17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без "Денят на победата", нямаше да има нито "Денят на европа", нито щеше да има Европа , такава каквато познаваме ! Вие си отговорете нататък !

Победата над Хитлет

За тези от западната страна на берлинската стена, този ден е наистина голям празник. За тези от източната страна на стената стана смяна на хитлер със Сталин, може да се поспори кое е по-добро??

Виждам, че много хора са празнували деня на победата, което за мен е много странно след като сме били от страната на победените.

МНОГО МИ СЕ ИСКАШЕ ГЕРМАНИЯ ДА Е СПЕЧЕЛИЛА ВОЙНАТА, А НЕ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "ВЕЛИКИ СИЛИ - САЩ И РУСИЯ", ЗАЩОТО ТЕ ВСЪЩНОСТ СА ЕДНО И СЪЩО, А САМО СЕ ЧУДЯТ КЪДЕ ДА РАЗПАЛЯТ КОНФЛИКТИ В СВЕТА ЗА ДА ПЛАСИРАТ ОРЪЖИЯТА СИ. КОГАТО НЯКОЙ ПОНЕЧИ ДА СЕ НАМЕСИ В ТАКА НАРЕЧЕНИЯ "СВЕТОВЕН РЕД" ОСВЕН ТЕЗИ ДВЕТЕ ЗЛИ СИЛИ ТЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТ СРЕЩУ НЕГО С ЕДНА ЦЕЛ - ДА ЗАПАЗЯТ СВЕТОВНОТО СИ ГОСПОДСТВО И ДА НЕ ДОПУСНАТ НИКОЙ ДРУГ. КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ТЕЗИ ТРОЯНСКИ КОНЕ - АНГЛИЧАНИТЕ. ТЕ ВИНАГИ СА НА СТРАНАТА НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ И НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРИМИРЯТ С ТОВА , ЧЕ В ЕВРОПА ГЕРМАНИЯ Е ВОДЕЩАТА СИЛА И ТОВА Е . ПО - ДОБРЕ БЕЗ АЛБИОНЦИТЕ В ЕВРОПА, ЗАЩОТО ТЕ САМО БИХА ПРЕЧИЛИ. НАЙ - ВЕЛИКАТА НАЦИЯ В СВЕТА Е ГЕРМАНСКАТА И ТЯ ТРЯБВА ДА НИ СЛУЖИ ЗА ПРИМЕР!

Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш! - Николай Хайтов -разказа Мъжки времена!

БРАВО БЕ НЕМСКИ, ДОБРЕ ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ. САМО ДА ТИ КАЖА, ЧЕ СЕГА МОЖЕШЕ ТИ И ТВОЯТА РОДА ДА СТЕ ИЗВЕСТНА СЕРИЯ НЕМСКИ САПУН. АКО ХИТЛЕР БЕШЕ СПЕЧЕЛИЛ ВОЙНАТА ДЕ...

Ден на победата -защото ако не беше победата на братска Русия,сега нямаше да има европа и евро-гейски съюз пълен с педали управници,корумпирани и ръководители на престъпна евро-гейска група.. със седалище Брюксел.Нямаше да взимат заплати по 50000лв или 30 000 евро а народите като България да живеят с 200лв заплати и безработица над 50 процента.Точно тези гейове трябва да целуват ръка на Русия и да сведат глови пред нея и да млъкнат да говорят срещу нея.

9 май е ден на победата за България, ден в който България победи войските на Франция, Англия Сърбия и Русия при завоя на Черна в Македония през 1917г.

И кой победихте, като България е от победените и плащаше репарации.

Русия и бившите държави от ссср заслужават поклон, те извоюваха победата над фашистка германия.

Германия е националСоциалистическа а СССР е интерСОЦИАЛИСТИЧЕСКА държави. Хитлер е водач на националСоциалистическата германска работническа партия. Разликата със Сталин е, че Хитлер е много по-успешен държавник и политик. Хитлер е бил също вегетарианец и не е набивал овчи шашлык до пръскане. Русия е унищожена през 1919г. Няма повече Русия. Затова в разтърсващата песен "Господа офицеры", с реални персонажи, се пее: Поручик Голыцин зачем нам чужая земля? Руската аристокрация бе избита или емигрира от Русия. 250000 руснака намират втори дом в България и на Девети 1944г живите български руснаци или техните наследници са изловени, избити или пратени в сибирските лагери на смъртта. Колко белогвардейски наследника днес познаваш в България, червеногъз папагал? А тези белогвардейци са били повече от 1/5 от България.

са се спасили във Варна и после са офейкали в Цариград и от там из европата. Затова са малко.

На 9 май една империя базирана на зла идеология победи друга империя базирана на зла идеология, в процеса разрушавайки половин Европа. По-каква извратена логика това е повод за празник? И по-каква извратена логика това трябва да стане празник на Европа?

тук пълно с комундели било

и мисли ако можеш.Ако не бе Денят на победата нямаше да има Ден на Европа.А самият Ден на Европа е идеологически контрапункт на Денят на Победата.Запомни това.

Комундели викаш...Сега, ти точно щеше да лъскаш обувките на внуците и правнуците на райха! Само заради комунделите си вееш ...... из Европа и се правиш на мъж!

Какъв ден на европа, пърни глупости....

А кога ще честваме победата над КОМУНИЗМА. Бих желал да има Военен парад и манифестация с плакати и Ура. Това също е голям празник и победа над злото.

и кога, казваш, сме го били победили?

Победата над комунизма ще я честваме, когато победи истинската демокрация... тоест няма да е скоро.

е следващия строй след капитализма и ще дойде по естествен път както и обстоятелствата показват де. Всички високоразвити държави приемат комунистически принципни в държавата си. Но посоката на еволюцията е ясна

Стига лъга. Нас българите никой нямаше да закача.. Това беше само за евреи , ц и г а н и и за славяни и те са като първите два вида. ти от кои си... българите не сме нито от едните нито от другите

Абе вие си празнувайте Деня на Европа, но без Деня на победата на СССР населението на Европа щеше да мине през комините на хитлеристките концлагери.

и сега нямаше да има и ЕС!

Грешите сър, Европа щеше да бъде рай, който и в сънищата не можеш си представи

Да, рай за тези от райха и ад за другите!

Да беше рай за комунистите БКП КПСС и ад за другите

Да де, щеше да съществува в сънищата.

Боже колко подлоги на окупаторите от 1944 в България има. Т. е. ,те не са много ,но днес плъзнаха в мрежата,като хлебарки.

за да има 9- май допринасят и САЩ и Англия и Франция и много други страни и дори и ние, България!

фактите и историята са мит! Вярно е това, че войските на Червената армия, състоящи се от войни от всички народи и етноси в тогавашния СССР, са тези, които изнасят тежестта на войната и побиват победното знаме в Берлин, но в тази световна война под различни форми (като преки участници във военните действия участници в съпротивата или като участници в медицинското или материално-техническото и други видове осигурявания на войските) вземат участие и други народи и държави, в това число и ние, и за това 9- май е ден на победата на всички народи над хитлеризма и е ден на възкръсващата от пепелищата на войната Европа!

На 9 май празнуваме Летни Никулден !

Защо няма рожден ден?

Брей тука много чужденци бе. Защото тези 50 и кусур процента няма как да са българи. Кой българин ще чества победата на страна която ни е обявила война и една друга дето ни е бомбардирала. И в резултат на тази "победа" губим Македония и Беломорска Тракия. Ако има българи да честват 9.5. трябва да са блядове и мадъфакъри.

Малко история не е зле да попрочетете ама реална не пригодена и тогава ще да разберете че пак малко сме загубили заради подмиването на хитлериските зад,,ци благодарение на властващите...

ами хайде малко история, кое парче от днешна България е предложил да се даде другаря Г.Димитров

Само се питам какъв ден на Европа може да се празнува като това си е географско понятие ..Та нали благодарение на един европеец Хитлер загинаха толкова милиони хора и още милиони бяха преследвани унижавани...

Къв ден на победата ? Кого сме победили?

Когато фактите говорят, тъпоръбестите чиракопитеци седят тихо с заврен резан патламак в устата.!.мбухахаха Кой празник чествате на 9 май? 19.84% - Деня на Европа 58.73% - Деня на победата 11.51% - И двата 9.92% - Нито един от двата

какъв ден на победата, ние сме на губещата страна

Вие - може и да сте загубили. Българите само спечелиха... И изградиха икономика и държава, която за 30 години не можете само да окрадете...

Не знам каква икономика сме изградили „ще попитам ВОЛФ той знае„ но ние Комунистите си поживяхме „ех какъв живот беше, това днешното живот ли е ...„

Ако трябва да сме честни почти цяла Европа е на страната на Хитлер в тази война... Всъщност обединението на Европа под немския ботуш, което Хитлер постигна макар и за кратко, впоследствие беше повторено чрез структурата сатанала известна като "ЕС"...

Че той ЕС е проект на нацисти. Разбира се те са имали други планове, не като на Меркел.

9-И МАЙ НЕ МОЖЕ ДА Е ДЕН НА ЕВРОПА ЗАЩОТО Е НАЧАЛОТО НА РАЗДЕЛЕНА ЕВРОПА(С ДВЕ ГЕРМАНИИ) И НАЧАЛОТО НА РУСКАТА ОКУПАЦИЯ И РОБСТВО. А що се отнася дали СССР са победители малко цифри: СССР- 30 милиона жертви. Германия 6 милиона жертви Аритметиката говори точно обратното . Германците са ги попилели ватенките ама нали са си извратени..-ха.ха

Св. Николай Летни празнувам аз