Кой е Марио Панчев, убиецът на Пелов?

Дебелия открива Бог след скандал с майка си, разпитвали го след всяко убийство в Ботевград

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От цялата история разбрах едно, добре е да има престъпници да се избиват един друг... шото лапачите от МВР си клатят ... картофките.

Извод: да си купиш пистолет в територията е като да пазаруваш череши - само въпрос на повечко пари...

Е, не е така. Да си купиш череши е законно, а да си купиш пистолет е незаконно. Пък и има как да се избегне наказанието, трябва добър адвокат и някой лев където трябва. Пък виж как върши работа...

Това по-горе е кратка история на провалената ни държава, в частност провала наречен МВР, следствие, прокуратура и съд. Колко народ избити, колко престъпления извършени и всеки път - няма доказателства, освободен с с подписка, освободен е да си лекува глаукома, не е намерен ... Чудя се тези хора, които работят в цялата система на правораздаването, спят ли спокойно, достатъчно пропаднали ли са, че да си вярват, че вършат някаква работа, не осъзнават ли, че са национални предатели, благодарение на които България обезлюдява и е на път да изчезне. Чета някаква статия за репродуктивните проблеми в България и демографската криза. Не ранната менопауза е виновна, че България изчезва. Виновни са всички тези корумпирани некадърници, които вместо да се борят с такива боклуци като тея по-горе и с мафията като цяло, са част от нея. Виновни сме и ние, че ги търпим

ако "Дебелият" оживее, не трябва да го съдят и да лежи в затвора. Полицията трябва да му благодари и да го награди за това, че той наготово и свърши работата.

много бандити, та се изтребват взаимно. Да разчиташ на полицията е загубена работа.

Извод 2: по дефолт трябва да умре, защото е на къс повод при ченгетата, които веро

Най-веселото в цялата история е, че огнестрелното оръжие което политиците така упорите отказват на нормалните българи за самозащита, рецидивистите явно си го купуват като вафлички.Законите в територията са явно в ущърб на законопослушните българи.

По-скоро учудващо е че на споменатия боклук са му отказали оръжие. Защото за нормалните българи не може, ама боклуците обикновено си имат законно.

Вие за Левски не сте писали толкова!

С такива приятели - врагове ти не требват.

МВР приключва случаите, като открива труповете след поръчкови самоубийства ... Помните ли зимата ..... Трябва да им сменят сините лампи с кръстове и колите да станат катафалки ....

Почти успяхте да ме разплачете! Горките хорица, колко са били човечни и добрички-а такава лоша карма им се е паднала..... ей до оня ден по хора са стреляли, сега тях ги застреляха.... кво да се прави?!?

Браво на нашата полицяа!.. Колко не разкрити престъпления само в този разказ! Убийства , грабежи, сводничество, незаконно притежаване на оръжие...Може би трябва / полицията / да остави свободно престъпниците да се контролират по между си за да са по-малко...

Не виждам нещо друго, освен Божията намеса, да го е спасило на косъм за N-ти път от куршумите на любимия му приятел...

След всичко гореописано, тоя трябва да го "умрат" в болницата! Пък и при тая "трудова" дейност, която е извършвал, едва ли е плащал медицинска застраховка. Маса честни хора нямат пари да си платят застраховките и умират по болници, защото нямат пари да платят за туй или онуй, а боклука ще го лекуват на държавна сметка...Апропо, оня несебърски боклук с "изразителните очи" дали си плати за всичко, дето направиха докторите да му спасят "скъпоценния" живот?

Е това се казва приятел! Да те ростреля десетина пъти. Да ходи да търси автомобил, за да ти изхвърли трупа, но пак да сте си приятели!

vasil

По тая логика какво ли е станало със съучастника на Пелов в бягството от затвосра?

"Опитва да започне и нормална работа, но за кратко." - така си е! На кой му е притрябвала нормална работа? Не стига, че малко пари, ами и данъци да плащаш...

Е поне не се опитаха с версията за самоубийство в гръб с 3 куршума , поне при горянина дето уж уби цяло семейство номера го прекараха , ама сега има прекалено много свидетели. Ясно е че мафията си преструкторира властта. Дали онова семейство дето даде фира не е била бъдещата Гинка ...но нещо се е разсмърдяла и ...да. Та тоя каква ли поръчка е отказал , че и него го самоубиха с приятел ... Няма да разберете , даже и да сте там , ще ви се отрича и набутва пропаганда до последно... Терминал(НО)2

История за провала на българското правосъдие.Това не е некадърност и безхаберие, това е съзнателно и дирижирано унищожаване на една държава и един народ.

Защо занимавате народа с такива престъпници , мястото на които е само в затвора . Има много по важни въпроси на които не обръщате внимание - учители , здравеопазване , демографска криза , скок цени на горива и.т.н. за тях пишете , а не за тези престъпници ,които даже и земята не ги иска !

защо няма смъртно наказание?

ама не и законово...

От цялата тая дивотия става ясно, че по улиците на тая държава ъ пълно с човешки боклуци и утайки и нито на полиция, нито на съд им дреме от тази работа. Иначе как ще си оправдават милиардните бюджети?

"Голям ташак сме..."-след мач на Левски...

половината от написаното е вярно.... не ми се мисли що за “човек” е пелов!

Сега ше видиме дали Бог ще открие Панчев.

У нас има една страховита санкция "за кражби, грабежи, рекет, сводничество" -- поединично и "в синергия", която се нарича РЕГИСТРАЦИЯ. Престъпният свят тръпне пред регистрацията, направо се тресе. От смях ...

Мръсна българска действителност. За гнусни бандити, убийци, изнасилвачи се пишат дълги статии, правят се книги, филми, не се пропуска да ни се напомни кога се навършва годишнина от убийството на някой престъпник. За добро дело се пише между другито, ей-така, ако остане място.

Mnogo losho namirisva taia istoria, tolko grabeji , kriminalno proiaveni a edinia vse na svoboda , v mediite opisvat niakavi podrobnosti koito bi triabvalo da gi znae i policiata i ako imashe policía i pravosadie i dvamata triabvashe otdavna da sa zad reshetkite ,a ne samo ediniat da e tam???? pelov se okazva che izvarshil ubiistva i grabeji i vapreki tova si go puskali da se pribira vkashti pojivo po zdravo postoianno.

Е как ще има правосъдие, когато едните престъпници правят законите за другите престъпници!

Ботевград се отърва от 2 мутри!Ще се диша по добре от сега нататък

То проблемът не са двете мутри, а СРЕДАТА, която ги създава и допуска да съществуват... На бас, че още поне 30 мутри чакат за овакантените места...

Mnogo ama mnogo stranna istoria!!!

Из интернет плъзна нова теория за убийството на избягалия затворник Владимир Пелов. Според потребители на социалните мрежи от Ботевград Марио Панчев не само е ухо на полицията, но и е стоял в засада на бандита. Те твърдят, че не са си чули никакви крясъци от свада или дори диалог между двамата, а просто са започнали да свистят куршуми. Ботевградчани смятат, че Пелов дори не е имал много време да се защити и точно затова не е успял да умъртви опонента си. Според жителите на града от седмици цивилни полицаи обикалят, за да търсят избягалия затворник, който не е виждан от никого. Те се обединяват около теорията, че Панчев е докладвал честно на униформените в града и се изявявал като техен агент. Ботевградчани, които твърдят, че са станали свидетели на случката от късно снощи, добавят, че са видели едни мъже да тичат към мястото на куршумите, но са говорели по радиостанции, намеквайки че става въпрос именно за полицаи под прикритие. Какво наистина се е случило, все още не е ясно. Пострадалият при престрелката Марио Панчев остава в тежко състояние. Избягалият от затора Радослав Колев, който духна заедно с Пелов, все още се издирва от органите на реда.

навсякаде по света полицията си има уши!Да не ти пука или правиш нещо схеми?Питаш какво е станало,ами пуска се мухата''този натопи другия''и се чака реакция от ,,интелекта'' пелов :Д

Интересно как изведнъж изплуваха толкова много факти?

Баце се кара на полицаите щото е дигал повече кила от Марио и щото в бот.гр. сички имат пищаци,баси и въоръжение град

Винаги ми е било чудно защо такива отрепки на обществото са толкова интересни за драскачите "журналисти".

Щом открил Бог и застрелял ближният си-връзват ви се нещата...ние сме овце...

Декамерон в български вариант-автор неизвестен.

бързат да ни натикат извършител, който умира....

Има много въпроси. Този Марио доносник ли е? Професионален килър ли е? Имал ли е пръчение да убие Пелов? Какво търсеха ченгетата, че чак евакуираха хората? Не са взривни материали, а вероятно някакви документи уличаващи свързани с ГЕРБ.

Оцелелия от престрелката най-вероятно е информатор и е организирал засада заедно с полицаите...

Как кой е Марио Панчев? Марио Панчев е велик българин. Отрепа един боклук, изедник на народа български.

Почти като месия сте го изрисували, а всъщност 120 кила анаболи!

Майко мила. Анархия!

Дали нашите полицаи са чували за СААКАШВИЛИ? СААКАШВИЛИ уволни за седмица 90% от полицаите, назначи нови около 45 000. Бройката стана наполовина, заплатите - двойни, А РАЗКРИВАЕМОСТТА СЕ ВДИГНА 5 (ПЕТ) ПЪТИ ВЕДНАГА. СААКАШВИЛИ?

Само простаци пишат

Самонаранил се при игра с оръжие. Той няма разрешително за оръжие и следователно няма законно такова. С чие оръжие е играл? Как, ако е посочил оръжието на друго лице, не е станало ясно, че оръжието не е същото, с което "се самонаранил"? Елементарни въпроси, които ботевградските ченгета явно не са задавали. Защо? От некадърност? Тогава какви ченгета са? От страх? Тогава какви ченгета са? Подкупени? ТОГАВА КАКВИ ЧЕНГЕТА СА? Аз ще ви кажа - НИКАКВИ! ВСЕКИ ПОЛИЦАЙ В БЪЛГАРИЯ СЪС СТАЖ НАД 3 ГОДИНИ МОЖЕ СПОКОЙНО ДА БЪДЕ ОСЪДЕН НА ПОНЕ 20 ГОДИНИ ЗАТВОР. ИМА ЗА КАКВО!

Полицаят със цигара в устата показва най-точно ситуацията в страната. Ужъссссс

Няма оправия