Отново затварят кръстовището при Семинарията

Кръстовището при Семинарията ще бъде изцяло затворено отново от днес до 7 юли. Причината е строежът на кръстовището на две нива.

Обратно в новината

Коментари - Отново затварят кръстовището при Семинарията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1) Не обичам да се редя на опашки. 2) Не съм привърженик на ГЕРБ. 3) МНОГО МЕ Е СРАМ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ, ЗАЩОТО СИ ОСВЕН ЧЕ СИ ЕГОИСТ, СИ НЕВЪЗПИТАН, МАЛОКУЛТУРЕН И ЗЛОБЕН.

Как е възможно "алтернативния" маршрут също да е в ремонт? Не е нормално това!!!!! Да - хубаво ще стане, но такова нещо, каквото беше днес - го няма никъде!

Погледнах от интерес всичките ти постинги. Всичките ти коментари са на един завършен простак. И си тръгнал към Европата, бай Ганьо.

Ако някой е на зор да мине пеша.

А семинарията дали ще я затварят?И как ще минават луксозните "линкълн"

Ей, нещастнико, я по-спокойно, че ще получиш инсулт. И вземи си изпии розовото хапченце. Заради такива боклуци държавата ни е на този хал. И между другото въобще не обичам да се редя на опашките.

Да бе не обичаш. Явно обичаш. Аз не обичам да ми затварят нон стоп движението. Ходи се разходи до Германия или на запад и север от нея и пак говори, убитак.

O sancta simplicitas!

Как може за 21 години да не случиме на кмет??!!! Каръшка работа! Ремонти, дупки, затварянеи отваряне ... А по "България" трамвай кога???? Първо бе до 19 юни, смениха го до 30 юни Е тая сутрин ще пак с рейса се дрънках тогава???? Места в детските градини - нихт! Места за аориране пред блоковете - нихт! А за селяндурите дето населиха "Манастирски ливади" данъци - също нихт! Смотани кметове, селяни ...

Ти си най-големият селянин, щом пишеш глупости. За да се направи нещо, трябва да се поизмъчим и ние. Като правиш ремонт в къщи, не прескачаш ли мебели, или в твоята къща ремонт - нихт.

Добре, че са ГЕРБ да построят нещо в тази държава. БСП=ДПС само крадат и водят до разруха. При всяко тяхно управление има опашки пред банките и ново обедняване.

Кухата кметица и цялата неграмотна община трябваше да обяви това /или да сложат подходящи предупредителни знаци/ още вчера или в някой от предишните дни, а не да научим това едва като стигнем на Химическия факултет. Въобще не ме интересува кой ляв, кой десен, просто екипът на Столична община не струва и всички го виждаме всеки ден...

Това затваряне е обявено още преди един месец! То бива прост народ, бива, ама.......

Чудестно!

Дали ще съм жив да вида София без тапи?

Браво на Фандъкова!!! Селските мрънкалници да си затварят устата, те никога не са доволни!!! Колко много се построи и направи, никой ли не забелязва!!??

Не!

Неприлично безхаберие към изхарчените общински пари. Грешен проект не знам по чия вина. Това кръстовище трябваше да бъде на 3 нива. За наше съжаление тапите ще продължат да съществуват след пускането му.

Казах го преди! Абсолютно некадърен проект. Къде беше задръстването на този светофар? В посока Симеоновско шосе - Семинарията. След ремонта, какво ще има пак в тази посока? СВЕТОФАР. Е нали за това се правят ремонти за милиони, за да се премахне светофара. Ако идваш от към телевизионната кула и искаш да завиеш на ляво по Симеоновско шосе- пак светофар. Това бяха големите натоварвания и това ще си останат. Помнете ми думата.

За да смъкнеш парички от Европа, първо трябва да създадеш проблем. Задръстването е съвсем изкуствено създаден такъв проблем. Всички го виждаме, ама си трайкаме и отговорните другари ни се качват на главите.

Беше във всички посоки задръстено, некадърно човече!!! Проектът е перфектен, само не разбрах защо е естакада, а не тунел с кръгово, но карай!

че пак ще бъде задръстено.

Върнете софийското жителство! P.S. 7-мо и 8-мо число от ЕГН - 65!

Да си чувал за амстердамско жителство? А, за лондонско? А за нюйоркско? Ай стига простотии. Проблема на София не е в многото хора идващи от провинцията, а в многото "софиянци" недеклариращи договорите си за наем в общините. Поради тази проста причина хората от страната не могат да се регистрират адресно в София и не плащат данъците си на София, ами там откъдето идват и не цапат.

Супер си! Кажи на работодателя си, че си роден в София и заплатата ти става автоматично двойна, докато задълженията ти изчезват и ще може да гъзарееш на воля, докато нищо не правиш. Не знаех, че ЕГН-то определя интелекта и характера, но щом казваш!

3евзек

И ходенето на два крака не определя интелекта, но е добър признак за най-съществената предпоставка. Така и ЕГН-то в някаква степен е определено от средата, в която прекарваш първите си 7 години. А после не е сигурно дали ще се адаптираш напълно другаде.

Защо вечно се плюе с повод и без повод.Правилно е да се затвори.Така спокойно и качествено ще се направи.Ще издържи по-дълго.А не както досега -асфалтират и след час вече има движение .Нека се втвърди асфалта .За това трябва това технологично време.Спрете да плюете,помислете с главите си !

Не разбрах много: От сутринта на 7-ми юли . . . . . . ще бъде изцяло затворено отново от днес . . . От днес или от 7-ми, за колко дена? Хайде моля, журналистите преди да публикуват някоя статия да си прочетат преди това!

...явно и ТОЯ/ТАЯ, дето е писал/а статията също не знае...

" от днес до 7 юли"

Корнелий

Явно са го оправили . . . след като списвача е прочел какво е написал.

Ще има ли "зебри" като на телевизионната кула? А поне един сфетофар "за цвят"?

А други екзотични животни не искаш ли?!...;-)

Висенето в задръстванията създаде много млади семейства! (Коя умна глава в София измисли светофари с фаза над 90 секунди? Има ли някой който да контролира тези периоди? Има ли някой да контролира контролиращя?)

Сега ще почнат коментари : Ама защо, ама как,ама..... Защото след 130 години града се обновява истински, за това! Приемат се коментари единствено от хора със номера в ЕГН -то за седма и осма цифра между 62 и 72! Т.е родени софиянци!

Некадърници!!!!!

ТУЛУП! ...типичният коментар на глупака и простака!