Красимир Стойчев е кандидатът на "Партия на Зелените" за кмет на София

Кандидатурата му е издигната съвместно с гражданска платформа „Власт в Хората“

Обратно в новината

Коментари - Красимир Стойчев е кандидатът на "Партия на Зелените" за кмет на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето още малко по темата - и то пак от Дир-а:) Красимир Стойчев: На Иван Костов и Петър Стоянов им повлия това, че техните жени не се обичаха Според бизнесмена "идват нови хора - образовани, не толкова алчни и мислят по-дългосрочно" 20:49 | 29 май 2022 "Идват нови хора - те са образовани, не са толкова алчни, а и мислят по-дългосрочно. Вероятно е да издържат до местните избори. Във всички формации има разумни и неразумни хора. Борисов е транзакционен тип, гледа моментната изгода, не мисли стратегически. Грешката му е, че стоя на власт когато вече беше изморен'', смята Стойчев. С тези думи в предаването на Нова тв "На фокус" гостува бизнесменът Красимир Стойчев. "Винаги съм гледал модерни технологии - компютри, мобилни телефони, фотоволтаици. Не съм участвал в приватизации, нито съм бил замесен в руски интереси. Иван Костов е леко измислен човек, никога не е разбирал много от политика и икономика. Беше на правилното място, в правилното време. Той се провали, можеше да бъде още 8 години на власт. Политиката у нас е персонализирана", коментира бизнесменът. Според него жените на Костов и Петър Стоянов не са се разбирали и това е повлияло и на тях. "Вероятно ни чакат трудни години, трябва да се адаптираме към промените в цивилизационен план. На вододел сме да преминем към западната цивилизация. Това значи човек да има повече власт като индивид", заяви той. И добави, че сегашното правителство има голям шанс да се справи с кризите. За него правилното е да си субсидира производството. По думите му 4-те партии в коалицията имат проблем помежду си, а трябва да заедно да работят срещу инфлацията. "Руската зависимост е прозрачна - през природния газ. Системата им на доставки е квотна. Идеята е да се дадат различни квоти, за да се печелят бонуси, разпределени от руснаците", посочи той. И припомни, че и преди е имало проблеми с газовите доставки.

тоя ббоклук пак изплува като фашкияя

Тоя смешник ои 90 те откъде се излюпи. Тоя жив ли е или е някакъв двойник. От музея на комунизма ли го извадихте ? Това някаква шега лие ?Адски противен тип !

Тоя гнусен плужек - откъде изпълзя! Язък му за мозъка, слуга на сатаната!

Държите агенти на ДС, още искат да крадат и да грабят. И без това София е като село, с тесни улици, с ужасно градоустройство, с мърляво метро, с корумпирани и мързеливи чиновници, с прости вандали и никаква естетика.

Краси Стойчев е умен мъж, но и той поостаря. Но не знам за какво му е да напомня пак за себе си, в една предрешена битка и загуба. Място в общинската управа?!? Доста постна и силно редактирано биографийка са му пуснали. Направо ме досмешава. Дори тази на току що завършил университета младеж е по-голяма. “Скромността краси човека, а Краси?” От едновремешните назначени от службите “едри перачи”, тоест “едри бизнесмени”, Краси бе единият от двамата той-умни в Г-7 (вторият бе Черепа), и с добро формално образование. Краси Стойчев с партньора му Стюард Каралян (пак рожба на ДС службите) достойно представляваха научно-техническото разузнаване при разпределението на порциите на държавата, тоест на секторите. Имаше и много трудни периоди в живота му - като този, когато убиха баща му вместо него в къщата му във Виена, но това са рисковете на професията да си имаш взимане-даване с баш руски мафиоти от службите, като например с тези от Нордекс, Чорни доста други, и то в меката на българските и руските верните ДС и КГБ перачи и столицата та шпионажа някога - Виена! Впрочем в биографията на Краси Стойчев се премълчава един от най-важните за кариерата му периоди - когато той работи за симпатягата от руското военно разузнаване, известен на хората като Андрей Карлович Луканов, който оглавява много важната Валутна Комисия на ЦК на БКП. Тогава, още преди 10 ноември 1989 Луканов възлага на Стойчев и още есин икономист (финансист, математик,.., после винистър, премиер) да преработят бюджета на България по … западните стандарти! Така Краси Стайчев и колегата му са първите, които всъщност виждат как изглежда България като @дападна държава”. Тоест - другарят Луканов е подготвял “демократичния преход”, на който после и слага началото със свалянето та Тодор Живков! А, да, да вторият който е работил с него в тази комисия на Луканов - ако някой още не се е досетил - ами това е бъдещият лидер на опозицията на Луканов и БКПп(БССП), на СДС, другарят тогава и после господин Иван Костов! Който - да разлика от Краси Стойчев, не влиза в списъка на Луканов за новите назначени едри бизнесмени при прехода - за него Луканов отрежда друга роля - да оглави опозицията. Но жената на Иван Костов и Петър Стоянов не можеха да се дишат и така не се разбраха и прецакаха държаната, като осуетиха отварянето на досиетата и лустрацията, което Краси логично го интерпретира като друг проблем:)

ТОЯ ЖИВ ЛИ Е ОЩЕ ???? БАСИ МИЗЕРНИКА!!!! КОСТОВ МУ ПОДАРИ ПЪРВИЯ ГСМ ОПЕРАТОР ЦИТРОН И ТОЯ ИЗЦОЦА 600К $ БЕЗ ДА СИ МРЪДНЕ ПРЪСТА :-))) ............................ НЕ ЗНАМ КЪДЕ И КОГО Е КАЛЕСВАЛ НО СЕ ПОЛУЧИ..... ВЪПРЕКИ ЧЕ ИЗГЛЕЖДА МАЛКА СДЕЛКА СЕГА ........................... СЛЕД ТОВА МТЕЛ БЕШЕ ПРЕПРОДАДЕН 3-4 ПЪТИ ЗА МИЛИОНИ ПЕЧАЛБА ТА ДА СТИГНЕМ ДО А-1 (2,3... И ПОЛОВИНА)

може да очакваш от Зелените ... кратуни де . За кметските избори дават ли субсидии :)

Поживьом ,увидим! Трябва да престане да пие,иначе е умен.

Никакъв шанс нямаш, Красимире. Защо се излагаш?