Крадецът вика "дръжте крадеца" и лошото е, че го прави доста убедително

Перверзната природа на масовата манипулация се проявява пред очите ни в многообразни реакции срещу демонтирането на МОЧА

Обратно в новината

Коментари - Крадецът вика "дръжте крадеца" и лошото е, че го прави доста убедително | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много неубедително...

Баш си е убедително, ама не изнася на Мутрофанова и сие!

SirBob

Бившият възпитаник на АОНСУ и комсомолски секретар в университета, а сега пребоядисал се и "прероден" демократ и соросоиден грантаджия Минчев тръгнал да анализира най-новата ни история. Пази Боже сляпо да прогледа. Мисля си, че САЩ трябва да наемат по-кадърни и по-малко компрометирани пропагандатори. Ясно е, че всичко, което бълват последните е пълна глупост, но поне някак по-добре да се опитват да го формулират.

за изказването на Буданов, че вече украинците не искат да се бият с руснаците, даже и за долари.

Доста посърна, така е, като само злобни приказки и никаква свястна работа. Сороски манаф

ква "еманципация от чуждо имперско владичество" лапаш ли на чичо ти Сам грездея или само го поемаш изотзадзе за жълти центчета, кретен си беше и си остана.

Точно!. А тия с коментарите по-долу - тях няма какво да ги обсъждам. Те са са ясни.

Който е осъзнал ИСТИНАТА, а слепците го окалват!

Естествено е Соросоидите да говорят срещу Българската история и срещу Русия-Двойната Освободителка на Родната ни-България! ... Въпросът Е: Защо Соросоидите са Превзели цялото медийно пространство??? Дегизирани като журналисти и едновременно като Анализатори и гости... .. навсякъде!? Пълна Зависимост от пропагандата на управляващите режими в САЩ и ЕС!

В БГ и викащите и слушателите са по-големи или по-дребни крадци, тарикатчета и далавераджийчета. Няма смисъл да се жали никой. И тоя е толкова професор, колкото Бойко Б. е политик или пък Мая Плисецкая в сцените с умиращия лебед.

Добра статия

серсеми ли го поемаш, закъсал си го тотално

Този текст не може да се възприеме от хора, които са отсъствали от часовете по хуманитарни предмети - нашите "източни по артньоеи".

Огнян Минчев е болен мозък. Навсякъде му се привижда Путин. Некой ден ще му се привидир че идва червената армия и от страх ще скочи от балкона. Жал ми е за момчето, болно е.

Значи, викаш, че Червената Армия няма да идва... Ако знаеш, колко мечти попарваш с това твърдение... :)))))

В бункера, а путинистчетата са налазили ДИР-а, но добре е, че са малко -справка - статистиката за одобрение премахването на МОЧА - 80 % за!!

Иво Инджев ли ти го каза. Защо тогава не искате да правите референдуми?

Чудесна статия.

Много меко изказване по адрес на комундетата и на тези, които се правят, че не са.

Това гнусно недоразумение забравило ли е, че оцеля благодарение на соросоидната хранилка?

дебела кофа с фекалии, която държи на всяка цена да прелива в общественото пространство. Жалко каче със сланина и когнитивно орязано с гладка мозъчна кора, пропита с омраза и разбира се затънала в роболепие.

вихрен , огнян , пламен , чавдар и вихър !

"Един народ става нация когато солидарно споделя важните за своята идентичност ценности и перспективи за бъдеще. Ние сякаш вървим в обратната посока - към все по-голямо разделение и поляризация. Втори Паисий ли чакаме или "трето освобождение"..." Май, както за всичко останало, само стоим безучастно и чакаме да дойде някой друг, без значение от къде и кой, но да не сме ние , а такъв който с магическа пръчка да ни върне откраднатата и фалшифицирана история, и самочувствие. Една много популярна народна поговорка гласи: "Това, което сам си причиниш и Господ не може да ти го причини!" " Историята е биографията на нацията; паметта, която създава и поддържа народния дух, "...история има, и става народ..." - обявява Паисий. Затова тези, които искат да посегнат на народа, посягат на неговата история." ( Христо Маджаров - "Големият заговор срещу българите")

Огнян Минчев е хейтър. Всеки ден ляга и става с мисълта за някякви нови коварни московски попълзновения и тая краставица му е постоянно в главата. Типичен пример за паранодиална шизофрения. Хапчета Огняне!

Хареса ми, браво на О.Минчев.

и блатото на евроатлантическите МОЧАДЖИи дали ще има място в бъдещата за пореден път ОРЯЗАНА България?

А паметника на американския пилот бомбардирал София ще се маха ли???

Няма такъв паметник лъжецо.

2023-12-17 19:58:40 1812 (нерегистриран) Браво, Минчев! Разгеле, точно и смислено написана статия! Поздравления, че се дава трибуна на хора с глава на раменете. Даже се учудвам, че е публикувано тук. ----------- Е В ПОСЛЕДНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ ....ПАИСИЙ ЕДВО ЛИ ОЧАКВА, НО ДАЛИ НЕ ОЧАКВА ..."ТРЕТОТО ОСВОБЕЖДЕНИЕ" ?!

Добрата новина е, че бройката на русоробите намалява всяка година поради чисто биологични причини....

Комунист бил, ренегат. Но е прав за моча, светнал се е човека, дано всички бивши комуноиди и путлераси им дойде акъла(мазгите), ше им простиме.

Браво, Минчев! Разгеле, точно и смислено написана статия! Поздравления, че се дава трибуна на хора с глава на раменете. Даже се учудвам, че е публикувано тук.

Руснак на интервю за работа. Питат го "Пиеш ли?" Той помислил и казал "Пия, но с отвращение". А бе, Минчев, ти как преподаваше научния комунизъм?

минчев, като те гледам си пътник! Имай поне грам достойнство в последнтие си дни! БОКЛУК ПРОДАЖЕН!

плащаме цената ,че нямаше лустрация и сега внуците на дъртите комуняги са в Сглобката и ни управляват.Не паметниците са проблема ,а липсата на лустрация.

Минчев, да ти МОЧАт на главата.

Заслужилият седераст Минчев отново ни залива със своята словесна диария !? Ние не сме индинаци бе, продажен пу... ! Само такива като тебе янкиет огат да купят за сто долара !!

Минчев, че ти си от същото котило, бе! Защо се правиш - заглавието пасва идеално на твоята персона. А истината е една - не сме се освободили от османско сами, и в нашия фолклор има доста истории, които казват що за хора сме - ето, например - който се е клел да излиза ... и от 20 къщи я един излезе я не ... А нашите визионери са го казали - който ни освободи, той ше ни и пороби. В последствие Капитан Петко Войвода вика - освободихме се от турците, да ни яхнат нашите! Визионерите са или мъчени, или избивани. И след 45- идват новите стари асвабадители, а след 90-а, след един период от 10 години, идват западните либърейтъри. А на чело на държавата същите говна като Пеевски, Корнелия, Бодигардът на бай Тошо - абе все хора, като тия , дето са обесили Трайчо Костов, а после са кръщавали заводи на негово име! Там е проблемът - толерантен народ сме, а се оставяме идиоти да ни управляват! Не е играла гилотината!

Биографична извадка: Роден е на 2 декември 1958 г. във Варна. Завършва английска гимназия в родния си град и социология в Софийския университет. До 1989 г. редовен член на Българската комунистическа партия (БКП), асистент в катедра „Научен комунизъм“ на Софийски университет „Климент Охридски“. Специализира Политически науки и международни отношения във Вашингтон, Лос Анджелис, МОСКВА и Португалия. Взема активно участие в гражданския комитет за закриване на проекта за АЕЦ „Белене“, което довежда до референдум и до окончателното му отхвърляне от Народното събрание през 2013 г. Кой е крадеца всъщност - може да прецени всеки, който случайно е прочел бълвоча в статията. Жалко за изгубеното време.

Изключително прост свински екскремент!

За пореден път особено путинистите бягат от простата истина. На "паметника" ясно пише "На съветската армия освободителка от благодарният български народ" нищо не пише за антифашизъм, най-малкото понеже това включва примерно и американските летци, чийто скромен, но пък истински паметник напомнящ за смъртта им над София, толкова дразни кремълските тролове. Нищо не пише и за българската армия и загиналите българи, която е всъщност същата армия обявена за фашистка и нацистка, но която кой знае защо в края на краищата, воюва само срещу нацизма и фашизма. Ама ако го признаеш, как да окупираш такава държава? Иначе доста народ още помним "свободата" която тази армия ни донесе. Ама тя си беше армия на мракобесна, тоталитарна, комунистическа диктатура. Как би могла да носи друго освен същото? И в добавка колониализъм. Близо половин век страната ни беше тотално подчинена, контролирана и всъщност ръководена от Кремъл. А народа в резултат на всичко това никак не беше благодарен. И това помним достатъчно живелите. Но по нашенски и под тежестта на репресивният апарат се оправяхме кой как може по единично и не твърде героично. Вместо да се борим да сменим системата, се променяхме и нагаждахме и дотолкова, че сме на път да се затрием. Така или иначе това не е паметник, тъй като е предназначен да съхранява фалшива памет. Тоест е пропаганда на тоталитарен, диктаторски и чуждопоклоннически колониален режим и за това е редно да се махне от там, да се сложи в музея и с табела, която накратко да обяснява всичко това.

Джендър, пак си прекалил с тревата ?!

Провесионакен политически помияр.

Омерзително е как комунистическа отрепка говори за демокрация, свобода и смяна на елита, при положение, че нейните креватни бълвочи се промотират в национална медия. Тоест комунистическата отрепка заема медиен ефир, като в поста си пропагандира собствената си подмяна. Това е толкова гнусно и нечистоплътно, че съм отвратен че го прочетох, а някои мисирки дори са го публикували. Тези хора им е абсолютно повредено обонянието, щом не усещат вонята която се носи от тази статия. Някои мумии са осъдени да произвеждат само нискокачествен отпадък от перото си, интересното е, че има сметища, в които този отпадък намира радушен прием. Не смятах, че ДИР е такова сметище до сега.

Този субект от 33 години ни съветва и напътства....Полза за "съветваните и напътстваните"...никаква.... Ама той видимо ,се ояде ,като "чифликчийски нерез"....!?

Помня като днес, как Огнян тичаше нагоре по стъпалата на Окръжния комитет на БКП, за да докладва нещо важно на Първия. Виждали са го да тича и по стъпалата на ЦК на БКП. Тогава бе млад, переспективен кадър и имаше перчем. Сега е стара отрепка

Ами те всичките са такива, няколко поколения слуги, професионални пом.яри...

Уникална е способността на посткомунистическия боклук да описва себе си в трето лице, като мумията от излиянието във фейсбук. От кога тук се публикува душевната диария на всяко срещнато главоного? Нека главоногото да се разходи из демократичния сектор и ще срещне повечето от тези, които е трябвало да бъдат сменени - А.Атанасов, Борисов, Иванов, Доган, тати Петко и син, Дайновци, Минчевци и други комунистически отрепки, които сега се правят на демократи за пред новите си господари, по стар пиянски навик ...

Естествено е Соросоидите да говорят срещу Българската история и срещу Русия-Двойната Освободителка на Родната ни-България! ... Въпросът Е: Защо Соросоидите са Превзели цялото медийно пространство??? Дегизирани като журналисти и едновременно като Анализатори и гости... .. навсякъде!? Пълна Зависимост от пропагандата на управляващите режими в САЩ и ЕС!

33 години чичо Сам ни промива мозъците и пак не си е свършил работата, а ти писачо си негово произведение.

асистент в катедра „Научен комунизъм“ Кой ще го слуша този ренегат, станал член на БКП 1989г и се пребоядисал 1990г.

Поредното "дИмократично"прасе!Този е като близнак на ДП(КОЙ?)

Български делегации от духовници и известни българи са ходили при руския император, за да молят Освобождението на България от турско робство. И Русия ни освободи.

Еййй , много ходят до таз Русия за помощ бе! Така и през есента на 1968 г. известни и неизвестни партийни секретари от Чехословакия поискаха помощ и необятната руска душа се опита да помогне ,но все пак тя не може да огрее навсякъде!

Джендър, намали наркотиците !?

Руският император е бил убеден от руските дворяни и съветникът си,чието име не помня (фамилията му завършваше на -ски) ,за който се смятало,че е българин и масон.Та точно той е успял да убеди императора да започне войната срещу Турция с намерението да стигне морето,а в България вероятно е щял да разпореди копаенето и намирането на злато,за което съветникът му е дал карта с подробно описани златни находища.

За съжаление, единственото спасение България да я има, е Русия пак да ни освободи. Ние българите сме неспособни. Сега е времето на Бай Ганю с насрания фес ...

Ти по рождение си освободен от русначата, дядка.

Дедо Йълдъз, отиди пред посолството и си свали гащите, белким Мутрофанова те наеме за една вечер. Особено ако си си бръснат задник, може и да те хареса травестита.

Много трудно е да схванеш, че не всички са надупени ибрикчии, когато си такъв...Човешкото съзнание, както се вижда и от автора на горната статия, е склонно да забравя собственото си падение и да намира оправдания за неморалното си поведение, обикновено прожектирайки върху другите това свое извращение.

Ганьо пак ползвал феса за цукало и го нахлупил на главата си. Напоследък все така си ходи

И на тая свиня ли трябва да слушаме(четем) полюциите преди празниците, бе дирници

Поредния нищоправец на който му е виновна Москва, а това че сме под ръководството на едно посолство не, е няма как да стане, като говорим за свобода нека да е свобода, а не просто смяна на господаря и да крещим колко сме свжбодни пэк то е ясно и на децата от къде идват нарежданията!!!!!!

Боже, какъв лигав глист! Без мозък, без идеи, без чувство. Слюнката му обаче като река. Ближе и маже, лочи и ближе... демократични краварски задници. Изпада в овчи възторг, че е казал нещо в угода на новите господари. И е горд, че е едно голямо НИЩО.

Чудесен разрез на Минчев, един от малкото оцелели български журналисти. Ако и да беше залитнал да чисти имиджа на Тиквата, Минчев си остава неизменно пробългарски настроен, за разлика от доста свои колеги. Естествено е подобна дисекция на обществото ни, поднесена от талантливото перо на автора, да предизвиква слюноотделяне и псувни от руските помаци, тъй като авгументацията им под такива статии стига само за това.

Колеги ли сте били? "До 1989 г. редовен член на Българската комунистическа партия (БКП), асистент в катедра „Научен комунизъм“ на Софийски университет „Климент Охридски“.[2]"

Бае Ганя

Не.

А ква номенкратурка беше?

Бае Ганя

Никаква, не сме роднини, слава Богу!

Аааа не така - няма евроатлантик без комунистически корени. Признай си.

Ганя е глашатай на най-големите лизачи, представи си!

Живелия като подлога, не може да промени манталитета си!