Козметичният пазар в Русия е пред колапс

Козметичният пазар в Русия е на път да колабира заради новите ограничения, пише руският вестник "Ведомости".

Обратно в новината

Коментари - Козметичният пазар в Русия е пред колапс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мужиците ще е тежко да се разделят с коктейли като Сълзата на комсомолката и Духът на Женева, които съдържат одеколон, но по този повод могат да се осмъртят напук на цялата цялата система с коктейли с ползващи други съставки извън забраната.Според Ерофеев в русия никой не знае как е умрял Пушкин, но и децата знаят как се пречиства политура. Използва се и спирачна течност. Фармацевтика -като препарат за потене на крака, вода за жабуркане на уста и венци, препарат срещу пърхот. Така коктейла Кучешки търбух е напълно заобикаля новата забрана включва - шампоан, препарат срещу пърхот, спирачна течност, лепило и т.н. Всеки истински русофил е длъжен да знае нагений.рецептурата от култовата книга на Ерофеев -Москва -Петушки " и да пълни гърлото с продуктите на народния гений.

Техният пазар да не го мислим - те ще си се справят и със собствено производство, а може и това да е търсен ефект - кой знае? Ние да си гледаме турските и китайски ментета, защото с "ура" си затрихме фармацията!

Никакъв гаден, империалистически Шанел. Купувайте само "Дива Бреза".

Е, сега вече, мурзилките ще замиришат на каквото трябва - алкохол и мърсотия! До тук ги докара управлението на КГБ. А, тук някой ни призоваваше да станем отново руски роби, т.е. православни, славянски братя на руските свинье!

Руски учени доказаха чрез ДНК, че нямат нищо общо със Славяните. ДНК им е идентично с финландците.

Ей тз и афтършейв Жилет забранили ... там и той ли е под 1 евро литъра като Бояришник?!

На кой му пука в Русия за козметиката. И без това се ползва само за пиене.

Не могат ли просто да си купуват спирт от аптеката и да го разреждат - като нашите клошари ?

Ами нашите клошари пият антифриз. И ако си спомняте също имаше смъртни случаи. И не само на клошари - в някакво село се бяха отровили с подобие на ракия. Случаят в Русия нашумя заради голямата бройка починали. Но на фона на общото население у нас процентно смъртността заради подобни дивотии през изминалата година е по-голяма.

путлераст за бой се стяга, а? Тотални глупости и лъжи. Напротив в Русия случая се разчу заради многото жертви. Инак смъртността от алкохолни натравяния в Русия е около 80 (осемдесет) пъти по голям на глава от населението в сравнение с България.

Само си представете необятния руски пазар на козметика, към която спадат всички парфюми, одеколони и т.н. който "колабира"! Глупости! Държава, която граничи с Китай, има контакти с Индия, Турция, Бразилия няма как да има колабиращ пазар за козметика. Не е реално. Няма как такъв огромен пазар да почувства в условията на пазарна икономика затруднения в такава област. Е, ако сами са наложили ограничение да не се пие пяна за баня или одеколон, това е друго! Руските алкохолици пият и мълчат. Това е отчаяние. Нямат какво да кажат. Черно и невидимо е настоящето и бъдещето. А това говори за сериозен проблем в образованието и възпитанието.

Стига рива. Истината боли.

Бахти "огромния" пазар - 5-6 пъти по-малък от европейския.

като народ - да, ама като покупателна способност 50-60 пъти по-малък от европейския.

В България такова нещо няма. Е, ако посетите някой затвор по Коледа и Нова година, ще останете приятно изненадани, че даже в тоалетните мирише на одеколон. Ама то това са инцидентни случаи. Те даже и да дишат ацетоново лепило почти спряха, само някои несъзнателни индивиди. Сега са на мода амфетамините, тревата, коката, хашиша и други благини на цивилизацията. А изостаналите Руснаци още пият одеколон и ядат отровни гъби. Това по селата де, в Москва са почти на нашето ниво....

почти. колко да е почти?

В други отношения са много напред, но в пиенето и друсането има още да ни стигат. И гейпарад си нямат, доста назад са и в тази област.

В руските затвори с алкохолът и други подобни благинки като лепили трева и гъби шега не бива. При залавяне автоматично се добавя срок към присъдата. Единственото което си позволяват е много силен чай, наречен "чафир"

Преди двайсетина години един нашенец се опита да внесе в Щатите гроздова и сливова с надпис: "продукт за разтриване при настинка". Успя, и го продаваше няколко месеца, докато някой от завистниците не го изпържи на данъчните. Оттогава тук си пием унгарска, италианска, и даже сръбска и френска ракия, Българска не се намира по пазара....

Преди месец бях в Питер. Пияни руснаци не видях, но мъртво пияните скандинавци бяха безброй.

Скандинавците са отишли на почивка, а руснаците поркат вкъщи щото рублите не стигат за найт-аут ;)

Просто избягват акцизи, като го броят за друго. А етикета "не е за пиене" е сигурно за да покаже, че е за пиене. Лъжат какъв е продукта. Утре може да напишат, че е антифриз. Просто си е незаконна продажба на алкохол.

То цялата им държава е пред колапс.

Kога ма.а му стара, ще дойде българският Тръмп, че да си вдигнем малко стандарта и да започнат българките да раждат? Ето една възможност да печелим от чист бизнес козметика и фармация Имаме най-силните билки в света руснаците имат нужда от това, както се вижда. Кого наказваме като не печелим?

Кво ти пречи стандарта на мандръсането ве? Оправдание ли си намери?

Производството на настойката Боярищник (70 градусов алкохол) е колкото 20% от цялото производство на алкохол в Русия. Всички са наясно, че с цена 20р. за 100мл. това се изпива. Лосионът за вана е същия Боярищник, но в опаковка от 250мл. С него едва ли някой би си помислил да си почиства ваната.

Вече съм сигурен че маймуната е произлезела от руснака-тя е по умна и е редно тя да е следващо стъпало на еволюцията..ха.ха

Че твоите предци са първите в тази верига, много преди да се появи Руснака. Да не говорим за маймуната....

За 100 години от октомврийската революция не им увряха главите, че с командно-административни методи не може да се регулира общество. Алкохоликът-професионалист разсъждава така - половинка водка ми е 150 рубли най-евтино или 300 рубли литъра. Всичко, което е под 300 рубли за литър или 30 рубли за 0.1 литра ми е изгодно да го пия. Жилет и Олд Спайс са над тази цена и няма да ги пият. Тройной е под нея - 20-25р. за 0.1л. Него ще ударят.

Е това са поредните популистки мерки за ограничаване на западни компании до руския пазар, маскирани като мерки за грижа за здравето. От руснаците освен идиотщини друго не може да се очаква!

Вместо да скачат на чужд гроб соросоидите да се замислят че веднага след източните олигарси обрали Русия, ще паднат главите и на западните - обрали цял свят. Белене ще отвори и пак ще има работа за вас.

Дядо Мраз, дядо Мраз, ти си п*раз!

Най-големият не е ли Сечин? Или той е 'държавен служител'..

Човек не знае да се смее ли. Да плаче ли. потърсете в мрежата: 'Как правильно надо пить тройной одеколон? и вообще НЕОПАСНО-ЛИ его пить?'

не би чудо видело.

Дежурните тъпанари захапаха новината. А проблемът не е в пиенето на лосиони, одеколони и други козметики. Проблемът е, че в тази огромна страна се предлага на пазара водка в опаковки на козметика. Преди години работех в българска консервна фирма. Собственикът стана милионер от продажбата на спирт в бутилки от кетчуп. Цели вагони изнасяше за Русия, абсолютно безпроблемно - докато не си отиде Елцин. Тогава далаверата му спря, но за някои в Русия тя явно продължава.

в нормалните страни водката се продава в магазините за алкохол.

Просто такава е традицията да се заобикаля акциза. В България даже няма нужда от маскировка - по 800 литра на час се изпиват на Сънито - и никой не знае какво.

и НАТО!

Нищо де! Антифриз нали има. Да лочат там синя течност до светозавъртане! Толкова ли не могат по един казан за ракия да си направят в домашни условия тия пияни блядове! Или май най-голямото им постижение в техниката е самовара с вмирисан руски ботуш отгоре!

Ще направят казан, ама какво ще сложат в него? Нали някой трябва да го засее, отгледа, обере и да го сложи да ферментира? Това означава да имаш земя, традиция, познания, трудови навици.

Путлер не се посвени да убие 77 души за да опрвдае поредната самосанкция в Русия

глупости. В русия всичко е казачок и рози.

Ей, руснаците не могат да се отърват от просперитет. :)))))))))) Ама, душевността им е една голяяяяма, не като на смешния Запад, а? :)))

Бездънна е руската душа. :)

Наистина е бездънна - бая алкохол попива преди да полети към рая! ... ама и тя полита!