Паника след репетиция за некролог на кралица Елизабет

Гаф на Би Би Си предизвика паника за здравословното състояние на Елизабет Втора. Журналистка от медията пусна туит за тежка болест и скорошна смърт на кралицата

Обратно в новината

Коментари - Паника след репетиция за некролог на кралица Елизабет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

паника сред рептилиите. кралицата ще се окаже най-обикновен човек и ще умре по всички Закони на Природата! какво падение" за мишките-които се поставиха над Законите на Вселената! хахахааааа

Какво да го мислим това дърто куфило. Ако беше нормален човек отдавна да се е "пенсионирала" и да отстъпи кралството на сина си , както навремето е направила нейната майка. А и на синът и вече му е време за пенсия, така че идва времето на внука и. Всъщност не, че има някаква нужда от тия паразити...

Аз също бих искал да знам, как, аджеба, ако кралицата пукне, трябва да действаме. Сигурно би било голям цирк, ако не знаем, как.....

Да, Куки, засегна ме, защото се гласях за трона - и аз се казвам Елизабет, та се надявах за титлата " Кралица Елизабет lll". Вече ти гласях място в двора, но след това зясягане...

по телевизиите свещи вече палят да вземе да пукне дъртата. Не за друго, а щото пак ще предават по цял първо кралско погребение, после коронясване. Бизнес, нищо лично.

Журналистически партенки .... При това миризливи ::) Каква паника , бе дебили ?!!!! Просто мил повод да си изстудя една Керацуда :))))

Значи руският танк, дето загасна на празника за 9-ти май, го спукаха от подигравки, защото дикторът обяви, че това било репетиция за изтеглянето му по време на бойни действия. А за бабичката рептил, дето след нея се размножават пак само рептили, не може да се прави репетиция. Може, и още как!

... Не бе,моито моми4е! Нещо са обьркали!Ставало е вьпрос за мьжа и грька дето е 90 и косур .... :-)

Голяма загуба. Ще я смени оня идиот синът и. А както е известно на чарлитата традиционно им режат зелките.

Може и да е много добра жена, обаче е грозна като дявол!

на това ниво няма много добър "човек". или си звяр, или те изкльопват другите зверове. или вие сте хуманист? по призвание? ;-)

Ако знаеш преди 70 години какво гадже беше!

Тия пусти ингилизи винаги са готови за какво ли не в аванс, но накрая все ги изненадват отстрани, да не кажа от другаде. И това им е традиция. Въобще, тстана традиция да се заиграват с традициите, но и да не признават тези на другите държанви. Традиционно. А Величеството не е виновна - искат си я, тогава хак да им е и да си я издържат.

А се смеете, че руснаците доверяват и обичат Путин. Нали не е демократично да бъдеш поданик? Или да бъдеш поданик е вече на мода? Кой да ти каже ...

Абе това ббЦе гълта много милиарди, май не е зле да го окастрят здравата !!! Вижда се колко работят !!! Същото е и тука в Германия, ръсят ме по 200 евро на година, и ми въртят немски САПУНКИ дето са по прости и от турските... И все някакви бабички и дядовци се пелтечат и говорят глупости на екрана - и по поне 20 канала имат... 50 милиона ги сложи Х 200 евро = над 10 МИЛИАРДА евро за телевизия се крадат тука !!!!

Защо им плащаш ? Аз не им плащам !

грешката е станала по време на упражнение, което описа като "техническа репетиция за некролог" НАААЙС !!! Поданниците и на тази се упражняват в правенето на НЕКРОЛОЗИ с нейната персона !!! Да и имам поданиците !!!

Каква паника ? Не знаят ли на острова, че рептилите не умират, просто сменят тялото на приемника.

сега си представете някои да пусне некролог за путин, какво ще му се случи.. =)

Бъкингам направи "тренировка" със заповед на НКВ Елизабет 2 за прекратяване дейността на ББС...

Нещо куца. Първо никой не прави "тренировка за некролог" и второ никога на жив представител на властта. Но сега ще го разберат по трудния начин. Който е пуснал съобщението повече работа като журналист поне в УК няма да си намери, освен ако не е скатано провинциално вестниче за селскостопански новини нейде из вдън хайленда на Шотландия.

Искам да съм Британски поданник!Той Монката се изложи ма Нейно Величество държи

Общо взето не ме интересува. И като цяло тези кралици, принцеси, принцове и жаби доста ме дразнят... Цялата тази кралска мания е пълна тъпотия!!! Дано мнението ми да не засегне някого...

И БиБиСито вече не е това, което беше ... ((( Загубена работа - как може да се прави "репетиция за некролог" на жив монарх?! И то с включени мобилни телефони - тия съвсем ли са изтрещели и там вече?!

Из обедният осведомителен бюлетин на BBC 06.03.2085... Фючърсите на суровият петрол тип Брент паднаха до 52юана/барел Група пионери от Народна република Аляска посетиха мавзолея на В.Путин в Москва Гаф предизвика паника за здравословното състояние на Елизабет Втора. Журналистка от пусна туит за тежка болест и скорошна смърт на кралицата.От Бъкингамския дворец опровергаха твърденията като безпочвени Днес на редовно събрание на изпълкома на СЕМ за негов почетен генсек бе преизбран др.доц. Г.Лозанов.....

Едно време такива вицове разправяха за Тито.

всяко ,,ново,, е добре ,,забравено,, старо!!!

забрави ,,народният парк-плевнелиев,, на ,,скалистите планини,, 4e отбеляза тридесет години, и че вождът чрез своят говорител ,,щереффф,, заяви: ,,аз не желая ,,власта,, но тя ме иска!!! кандитатирам се за още един мандат!!! обещавам и последните няколко стотин кв.километра от площа на държавата които са останали да ги асфалтирам..,,!!!

Като пишеш нещо, подхождай отговорно, а не така през пръсти ...

Журналисти - професионалисти, винаги са пред събитията, а не след тях... Следва "интервю с вампир"...:)))

Паника след репетиция за некролог на кралица Елизабет Каква ли "буйна" паника биха предизвикали 240 некролога.

всенародно веселие и обявяване на деня за национален празник,представям си що пиене и ядене ще се унищожи

Преди много години един - перфектен иначе, отдавна покоен телевизионен говорител, след като пожелал на драгите зрители "лека нощ" късно през нощта и като си мислел, че камерите са вече изключени, беше добавил от себе си с облекчение извън написания текст следното: "Айде е.ете си майката!". Камерите (или една от тях?), обаче, още не били изключени ... Познайте какво му се случи ...

Тоя вампир няма ли да се гътва вече??

суха тренировка" хахаха... в журналистиката има нещо много много нечистоплътно...

Хи-хи-хи..... некролог ......! :)

Прави ми впечатление, че жената на 89 години и правят профилактичен преглед, а жени много по-млади, с доста проблеми им се отказва такъв. Вярно, че не всички сме кралици, но щом са установили , че профилактичните прегледи са важно нещо защо на нас гптата ни казват,че не може да ни се правят профилактични прегледи-ей така, всяка година. Нали здравето на всеки човек е важно!

Защото младите тъмнозелени са бъдещето на България според кака Хилъри и вие,драга Деси, имате само привилегията да внасяте вноските за техните прегледи. За такива като нас,с нормален тен,що-годе правилен словоред и завършили 8-и клас,правилото е: "има пари-има здраве,няма пари-няма го."

Кое е пък това джипи ,което ти е отказало профилактичен преглед?Аз съм джипи.Това са едниствените прегледи,които ни се плащат .Или си измисляш,или джипито ти е глупак!!!

Ух че гнусен рептил. Сега ги правят по-добре...

дано

хоспитализирана ? какво е това

Приета в болница, е те това значи!

Aма това на български ли е ??

ФЕЛШЕРО Я Е ФКАРАЛ Ф ЛАЗАРЕТО ! СЯ РАЗБРА ЛИ ?

Aаааааааааа , като го каза на "български" разбрах

Значи, че е имала запек и са и били една клизма.

Богата тъща отива при зет си и му казва. - Ето ти сто хиляди лева прави струваи искам да ми направиш пищно погребение . На другата сутрин зетят събужда тъща си и казва: - Изпълних всичко както ми нареди прави струвай погребението е днес в 12.00 часа!

Всички палеонтолози тръпнат в очакване.....

GOD SAVE THE QWEEN !

Вярно,че рептилът не е човешко същество.

тои и банкянският толстолоб е от същата порода гущероподобни.

Съгласен съм, нека да я пази Бог, само че не се пише QWEEN, а QUEEN.

Ахааа :) Сега вече определено е ясно защо одеве лирата така рязко се срина :) Един майтап със здравето на кралицата направи някой хора по-бедни, а някой други малко по-богати :)

Паника? Да не би света да свърши като бабето се пресели на оня свят?!?!? Що за тъпотии...

Ако имаш акции от британски компании, можеш да си заминеш преди бабата...

Е, и? Всички сме смъртни, а на тази и е време все пак.

Не си ти този който ще каже на кого и кога е време да си ходи от този свят. И понеже съзнаваш, че всички сме смъртни внимавай да не я изпревариш кралицата.

Не се безпокой, Петров. Ти внимавай също.

Да е жива и здрава! След 100-ина дни ще счупи рекордна на кралица Виктория за най-дълго управлявалия британски мнарх.

Боли мЪ фарЪ! Дали ще ме КРАДЕ виктория, елизабет или болния заек хари - все съм окраден!

Боли мЪ фарЪ! Дали ще ме КРАДЕ виктория,боико маисъла,цар цаца или цар киро,все някои те краде....законно

Тя пък и толкова управлява, аба нейсе. Да си е жива и здрава жената, не тежи на децата си да я гледат, така че както се казва: " Дай Боже всекимо!"