Коментари - Кой покани "Фолксваген" в България? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЛУФТХАНСА имат ремонтна база на летище София! Да не вземат да се изнесат и те!

Радев прави каквото му нареди Масква. Затова изгони ще стратегическите инвеститори. Него не го вълнува жизненият стандарт на народа, а какво пише в шифрограмата

Комунист е моя татко ,съмун-ист ще съм и аз....

Знам че съм продажник но немога да съм друг ,...така са ме родили.....

Kalin

Надявам се да не е Пленалиев защото каквото тоя човек е докоснал се е певъърнало в негатив за страната.Никой не отрича че иначе за лична изгода всичко прави но.......за страната само простотии излагации и негативи!

Оставка!

До кога ще показвате клоуна Плевнелиев? Защо постоянно го вадите от нафталина? От некадърен програмист, през пишман строител, т.е. изпращач на бели роби за Германия до топ строител дал подкуп за терена на бизнес центъра и след това насаден за президент. Поне да беше излюпил едно яйце....

девиза е ; ЕДИН ЗА ВСИЧКИ , ВСЕКИ И ВСИЧКО ЗА КАРДИНАЛАААААА !!!!!!!!!!!!.

Обикновено обръчите са поставят когато трябва да се направи някакво ограничение. Те притискат и ти позволяват да използваш определено пространство. Ефектът е дълготраен и видим.

Целта кое е? Противници ли са Плевнелиев и Радев? Има неща, които не стават за един мандат или от един президент. Целта лесно се откроява - обществото ВИНАГИ да е РАЗДЕЛЕНО и ПРОТИВОПОСТАВЕНО само на себе си.

Излъгал ли е нещо Президента? Коя е тази държава, която е станала още по-корумпирана от България и да не сме разбрали??

Корупция има навсякъде...при тоталитарния режим най-малко Не знам колко е при нас, но вие искате дъй много

Кажи къде си видял корупция...подаде ли сигнал там де трябва Само приказвате

А кажи къде няма корупция?

го Кой от Дубай! Той раздава порциите в държавата чрез обръчите от фирми!

Нито българските президенти, нито немският президент могат да повлияят на икономическия и финансов избор на един концерн и монопол. Нито пък Меркел. Защото данъците от тях пълнят хазната на Германия и правителството им се съобразява с тях, а не Те с него. Радев направил един дипломатичен ход, чиито резултат е рекламиращ Ббългария и подобряващ мнението на немското правителство за нас. Както и Плевневлиев. И ДОТУК ! А за Турция: гражданският мир в една държава е гаранция за сигурността на огромните чужди инвестиции. За работната ръка : турците нито са по-умни от българските работници, нито са повъзприемчиви. Ходи ги виж в Германия. НО..... ако се развихрят събития, противни на Европа в Турция, то тогава Германия и ЕС не могат да ѝ дават ултиматоми или санкции, нито препоръки, защото си имат змия в пазвата - над 5-милионна турска диаспора вътре в Германия.. И тогава Германия ще предпочете вътрешния си мир, дори да рискува успеха и сигурността, целостта на големите инвестиции в Турция. Така че, не заблуждавай българите, Господине ! Тепърва Европа ще изтрезнява все повече и ще ни предпочита пред трудовите пазари с ислямска култура. Българите са най-адаптивния народ във Великобритания /според секретните им доклади/, българите са от най-възприемчивите, дисциплинирани и много издръжливи работници в Германия. И тук ще е така, стига да са мотивирани с достойно заплащане!!! Словакия стана хитът на чуждото автомобилостроене / три чужди фирми изградиха там заводи/ и техните синдикати и работници поискаха по-високи от немските заплати дори - прочети го ! А нашите работници не са до там самоуверени. ЕВРОПЕЙСКА и ХРИСТИЯНСКА БЪЛГАРИЯ СТОИ МНОГО НАД ИСЛЯМСКА НЕСИГУРНА ТУРЦИЯ !!!!!!!! ЗАПОМНЕТЕ ГО , БЪЛГАРИ !!!!!

Sravnenie mejdu dva bokluka s roden proizhot , i dvamata nekadarni prosti mijiturki koito edinstveno sa kradnali ot BG.

Тццц .Спад на продажбите на германските автомобили със цели 30 % за изминалата година. Фолцваген пък е на половина от проажбите на Ауди. 50 милиарда евро вътре-е то се знае ,че тук ще са за евтина работна ръка ако дойдат въобще! Поканете Волво бе! Единственият автомобил показващ ръст във продажбите и търсенето!

Разбирач, само да ти кажа че Ауди всъщност е една от марките от групата на концерна Фолксваген.И че този концерн е номер 1 по оборот в автомобилния сектор.

Аз и моето семейство сме признателни на г-н Радев че доведе Фолксваген в България и ще построят този модерен завод благодарение на неговия упорит труд и усилия.

надявам се това което сте написали да е ирония

Рибата е още в морето, а тия турили тигана на котлона, че и се карат кой да пържи! А нека първо да заработи завода тук.

Е как кой-Румен Радев.

Росене , единственото на което може да си създател е клуба на рогоносците в България.Твоите спокойно могат да претендират за Гинес.

Бастун и твоя баща е в този клуб, че майка ти не може си събра краката, също като жена ти...

Аз със сигурност не съм. Но се питам иначе Плевнелиев в ролята си точно на какъв действащ политик ги е поканил? Иначе да закриеш цяла икономика и сега да се кефят на един завод и то чужд, е жалка картинка.

Нека ви светна, действащи раде-, русороби. Плевнелиев е с огромен авторитет, и с огромен бизнес точно с Германия, ушевци прости и елементарни. А Радев никой не го бръсне и за слива. Авторитет - нула и в ЕС и по света. Празно лапацало, никому ненужно.

Да, да. Точно с този си авторитет докато беше действащ президент отиде на крака да дава отчет на ЕВН. По-солям срам не бях изпитвал!

Единият е достоен, другият не.

И двамцата за нищо не стават, добре че нищо не зависи от такива смотаняци.

Всички знаем че Радев покани Фолксваген.

Герберските тролове яко са се активизирали

Като гледам плюсовете май точно обратното е, хихи.

Плевнелиев е абсолютно прав. Радев всеки ден тръби наляво и надясно с мегафон колко е корумпирана страната, на която той Президент, какво беззаконие и бедност има на всяка крачка. Е, кой нормален инвеститор би дошъл в такава страна. Как той е привлякъл и един инвеститор дори? Такъв Президент на частна компания, който злепоставя и говори против компанията, би бил УВОЛНЕН ВЕДНАГА. А ние го търпим, а има и индивиди, които му ръкопляскат. Да, ама такива после се жалват , че заплатите им били ниски, че нямало работа. Ами, Прост народ. Беден народ.

Наистина ли смяташ, че приемат на сериозно човек, за който Борисов каза "и магаре да ви бях предложил, щяхте да го изберете.

Е , да лъже ли , че в България се живее прекрасно , хората щастливи , корупция няма ...Да не мислите , че в Европа пасат трева !Половин България вече живее в Германия , сигурно , защото у нас е супер ...Ако дойдат инвеститорите , пак ще си тръгнат.Това , което се случи на кипърския фермер , това е България .

Плевнелиев е абсолютно прав. Радев няма никаква заслуга, и да спре да си пъха гагата, навсякъде, където не му е работа.

Аз знам кой покани Луфтханза . . .

Намери се някой , да надмине Плевнелиев !

Само да попитам другаря бивш президен с най-нисък до момента рейтинг - това по-долу (взето от думите му) не е ли конфликт на интереси и злоупотреба с власт: "Не само като държавен глава на България за периода 2012 – 2017 г., но и като създател и почетен председател на Автомобилния клъстер на България от самото начало – още от 2012 г." ? Той всъщност като президент на какво се е изживялвал - на някаква бизнес асоциация ли или на България?

Фъфльото Пл. жена му би шута , той бил довел някого ?

Нали и на Радев първата му жена му би шута, бе галфон! Простотията ви няма дъно!

заслуга на правителството, но тия 53 процента са от 80-те % дебилите

Радев никога не е казвал, че е канил Volkswagen. Каза, че ще работи с правителството и ще помогне с каквото може. А и със сигурност Volkswagen нямат нужда да ги "канят". Идват купуват, подписват договори и почват. да не мислите, че някой от ранга на volkswagen се съобразява с Радев, а още по-малко с мишка като Роско Чехъла? Нека сме сериозни! А и 99.999999999999% е сигурно, че завода ще е в Турция. Ние сме прекалено малки, прекалено мързеливи, а и между Ердо и Тиквун разликата е само, че турчина е по-умен. И двамата са корумпета, нарциси и крадци. България има само едно предимство - в ЕС е, но всичко останало са минуси.

Нещо генерално си се объркал. Не може просто да дойдат, да купят, да подпишат договори и да почват, защото може да се окаже, че до завода им няма нито път, нито ток. Със сигурност такъв голям инвеститор ще поразпита за различни преференции и за ускорено осигуряване на инфраструктура.

правителството не познава дори елементарните закони за строителство, но кани и договаря чужди инвеститори ???!!!!! Верно ли сте толкова прости ???? Дори в средновековието под турско робство, хората са имали повече акъл като преговарящи !!!! Значи, ти - най-компетентния в държавата, че и германците даже се морят да пътуват до тук без поискани параметри ???!!! И германците, викаш по-прости от теб !!!!! Леллееееее, смяхххх !!!!!!

Нито българските президенти, нито немският президент могат да повлияят на икономическия и финансов избор на един концерн и монопол. Нито пък Меркел. Защото данъците от тях пълнят хазната на Германия и правителството им се съобразява с тях, а не Те с него. Радев направил един дипломатичен ход, чиито резултат е рекламиращ Ббългария и подобряващ мнението на немското правителство за нас. Както и Плевневлиев. И ДОТУК ! А за Турция: гражданският мир в една държава е гаранция за сигурността на огромните чужди инвестиции. За работната ръка : турците нито са по-умни от българските работници, нито са повъзприемчиви. Ходи ги виж в Германия. НО..... ако се развихрят събития, противни на Европа в Турция, то тогава Германия и ЕС не могат да ѝ дават ултиматоми или санкции, нито препоръки, защото си имат змия в пазвата - над 5-милионна турска диаспора вътре в Германия.. И тогава Германия ще предпочете вътрешния си мир, дори да рискува успеха и сигурността, целостта на големите инвестиции в Турция. Така че, не заблуждавай българите, Господине ! Тепърва Европа ще изтрезнява все повече и ще ни предпочита пред трудовите пазари с ислямска култура. Българите са най-адаптивния народ във Великобритания /според секретните им доклади/, българите са от най-възприемчивите, дисциплинирани и много издръжливи работници в Германия. И тук ще е така, стига да са мотивирани с достойно заплащане!!! Словакия стана хитът на чуждото автомобилостроене / три чужди фирми изградиха там заводи/ и техните синдикати и работници поискаха по-високи от немските заплати дори - прочети го ! А нашите работници не са до там самоуверени. ЕВРОПЕЙСКА и ХРИСТИЯНСКА БЪЛГАРИЯ СТОИ МНОГО НАД ИСЛЯМСКА НЕСИГУРНА ТУРЦИЯ !!!!!!!! ЗАПОМНЕТЕ ГО , БЪЛГАРИ !!!!!

Срам, срам, срам! Срамувам се от настоящият президент Румен Радев! Винаги съм имала огромно уважение към всеки предишен президент и институцията, независимо от това, кои убеждения и партия подкрепя. Такова явление не помня.

с тоя срам, ма ! Бъдете поне българи, като ви четат тука чуждите посолства ! Повръща ми се вече от комплексите ви и ниското ви самочувствие!

Патка

Недейте да спорите...още през 1977 г. есента случайно се запознах със тогавашния шеф на Фолксваген. Пихме кафе, ядохме ябълков щрудел и аз го поканих да дойде у нас в България. На следващата година, той дойде / за мое най-голямо учудване/ и бяхме заедно една седмица на Ахтопол!

Думите на Радев не изключват заслугите на Плевневлиев. Просто единият създал, вторият е длъжен да надгражда. Нарича се приемственост. Може би Плевневлиев е засегнат, че не е спомената от Радев неговата инициатива и заслуга. Боричканията мужду властите и партиите обиждат българския народ. Те са длъжни да работят за интересите му ЗАЕДНО, ОБЕДИНЕНО и не е нужно да се изтъкват заслугите им, защото това е тяхно работно задължение, а работодателят им е българския народ. До тук - 30 години сме свидетели на действия и закони, подети от едни и спрени от следващите. Взаимно изключване, ерчене, ежене, обиди в парламента - ЕДНО СВЯТО МЯСТО И ТРИБУНА ЗА ПОСВЕЩЕНИЕ В ИМЕТО НА НАРОДА. До тук всичко щочухме и видяхме е СРАМНА РАБОТА. А Германия, като най-проспериращата икономика в света и в Европа, и най-мощният член на ЕС, както и бивш наш съюзник във войните, заради което платихме пре-скъпо, много отдавна трябваше да бъде спечелена за най-голям инвеститор тук и наш защитник, но и партиите ни са сакати, и дипломатите ни също. Та смешен е този спор с тази толкова закъсняла днешна дата

поканил чужд президент , оплакал се от чудовищната корупция и оплюл българското правителство както прави всекидневно и внимавайте - казал WV да идва незабавно в България,защото условията са добри! С чужда пита помен прави!

Дир-а, задали сте много неправилно въпроса!!!! Румен Радев въобще никога не е казвал, че поканил Фолксваген в България. Това, което искаше да каже е, че с каквото могъл е помогнал (защото нали постоянно го укоряват, че правил контра на правителството). Колкото до Плевньо, той също няма претенция да ги е поканил, просто каза, че винаги е подкрепял идеята. Доколкото разбрах Томислав Дончев, и някакъв зам-министър от две години не били спали, за да докарат Фолксваген тук. Така, че може би, кръстосания огън трябва да е между Томислав Дончев и въпросния зам-министър!

"Плевнелиев: В изказването на Румен Радев много често има „аз, аз и аз“." Според мен Плевнелиев е имал предвид Борисов, защото единствено Борисов дава и плаща всичко от лични средства или поне така звучи винаги.

ти си дребно червено човече

Фатмакът трябва да се концентрира върху привличането на стратегически инвеститори от Русия в тази област / автомобилостроенето/ а именно Москвич и Лада. Натам му е погледа, оттам са му спуснати и опорките. Какво лошо има да се направи един завод на Москвич... Руският гений е създал условия за конкуренция и за безаналогови автомобили, които са най съвършените в света.

Както се пее в песната- "Кой ти го тури туй име, кой ти Го тури...."???

Не зная кой е поканил WV в България, но Плевнелиев за мен е най-достойният български президент!

Само за тебе, защото и боеко ви не рачи да го сложи за втори мандат.

Тогава ББ каза ,че и магаре да тури , ще го направи президент . И тури магаре .

Що тоз достоен прецедентин - толкоз обичан и споменуван от матряла, НЕ СА САМОКАНДИДАТИРА за ВТОРИ мандат.. Та да усети любовта народна.. Още повече, че мумиите от РЕАНИМИРАНИЯ БЛОК си го припознаха .. И те искаха да му дигат кандидатурата..

Подкрепям! По делата му ще го познаем.

По ( + ) и ( -) ще разбереш общественото мнение! Никой в Европа не го е еня за България! Те си загубиха робите около 1960 год. и соц. лагера им попълни загубите.На тях им трябват наща работна ръка и нашият пазар.

Радев не си приписва покана на Фолксваген, той е поканил президента на Германия, какъвто е рангът му.. Плювко страда от комплекс за малоценност /и с пълно право/, жалка пародия на мъж.

Грешен отговор. Фатмака видя, че има "опасност" Шкода да ни избере и реши да си закичи задника с трендафил. Няма да се учудя, ако се разминем с инвестицията именно заради тъпанарската му намеса.

Президента на ШКОДА си го каза - останаха две държави за избор.. СЪРБИЯ и ТУРЦИЯ!!

Ха-ха, аз пък като чета публикацията, разбирам че и двамата български президенти са абсолютно некомпетентни, направо е смешно да чете човек жалките им напъни. А Фолксваген според мен няма никакви намерения да инвестира в България, освен ако не решат да направят нещо като музей на живо с всичките трошки Фолксваген които отдавна са извън употреба в цивилизованите страни, но все още се движат по пътищата на България :)

За съжаление комунистите умеят до съвършенство да манипулират хората с Гьобелски приоми като повтарят не истини в всяка медия по много пъти докато се набият в главите на хората. Като оставим настрана глешния словоред, граматическите пропуски и неточности на горенаписаното от гейберастки за.ник под наем да направим следните СЪЩЕСТВЕНИ уточнения: 1. боеко ви е комунст. 2. боеко ви даже партийната книжка не си върна, а я скри в гардероба за по-добри времена и напусна служба в името на Партията! 3. боеко ви до припадък повтаряше по повод и без повод как супели само лъжи срещу него и наричаше ростно Корнелия и Елена лъжкини. 4. Към днешна дата има доказан и осъден от българския съд САМО един лъжец - боеко ви! 5=Ерго бидейки страхлива шу.да и отмъстителна лека жена под наем можем да твърдим с голяма степен на вероятност, че единствената госпожа лъжа е боеко ви!

Този президент ме разсмива всеки ден!!!! Жалки напъни да си припише заслуги който нява. Иначе е цар да оплюва даржавата си.

Трудно ми е да повярвам, че Радев може да има каквото и да е общо с това. Про-руски военен спрямо многократно доказал се бизнесмен с връзки в Германия и т.н.

Радев преди да стане Президен е НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ! А този помашки комунист е всичко друго но не и успешен бизнесмен, защото фирмата му ирис още дължи пари на помаци, пратени от него по строежите в Германия. И разрешителното да води помаци в Германия му е ходатайствано лично от оная другата мазна комунистка, бивша социална министърка с Бентлито!

Глупости,пич гледал е самальотите отдалеко и затова сега го е яд.

И си прост и си нагъл. Типичен гейбераст с евротолерастки уклон. Радев, от първо лице в кокпита на МИГ 29, Авиошоу 2014г София. -https://youtu.be/xm5z3Qm3N7I Аре заясвай сега и си яж кафевия банан за втори път!

"НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ" с червен задник...

Кого ИЗПЪЛНИТЕЛЕН директор на ЕРП в Бългория привика на килимчето си в централата във Виена?? Радев или Плевнелиев.. Забележете - ИЗПЪЛНИТЕЛЕН директор.. Та дори и президента на ЕРП-то не го удостои с вниманието си..

- Изминаха 100 дни от началото на мандата на Росен Плевнелиев като президент. При встъпването му казахте: “Росен Плевнелиев е сладур на трона. Едва сдържа добротата си, за да не прерасне в танц.” Как изглежда след 100 дни? - Свеж и залутан. Президентството е тясно за безпричинната му бодрост и трудолюбивите му пориви. Ентусиазмът му прелива границите на службата и не знае къде точно да спре. Сега работи върху бизнес план за България. Предвижда, подозирам, и космическа програма. Може и да полети. Съветвам Маргарита Попова да остане на земята, ако поиска да го придружи. До края ще се пита обаче: “Защо ми трябваше всичко това?”, но няма да може да си отговори. Ще пребъдва активен и озадачен до края.

Егати жалките клоуни!!! Добре, че бяха тея търтеи, та германците научиха за България?!?!?!? А Радев е толкова жалък и гнусен, че е невъзможно да се опише! Управлението и "бизнеса" в България от години гонят чуждите инвеститори!!! Ние сме в ЕС от години! Тук трябваше да е пълно със Западни фирми досега!!! Отврат!

За последните 10 години чуждите инвестиции в България са намалели над 18 ПЪТИ!! Само Радев ли е виновен? А ИРЛАНДСКАТА ПАСТИРКА?? Не ги ли прогони с нейниния план "20-20".. Дет го писа-бриса и смука от палци.. Що не ни турнеш барем ЕДНА точка от него, по която правителството на БОКО ПЪРВИ е работило?

И това не вярно, но понеже Корнела го набива та само глупаци и се връзват и го тиражират!!!

оценка за автомобилния клъстер на ЧЕХЛЬО даде Баце.. При откриване на последното цехче със 100 работни места - " ПРОДУКЦИЯТА ИМ ВЕЧЕ ИЗНАСЯМЕ С КУФАРИ".. В момент, когато южноафриканците с тапицерии за БМВ и МИНИ КУПЪР пуснаха кепенците на три бази в България и оставиха на улицата 1 400 работника..