КПКОНПИ се заема с имотните сделки на Василев и Лорер

Проверката е възложена от Софийската градска прокуратура

Обратно в новината

Коментари - КПКОНПИ се заема с имотните сделки на Василев и Лорер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ни разсмивайте бе. Кнопии щели да разследват началниците си

Какви са тези 5 милиона задължения, за какво точно американският гражданин съди фирмата на Асен Василев, защо е фалирала тя, какви са и другите кредитори", поставя въпросите, за които са нужни отговори. Може да е излъгал някого в чужбина, Но в България не лъже?

Та КОЙ е МАФИЯ не разбрах сега...

От километри им личи че са долни измамници.

Има ли някой, който да не е разбрал какъв ще е края?

че след три дена тая новина ще бъде забравена както бе забравено че тия измамници бяха докарани от Мунчо :)

Изберете още веднъж такива идиоти като Ася и Лорчето, че да поумнеете малко. От 30 само евроатлантици и крадци управляват България.

Да си омазан до уши в корупционни л@йна, ама да си крадваш яко - всичко това е направо мега яко! Лореал чифутина си напазарува 3-етажна къща кат слънце на улица "Чаталджа" 3 само за 350 000 лева(180 000 евро). За сведение на БГ-чалгапитеците за 180 000 евро на свободния пазар сега може да си купиш само двустаен апартамент 60-65 квадрата и то в краен софийски квартал. Отделно ако искаш и гараж - кихаш още едни 40-50 хиляди евра и си готов. За обикновените БГ-роби е така. Викат му свободен пазар и пазарна икономика. Ама иначе за Киро, Миро, Асенка, Лена и Лореал чифуткото нема проблеми - там винаги е голям евтинджос и голяма тънка лайсна. Мдаааа...

Не знам още какво трябва да стане,този прост народ да се вдигне и да помете тия предатели,който ни управляват. Заслужаваме си съдбата!

Важното е да са русофоби, антикомунисти и куул. Жълтопаветните идиоти се налагат. Няма умни хора в България.

Нов народен съд е задължителен. Иначе родината ни изчезва заради шепа продажни предатели, слугуващи на чужди интереси.

Спиш ли народе?Ами продължавайте да спите.Останаха ли истински българи да изхвърлим това продажно правителство ?

теа оправят яко.... И себе си, па и нас опраят.....

:))) Ми да, нали трябва да ги изперат. А изпирането става точно пред тази КПКОНПИ и Прокуратурата. Сега ще ги изкарат по-чисти и от ангелите небесни.

Тия две нищожества когато и да ги спреш от движение се си закъсъл

"Проверката е възложена от Софийската градска прокуратура". То е ясно . Гарван гарвано око не вади.

ВСИЧКО ОКОЛО ТАЯ СДЕЛКА..ВСИЧКО-ВСИЧКО,Е КЛАСИЧЕСКО ИЗПИРАНЕ НА МРЪСНИ ПАРИ! А КАКЪВ МОЖЕ ДА Е ИЗТОЧНИКА НА МРЪСНИ ПАРИ НА МИНИСТРИ,РАЗПРЕДЕЛЯЩИ БЮДЖЕТ,ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ..ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПРЕЦЕНИ! ОСТАВКА!

Днеска някоя димка шокираща чакам. Русия нещо не е ли направила? Някой шпионин за гонене? Аве в тоя стил.

ЯСНО Е КАТО-БЯЛ ДЕН,ЧЕ ЦЕНАТА ЗА ПРИДОБИВАНЕ,НЕ Е РЕАЛНА! НЕ САМО ТАЗИ НА-ЛОРЕР! ПРИДОБИВАНЕТО ОФИЦИАЛНО С-БАНКОВ КРЕДИТ,НЕ Е РЕАЛНАТА ЦЕНА! ИМАЛО Е ПЛАЩАНЕ НА РЪКА,(МРЪСНИ ПАРИ),КОЕТО ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ УСТАНОВИ,ПО ПАРИЧНИТЕ ДВИЖЕНИЯ НА-ПРОДАВАЧА!!! ПРИ ПОСЛЕДВАЛАТА ПРОДАЖБА,ЦЕНАТА НА-ЛОРЕР Е-РЕАЛНАТА(ТАКИВА СА ЦЕНИТЕ В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР-€4-4.500М2),А АСЕН ВАСИЛЕВ Е ПРОДАЛ ОФИЦИАЛНО НА ЗАНИЖЕНА(ДА НЕ ЗАХРАНВА СМЕТКИТЕ НА ФИРМА СЪС ЗАПОР),РАЗЛИКАТА Е ВЗЕЛ НА РУКА! ЯСНО Е НА ВСЕКИ,ИМАЩ ПРЕДСАВА ОТ-ИМОТНИЯ ПАЗАР! ОСТАВКА!

И тези се оказаха схемаджии. Даже по-големи и брутални от предишните, а лошото е, че сега са си заедно и никой не им държи сметка.

Предишните и нови Крадци са Заедно сега. Сглобени и Слепени от чуждата държава САЩ, за да работи За САЩ и срещу България.

България е окупирана страна! Подобни изроди се спускат от Господаря за да изпълняват безпрекословно желанията му! В замяна на това крадат и безчинстват безнаказано на местна почва!

Окупирани сме от руската кочина. САЩ ни освобождават от руските свине.

19. Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън.

АЗ НЕ ЗНАМ,КАКВО ИЗНЕНАДВАЩО ИМА,ЧЕ ТИЯ СА-ИЗМАМНИЦИ-СХЕМАДЖИИ?! САМИЯТ ФАКТ,ЧЕ ПРИ-ДОКАЗАНО,ДОКУМЕНТИРАНО,НЕОТРИЧАНО-ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ФИРМА,НА-СПЕЦОВ,С НЕПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ(ИЗТОЧЕНО-ДДС),ЗА-1.2-МИЛИОНА НА-КЛОШАР…СПЕЦОВ БЕШЕ НАЗНАЧЕН ОТ-АСЕН ВАСИЛЕВ…ДА СЕ “БОРИ”,С ДАНЪЧНИТЕ ИЗМАМИ!!! СЪЩИЯТ ИЗВЕДНЪЖ ПРИДОБИ АПАРТАМЕНТ ЗА-1-МИЛИОН В ДУБАЙ….ЕСТЕСТВРНО С БАНКОВ КРЕДИТ НА ЖЕНА МУ! ОСТАВКА,БЕ!

Всичко е прах в очите! Всичко ще бъде законно и няма да има проблеми! Така, че никой не ви вярва! Хайде стига!

Боци го минаха с Ариел. Асенчо вероятно с какво ще го перете?

Да му врътнат един Павлов иск и да развали сделката по продажбата ! Така ще докаже че мазния педал е искал да го ощети !

КНОПИ нали и там са калинки послушки. Ще излязат чисти, че може и да им платим. Елементарните жълтопаветни чегъртачи, май единствената радост ви останаха паметниците и да плуете пи Русия, без да виждате как изтичате в канала.

Аз съм доволен. Когато пишех, че тия са много по-зле от Баце, Резидента и феновете викакаха-От такива политици България има нужда. Ми щом има ползвайте си ги, нали ги избрахте.

От руския резидент и от агент Буда по-лошо няма.

Вече не се казва КПКОНПИ, бе, ламери.

Всичко е законно. Морал няма. КирКорЛор са дружки от детство изпечени измамници. Няма наказание за тях. Дори и да не гласувате и да изпаднат от политиката, вече са милиардери от държавната хранилка.

СЕГА-КПКОМПИ,ПРОКУРАТУРА,ЩЕ ВЪЗЛОЖАТ НА-НАП(СПЕЦОВ),ДА НАПРАВИ ПРОВЕРКА,ДАЛИ ИМА НАРУШЕНИЯ ПРИ СДЕЛКА НА-АСЕН ВАСИЛЕВ! КАКВО ЛИ ЩЕ Е ЗАКЛЮЧЕНИЕТО?! КАК МИСЛИТЕ? ОСТАВКА,БЕ!

Всеки един с власт е оцапан.

Заглавието е сбъркано. Трябва да бъде "КПКОНПИ се заема с изпирането на имотните сделки на Василев и Лорер"

Изчегъртваме до пълно изпиране ! Вервайте ни !

ПАК-КРИЗИСЕН ПИАР!!! НЯКОЙ ВЕЧЕ ПОМНИ ЛИ,КАКВО ПРОИЗЛЕЗЕ ОТ ПРОВЕРКИТЕ НА:ПАЦО ТЕРАСАТА,ЦВЪ-ЦВЪ,ЦЕЦКА ОТ ПЛЕВЕН…? ТАЯ СДЕЛКА Е-ЯВНА КОРУПЦИЯ(ОТЕГЛЯНЕ НА ЗАКОНОПРОЕКТ ОЩЕТЯВАЩ КУПУВАЧА),ИЗТОЧВАНЕ НА АКТИВИ ОТ ФИРМА,С ЦЕЛ ИЗБЯГВАНЕ НА ПЛАЩАНИЯ НА-КРЕДИТОРИ(УМИШЛЕН ФАЛИТ),ПРАНЕ НА ПАРИ(ЛОРЕР,УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ(НЕРЕАЛНО НИСКА ЦЕНА ЗА ПРИДОБИВАНЕ)’! А МАЙ-СКАНДАЛНОТО В СЛУЧАЯ Е,ЧЕ-“НИВША ФИРМА” НА АСЕН ВАСИЛЕВ,Е С НАЛОЖЕНИ ЗАПОРИ ЗА-5-МИЛИОНА,ОБЯВЕНА В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ(ФАЛИТ),ИСКАНЕ ЗА-ЗАЛИЧАВАНЕ! НА СЪЩИЯТ ПОСТИГНАЛ ТОЯ РЕЗУЛТАТ,Е ПОВЕРЕНО ДА РАЗПРЕДЕЛЯ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ! ЯВНО ПО СЪЩАТА ОТРАБОТЕНА СХЕМА: ИЗТОЧВАНЕ! ЗАПОР! ЗАЛИЧАВАНЕ..НО ВЕЧЕ НА-БЪЛГАРИЯ! ОСТАВКА,БЕ!!!

Поредният чадър нищо по вече

Тръгнаха форумните тролове в атака. :) Бизнесът си е бизнес, и си е война. Както казват англичаните - "Търговията е узаконена измама"! Споровете по патентите, изкупуването на конкурентите и впоследстви тяхното закриване какво е? Ако не си пазиш интересите навреме, губиш, фалираш и т.н. От "разкритията" не личи да са накърнили обществени интереси, да са откраднали обществени средства, да са се облагодетелствали от нагласени обществени поръчки. Да занимаваме обществени органи в частно-правни спорове си е прахосване на обществен финасов ресурс. Ама нейсе - богата държава сме. Богата най-вече на популисти и тролове. :)

Е как се нарича оставането на монополиста посредник за винетките със 7% комисионна вместо да му намалят или премахнат процента срещу закупуване на завишени пари на апартамент от политически субект ако не корупция?

Значи, ако не е нарушен обществения интерес престъплението не е престъпление?! Значи и с кражбите не трябва да се занимаваме. То си е проблем на ограбените, също както на измамения американец липсата на пет милиона долара са си негов проблем, така ли? Или ако изнасили някоя жена (не Асен, де) то си е неин проблем, защото не са публични финанси?! Тия са схемаджии и отявлени престъпници. Още не са осъдени, но то е с бели конци съшито. Прехвърлен имот на Лорер за минимална сума, за да се източи фирмата с цел, да не бъдат върнати парите на американският кредитор/инвеститор. После и двата извадени от фирмите имота се оказват при едно и също подставено лице, което да му ги пази. Как така се намери една и съща не случайна купувачка на два отделни имота?! Спецов - брутално явно ощетяване на бюджета и нарушение на данъчните закони става шеф на нап, Асенчо с брутално явна измама, източване на фирма и завличане на милиони става министър на финансите. За кирчо, Лена и другите даже не ми се и говори. Да се съжерат с Христо и да звъннат на Маджо. А през това време от Посолството им викат"Докато папкате и слушкате нищо да не ви притеснява. правете си каквото си искате, колкото безобразно си искате. Тоя вашия овчи народ ще търпи". Язък че толкова ИТ-та се зилъгаха да гласуват за тези криминални елементи. Уж са умни, но грам не гледат новини и не разбират от управление.

Или Ленивый медведь ловит рыбу.

излъга как с баба му видяли професор да рови в кофите за боклук , и хоп дадахте му министерство в кото да се чуди за какво е там :))))

А дребното архитектче от гр.Божурище до София, 10апартамента на майка му Радка от хасковските села. Откъде селска баба има пари за 10апартамента ?

Откъдето и тази на Цецко Анцуга.

Схеми,измама,спекулации в лошия смисъл на думата.Показателна историйка за тези"мъже в черно".

Още малко да се постопли и напролет ще ви ЕПМ, лорети, ми нети и всякакви. Народът каза

за какво дойдоха бе найвници :)?

15. Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители: 16. по плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репей? 17. Тъй, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошо дърво дава лоши плодове: 18. не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове. 19. Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън. 20. И тъй, по плодовете им ще ги познаете.

Няма никаква разлика между Цв.Цв. и тези алчни шарлатани

Измамници сър, а българите им дадоха управлението на държавата си ...

Който вярва на шарлатани си заслужава да е мамен!

Напълно излишно и безсмислено! Резултатът е ясен! Да го обявяват и да знаем всички,че Лорет и Василев са чисти като сълза!

и кво от това?... кой се зае с 3-те милиона избити българи и с 700-те милиарда откраднати?

Тия дребни мафиотчета подменят Конституционния съд, пък КПКОНПИ отдавна е с техни приятелчета.