Красимир Каракачанов: Нямаме работа в Афганистан, ако САЩ се изтеглят оттам

България участва в международната мисия със 160 души, които охраняват летището в Кандахар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не се изтеглят пак нямаме работа там!

Ами никога не сме имали работа там, ама пусто 'барабар Петко с мъжете', а ако останем афганците ще ни се зарадват много...

Преди да ходиш на тоалетна , проверили дали САЩ са в нея, или иначе може и в гащите.

Каракачанов,и ние се чудим, ти какво правиш в това министерство???????? Но няма одговор.

Веке лъсна наяве ,че ,,подмиваме,, амерканците там!

А сега чий го търсим там? Гурбет за фурашкаджии...

Ами изтеглете легионерите ни преди американците да се измъкнат след 17г.Иначе пак ще правите фалшиви панахиди на загиналите в карбала, ами Мали-знае ли Каракачана къде е тази земля, да ходи там шеф на наемниците ни.

Това с пращането на контингенти е мръсен държавен бизнес ! И нашите "лапни шарани" ходят с голям риск на живота си на "гурбет" ! САЩ плащат на България 10000 долара на войник, от тях 3000 долара на войника и 7000 долара за МО,които обаче не се легализират като приходи ! Само Караканчката и Боко знаят кво става с тях !?

И без да се изтеглят американците ние изобщо нямаме работа в Афганистан! Обслужването на чужди интереси изглежда е задължително условие за бългаорските политици!

И това го каза тартора на робите. А смей ли той да п.ъдне без да му кажат от САЩ? Ето така и нас под турско някой са ни подтискали, затова сега ядем тоягата.

Все още не разбирам защо сме вързани към ужасния САЩ? Пък чак ходим да се здрависваме?

От кого ни пази НАТО ? Кой би ни нападанал? Кой би ни защитил , до каква степен и защо? Когато човек си отговори на тези въпроси ще разбере, че полза от НАТО нямаме , не сме имали и няма да имаме.

Шкембе вaйводата па съ е ,,опущил,, ....политически!

Вай..вай..вай! ...

Е, той декември мина. Може и да се изтеглим.

..ама ЧЕРЕН!?

Човечеството векове наред ще помни и тачи героичната саможертва на нашите галактически герои !

Я вземи ги прати направо срещу Донбас, ..шкембе войводо!

Сигурно за там ни готвят, янките няма да си цапат ръцете и гащите и ще защитават Порошенко и сие до последният украинец, а Каракачана да признае публично че Украйна е руската Македония затова путин каза че азбуката ни е дошла от "македонските земи" демек от българското царство.

Не сме ли там по линия на НАТОто и решение на ООНето, ба?

Сигурно само ,,го чипкаме и ... пипкаме ,, на амерканците, ба?

По линия на НАТО, без решение на ООНето. Тоест агресори. Арменците имат една тайна организация (МОСАД ряпа да яде пред нея) която убива турци, чиито предци са участвали в геноцида срещу арменците. Вече век от тогава, още ги издирват и ликвидирват. Отмъщават на кръвта. Какви ядове и колко време щеберем заради участието си в агресията срещу Афганистан и Ирак (че и Сирия) само времето ще покаже.

Уточнение: Арменската организация се казва АСАЛА. Който се интересува, може да прочете за нея.

Що бе плондер, да не сме придатък на САЩ?!

Какви са целите ни в Афганистан? Сол та'ак на янките или други? Изнасянето на САЩ ли е критерий, че другите са постигнати?

Най добре САЩ да разпускат седянката наречена НАТО и всеки да се оправя как може. Откъде накъде Щатите трябва да ни пазят задника миризлив?

Дали някой ще се изтегля или не отнякъде какво значение има за нас? Въобще какво правим ние по тези мисии по света? И като убият някой - той бил защитавал нашите интереси... Ние нямаме такива интереси по света. Интересът ни е тук да оцелеем, а не да играем по свирката на някой и да пълним нечии джобове ...

А ако уса иска да те оножда анално?

А САЩ като са там, ние каква работа имаме пак там?

Работата ни е, лидерите на САЩ да казват на народа си "я вижте,целият свят ни подкрепя, знаи сме прави!" Защото във Виетнам отидоха сами и изживяха тежка криза.

Фактите сочат, че ако някой иска да е на власт, трябва да се продаде на Америка. Ако иска да е достоен и честен патриот, ще ходи гладен и бос. Каракачанката не ми изглежда гладен, милия ;)

За това Цв. Цв. е съвременния Милко Балев и Пенчо Кубадински в едно..

А иначе седим да им крепим тупурдаците.. нал' тъй?

Мдааа, ние сме пришити за САЩ и нямаме собствен ход...

Значи нашата работа в Афганистан е да крепим ... американците;)

Чипкаме им го и им го крепим...!

Напомнихте ми за филма с Еди Мърфи "Пристигане в Америка", и по-точно сцената в банята когато трудещата се под вода "мома" докладва какво е направила на височайшия "цензурирано" на принц Аким;)

Нормално е като си тръгва господаря слугата какво да прави там. Как пък не го е срам шкембе войвода толкова явно да целува з..д.ици? В Афганистан нямаме работа и сега ама не смеем да се изтеглим без шефа да е наредил.

Баси патриота...

"Ако политиката на САЩ, като на съюзник в НАТО, е да изтегли своя контингент, лично аз не смятам, че България има повече работа там." Чисто теоретично ми е любопитно... ако решим да окупираме Зимбабве и изпратим там войска и 8 броя Ф-16, дали САЩ като наш съюзник от НАТО ще изпратят свой контингент там в наша подкрепа, както направихме за тях в Афганистан и Ирак? Или ще ни кажат, че решението ни е глупаво и нямат намерение да ни подкрепят? А ние на тях бихме ли им дали оценка за техните решения и действия? Нали сме съюзници и партньори? Или май господар и слуга?

Същата работа е и със самолетите и с мизерията и воъбще със всичко в тази страна. Квото кажат САЩ това, или както казва ЦВ.Цв. решението е политическо... Хак да ви е избиратели, симпатизанти и обикновени лумпени. Решението е политическо!!! Ако кажат ще ви има, ако ли не ще бъде не!

Нали сте се хванали за шлифера на сащ къде са те там тикате и българите без да ви пука за хората. Афганистан да ви е повикал да охранявате нещо???Врете се по чужди държави без да са ви канили като краварите по тяхна заповед ама ако някой направи същото в България ще оревете орталъка.

Когато беше в опозиция, С Сидеров питаше защо даваме по 1.2 млрд лева годишно за тази и още седем(!) мисии!? Което означава, че за тези повече от 15 години за кефа на някой от НАТО сме опукали една АЕЦ Белене!!!!!

Хаххахххааа! "Патриотът" Каракачанов, моля ви се!

Ако, щом, защото... САЩ, то тогава и ние...

да не се изтеглят НИЕ КАКВА РАБОТА ИМАМЕ ТАМ?Плондир такъв.

Абе, дебелак! Българската армия НИКОГА НЕ Е ИМАЛА каквато и да е работа в Афганистан! Продажни, безскрупулни, алчни майцепродавци!

Когато нямаш достатъчно средства за издръжка и оборудване на собствените си ВС да издържаш контингент зад граница си е клиентелизъм в най- суровия му вид. Предполагам, че на всички е ясно, че нашите военни са там не от родолюбиви чувства, а още по- малко от усещане за съюзна солидарност. Повечето са там заради допълнителните стимули, които им посволяват да си стъпят на краката след завръщането си. Тезата, че заащитаваме някакви национални интереси е само за онези членове на новоизлюпените организации у нас, които трябва по някакъв начин да си заработят субсидиите от новите господари. Нищо ново под слънцето, но с тези средства дето отидоха за тоалетна хартия можехме поне да имаме авиация, пехота и ВМС оборудвани и обучени поне като повечето сериозни армии по света.

То и никога не сме имали, но десетки министри на външните работи и на отбраната през годините говореха със свалени гащи и наведени към Белия дом по темата.

Ей каракачанката, трябваше ти първо да ни изтеглиш, а после Тръмп да каже "Щом българите се махат, значи и ние трябва да се махаме", нещастник!

Няма да се плашиш каракачанка, нашите ще прикриват изтеглянето и после ще се прибират на стоп.

Колко паспорти на афганистанци можеш да продадеш по 5000 евро, а

А ние каква работа имаме там сега шкембе паша?Освен да съучастваме в престъпленията на САЩ!

Краско, ама ние и досега нямахме работа там, бре...

Дебелак, да си чул нещо за достойнство?

абе ние и в НАТО нямаме работа ,ама това е друга тема

Грух грух, няма ли кой да му сипе малко помия на тоя шипар да не грухти!

vsichko e Mara vtasala , ta trygnahme Afganistan da opraviame ... xa xa xa

Schilo

Ба си тъпака...Или имаме, или нямаме работа там, бе шкембе-войводо! Какво гледаш щатите? Ба си тъпаците, ба си изменниците, ба си измекярите!

Триумф на лобизма е сегашното пребиваване на български войници в Афганистан!