защо не и пешеходци! Велоалеи, но не от тези измислените. Миене на улиците и забрана на разни там отопления с въглища и прочие. И стига с тези строежи, има непродадени апартаменти сигурно за цяла Стара Загора ако реши да се пресели в София.

Но така и не става ясно как ще изкараш от колите им крайно тъпите селяни, напълнили София.

Аз не съм кмет на София. Ако бях- щях да измисля начин или по скоро да прекопирам опит нейде от света. Фандъкова е кмет- тя и екипа й да измислят как.

По-елементарно не може и да бъде - безплатен градски транспорт 24/7, големи субсидии за електромобили. Лесно и просто.

Не е елементарно, не е и лесно. Няма някакво решение, което с магическа пръчка да оправи нещата. Трябват серия от мерки, които да се изпълняват обаче качествено. Велоалеи, които започват отнякъде и свършват в нищото нямат добавена стойност. Данчето и екипа й да се задействат сега и без това положението е близко до критичното, а хубавите неща стават бавно и трудно.

Защо през лятото няма замърсяване на въздуха, а видиш ли само през зимата? Заради колите ли? Добре де, но тези коли и лятото ги има? Ясно е кой замърсява, но хората или са прости, или просто когато им ойдисва едно са съгласни, а когато друго - друго! Ясно е, че замърсяванията на въздуха идват от отоплението с дърва! Колкото и вело алеи да се направят или да се повиши данъка на автомобилите все същото, защото автомобилите в случая сигурно не са най-големия замърсител. Да се направи проверка по пунктовете за изкупуване на дърва за огрев какво се продава. Да се поставят измервателни уреди на къщите за вредни емисии и щом надвишаваш повече от допустимото ще си плащаш повече(така или иначе спестяваш тази сума от дървен материал за огрев за сметка на останалите, които не са длъжни да дишат въздуха от твоята икономия).

И лятото е отвратителен въздуха,усеща се,а и се вижда от Витоша.Най-големият проблем са автомобилите и географското положение,чак след тва горенето на боклуци.Лятото са разлистени дърветата,пречистват повече и е малко по-поносимо,но далеч от нормално или приятно.

Скоро и в България , Ние сме последното поколение, което все още може да върне нещата в рамките на нормалното и да спре процеса на унищожение на планетата . За тези след нас вече ще е късно, процеса ще стане необратим

ДИР бе високоуважавана медия преди години. Днес е на нивото на БЛИЦ със заглавия от типа "Фики Стораро влезе в тоалетната. Няма да повярвате какво откри...".

Текстовете в статиите им са правопропорационални на заглавията ... ;)

И Ганьо го чака същото. Трудно му е да разбере, че трови децата си като гори пластмаса и въглища, разпалени с тениски от магазините за дрехи втора употреба.

Градьивно, градьивно...Ще рече човек от заглавието на така поднесената статия, че става въпрос я за София, я за цяла Южна България...

И София отива натам........

ALOO DIRA SMOTAN ...STIGA S TEZI KARTINKI OT AMERIKA ... NIITO SFETOFARITE SA KATO NASHENSKITE , NITO POJARNITE KRANOVE , NITO VITRINITE ... MAMETO VI PROAMERIKANSKO ZAGUBENO ... OT VAS SKAPANITE MEDII TRYGVA CHUMATA !!!

Дой ли БСП на власт - кът тия ша сте

бе гологъзия

DIR-a, вие сте абсолютни ненормалници. Трябва да ви осъдят за подвеждащи и създаващи психоза заглавия.

А цените на имотите растат ли растат. Колко глупави хора има да дават пари за да живеят в отрова.

Хората им дигат цените , за да им е скъпо и да не могат да си купят кимизарник сред отровата , а пък те се натискат и мило и драго дават , за да живеят сред смрадта.....

Срочно да се прати за кмет на Банкок Данчето Фандъкова

Вие сте ненормални, що за заглавие, простаци!

AMI I TE SA OT ONEZI NA IVO HRISTOV ...