Крадци на желязо нападнаха полицаи в столичен квартал

Полицаи откриха стрелба във въздуха, след като бяха нападнати от група мъже и жени при опит да предотвратят кражба на желязо.

Обратно в новината

Коментари - Крадци на желязо нападнаха полицаи в столичен квартал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е що, във въздуха бе, ОБИЧНИ НИ полицаи? Преди няколко дни, когато "колега" гонеше някакъв крадец с БМВ, стреля в него точно със стоп-патрон за да не избяга, а тука хем са идвали да ви бият, хем във въздуха? Или за определени етнически групи се стреля във въздуха, а за други - на месо, че да си знаят мястото?

какво още трябва да се случи?

дет ас много чуФствителни към шум...що не ги разстреляхте още на място???

Аз ви казвам че трябва стерилизация за тоя гнусен етнос....

в Ботевградско живеят така наречените кръстеняци, тоест, цигани, които са били побългарени насилствено от един руски офицер, и че Тодор Живков произлиза от такава фамилия. . Яшар на турски значи Живко и при побългаряването са си променили името на Живкови. Намери се едно свидетелство, че циганинът, който е носил главата на Бенковски, е бил прадядото на Живков. Прочети повече в link: https://link

ще спечелиш пари. всичко си събрал - задължително насиствено от руски офицер и цигани, и Бай Тошо, ама си забравил още да включиш Корнелия и Румен Радев... То бива-бива дебили, но не е до такава степен...

Трудово възпитателни затвори да се построят за циганите! Нарушат законите циганите - "В трудовия затвор". За циганите от този по-добър вариант няма.

Циганите в ЦК на БКп Тодор Живков Георги Йорданов Георги Боков......

95 криминални регистрации -по 3 месеца да са ,това е около 25 години затвор

Всъщност това не е верно - полицаите са нападнали крадците докато последните спокойно са си крадяли

Не са крадяли , а са брали ...

Нек' ги бият , нек' и е-ат ! Полиция , която не стреля на месо , когато е нападната за мен е мърша !

и следващия път пак да крадат... Ако се повтори - главата до кръста...

докато се стреля във въздуха няма да има оправия на месо и до крак а циганките масово да бъдат кастрирани за да не раждат убийци кастрация разбирай ампутация и то на главата

Тия с над 90 золума са с яко предимство...

Леле 95 регистрации и тия стреляли във въздуха. Ама кво ги жалите тия мангали , бе разтрел тия са напаст. Бой ,разтрел и да изчезват от лицето на тая държава.

А на този с 95-те регистрации и осъдителни присъди защо му е оказана помощ? Благодарност ли очаквате, или смятате, че тази 96-та регистрация ще му е последното престъпление?

Какви 5 лв,какви стоп патрони?Калашника и на място! Не искам да храня и лекувам престъпници с данъците си!

"Пичовете" оттатък голямата локва обаче са решили, че ще ги храниш! Точка!

Всъщност съдебната ни система е под руско ръководство - циганите са по защитата и контрола на ДПС - която е партията на ДС и КГБ определена в началото на прехода да следи България да не кривне от правия(според тях)път

Ми като българите са решили да оставят нещата в ръцете на пичовете оттатък голямата локва!

Поне вече знаем, че българският съд се опитва да подобрява рекорди на Гинес - целта сигурно са 100 регистрации без присъда до есента. Браво! Горд съм.

Така, че напредваме! Кой казва, че изоставаме? Да му мисли "кабелджията" на когото са кабелите и "железарят" чието е желязото...! Защото поне още 4 пъти ще търпят загуби... Всъщност не, по 4-ри пъти дневно ще е. :) (:

Не упреквайте полицаите. Виновни са колкото гинеколозите. Паразитният етнос се размножава по други причини.

Предишния ден пак е имало сигнал че се крадат железа и кабели и се разрушава чужда собственост! Ей тав е най-важното и какво точно са направили ченгелите НИЩО! А това че са ги били циганите, ми те това си го заслужават!

Крадецът трябва да е СИГУРЕН, че полицаят може да го застреля. Само тогава няма да се пробват бабаити. Полицията да използва всичките си правомощия, вкл. оръжие срещу всеки, който мисли полицая за обикновен минувач.След командата горе ръцете, стой, стреляш.

Каква стрелба във въздуха!? При нападнат полицай се стреля на месо. Защо в Америка има ред? Защото ако някой само мръдне без позволение пред полицай в задника си получава два пирона. При нападение на мангали над полицай, стреля се на месо докато никой не мърда. Да видим дали някой ще има амбицията да напада полицаи от тази нагла крадлива сган.

Ех, защо не сме Америка - нападение над полицай, опит за избягване от арест, използване на технически средства, сговор на 3 и повече лица, рецидив ... 20 г. не им мърдат. По всяко от обвиненията със сумиране !

Правилно е не "мъже и жени" а примати от двата пола, продукт на странична еволюция, нападнаха ......... А криминално "проявения" отличник с 95-те регистрации да го назначат за главен инженер в Пазарджишкия завод /затвор/!

На падналия, БХК да му платят лечението, защото тези, които работят и плащат ЗО едва ли ще са съгласни от техните вноски да се спонсорират крадците. Да не излизат на свобода, докато не кажат на кого предават краденото желязо. Да им се повдигне обвинение за нападението над полицаите!

По случаят има ли становище от БХК?

Алооо дир-а, толкова ли няма кинти за журналисти, че наемате вече разни списвачи? Какво означава "криминалистични" регистрации? Иначе по темата - след изстрелите във въздуха е трябвало да се произведат и такива срещу нарушителите, щом са оказали съпротива.

Що с лошо, ти каам, и без тоа не ви пука за железото, барем да го зеем с чааветата и аверите некой леф за биричка да зеем. Що сте го зарезали тогази и не даате? Насекъде само руини и искъртени джамлъци зеят - вие па си викате ние сме хвиновни бате. Не е убава таа храота да знайш разбиаш ли такоата. ХВече и деца не моем да праиме като нема леб. Тогаа кво да праиме? Не ми говори ти да одиме да учиме - тва го секи мое и диплома деца не рани. Е сеа делиме един контейнер сутрин с един ваш стар професор кво намериме вътре. Вие си учете там, ние да не сме луди бате?

Мангал с 95 криминални регистрации,бъдещето на България

40 и нам колко си години часовият в БНА застъпваше на пост с два заредени пълнителя с бойни патрони......никой не можеше да ми каже нищо ако просна няколко мангала в полето на поста.Те и за това по него време бяха много умни:))

Не само никой нямаше да ти каже нищо, а и награда щеше да получиш.

Много ми е интересно какво щеше да предприеме някой американски полицай в случай, че го нападне заловен извършител на кражба и то на местопрестъплението ??? Сигурно щеше да го застреля като стой та гледай. До кога ще се толерира явна престъпност на тази територия? Не ви ли омръзна от криворазбрана толерантност към някои етноси?

Да се накажат полицаите!!!! Като не могат да стрелят,за какъв уи носят пищови?!!!

Някой власт имащ били се наел да даде прогноза как ще изглеждат подобни инциденти след 20-30г когато индусите станат мнозинство? Полицията тогава дали ще може да се справи или ще трябва да се включва и армията?

Това със сигурност не е етническа престъпност .Мъже и жени воюващи с униформерите за правото си да крадат когато си поискат.За сведение на полицаите -стоппатроните не са за да се стреля с тух във въздуха а пряко в тялото на нарушителя .Остава да им раздават пиратки за да плашат с тях престъпниците.В Русия подобни патрони със съответните за целта пистолети се продават по-свободно отколкото у нас газовите пистолети.Използват се масово но много рядко дават по-тежки последствия.

крадци на желязо = цигани

Те крадците с каруци си имат име,дето вие цензорите триете,и искате да го пишем като столицата на Италия.Господата цензори не спират да трият гневни коментари срещу развихрената и безнаказана р.о.м.л.я.н.с.к.а престъпност...Да не би и те да са от това п.л.е.м.е? 95 регистрирани престъпления на този м.а.й.м.у.н и му оказана помощ,горкия,да краде,бие и убива българи пак.Подкрепян от Антибългарския Лъжехелзински комитет.И продажните медии.

На онзи с 95 регистрации това му е 96 и сега ще го излекуват, превържат, за да може да ги мине 100 до есента...

забрана за изкупуване на скраб и точка. Няма да има смисъл да крадат, защото няма на кого да продадат. А не да разрушават инфраструктура за милиони, за да вземат няколко хилядарки. Пунктовете са скраб за развъдници на престъпност, защото основно се издава крадено желязо - колко може да има от бита - примерно 100-200 кг в рамките на 2-3 години

Има някаква забрана. Бачкам във фирма ка ел инсталации и 1- 2 в годината предаваме отпадаците и правим банкет. Всеки път ми искат документ, че фирмата пазарува кабели и има възможност да има медни кабели без да ги краде. Ма явно на мангалите не искат.

кажете че извършителите са ЦИГАНИ

Паразити, обгрижвани от НПОта и "цвета на нацията". Кога и дали ще има нов народен съд?

не са обгрижвани от нпо-та, а от неокомунистите от герб

група от мъже и жени ????!!!!

Защо само във въздуха? Как така ще се напада полицай? Къде е БХК да защити полицията, ако не да се закрие?

Тоя между 20 и 30 години и с 95 кринимални регистрации и осъждан...Защо не е на топло за дълго ? Хванали са те 95 пъти и са те и съдили... и пак си навън да крадеш. Или е циганин или е някой голям патрон.

крали....брали все е тая.

Смяяяяяяяяятай, докъде се е ширнала наглостта на мангалите, щом са тръгнали да нападат полицаи с брадви. Не смея да мисля докъде може да се разрастне тая наглост.

К'во ми дреме за полицаите, избирателите ми са по-важни!

Какво им е виновен въздухът?

През Соца, самия рецидив т.е извършване на повече отжедно престъпление се наказваше с ефективна присъда и принудителен труд.Сега прокуратурата си затваря очите, а съда ги пуска.Това е по нареждане отгоре т.е циганите са само инструмент в ръцете на хазарския геноцид над българите.

много ги дондуркат, всички под строй да скачат от високо - това би трябвало да направят с тези мангусти.

Е сред тези, които са успели да избягат сигурно е имало и с повече от 95 криминални регистрации! Ама карай... увеличение на заплатите на полицаите или следващия път ги пускат всичките!

абе всички се подиграват на простите полицаи колко са "прости", ама всички се гаврят с тях както преди 20 години се гавреха големите босове с младите "борчета" - мизерни заплати и безкрайни дежурства. Дори да хванат някого, от следствието и най-вече от прокуратурата не си мръдват пръста да образуват дело и до 3 дни максимум бандитите са отново на улицата и се гаврят с хората. Ми много ясно, че ще им избият чивиите и ще спре да им пука.

Спокойно бе. Още се диша. След няколко години няма и да излезете от къщи. Тогава хлебарките ще ядат от подаянията на БХК.Ами ние...?

Не стреляйте по моите хора, че после няма да има на кого да плащам по 25лв!

Или въведете ред с мангалите или ще си ходите. Във Варна/Добрич и района има доста интегрирани, работят честно, но около София и Пловдив е трагедия.