Отмъкнаха три велосипеда от жилищен блок в София

Бандитите влизат съвсем спокойно и задигат плячката си, но са заснети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво от това че са заснети? Записите няма да свъшат работа, ни полицията ще свърши работа. Накрая ще стане досъдебно производство, и накрая ще ти пратят писмо в което пише неизвестен извършител. Колела се крадат, нагло от входове, с чипове и камери насред бял ден, и повярвайте ми МВР знаят много добре за тежестта на проблема, и не искат да направят нищо за да го решат, а ако искат могат.

хан Крум хан Крум да върнеме - евал съм ти евроценностите !!! държавата не работи добре!!! таз демокрация тез евроценности са за едно по-отговорно общество тук не работят.

прав си! по времето на хан крум няма регистрирана ни една кражба на колело! и чистачките на колите не са си крали дори!

новина та цънка! бабата на всички новини

Органите се държът за органите от притеснение за откраднатите колела. Най притеснен ще е новия министър , че му се е скъсал новия костям от смях, може и оставка да подаде. При толкова комедия и скъсани костюми заплатата му ще стига само за два дни. Храната осигуровките здравеопазването са безплатни за сметка на данъкоплатците

ДC Държавата е Финландия За сазаление и тук дойдоха много българи, като тия на снимката. тия са българи не са цигани

страшно важна новина!! снощи от притеснение, че не знаех това важно нещо, не можах да се събудя

Заснемането какво помага на потърпевшите? Милиционерите ще се задействат ли изобщо? И снимката признава ли се за доказателство? И ако вече са продали велосипедите, какво?

За справяне със случая шкембесърлъ ченгесърлъ ще извършат следните действия въпреки че лицата са разпознаваеми - шъ изиъдът по три дюнера, зверски шъ съ изпърдят, ще пиключат случая след месец клатене на краката с неизвестен извършител.

Може да са наркомани. Те се нуждаят от пари и така си ги набавят. За работа може да не стават много.

Фюри

БМХ,колело може да струва до 3000лв.

При подобни кражби полицията не предприема нищо. Дори при обир на апартамент в Младос 7 мо ру на МВР в София започват да ви убеждават, че няма смисъл да пускате писмен сигнал, защото нямало нищо да стане. Просто МВР няма капацитет за такива неща.

Капацитет за работа нямат,ама за вдигане на заплати-имат!И да искат още и още,и да има кой да им дава,че иначе ще има протести.А Боко протести не обича!

ТОВА НЕ Е КРАЖБА-НЕЗАКОННО ОТНЕМАНЕ,КАТО ПРИ АВТОМОБИЛИТЕ...ПО "ДЕМОКРАТИЧНИТЕ "ЗАКОНИ.

Много са бели тез берачи, сигурно заради нощния режим на камерата.

Знаели са къде какво има.

"баща на едно от ограбените деца" Уважаеми журналисти, за пореден път ви уведомявам, че обир/грабеж/ и кражба НЕ СА СИНОНИМИ, поне според НК на РБ. Не можете да ги използвате като такива, защото НЕ СА.

трябва да се наказват жестоко..това е като чума в жалката ни държавица..

Предлагам награда за такива екземпляри. -> по 1 година истински обществено полезен труд.

1г общестевено полезен труд, лишаване от ГСМ, интернет и кабелна телевизия. При най-малкото нарушение срока се удължава.

Това не са крадци, това са берачи ! Видели са ги - набрали са си !

Като ги гледам тези...приличат на хора, които нищо не им липсва, не живеят в кой знае какви лишения. Колко ще изкарат от едно детско колело втора ръка?! Не могат да напълнят количката в Кауфланд даже и до половината. Това тяхното май не е от нужда, а си е състояние на духа. Абе болни хора, че и загубени.

Е пак добре, че не са откраднали компотите от мазъта.

Преднамерен или непреднамерен сценарий, че в България се крадат велосипеди, но сценарият не издържа. Но той ще се повтаря отново и отново, той има своите политически измерения. Наслушахме се на всякакви инсинуации, но политически рейтинг така не се прави

Шматки!

Велосипеди, автомобили, гащи от простора, труда на цели поколения, полезни изкопаеми на цели държави, психическа енергия и т. Н. Пфффф, колело някакво...

на полицайте ще попълнят няколко бумаги ще викнат потърпевшите след 15 дни на разпит,а след 30 дни ще получат по пощата препоръчано писмо ,че делото се прекратява Бандитите го знаят това Пиша го от личен опит ,а да не казвам как ме разпитваха в полицията -все едно аз бях крадеца

същия го ядох и аз, случаят се прекратява поради "маловажност" на престъплението. Пак велосипеди и то на куп, отключени, после заключено ...

Така се прекратяват и престъпленията на ОПГ ТоплоФЪКация, понеже "няма текст в НК на който да отговаря описаното в преписката, тоест не е налично никакво престъпление" Нас полицията ни пази... :)

на полицайте ще попълнят няколко бумаги ще викнат потърпевшите след 15 дни на разпит,а след 30 дни ще получат по пощата препоръчано писмо ,че делото се прекратява Бандитите го знаят това Пиша го от личен опит ,а да не казвам как ме разпитваха в полицията -все едно аз бях крадеца

Това беше една от причините да напусна България! Днес живея на място, където детски и големи колела стоят на улицата от пролет до есен и никой не пипа. Обувки за по над 150 евро също и пак никой не пипа, а пак са жилищни кооперации и блокове! Все пак може да се случи, но това го правят все хора от източна европа. Без възпитание, без уважение и без какпа съжаление. Ако си мислите, че това крадливо племе ще се оправи, някога, има да си чакате. Аз нямам това търпение.

Обувките си ги държите пред вратата на жилището?!?

Да, това беше едно от най-трудните неща с които трябваше да свикна! Бях в шок и първите месеци дори година прибирах всичко вътре, но после започнах и аз да оставям всичко пред варата, както всички други!

Ми да, едно време и при Тошо беше така...

Но това надали е Ваша заслуга... Отишли сте на изметено и подредено, Спазвате някакви правила и живеете. Поучавате ли, пръст ли размахвате....?

Защо висите във форумите на крадливото племе? Зов на гените ли, що ли? Не се заяждам, но никой не казва защо...

Отидох на изметенето да, но защото в България колкото и да метеш винаги има някой, който да прави на пук и да те съсипва. Е, писна ми, това е и отидох там където, когато метеш знаеш, че ще остана чисто. Не е много сложно, въпрос на възпитание за цял един народ. Аз винаги съм се опитвал така да живея, но след като видях, че в България това е невъзможно, отидох там където хората мислят като мен. Спазват закони, възпитани са, не са изнервени не се натрапват и винаги ще те поздравят. Не размахвам пръст, а казвам болезнената истина. Няма как само със закони да образоваш и възпиташ един човек ако той не го иска.

Еми хубаво, но дали осъзнаваш, че комфортът не е всичко в живота, има стойностни неща като семейство, дом, родина и израстване в живота. Бог знае всеки къде да се роди и къде да изпълни мисията си, а бягайки от това, което ти е дар има риск да не си извървиш определения ти от създателя път и да не се реалезираш духовно - а като си отидем от този свят ще го имаме комфорта ... просто споделям личен опит.

Ама ако мисията му е да се роди в БГ, а да добута до ХУБАВОЛАНДИЯ... мен по ме е яд, че никой не казва защо след като са излезли от "кенефа" според тях, висят във форумите да......????

Добре кажи и на нас къде не се краде като тук ? Кое е това място, където можеш да си оставиш нещо и след това да разчиташ че то все още е там ? Коя е тази държава сподели с нас ?

usa

Нима само USA. Други предложения ? Нещо от Европа ?

Аз видях такова спокойствие и сигурност в Словения.

Цецо е прав. На нас като ни откраднаха не 3 а 8 та какво? Куца работа! Надежда всяка оставете, както е казал поета!

Не е разбита вратата, защото явно са имали ключ или помощ от съсед.

За съжаление във всеки вход има по някоя изкукуригала бабишкера,която отваря външната врата на Сульо и Пульо.

Не ключ , а инструменти , които могат да се купят за без пари почти с които отварят брави и катинари. На мен два велосипеда ми отмъкнаха през пролетта от заключен гараж. Не разбиват нищо просто си отключват и си влизат като у тях си. И аз ги имам записани от камера , но какво от това... Сега вече ходя пеш ...

И сега полицията като се задейства, малииии ...

до 1 месец да чакат писмо, че е закрито досъдебното производство.

На вчерашния крадец - ръцете, на тези и краката!

"Циганите" на работа. Най крадливата нация !!