Зов за помощ: Спешно трябва кръв за родилка

Близки и роднини на 33-годишната родилка Маргарита Драганова призовават всеки, който има възможност, да дари кръв за спасяването на живота й.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Желаещи да дарят кръв има много. Дори Кръвният център е удължил работното време. Но ДИК синдромът е много сериозен проблем, при който кръвта не се съсирва и постоянно има кръвоизлив. Тоест, ще са нужни много големи количества кръв. Акцията ще продължи до 20.04 всеки ден. Който може, нека да помогне. Жената е майка на едно детенце около 6-7 годинки, а това е второто ѝ раждане. Моля се и стискам палци да се възстанови, за да се прибере при семейството си!

Далеч съм , бих дал кръв . НО КЪДЕ Е ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ и Центъра в София ? Разчитат само на Роми за по 150 лева ? Защо Цацаров не се самосезира за този Апел ? Терористи са ни налазили , не сме Държава >>>> Защо Прокутарурата не провери как се Продава Дарената Кръв ???

Тази измислена новина от ФБ или Туитър е копи-пейст! Ако започнете и да проверявате достоверността на глупостите които пишете, ще е добре. Пък и да започнете да мислите върху това, ще да е най добре.

Еми пробват се бе, брат! Утре ако им дойде някой нов прострелян бандяга с име на орган знаеш ли за колко ще шитнат банките, дето донорите са им я дали безплатно!

Браво! Страшни сте ананонимните идиоти зад клавиатурата. Аз дарих днес кръв за жената и О изненада! Всички в кръвния център знаеха за случая и коментираха колко сериозно е това състояние. Та лека вечер, още малко и почват "капките", приятно гледане ...

как така кръв от всяка кръвна група е от помощ? и какво сега, май се оказва, че кръвта е по ценна и от златото. имаш пари, но уви няма от кого да вземеш. дано жената се оправи и да се радва на бебенцето си.

То даваш банка от твоята група, а на родилката и изписват банка за нейната група от резерва на кръвния център. Важното е в резерва да постъпи нова кръв за да има за други случаи. Не е обяснено в новината

Сиреч... кръв все пак има... ама няма да дадат за операцията, ако не получат друга в замяна?

На Митьо Очите 150 банки без призив за кръводарители, родилката "кучета я яли". М..каи на системата, жалко че съм болен и не мога да даря ... ама и лекарите са продажни до няма и къде!

Фактът, че няма кръв за преливане, независимо от обстоятелствата (рядка кр.група или не, родилка или не и т.н.) , означава само едно- необходимост от подмяна на цялото здравно министерство !

Точно моите мисли. Тия хубостници да обяснят как така постоянно няма кръв и защо продължава да няма от години насам, и защо напук на това си бичат все същата политика спрямо потенциалните кръводарители.

Кръвопреливането ТРЯБВА да се покрива от здравната застраховка. Инак- пред всеки център има хора, предлагащи да кръводарят с/у 200- 300 кинта за банка.

да не се правят на ощипани девици.Имат резерв от всяка група.Дават на жената да се оправи и после добавят.Не сме толкова залюпени че да мислим че нашата кръв ще се прилее,има доста изследвания. Дано жената оздравее,писна ми да губим млади хора и то в болница.

Дано се оправи! Но тази болница нещо много им отключва синдроми на родилките..

Милата, стискам й палци!!!

Може ли да се дари в София кръв? И може ли кръвната група да е друга? Дано се оправи жената :(