Кралица Елизабет II коментира за първи път Брекзит

Първото по рода си политическо изявление главата на Обединеното кралство направи на прием в Бъкингамския дворец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елизабет знае какво да прави за добро за страната и но самняваме да слиза от брекзит немисе вярва пак штеми има споразумение и накрая няма да се случи нещо штеми си остане както досега евентуално ако се натиска брекзит може но пак няма да има проблем за нази и за саседите .но като чета секиден по интерес няма да се случи ништо

защо не го коментира?Язък!

в интерес на истината Брекзит трябва да бъде коментиран от историците. Вече нищо не може да се направи по въпроса, освен британците да запретват ръкави.

бабата се е изказала като закоравял дългогодишен партиен секретар на партийна отчетна конференция. демек, нищо не е казала, но с много префърцунени думи. обаче поне докато ги е чела тия глупости от листчето си, е подрънквала с диамантени обеци и е поблясквала с диамантена тиара-единствена й разлика с партиен цървуланко.

Ами то е ясно контекста е че не иска това да е твърд брекзит

Кралицата знае перфектно какво да каже ,но журналисти на dir.bg не стават за нищо

Въпреки усилията на медиите в Обединеното кралство до днес тя не бе говорила нищо по темата То и днес нищо не е казала по темата.

Типичен "отговор" на монарх! Нищо, но от сърце! Все пак е казала че иска брекзит, ама по терлици а не по налъми..."единни" с европа но вън от европа...по-лицемерно монархически изказване едва ли би могло да бъде...изолират се от задълженията към ЕС но не и от общия пазар...колко по-магли да бъдат???...

Все едно слушам Димитър Пенев

Не е вярно. Баба Лизи дълги години се е учила на това, а на Пената му е вродено.

е бре голям новатор нейно величество, бре.

Туй "интернационализъм" тя не знае ли ,че е забранена дума в България?

ама тя не е в България, а в Лондон

Някой да разбра какво е казала кралицата!?

Не само за първи!!! И за последен, и а последен викам!!!

Ми той наближава доста последният ѝ коментар. И после ще настане шоуто, защото който и да я наследи, все ще е некъф екстремален идиот, благодарение на абсолютно кретенските гени на оня ръп мъжо ѝ Филип - единственият жив бог в момента.