Коментари - Каракачанов поиска референдум за гей браковете | Днес.dir.bg

Каракачанов поиска референдум за гей браковете

Предизвиквам референдум срещу гей браковете и джендър понятията в образователната и правната система на България.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов поиска референдум за гей браковете | Днес.dir.bg

Коментари

Не можете да бъдете част от Европа, ако не легализирате гей браковете!

Подхода на Каракачанов напълно съвпада с "прозореца на Овертон". БЪРЗО разкарайте тази конвенция в коша за боклук и се заемете а наболелите проблеми. Това ли ви е работата, да плещите за перверзии по цял ден? България боледува - и медицински, и правно, и политически, икономически, и морално. А те с месеци се чудят какво е това "пол".

Докато се определим какво точно искаме и колко референдума ще изпраскаме,можем да издигнем Лорд Минчев за пртезидент,а Азис за министър-председател.Ще усетим веднага как ще "дръпне" републиката.

Може би важните въпроси са: Приемате ли, че всеки български гражданин се ражда от мъжки или женски пол? Приемате ли, че в България всяко новородено има баща, от мъжки пол, и майка, от женски пол? Приемате ли, че сексуалното развитие на детето е грижа само на неговите родители?

Защо медиите не съобщяват,че ГЪРЦИЯ Е ОТХВЪРЛИЛА Истанбулската Конвенция...явно Гърция е , като Северна Корея задръстена. пуу лоши Гърци...можеше да си сменят поло на всеки 1 час:)

Ако трябва да сме честни въпросът на референдума не трябва да е срещу гей браковете и джендър понятията - а ИСТИНСКИЯТ ВЪПРОС Е : ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ индустрията (много доходен бизнес!) за смяна на пола на децата ВИ - индустрия, която забавя развитието на децата, тъпче ги с хормонални блокери, различни от и противопоказни за техния биологичен пол, без да се интересува от трагичните последствия; индустрия, "благодарение" на която всяка година над 20 000 (ДВАДЕСЕТ хиляди) деца влизат в лъскавите клиники момиченца и момченца, а излизат някакви други СЪЩЕСТВА!!!!

Когато политиката започва да ти влиза с мръсни галоши- разбирай понятия- в спалнята, тогава е дошло времето да изчистиш цялата си къща.

Бойко Борисов: -Има някои колеги, които говорят за референдум. Ако има референдум, той трябва да бъде ясно разписан за или против да пребиваме жените и децата в България. Защото всички останали текстове, за които говорят трети пол, гей-бракове, всичко останало просто не фигурира в тази конвенция.

Перфектно. Но, няма референдум за кражбите преди, после и по-после. Що така бе, миме?

Въпросът формулиран от БСП е по-ясен ...

Браво! Долу джендерастията!!!

И каква стана тя? Езиците им се изринаха да ни убеждават,че в Сатининската Конвенция няма трети пол,няма гей-бракове...? Ало-о-о-,Цачева,Цветанов,Захариева,Атанасова и сие,къде сте ? Я пак го кажете да чуем.

Както и очаквах. Най-после го казаха в прав текст.

И ти ли почна да въртиш опашка бе, тюфлек! Референдумът трябва да е срещу конвенцията, защото иначе,като се приеме, никой вече няма да го интересуват тези референдуми, тъй като тя става закон за България!!! Мамицата ви продажна!

МНОГО ГНУСЛИВ!!! НЕ СИ ОТВРАТЕН,ЧЕ ПИШЕШ СРЕЩУ ЕДИНСТВЕНИТЕ ХОРА,КОИТО ПРОЯВЯВАТ ЗДРАВ РАЗУМ И ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ ПО ТАЗИ ТЕМА!!!ОЩЕ ПО-ЗЛЕ АКО ГО ПРАВИШ ПО ПОРЪЧКА!!!

Правилно. Така трябва. Само с референдум.

Джендър в българският език няма и не знам какво означава. Как Каракачанов мисли да пита хората в референдум използвайки понятия, които едва ли някой знае какво точно означават: трети пол, социален пол, джендър идентичност и джендър обучение. Нали точно в това е спорът - да не подписваме нещо, което го няма, а с формулировките на въпросите, Каракачанов де факто признава, че те съществуват.

Storen

Нищо сложно за разбиране няма: Трети пол - пълна глупост. Няма такова нещо, нито в конвенцията нито в психологията. Джендър (английска дума) - Социална роля свързана с традиционните представи за пола. Пример: мъжа храни къщата, жената гледа децата. Ако жената започне да изкарва парите, а мъжа да гледа децата означава, че физиологичния им пол е същия, но джендъра е разменен. Секс (английска дума) - физиологичен пол. Както стана ясно от горния пример физиологичния пол не е задължително да се покрива от джендъра (социалната роля).

Всъщност джендър не е просто социална роля, не заблуждавай. Това са всички измерения на биологичния пол, те могат да бъдат културни, религизони, социални, обществени, въобще всичко което дава идентичност на съответния пол. Това е и смисъла на джендър образованието да изкорени всичко, което се сичта за идентичност на пола, тоест да няма стеротип за следване, примерно мъжете не са силни, жените не са нежни, мъжете не си завират разни неща в изходните отверстия, жените нямат нужда от полов орган за да задоволят сексуланите си нужди и т.н.

Чл. 53 от Обяснителния Доклад към ИК ...Определени групи физически лица могат също да се сблъскат с дискриминация въз основа на тяхната полова идентичност, което с прости думи означава, че !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! полът, с който те се идентифицират, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! не е в съответствие с пола, който им е отреден по рождение. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Това включва някои категории лица, като например транссексуалните лица, трансвестити, травестити и други групи от хора: Pangender всеполов,Transexual/Transsexual транссексуален,Trans Person трансджендър личност, непринадлежаща нито към мъжкия, нито към женския пол, Woman жена, Man мъж, Butch лице от женски пол с подчертано мъжко поведение и стил.TwoSpirit двудушевен, с две души,Trans транссексуален, трансджендър, Agender безполов, Third Sex Трети пол, Gender Fluid човек който според условията може да се чувства повече мъж или повече жена, NonBinary Transgender транджендър лице без принадлежност към никой от половете, Androgyne андрогин, хермафродит, GenderGifted трансджендър лице, наслаждаващо се на свободата извън нормата на половете, Gender Bender лице което експериментира с половите стереотипи или направо отрича съществуването им, Femme лице от женски пол с хомосексуална ориентация, следващо стереотипите на женското поведение и стил, Person of Transgender Experience лице с трансджендър опит, Androgynous андрогинен....

попитам само Германия като е подписала конвенцията ЗАЩИТИ ли жените нападнати в Кьолн? На Хелуин 2017 пак на същото място е имало пак нападение...от същите примати...Само пясък в очите ни хвърлят.Няма нормален човек ,който да е за насилието,но зад тази маска да ни пробутват други неща няма да стане.За референдум!

Storen

В Германия ако някой плеска жената с "възпитателна" цел или уволни хомосексуалист или не дай си боже го обиди или му посегне заради сексуалната му ориентация ще му разкажат играта. В България нищо подобно няма да се случи. За това е тази конвенция.

А какво става, ако хомосексуалист уволни хеторо, а ако го обиди, а ако му посегне. А, бе ако реши да му наложи модел на поведение, например джендър идеология?!

Нали сме демокрация? Защо партиите да не се допитат до народа, чрез референдум? Нали затова сме ги избирали - за да НИ представляват. Ако не - по-добре да си изберем цар. Православен български цар. А не като ционистките сакс-кобурготски антихристки чучела.

Защото Бойко Борисов взе решение противно на народа, който го е избрал и като малоумна мутра нагло изпрати СМС-и на съпартийците му с указание да гласуват ЗА джендърите.

Storen

Най-смешното е че след 30г криминален преход при който собствеността на цялата нация премина в ръцете на малък олигархичен кръг, българина все още смята че живее в демокрация и политиците били избирани за да ни представляват.

i_iskren@mail.bg

По телевизията казаха, че сме били демокрация.

Абе той народа отдавна крещи, че това не е демокрация, сал едни депутати и министрЕ са мъчат да на убедят как цъфтим и връзваме насред тая "дИмокарция", как по улиците текат реки от мед и масло, а те - управляващите са целите в "бело" ;)

Затова ли ви пратихме в парламента, бе, да се занимавате с глупости.. обединени идиоти. Каракачанка, ти не си ли вече женен? 'ко те е напънало, емигрирай..

Ако референдумите в България бяха решавали нещо, отдавна щяха да ги забранят.

Няма как да се пита - Съгласни ли сте ...., защото отговора ще бъде НЕ, а това не се признава. Формулировката трябва да е такава, че отговора да е ДА. Аман от желаещи да яхнат вълната на народното недоволство неграмотно !

ЦЪРКВАТА Е С ВАС , С НАРОДА СИ !!! ИМАТЕ ВСИЧКИ ЗАКОНОВИ МЕХАНИЗМИ ДА НЕ ПОЗВОЛИТЕ РАТИФИЦИРАНЕТО НА ТАЗИ КОНВЕНЦИЯ !!!!

Охххх, простете съмненията ми, но изобщо не вярвам, че Шкембе войвода искрено ги казва тия неща. Все ми се струва, че в момента се възползва от недоволството на народа по повод Конвенцията, за да трупа активи, защото знае, че свърши ли мандатът може и да не види повече политическия си пост. Намирисва ми на поредната добре режисирана пиеска.

Ако се провежда референдум, ВЪПРОСИТЕ В НЕГО ТРЯБВА ДА СА ТОЧНО ТЕЗИ, ФОРМУЛИРАНИ И ПРЕДЛОЖЕНИ ОТ КОРНЕЛИЯ НИНОВА...!!! Всичко друго е шменти-капели за подвеждане и подлъгване на българите...!!! Дааа...!!!

ЛЪЖКИНЯТА КУРНЕЛИЯ ЛИ Е ПОСЛЕДНАТА И НАЙ-ВИСША ИНСТАНЦИЯ У НАС?!ЕЙ,НЕ ВИ УВРЯХА ТИКВИТЕ!!!

Тези въпроси не се решават на референдум. Патриотите и БСП проглушиха ушите на матрияла и му промиха съзнанието със "заплахата от третия пол". Заиграха се със главните страхове и чувството за "национална гордост" на простака Ганьо, а той, зомбиран, е готов за славната борба. В България, както навсякъде по света, има около 8-10% хора с различна сексуалност. Тези хора също имат права. Рано или късно гей-браковете ще се узаконят. Трябва да се работи обаче за промяна на отношението на българина към тези хора. Необходима е национална дискусия за просвещение на невежия електорат.

Извинявай, ама тези 8-10 процента /според теб/ си имат достатъчно права. Даже повече права имат от останалите поне 90 процента нормални. Я пробвай да "обидиш" такъв джендър - настъпва вой до небесата - то БѝК ли не щеш, то сороски комитети ли не щеш - и всички в един глас - погазва се "демокрацията". Ама да си чул някой да защити, бабите на село от посегателства или дядовците? Нема и да чуеш - оти они са нормални и не са "интересни" на гореизброените предателски "организации"!

Каква Европа бе БУК ЛУК???? Това става под НАТИСК от ЗАДОКЕАНСКИТЕ ГОВЕДА!!!! Ама Тръмп ПРЕМАХНА ТОАЛЕТНИТЕ на "третия " пол!!!

,,..59-годишната арфистка Даниел Перет и нейният ш8-годишен бивш партньор Ричард Бъртън Ууд бяха арестувани за изнасилване на ученик през 198ч г. По време на престъплението тяхната жертва била на 1ч години. Световноизвестната арфистка Даниел Перет, който дори е свирил пред кралицата на Великобритания, е призната за виновна за повторно сексуално малтретиране на тийнейджър през 80-те. Жената е лишила ученика от девствеността му в апартамент в Лондон, информира даилъмаил. Човекът казал в съда, че в този момент е бил влюбен в известната музикантка. Иначе връзката между тийнейджъра и годеника на Даниел Ричард била много тежка. Мъжът многократно изнасилвал тийнейджъра и бил много жесток за него...,,??? да затвърдим ,,западният морал,,...!!! или ,,западналият,,...!!!

Storen

"а той, зомбиран, е готов за славната борба." Готов е защото става въпрос да се мачкат слабите групи в обществото - жени, деца и хомосексуалисти. Ако става въпрос за корупцията и властта на олигархията се е сгушил и снишил, защото "наведена глава сабя не я сече". Ганьо си знае, че е нещастник, за това гледа да си го изкара на слабите.

Прав си. Има нещо много сбъркано в народопсихологията на този народец. Ама поведението му не е никаква загадка за света- още през миналия век Фройд е анализирал подобен тип поведение и какви защитни механизми играят роля в случая. Отправната точка за Фрой е бил отделният човек със своята индивидуалност, а при нас с става въпрос за разстроена психика на един цял народ! Мотото на Бай Ганьо е: Сниши се пред господаря, мачкай до смърт по-слабия от теб!

Разбира се, че имат права ..но правата имат и своите граници, колкото и да не им се иска на левите либерали. Промяната в отношението,няма как да се получи с паради, истерични опити да се представят тези отклонения като нещо напълно нормално и подобни простотии ..май не си наясно, че либерастията е на умирачка навсякъде ;)

Ами наречете го нещо друго и никой няма да ви спре. Брака има съответното културно и религиозно значение за хората. Не виждам кой ще ви спре да облечете хомосексуалното партньорство в някаква форма със съответните юридически последствия. Кръстето го партньорство, да речем. Никой няма да ви го оспори, вадите си документ само че не сте мъж и жена, както е в брака, а сте мъж и мъж или жена и жена. Защо искате да наложите на нас вашето виждане, ние искаме ли да ви 'лекуваме" и да ви правим хетеросексуални за да следвате естествения ход на природата?!

Разгеле! Най-после нещо нормално да се чуе от тоя "парламент"! Още вчера казах - щом и Поплювналиев пуснаха на амбразурата - значи им увреха главите, че таа работа нема да я бъде и требеше а се намери изкупителна жертва :) А кой по-добре "обединява" народа ;) Срещу себе си разбира се - естественно Плюнчо :)))

Без Плевнелиев, соросоидното щастие нямаше да е пълно.

Браво , нужен е такъв референдум , а ЦЦ -крокодила ще го приеме ли за истински !

Колкото баце прие първия проведен референдум, а цялата ни политическа класа втория, демек НЕ! Цецко вече каза спорете си, там каквито си искате демократични работи си говорете и правате (Вероятно и референдум в това число), обаче юни месец конвенцията да е ратифицирана.....

Напълно съм съгласен да има референдум, като може да се добави въпрос за отделен закон за домашно насилие

Въпроса трябва да е ОТНОСНО РАТИФИКАЦИЯТА НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, защото всичко друго е шменти-капели и цели подлъгване на българите...!!!

По-долу изтриха точно два коментара в същия ред на мисли.

т'ва е пУлУжението...!!! Анадъмо дир?... :::)))

Страхува ли Ви писаното?... Но и да го триете - ТОВА Е ИСТИНАТА...!!! Ако се ратифицира този ПАСКВИЛ (наречен "конвенция"), всички други въпроси задавани от Карамакедонски, и отговорите дадени от мат'риала на тях, ще са само за каракачанска употреба, а ИСТАНБУЛСКИЯ ПАСКВИЛ ЩЕ ЗАДЪЛЖИ БЪЛГАРИЯ ДА ВКАРА ДЖЕНДЪРСТВОТО ВЪВ ВСИЧКИТЕ МУ ФОРМИ И ПРОЯВЛЕНИЯ В БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО...!!!

На горния етаж няма никой, а Каракачанов?

Storen

Референдумите са измислени като инструмент на директна демокрация (анархия). Единствено имат смисъл ако се организират от народа като коректив на действията на властта. Когато олигархичния елит почне сам да си ги организира заради вътрешни боричкани за власт всичко се обезсмисля. Данъкоплатците ще трябва да платят милиони за да може една група хитреци да надделее над друга.

След едно подобно допитване в Хърватия народът реши, че не иска легализацията на гей-бракове. Техният премиер след референдума се извини пред ЛГБТ общността, като каза: това ще бъде последният път, когато мнозинството решава вместо малцинството. С това той официално призна, че се задава диктарура на малцинствата, която се роди в Западна Европа и САЩ и ни налагат на нас, все още консервативни, т.е. запазени от толерастката деградация.

ШЕ СЕ ЗЕМАТ С МАЗНИЯ ДАЛАВЕРКО ЛИ?

Ето какво премълчават: Изложението в приложението гласи: инструментариум за насърчаване и защита на упражняването на всички човешки права от общността на гейове, лесбийки, бисексуални и транссексуални лица (ЛГБТ). То е представено от работна група Права на човека и адресирано до Комитета по политика и сигурност на 8 юни 2010-а година - година преди официалното подписване на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие, известна като Истанбулската конвенция

няма никакво значение кой с какво е съгласен. Така дебелогъзите ни народни представители прехвърлят топката отново в хората. Конвенцията трябва да се ратифицира. И да не се ратифицира тя пак ще влезне в сила за нас и ако нашата конституция и противоречи се прилага конвенцията. Това е положението. В ЕС не се влиза само за еврофондовете, има и друга цена и тя се нарича суверенитет, която ние сме се съгласили да платим през 2007 година.

Кои точно сте вие, че не си спомням мен да са ме питали за мнението ми през 2007?

ЗАЩО РЕФЕРЕНДУМ ЗА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ , А НЕ ЗА КОНВЕНЦИЯТА РАЗДЕЛЯЩА ЖЕНАТА ОТ МЪЖА ? Тази ЖЕНСКА КОНВЕНЦИЯ превръща мъжа в това което ШИРИЯТА превръща жената! ТЯ Е ПЪЛЕН НЕГОВ АНТИПОД! Какво да избираме - ШИРИЯТА НА ЕРДОГАН, или КОНВЕНЦИЯТА ЗА ЖЕНАТА. Като мъж аз съм направил своя правилен избор. А вие ??

ви соросоидни манджи! Браво на патриотите!!! БСП пак се опита да играе на принципа: и вълкът сит и агнето-цяло!

да дефинира що е то Джендър образование. В Конвенцията става въпрос за обучение на ролята на половете (Джендър значи пол) в социалния живот и равнопоставеността им, както да обучават децата на взаимно уважение. А не Иванчо да гледа как тате бие мама в къщи и да пердаши Марийка в училище, защото смята, че това е в реда на нещата.

МНОГО ТЪП "ПРИМЕР"!!!! Тоя ПАСКВИЛ изобщо няма НИЩО ОБЩО с науката БИ-о ЛОГИЯ (Би - ДВА, ДВАМА, ЛОГОС - ПОЗНАНИЕ - за ДВА ПОЛА!!) Това е някаква АБСОЛЮТНА ПРОСТОТИЯ, сътворена под натиск от маргинализирани дефектни избиратели, нефелно написана заради изборен успех!!!

Джендър образование е да не четеш приказки за принцеси и юнаци, че да подсказваш роли на дечицата. Също така да не купуваш колички на момченца и кукли на момичнца за да не ги подведеш от кой пол са.....

Срам те е да се наречеш джендър?

Айде наистина по ред да ги караме. Има вече проведен референдум в който са гласували 2 милиона души. Първо гласувайте законодателните промени по него...тогава останалото. Ако ви стиска?

Тази конвенция се оказа лакмус, за всички юдео-ционистки кукловоди и масонските им кукли. И за ДСБ и Радан Кънев, и за "реформаторите", и за "зелените", и за ГЕРБ, и за неправителствените "фондации" и "институти", и за Илияна Йотова и за Майчето Манолова - кукличките на украинския юдей Станишев. Сега може да разберем защо Манолова стана омбудсман, въпреки, че е от "опозицията". Зацепваме ли за кого гласуваме? Зацепваме ли кой и как движи схемата? Зацепваме ли, че продаваме душите си за "икономически прогрес" - тоест за парче хляб? Зацепваме ли, че гласувайки за тези престъпници ние им ставаме съучастници?

Ако някой продава душата си за парче хляб донякъде бих го разбрал и евентуално бих му простил.В случая така нареченият елит продава Родината, майка си и баща си , но не за парче хляб защото няма с какво да нахрани децата си, а от лакомия ,с надежда да "лапне целия свят ... и не се сещат че там, на два метра под тревата нищо няма да занесат със себе си.

i_iskren@mail.bg

Повечето хора подскачат на хорото на тези психопати и гласуват за тях, буквално за парче хляб. За месечната им заплатка.

Конвенцията е за аморфната маса, просто тя не трябва да има идентичност за да я сплескваш в "правилни" форми. Нали си даваш сметка, че бизнес и политическия елит, възпитават децата си така,ч е да управляват, а остналите трябва да имат абсолютно разнопосочни интереси, та като се съберат управляващите в Давос да сплексат масата подходящо, а по-твърдички шуплички просто ще изхвърлят....

i_iskren@mail.bg

Дали ще го наречем ционизъм или марксизъм, целта е една: поробване на всички народи и създаване на две класи. Първата класа е господарската, която е собственик на държавата (това е комунизъм) или на корпорациите и държавата (това е ционизъм). Втората класа е обслужващия персонал. Изобразяват слугите си с най-различни работни инструменти - това е идеала, към който трябва да се стремят. Точно както пише в талмуда - за висшата раса и робите им.

За Плевнелиев, Коритаров, Иво Беров, Антон Гълъбов, Ивайло Дичев, Калин Янакиев, Г. Лозанов и т.н.

i_iskren@mail.bg

Благодаря Деси! Допълвай списъка - водя си бележки. Без майтап.

Къв референдум, бе - тези индивиди са заразни - трябва да се държат в изолатори, а не да се развяват по улиците!

- ИК не пледира за равенство между жените и мъжете, а произвежда една свръхпривилегирована категория хора, наречена условно "трети пол", който, както писах и казах около сто пъти, не е пол, а роля, и не е трети, защото в Швеция "половете" са 16 (и сред тях не фигурират жените и мъжете!), във Великобритания - 25, в САЩ - 31 плюс още 40, а според джендър справочниците - близо 200; - ИК натрапва и узаконява свръхправа на споменатата джендър каста и я въздига като венец на творението на крайния либерализъм; - ИК обслужва брутално интересите и алчността на крайния либерализъм, на глобализацията, на мега корпорациите и в крайна сметка - на световния олигархат, на когото му е през джендъра за някакви човешки, граждански, политически, социални, вероизповедни, трудови, образователни права; олигархат, който владее света и се разпорежда с живота на човека, и го превръща в пост-човек, в не-човек;

Отново популиски глупости от патриотите.За да бъде валиден референдума над 50% от отговорите трябва да са ДА .За това БСП ревизираха въпроса.

Узаконяване на психичните заболявания е процес, който набира все по-голяма сила и последствията му са непредвидими. Едно е сигурно - ще има много болка за бъдещите поколения, защото психопатите не могат да донесат нищо добро.

Този пък! За какво ни е референдум, само да харчим пари?! Ние вече имахме два, за единия бат Бойко, каза радвам се, че гласувахта с "ДА, обаче "НЕ", блгадоря ви. Другия цлята ни политическа класа се прави, че не се е състоял. Каракачанката юни ще подписва, та ушите му ще плющат, щото пари и власт нашите политици не връщат!!!

Още един с раздвоение на личността-от една страна против гейовете, от друга -да върнем казармата, за да си организираме гей общности

Коментари - Каракачанов поиска референдум за гей браковете | Днес.dir.bg

Каракачанов поиска референдум за гей браковете

Предизвиквам референдум срещу гей браковете и джендър понятията в образователната и правната система на България.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов поиска референдум за гей браковете | Днес.dir.bg

Коментари

Не можете да бъдете част от Европа, ако не легализирате гей браковете!

Подхода на Каракачанов напълно съвпада с "прозореца на Овертон". БЪРЗО разкарайте тази конвенция в коша за боклук и се заемете а наболелите проблеми. Това ли ви е работата, да плещите за перверзии по цял ден? България боледува - и медицински, и правно, и политически, икономически, и морално. А те с месеци се чудят какво е това "пол".

Докато се определим какво точно искаме и колко референдума ще изпраскаме,можем да издигнем Лорд Минчев за пртезидент,а Азис за министър-председател.Ще усетим веднага как ще "дръпне" републиката.

Може би важните въпроси са: Приемате ли, че всеки български гражданин се ражда от мъжки или женски пол? Приемате ли, че в България всяко новородено има баща, от мъжки пол, и майка, от женски пол? Приемате ли, че сексуалното развитие на детето е грижа само на неговите родители?

Защо медиите не съобщяват,че ГЪРЦИЯ Е ОТХВЪРЛИЛА Истанбулската Конвенция...явно Гърция е , като Северна Корея задръстена. пуу лоши Гърци...можеше да си сменят поло на всеки 1 час:)

Ако трябва да сме честни въпросът на референдума не трябва да е срещу гей браковете и джендър понятията - а ИСТИНСКИЯТ ВЪПРОС Е : ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ индустрията (много доходен бизнес!) за смяна на пола на децата ВИ - индустрия, която забавя развитието на децата, тъпче ги с хормонални блокери, различни от и противопоказни за техния биологичен пол, без да се интересува от трагичните последствия; индустрия, "благодарение" на която всяка година над 20 000 (ДВАДЕСЕТ хиляди) деца влизат в лъскавите клиники момиченца и момченца, а излизат някакви други СЪЩЕСТВА!!!!

Когато политиката започва да ти влиза с мръсни галоши- разбирай понятия- в спалнята, тогава е дошло времето да изчистиш цялата си къща.

Бойко Борисов: -Има някои колеги, които говорят за референдум. Ако има референдум, той трябва да бъде ясно разписан за или против да пребиваме жените и децата в България. Защото всички останали текстове, за които говорят трети пол, гей-бракове, всичко останало просто не фигурира в тази конвенция.

Перфектно. Но, няма референдум за кражбите преди, после и по-после. Що така бе, миме?

Въпросът формулиран от БСП е по-ясен ...

Браво! Долу джендерастията!!!

И каква стана тя? Езиците им се изринаха да ни убеждават,че в Сатининската Конвенция няма трети пол,няма гей-бракове...? Ало-о-о-,Цачева,Цветанов,Захариева,Атанасова и сие,къде сте ? Я пак го кажете да чуем.

Както и очаквах. Най-после го казаха в прав текст.

И ти ли почна да въртиш опашка бе, тюфлек! Референдумът трябва да е срещу конвенцията, защото иначе,като се приеме, никой вече няма да го интересуват тези референдуми, тъй като тя става закон за България!!! Мамицата ви продажна!

МНОГО ГНУСЛИВ!!! НЕ СИ ОТВРАТЕН,ЧЕ ПИШЕШ СРЕЩУ ЕДИНСТВЕНИТЕ ХОРА,КОИТО ПРОЯВЯВАТ ЗДРАВ РАЗУМ И ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ ПО ТАЗИ ТЕМА!!!ОЩЕ ПО-ЗЛЕ АКО ГО ПРАВИШ ПО ПОРЪЧКА!!!

Правилно. Така трябва. Само с референдум.

Джендър в българският език няма и не знам какво означава. Как Каракачанов мисли да пита хората в референдум използвайки понятия, които едва ли някой знае какво точно означават: трети пол, социален пол, джендър идентичност и джендър обучение. Нали точно в това е спорът - да не подписваме нещо, което го няма, а с формулировките на въпросите, Каракачанов де факто признава, че те съществуват.

Storen

Нищо сложно за разбиране няма: Трети пол - пълна глупост. Няма такова нещо, нито в конвенцията нито в психологията. Джендър (английска дума) - Социална роля свързана с традиционните представи за пола. Пример: мъжа храни къщата, жената гледа децата. Ако жената започне да изкарва парите, а мъжа да гледа децата означава, че физиологичния им пол е същия, но джендъра е разменен. Секс (английска дума) - физиологичен пол. Както стана ясно от горния пример физиологичния пол не е задължително да се покрива от джендъра (социалната роля).

Всъщност джендър не е просто социална роля, не заблуждавай. Това са всички измерения на биологичния пол, те могат да бъдат културни, религизони, социални, обществени, въобще всичко което дава идентичност на съответния пол. Това е и смисъла на джендър образованието да изкорени всичко, което се сичта за идентичност на пола, тоест да няма стеротип за следване, примерно мъжете не са силни, жените не са нежни, мъжете не си завират разни неща в изходните отверстия, жените нямат нужда от полов орган за да задоволят сексуланите си нужди и т.н.

Чл. 53 от Обяснителния Доклад към ИК ...Определени групи физически лица могат също да се сблъскат с дискриминация въз основа на тяхната полова идентичност, което с прости думи означава, че !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! полът, с който те се идентифицират, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! не е в съответствие с пола, който им е отреден по рождение. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Това включва някои категории лица, като например транссексуалните лица, трансвестити, травестити и други групи от хора: Pangender всеполов,Transexual/Transsexual транссексуален,Trans Person трансджендър личност, непринадлежаща нито към мъжкия, нито към женския пол, Woman жена, Man мъж, Butch лице от женски пол с подчертано мъжко поведение и стил.TwoSpirit двудушевен, с две души,Trans транссексуален, трансджендър, Agender безполов, Third Sex Трети пол, Gender Fluid човек който според условията може да се чувства повече мъж или повече жена, NonBinary Transgender транджендър лице без принадлежност към никой от половете, Androgyne андрогин, хермафродит, GenderGifted трансджендър лице, наслаждаващо се на свободата извън нормата на половете, Gender Bender лице което експериментира с половите стереотипи или направо отрича съществуването им, Femme лице от женски пол с хомосексуална ориентация, следващо стереотипите на женското поведение и стил, Person of Transgender Experience лице с трансджендър опит, Androgynous андрогинен....

попитам само Германия като е подписала конвенцията ЗАЩИТИ ли жените нападнати в Кьолн? На Хелуин 2017 пак на същото място е имало пак нападение...от същите примати...Само пясък в очите ни хвърлят.Няма нормален човек ,който да е за насилието,но зад тази маска да ни пробутват други неща няма да стане.За референдум!

Storen

В Германия ако някой плеска жената с "възпитателна" цел или уволни хомосексуалист или не дай си боже го обиди или му посегне заради сексуалната му ориентация ще му разкажат играта. В България нищо подобно няма да се случи. За това е тази конвенция.

А какво става, ако хомосексуалист уволни хеторо, а ако го обиди, а ако му посегне. А, бе ако реши да му наложи модел на поведение, например джендър идеология?!

Нали сме демокрация? Защо партиите да не се допитат до народа, чрез референдум? Нали затова сме ги избирали - за да НИ представляват. Ако не - по-добре да си изберем цар. Православен български цар. А не като ционистките сакс-кобурготски антихристки чучела.

Защото Бойко Борисов взе решение противно на народа, който го е избрал и като малоумна мутра нагло изпрати СМС-и на съпартийците му с указание да гласуват ЗА джендърите.

Storen

Най-смешното е че след 30г криминален преход при който собствеността на цялата нация премина в ръцете на малък олигархичен кръг, българина все още смята че живее в демокрация и политиците били избирани за да ни представляват.

i_iskren@mail.bg

По телевизията казаха, че сме били демокрация.

Абе той народа отдавна крещи, че това не е демокрация, сал едни депутати и министрЕ са мъчат да на убедят как цъфтим и връзваме насред тая "дИмокарция", как по улиците текат реки от мед и масло, а те - управляващите са целите в "бело" ;)

Затова ли ви пратихме в парламента, бе, да се занимавате с глупости.. обединени идиоти. Каракачанка, ти не си ли вече женен? 'ко те е напънало, емигрирай..

Ако референдумите в България бяха решавали нещо, отдавна щяха да ги забранят.

Няма как да се пита - Съгласни ли сте ...., защото отговора ще бъде НЕ, а това не се признава. Формулировката трябва да е такава, че отговора да е ДА. Аман от желаещи да яхнат вълната на народното недоволство неграмотно !

ЦЪРКВАТА Е С ВАС , С НАРОДА СИ !!! ИМАТЕ ВСИЧКИ ЗАКОНОВИ МЕХАНИЗМИ ДА НЕ ПОЗВОЛИТЕ РАТИФИЦИРАНЕТО НА ТАЗИ КОНВЕНЦИЯ !!!!

Охххх, простете съмненията ми, но изобщо не вярвам, че Шкембе войвода искрено ги казва тия неща. Все ми се струва, че в момента се възползва от недоволството на народа по повод Конвенцията, за да трупа активи, защото знае, че свърши ли мандатът може и да не види повече политическия си пост. Намирисва ми на поредната добре режисирана пиеска.

Ако се провежда референдум, ВЪПРОСИТЕ В НЕГО ТРЯБВА ДА СА ТОЧНО ТЕЗИ, ФОРМУЛИРАНИ И ПРЕДЛОЖЕНИ ОТ КОРНЕЛИЯ НИНОВА...!!! Всичко друго е шменти-капели за подвеждане и подлъгване на българите...!!! Дааа...!!!

ЛЪЖКИНЯТА КУРНЕЛИЯ ЛИ Е ПОСЛЕДНАТА И НАЙ-ВИСША ИНСТАНЦИЯ У НАС?!ЕЙ,НЕ ВИ УВРЯХА ТИКВИТЕ!!!

Тези въпроси не се решават на референдум. Патриотите и БСП проглушиха ушите на матрияла и му промиха съзнанието със "заплахата от третия пол". Заиграха се със главните страхове и чувството за "национална гордост" на простака Ганьо, а той, зомбиран, е готов за славната борба. В България, както навсякъде по света, има около 8-10% хора с различна сексуалност. Тези хора също имат права. Рано или късно гей-браковете ще се узаконят. Трябва да се работи обаче за промяна на отношението на българина към тези хора. Необходима е национална дискусия за просвещение на невежия електорат.

Извинявай, ама тези 8-10 процента /според теб/ си имат достатъчно права. Даже повече права имат от останалите поне 90 процента нормални. Я пробвай да "обидиш" такъв джендър - настъпва вой до небесата - то БѝК ли не щеш, то сороски комитети ли не щеш - и всички в един глас - погазва се "демокрацията". Ама да си чул някой да защити, бабите на село от посегателства или дядовците? Нема и да чуеш - оти они са нормални и не са "интересни" на гореизброените предателски "организации"!

Каква Европа бе БУК ЛУК???? Това става под НАТИСК от ЗАДОКЕАНСКИТЕ ГОВЕДА!!!! Ама Тръмп ПРЕМАХНА ТОАЛЕТНИТЕ на "третия " пол!!!

,,..59-годишната арфистка Даниел Перет и нейният ш8-годишен бивш партньор Ричард Бъртън Ууд бяха арестувани за изнасилване на ученик през 198ч г. По време на престъплението тяхната жертва била на 1ч години. Световноизвестната арфистка Даниел Перет, който дори е свирил пред кралицата на Великобритания, е призната за виновна за повторно сексуално малтретиране на тийнейджър през 80-те. Жената е лишила ученика от девствеността му в апартамент в Лондон, информира даилъмаил. Човекът казал в съда, че в този момент е бил влюбен в известната музикантка. Иначе връзката между тийнейджъра и годеника на Даниел Ричард била много тежка. Мъжът многократно изнасилвал тийнейджъра и бил много жесток за него...,,??? да затвърдим ,,западният морал,,...!!! или ,,западналият,,...!!!

Storen

"а той, зомбиран, е готов за славната борба." Готов е защото става въпрос да се мачкат слабите групи в обществото - жени, деца и хомосексуалисти. Ако става въпрос за корупцията и властта на олигархията се е сгушил и снишил, защото "наведена глава сабя не я сече". Ганьо си знае, че е нещастник, за това гледа да си го изкара на слабите.

Прав си. Има нещо много сбъркано в народопсихологията на този народец. Ама поведението му не е никаква загадка за света- още през миналия век Фройд е анализирал подобен тип поведение и какви защитни механизми играят роля в случая. Отправната точка за Фрой е бил отделният човек със своята индивидуалност, а при нас с става въпрос за разстроена психика на един цял народ! Мотото на Бай Ганьо е: Сниши се пред господаря, мачкай до смърт по-слабия от теб!

Разбира се, че имат права ..но правата имат и своите граници, колкото и да не им се иска на левите либерали. Промяната в отношението,няма как да се получи с паради, истерични опити да се представят тези отклонения като нещо напълно нормално и подобни простотии ..май не си наясно, че либерастията е на умирачка навсякъде ;)

Ами наречете го нещо друго и никой няма да ви спре. Брака има съответното културно и религиозно значение за хората. Не виждам кой ще ви спре да облечете хомосексуалното партньорство в някаква форма със съответните юридически последствия. Кръстето го партньорство, да речем. Никой няма да ви го оспори, вадите си документ само че не сте мъж и жена, както е в брака, а сте мъж и мъж или жена и жена. Защо искате да наложите на нас вашето виждане, ние искаме ли да ви 'лекуваме" и да ви правим хетеросексуални за да следвате естествения ход на природата?!

Разгеле! Най-после нещо нормално да се чуе от тоя "парламент"! Още вчера казах - щом и Поплювналиев пуснаха на амбразурата - значи им увреха главите, че таа работа нема да я бъде и требеше а се намери изкупителна жертва :) А кой по-добре "обединява" народа ;) Срещу себе си разбира се - естественно Плюнчо :)))

Без Плевнелиев, соросоидното щастие нямаше да е пълно.

Браво , нужен е такъв референдум , а ЦЦ -крокодила ще го приеме ли за истински !

Колкото баце прие първия проведен референдум, а цялата ни политическа класа втория, демек НЕ! Цецко вече каза спорете си, там каквито си искате демократични работи си говорете и правате (Вероятно и референдум в това число), обаче юни месец конвенцията да е ратифицирана.....

Напълно съм съгласен да има референдум, като може да се добави въпрос за отделен закон за домашно насилие

Въпроса трябва да е ОТНОСНО РАТИФИКАЦИЯТА НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, защото всичко друго е шменти-капели и цели подлъгване на българите...!!!

По-долу изтриха точно два коментара в същия ред на мисли.

т'ва е пУлУжението...!!! Анадъмо дир?... :::)))

Страхува ли Ви писаното?... Но и да го триете - ТОВА Е ИСТИНАТА...!!! Ако се ратифицира този ПАСКВИЛ (наречен "конвенция"), всички други въпроси задавани от Карамакедонски, и отговорите дадени от мат'риала на тях, ще са само за каракачанска употреба, а ИСТАНБУЛСКИЯ ПАСКВИЛ ЩЕ ЗАДЪЛЖИ БЪЛГАРИЯ ДА ВКАРА ДЖЕНДЪРСТВОТО ВЪВ ВСИЧКИТЕ МУ ФОРМИ И ПРОЯВЛЕНИЯ В БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО...!!!

На горния етаж няма никой, а Каракачанов?

Storen

Референдумите са измислени като инструмент на директна демокрация (анархия). Единствено имат смисъл ако се организират от народа като коректив на действията на властта. Когато олигархичния елит почне сам да си ги организира заради вътрешни боричкани за власт всичко се обезсмисля. Данъкоплатците ще трябва да платят милиони за да може една група хитреци да надделее над друга.

След едно подобно допитване в Хърватия народът реши, че не иска легализацията на гей-бракове. Техният премиер след референдума се извини пред ЛГБТ общността, като каза: това ще бъде последният път, когато мнозинството решава вместо малцинството. С това той официално призна, че се задава диктарура на малцинствата, която се роди в Западна Европа и САЩ и ни налагат на нас, все още консервативни, т.е. запазени от толерастката деградация.

ШЕ СЕ ЗЕМАТ С МАЗНИЯ ДАЛАВЕРКО ЛИ?

Ето какво премълчават: Изложението в приложението гласи: инструментариум за насърчаване и защита на упражняването на всички човешки права от общността на гейове, лесбийки, бисексуални и транссексуални лица (ЛГБТ). То е представено от работна група Права на човека и адресирано до Комитета по политика и сигурност на 8 юни 2010-а година - година преди официалното подписване на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие, известна като Истанбулската конвенция

няма никакво значение кой с какво е съгласен. Така дебелогъзите ни народни представители прехвърлят топката отново в хората. Конвенцията трябва да се ратифицира. И да не се ратифицира тя пак ще влезне в сила за нас и ако нашата конституция и противоречи се прилага конвенцията. Това е положението. В ЕС не се влиза само за еврофондовете, има и друга цена и тя се нарича суверенитет, която ние сме се съгласили да платим през 2007 година.

Кои точно сте вие, че не си спомням мен да са ме питали за мнението ми през 2007?

ЗАЩО РЕФЕРЕНДУМ ЗА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ , А НЕ ЗА КОНВЕНЦИЯТА РАЗДЕЛЯЩА ЖЕНАТА ОТ МЪЖА ? Тази ЖЕНСКА КОНВЕНЦИЯ превръща мъжа в това което ШИРИЯТА превръща жената! ТЯ Е ПЪЛЕН НЕГОВ АНТИПОД! Какво да избираме - ШИРИЯТА НА ЕРДОГАН, или КОНВЕНЦИЯТА ЗА ЖЕНАТА. Като мъж аз съм направил своя правилен избор. А вие ??

ви соросоидни манджи! Браво на патриотите!!! БСП пак се опита да играе на принципа: и вълкът сит и агнето-цяло!

да дефинира що е то Джендър образование. В Конвенцията става въпрос за обучение на ролята на половете (Джендър значи пол) в социалния живот и равнопоставеността им, както да обучават децата на взаимно уважение. А не Иванчо да гледа как тате бие мама в къщи и да пердаши Марийка в училище, защото смята, че това е в реда на нещата.

МНОГО ТЪП "ПРИМЕР"!!!! Тоя ПАСКВИЛ изобщо няма НИЩО ОБЩО с науката БИ-о ЛОГИЯ (Би - ДВА, ДВАМА, ЛОГОС - ПОЗНАНИЕ - за ДВА ПОЛА!!) Това е някаква АБСОЛЮТНА ПРОСТОТИЯ, сътворена под натиск от маргинализирани дефектни избиратели, нефелно написана заради изборен успех!!!

Джендър образование е да не четеш приказки за принцеси и юнаци, че да подсказваш роли на дечицата. Също така да не купуваш колички на момченца и кукли на момичнца за да не ги подведеш от кой пол са.....

Срам те е да се наречеш джендър?

Айде наистина по ред да ги караме. Има вече проведен референдум в който са гласували 2 милиона души. Първо гласувайте законодателните промени по него...тогава останалото. Ако ви стиска?

Тази конвенция се оказа лакмус, за всички юдео-ционистки кукловоди и масонските им кукли. И за ДСБ и Радан Кънев, и за "реформаторите", и за "зелените", и за ГЕРБ, и за неправителствените "фондации" и "институти", и за Илияна Йотова и за Майчето Манолова - кукличките на украинския юдей Станишев. Сега може да разберем защо Манолова стана омбудсман, въпреки, че е от "опозицията". Зацепваме ли за кого гласуваме? Зацепваме ли кой и как движи схемата? Зацепваме ли, че продаваме душите си за "икономически прогрес" - тоест за парче хляб? Зацепваме ли, че гласувайки за тези престъпници ние им ставаме съучастници?

Ако някой продава душата си за парче хляб донякъде бих го разбрал и евентуално бих му простил.В случая така нареченият елит продава Родината, майка си и баща си , но не за парче хляб защото няма с какво да нахрани децата си, а от лакомия ,с надежда да "лапне целия свят ... и не се сещат че там, на два метра под тревата нищо няма да занесат със себе си.

i_iskren@mail.bg

Повечето хора подскачат на хорото на тези психопати и гласуват за тях, буквално за парче хляб. За месечната им заплатка.

Конвенцията е за аморфната маса, просто тя не трябва да има идентичност за да я сплескваш в "правилни" форми. Нали си даваш сметка, че бизнес и политическия елит, възпитават децата си така,ч е да управляват, а остналите трябва да имат абсолютно разнопосочни интереси, та като се съберат управляващите в Давос да сплексат масата подходящо, а по-твърдички шуплички просто ще изхвърлят....

i_iskren@mail.bg

Дали ще го наречем ционизъм или марксизъм, целта е една: поробване на всички народи и създаване на две класи. Първата класа е господарската, която е собственик на държавата (това е комунизъм) или на корпорациите и държавата (това е ционизъм). Втората класа е обслужващия персонал. Изобразяват слугите си с най-различни работни инструменти - това е идеала, към който трябва да се стремят. Точно както пише в талмуда - за висшата раса и робите им.

За Плевнелиев, Коритаров, Иво Беров, Антон Гълъбов, Ивайло Дичев, Калин Янакиев, Г. Лозанов и т.н.

i_iskren@mail.bg

Благодаря Деси! Допълвай списъка - водя си бележки. Без майтап.

Къв референдум, бе - тези индивиди са заразни - трябва да се държат в изолатори, а не да се развяват по улиците!

- ИК не пледира за равенство между жените и мъжете, а произвежда една свръхпривилегирована категория хора, наречена условно "трети пол", който, както писах и казах около сто пъти, не е пол, а роля, и не е трети, защото в Швеция "половете" са 16 (и сред тях не фигурират жените и мъжете!), във Великобритания - 25, в САЩ - 31 плюс още 40, а според джендър справочниците - близо 200; - ИК натрапва и узаконява свръхправа на споменатата джендър каста и я въздига като венец на творението на крайния либерализъм; - ИК обслужва брутално интересите и алчността на крайния либерализъм, на глобализацията, на мега корпорациите и в крайна сметка - на световния олигархат, на когото му е през джендъра за някакви човешки, граждански, политически, социални, вероизповедни, трудови, образователни права; олигархат, който владее света и се разпорежда с живота на човека, и го превръща в пост-човек, в не-човек;

Отново популиски глупости от патриотите.За да бъде валиден референдума над 50% от отговорите трябва да са ДА .За това БСП ревизираха въпроса.

Узаконяване на психичните заболявания е процес, който набира все по-голяма сила и последствията му са непредвидими. Едно е сигурно - ще има много болка за бъдещите поколения, защото психопатите не могат да донесат нищо добро.

Този пък! За какво ни е референдум, само да харчим пари?! Ние вече имахме два, за единия бат Бойко, каза радвам се, че гласувахта с "ДА, обаче "НЕ", блгадоря ви. Другия цлята ни политическа класа се прави, че не се е състоял. Каракачанката юни ще подписва, та ушите му ще плющат, щото пари и власт нашите политици не връщат!!!

Още един с раздвоение на личността-от една страна против гейовете, от друга -да върнем казармата, за да си организираме гей общности