Кръщават на Милен Цветков част от улица в "Подуяне"

Разделена е на две части, които нямат нито географска, нито физическа връзка една с друга

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали уж не можеше да се кръщава само част от улица? Поне така казаха общинарите за Драган Цанков.

Това е частта от улицата на която се намира офисът на майката на Кристиан Николов.

Като му видях снимката и не мога да повярвам че го няма Все едно още е жив такова присъствие имаше и ми се насълзиха очите хубавите хора в България ги убиват жалка държава сме ние пак добре че му кръщават улица поне

"...реши днес Столичният общински съвет на днешното си заседание." Не беше ли вчера на днешното заседание?! Велики сте!

Пак глупости! Кръстете на негово име улицата на която беше УБИТ!

А за светец ще го канонизират ли? До 2-3 месеца?

Страхотна идея на Възраждане

Колкото и странно да прозвучи, имаше един положителен ефект от отразяването на случая. Спря се пропагандирането на легализиране на наркотици, което тогава се вихреше. Не че няма и други такива случаи на ПТП-та, като с наскоро загинало бебе блъснато с майката от употребил марихуана, но нямат такъв отзвук.

Защо трябва да има улица с неговото име? Какво е направил толеова?един арогантен ,пияндур

prave6e hubavi svirki

Другата част я наречете на името на убиецът му. Кръщаване става с КРЪСТ и поп, мамицата ви комуняшка! Кръщава се ЖИВ ЧОВЕК. За да стане духовен Син на Бога!

Да кръстят улицата пред къщата на Просто Боко в Банкя ул.”Милен Цветков”. По времето на Бойко пуснаха дрогирания убиец на свобода!

Простотията ходи по хората, но при теб е дошла за няколко човека и е гарнирана с голяма доза невежество и злоба. Нещо да си чул за съд?Явно жалкия ти мозък може да помни само по едно име.

Марш продажни копелдаци! Аз съ кореняк софиянец, а не като вас пришалец . Помня каква беше София, а сега се срамувам! Издули сте мазни кореми, зализани поически, лачените обувки и служебните коли сикоито разхождате курвите от адрес до адрес. В блока ми в Гео Милев живее едно такова гнусилище. С часове го чака шофьора...... Милен Цветков беше груб и арогантен и няма място на никаква административна мочит!

Кореняк комунист. Кога събу цървулите и обу съветските валенки? Преди 130г София е едно кално село. Търново, Копривщица, Русе са били ЦИВИЛИЗАЦИЯ пред София.

по преименуване на улица ще се мине? И кой го плаща това?

Кой - мангалите от Факултето плащат

Улиците нямали връзка една с друга, то и СОС нямат връзка с главния мозък, ама на, кръсници станаха! Невиждано, чудовищно падение!

Жалко за човека, НО по никакъв начин не е заслужил да се кръщава НИЩО обществено на негово име! Оригиналничеше, но говореше купища "оригинални" простотии. Спомням си как на един слушател, критикуващ свръхтъпото "риълити" "Биг брадър" отговори с още по-тъпия контравъпрос в смисъл -"Ами като не участваме в него, в пещерите ли да се върнем". Аз познавам безброй хора, които ненавиждат подобни гадости, пък не живеят в пещери! От друга страна - след като има улица или площад на името на един боклук с купена професорска титла и натрупал куп пари и имоти като профсъюзен лидер, то защо да не кръстим нещо и на един незначителен журналист?! В тази връзка - къде е щерката на Митко Пъпеша, та да иска и тя нещо от сорта?

Абсолютно споделям мнението ви, че лицето на снимката, макар и трагично и безпричинно убит от един надрусан негодник, не е фигура, която трябва да дава чак име на улица! Лично съм изпитал жълтите му евтини сензации, като зад зле прикритата евтина сензация, създаваше усещането за дълбок замисъл в предаванията, а такъв аз лично не намерих. Единствената му заслуга може би е опитите му да даде платформа на всеки да се оплаче и да си каже мнението.

Простотията започва да се разгръща с голяма сила. Трагедията свързана със смъртта на Цветков си е трагедия, но да кръщаваш чак улица ... тъпо. По-добре ако са свършили имената за улици да вземат имена на артисти, като Тодор Колев, че него го помнят поколения с неговото "как ще ги стигнем хамериканците...".

Колев беше крадец! Нали го гепиха докато беше културно аташе в Канада!

Усра съ! Просто не ставаше за подобна работа - не владееше никакъв чужд език, не умееше да се прави на дипломат...

На тоя пияница и наркоман, част от улица! И какви са мотивите? Много ми е интересно! Абе хора, тия посерковци от СОС съвсем я подкараха урболешката! Да ги махаме, докато не са срутили и Витоша планина!

долен педераст. Евгени Минчев го докара от село Алтимир врачанско,после ,,куку" му го накука и накрая ,,лудиО репортер" го налудува. Абе боклук ,но никой не заслужава такава съдба.

Срамота! Той не е украински герой!

има само уйкраински нацибандити, и нали много смели що се крият в завода. Каквото повикаш това се обажда, бандит не може да дразни Путин и цяла Русия.

Поради каква причина, заради какъв значим принос в българската история, светла му памет на човека, но ако ви питат децата: Кой е той?- какво ще отговорите.... Най- правилният отговор е, никой, просто живеем в смахната държава....

Милен нямаше да се зарадва на това, той не би одобрил това. Такъв беше Милен, не понасяше ласкателствата. Затова и беше МИЛЕН ЦВЕТКОВ.

Дрън-дрън-дрън... Много скромен лаладжия беше - да паднеш от смях!

Цял площад предлагат за спинозните наркомани от фашизираните нацибатальони на хохландия, а за Милен Цветков, БЪЛГАРСКИЯ ЖУРНАЛИСТ няма една нещастна улица, само половина от улица заслужавал... моля ти се... юрдано дано у гробищата за замръкнеш и повеке да не излезеш от там! ха-ха...

Щерев не ти ли е тъпо папагалски да повтаряш безумните наративи на кремълската хибридна пропаганда. Тези хора защитават с живота си своя народ, своята родина и семействата си. Дай, Боже и България да има такива герои когато потрябва. Слава на Украйна! Слава на героите! Смърт на агресора!

Пич, твоето повтаряне за Слава на Украйна е папагалско/ Гюобелско! Каква им е славата? Осем години стреляха по Донбас и не потърсиха мирно решение, а сега реват и обвиняват други за агресори. Мисли (ако не си платен трол) преди да повтаряш глупости!

У нас обективните и честни журналисти са или в трета глуха или загинали при съмнителни обстоятелства.

Е добре, той ли е бил обективен и честен?!

Казваше каквото мисли, затова го гонеха от всички телевизии.

Питам се каква е тази девалвация на ценностната система. Кръщава се улица на един средностатистически журналист който не е направил нищо значимо. А имената на хора българи и чужденци които са отдали живота си България се заличават само за това че са неудобни на властимеющите и техните господари.

Тези, ако не друго - поне няма да оставят една некръстена улица след себе си.