От Анкара: Няма напредък в преговорите по ”Турски поток”

Преговорите между Турция и Русия за "Турски поток" не са прекъснати, а в тях няма напредък, заяви турски експерт в Анкара.

Обратно в новината

Коментари - От Анкара: Няма напредък в преговорите по ”Турски поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туркия ке падне !!! А на Путята му лъснаха тъпните ! Му- ха - ха !

са достатъчно богато семейство за да се грижат за себе си! Нищо повече!

Така както вървят нещата на руснаците тръбите в Бургас няма да им трябват а и пари май нямат, на турците също не са им нужни. Що не вземем да ги продадем на гърците - хем искат паток, хем сега ще им отпуснат милиарди. Що да става зян метала ?

ами и патоци няма..,това беше поредната пушилка от кремлин за повдигане на духа на мужиците....

Не са прекъснати, в застой са... Както не са прекъснати и са в застой преговорите за Южен Паток... Ватенките не смеят да прекратят официално тая далавера. Защото следва съд, дело и неустойки...

Я не разправяй смехории за евтиния газ. То какви ли номера не ни въртяха руснаците 25 години с този газ, па и с нефта, с единствената цел да сме им покорни троянски коне. И като номерата не минават се почва с откровени шантажи и заплахи как България ще пропадне. Па и подлоги си намират да им сеят пропагандата, уж патриоти и загрижени за българското.

Спирането на Турски паток е нова още по велика победа на великия кормчия Путин!Той отново прецака Русия и руснаците...

Комунистическата демагогия е ход и днес в Русия!Няма никъкви патоци да се случат!С тия паради плашат бабите и гаргите,които хабер си нямат от технически растеж напоследък!Русия се търкаля като куфар по надолнище изотавайки от САЩ,Китай и Индия......Само с демагогия и заплахи се изравнява Русия внука на Ким Ир Сен............. Спокойно за кьоравите пилци има кой да мисли!!!!!!!!

Обърши пяната...всичко това е висша дипломация. Игра на нерви и възможности. ЕС има Закон, забраняващ производителите на горива и доставчици да притежават тръбопроводите. Газпром се изтегля от ЕС като собственник на контролните пакети на преносната мрежа. Това е в ход в Прибалтика по Северния поток и глобално за ЕС. Така че, руснаците печелят - някой друг ще инвестира и отговаря за тръбите. Руснаците ще са до границата на ЕС. Газпром и Рос нефт създават в Русия Борса. За целта си изтеглят борсовите фирми от запада. Продажби на горива само в Русия. Оттук нататък започват българските проблеми. Което би трябвало да ивтерисува теб и мен....

"Така че, руснаците печелят - някой друг ще инвестира и отговаря за тръбите." Предполагам ,че се е образувала опашка от богати инвеститори с много излишни пари.

В дебелите учебници по търговия пише, че доставка СИФ е по-изгодна от ФОБ, но щом ти казваш... спор няма.

Турски поток от ИРАН за БГ.

Турски паток няма да има. То и рашките не е изгоден. Да се хвърлят едни пари, които евентуално ще се изплатят след 20 години. Вместо да се използва съществуващата газопреносна мрежа, отдавна изплатила се и носеща печалби. Но знае ли човек? Нормалната икономическа логика не действа при рашъните. В опити да се правят на велики само се набутват в идиотски "инвестиции", от които са само на загуба. Току виж направили тръба по дъното на морето, която води до никъде. Ей така, заради идиотизма на путинката.

Ти си фес и беше разкрит неотдавна. Знаеме ги ние тия рязани Gastarbeiter-и какви германци саи колко от тях лъскат в Германия кенефите.

Русия видимо изостява технологично от запада,САЩ и Китай,хаби ,силно спадналите си ресурси за много ненужни и лесно обезвредими оръжия за сметка на пропадащият стандарт на руснаците!Нека не се заблуждаваме! Най-новите технооръжия на САЩ и НАТО,демонстрирани показно,обезмислят изцяло руското въоръжаване,а и Русия няма да има продиводействие, поне няколко десетилетия!Русия е в кафез и слаба да се зъби на СВЕТА!Путиновите имперски капризи са обречени ,както беха при Хитлер!

Русия много изостана и напредва с въоръженията си, който са над краварското технологично ниво. Ще ядете копралята, кравари.

ще го ядат ами. Я си представи, че на някои от Арматите не им блокира скоростната кутия до границата, а ? Смяяяятай какво унищожение ще бъде за краварите! ХАХАХАХА:))) За смях на света станахте, пиандурници

би ли ми го казал на руски, че да се погъделичкам и дано ме разсмееш, че да ти платя.

С турците поне може и има смисъл да се преоваря, а с нас българите може но няма никакъв смисъл да се преговаря, ясно е че министър председателя ни Маккейн няма да се съгласи на никакви потоци през БГ.

малоумник, цената на която германия купува газ от русия е със близо 100 долара по ниска от нашата. и да, плащаме на руснаците най-скъпия газ в европа.

А кой построи Северен поток, говедо? Да бяхме строили и ние Южен поток и за нас цената щеше да е ниска.

Това че "турски поток" се разваля добре сега адано се върнат при нас! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

И как разбар, че се разваля, бе, Тикво?! Братските Ентелегентни Служби ли ти го подсказаха?! От празни тикви семе не събираме!

Ще се срещнат Путин и Ердоган и нещата ще се решат за отрицателно време, както винаги е ставало.

Мисля, че Газпром трябва да изчакат, да видим как ще се развият нещата с кюрдите, че да не се появят 3 държави на мястото на Турция.

Четем и виждаме, че твоето бъдеще е трагично, аркадаш.

Дано ние от БСП и ДПС вземем властта в България за да подпомогнем Русия в изграждането на турски поток за сметка на българите, за да можем да кажем - Видяхте ли Русия колко е велика и как "инвестира" в други страни, щом не и се подчиняваме.

Сега пък рускинята се преобрази в български комунист, ха-ха-ха. Ебати гьобелсовата пропаганда!

Маце, кажи го на руски, че да ти платя.

Ти си всичко друго, но не и комунист.Комунистите не са тъпи както теб. :))

абсолютно подкрепят, доста по тъпи са

Хан Путку, много си баят вече и не правиш впечатлени.е никому.

Новия поток тъпанари се казва Сирийски и с помоща на ЕС и УСА движи милиони кубици и газ и черно злато в форма на арабски фекалии и пръдня в посока Турция-Булгаристан-Шенген

Фесче, ти си разкрито.

За всички нормални хора беше ясно, че Турски поток няма да има. Просто пропагандна дъвка за промити или платени мозъци. Сега ми е интересно какво ли се случва в тези кратуни?

По-интересно и в Тиквата каво ще се случва. Според мен нищо, защото тя е вакуумирана в американско интелигентна служба.

Добре, че сам се наричаш "нормален" :))) иначе не си :)))

Руската сган няма повече да краде на Балканите.

Краде те българската сган, не руската, Боко не е руснак , а булгаристанец :)))

А тецовете са американски, продадени от циганина за без пари, за държавата, комисионната си я е взел, като договора е продължен от тиквата. Да е само това, ама не е.

Вече е сменена от евроамериканската, с примеси на афроамериканска.

КРАДЕЦЪТ ВИКА "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА".

по нататък и с Китай. С тези държави не се преговаря като с Първанов. Пък и не съм чул за бум на русофилията в Турция и Китай. Дано Путин не забрани почивките в Турция и вноса от Китай, за да им натрие носа:-)

Не си чул, но пък Русия и Китай си имат договори за сътрудичество и взаимопомощ, включително и във военната област, така че скоро ще ви натрият еврогейските нослета.

я си направи справка според китайците кой е основния им търговски партньор. мога да ти дам и жокер - не е съседна на тях държава. та в тоя ред на мисли, дали китайците ще предпочетат да си гледат интереса или да правят кеф на градинското украшение

чакай сега. Ако нещо конкретно знаеш, казвай да слагаме каските и да се оглеждаме за зелени човечета :-) А сериозно - що му трябваше на Путин на баир лозе?

Без руснаци се живее истински щастливо.Не им щем потоците, оръжията, водката и всичките им простотии.

на тебе газ не ти трябва, ще пръцкаш и ще си добре

След споразумението с Иран бъдете сигурни, че ще има газопровод през , който ще тече газ за ЕС от Иран, Азърбаджан и ще преминав през България...и то при по-добра цена от руския. Защо ли плащаме най-скъпия газ от братския славянски, християнски руски народ ???????????

И кой век по-точно ще стане това, умньо?

Руски потоци по нашите географски ширини не е имало и няма да има.Това го знаят и децата в махалата.

Децата и олигофрените в зяла българия го знаят това. А иначе по цяла България се гори руски газ от време оно.

На шоращите, като им пуснат тема за Южен - Турски поток и започват да отделят мъзга и очаквят еврогейската да ги шляпнеш по д.пето.

Би ли го казал същото на руски?

Коментиращите, с конкурс за тъпанари ли са подбирани? ........................... Паток няма! Йок! Утече в батака!

Сигурно имаш предвид себе си, маце.

ДОЛУ РУСИЯ И ПОТОЦИТЕ И!

Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име на еврогийовете

не може да се осъществи бизнеспроект, когато се стои в межднна позиция. Никой не си хвърля парите на вятъра. Турция стои на два стола, но ще падне на земята. От нас зависи газопровода да мине през България. Това е осъществимо, тъй като по-зле не може да стане.

не може само за тия дето защитават руския интерес, за нормалните може да стане по зле например с един кредит от 6 млрд. точно пък към русия за проект, които не ни носи никаква полза. и които ще бъде използван за отдалечаване на България от Европа.

Ти почакай още 2-3 месеца и ще видиш как Теквата ще изтеги още 16 милиарда кредит без южен поток.

Мой муж работает в Булгаргаз и он сказал, что Южний поток в Болгарии будет! Если не будет - я в Истанбуле заеду и замужится за турок.

Ти някакъв специален модел трол ли си? За умен ли се мислиш? Мноого са ти прозрачни номерцата.

Ти не си никаква рускиня, а български евроатлантичски шорошки трол.

Ушев, ти си уволнен! Първо научи руски и после пак ще те назначим за евротрол.

Ти си толкова рускиня, колкото аз съм марсианец. Поне се научи да говориш правилно руски.

типично за рускиня, свършат ли парите свършва любовта...

ей, това вашето си е чиста форма на малоумие. не е важно какъв брутен дълг имаш, а как го обслужваш. при гърците проблема беше че не си обслужват дълга, а не че го имат. и за кой евтин газ говориш бе, като плащаме най-скъпия газ в европа и ще се окаже че ако си доставяме втечнен от щатите ще ни е по евтино. е вярно за руснаците не е добре, ама това си е техен проблем и на платените им мекеренца.

Трака-трак-трак, трака печатния стан за размножаване на зелени гущери. Това обаче е до време и краят на цирка наближава.

краят на американската мечта ще е начолото на американската трагедия.

е като танк Армата - запъва се като магаре на мост и няма тръгване. Танкът от тенеке поне ония от 'Чистота' го извлачиха от Красная, ама потока няма къде да го вържат....ха-ха-ха----теглич няма.

Може много българи да не долюбват турците, но всички трябва да се възхитим, как те устояват интереса си пред Руснаците - не давате добра цена, прекратяваме проекта. Ако беше у нас, цената щеше да бъде приета, само срещу няколко милиона подкуп за българските преговарящи. Ама че от това Родината ще загуби милиарди - кой от нашите "политици" го интересува?!

Аналогичен случай с американските "Марици".

Ти им се възхищавай отпред а те ще ти се възхищават отзад. И така ще има пълно щастие.

давате ли си сметка, че по същество Турция трябваше да препродава доставения газ на Европа и съсидите. Тоест тя да определя цената. За това е битката - ако се договорят за много ниски руски цени, ще имат по-голям марджин и ще печелят повече. Руснаците, от своя страна, също се опитват да спечелят повече, съответно конкурентноспособността на газа да стане турска отговорност. Да не говорим, че Турция е силно притеснена сега от събитията с ИД, търси подкрепа, а тя може да се изтъргува от "съюзниците" й Елементарно. В крайна сметка най-вероятно ще има още един Северен поток с всичките му там изключения от трети енергийни пакети и цената ще я държат Германия и Австрия.

Щерев и компания като прочетат Русия, газ или БРИКС и реагират като кучето на Павлов - демек потичат им лигите. След което олигавват и осират. Д..ба и платената тролска сган.

тролчетата не пропускайте да цъкнете минус. искам да ви преброя

Зорлем бутат руснаците към китайския пазар. Суровините ще намаляват и това може да изиграе лоша шега на ЕС. Добре е да натискат руснаците да се приближат към нормите на ЕС, но да не си прецакаме интересите.

... ами то и на китайския пазар е същото... китайците да не са по-глупави от турците та да се подложат на Газпром...

Турски поток - руски потоп на пари.

Как ще се казва следващият поток?Олигарсите на Путин си мислят,че навсякъде е като с Овч или Гоце..Подписвайте тука да лапате комисионни и да го ...бедните...Но в другите държави не става така

Хора, с пълна сила поговорката " Я не сакам да съм добре, сакам Русия да е зле." Ние сме почти на дъното, но това не е важно ,нали ?

Важно е защото ние сме почти на дъното, а братята вече копат дъното и упорито се задълбават! Искат да продупчат земята, за да стигнат тайно до Америка за да я унищожат! Това е най-новата тайна стратегия на гения на всички времена Великият ПУТИН!

По-тъпо от това - трудна работа.

Опааа и този кьорфишек на Путин започва да се изпарява! Кво правим??? Нали Путин великолепния щеше да им го.... на запада??? Скоро и проектът за доставка на газ на Китай ще се сгромоляса, ха на бас!

Переговорите ще тръгнат, но Турецки поток - никога! Ето нам не угодно! Путин ошибалься с етом проекте!

Дура, Путя никога не греши, той само умело мами и заблуждава противника! Мами, мами, мами, а после - скок и Крым наш-мяш!

Е добре, че ти поне си го разбрала. Ама такива "ошибки" излизат през носа. Политоиката трябва да се подчинява на икономическата логика, не обратното. Както и това, че политиката е разум и стратегия, а не елементарно блъфиране без оценка на рисковете.

Толкова много вярвах в провала на патока, че чак не мога да се зарадвам, както трябва.

Путин май дълго време ще го боли от турския пАток.