Ковид числата хвърчат нагоре

Заразените за ден гонят хиляда, увеличава се броят на постъпилите в болници, на тези в интензивни отделения, но и на преминалите през заразата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено че почвата тази година се подготвя по-рано от Чичо Сам зад океана, защото им предстои да се избиват загубените пари на Хънтър Б., и фирмата "Пфайзер" бастисали не по-малко от 600 000 000 долара, които са имали неблагоразумието да инвестират в Украйна < https://disk.yandex.ru/i/q6fg26cJx9JDGw >

2 семействоча организираме суинг парти на мой терен на 15ти юли САМО ЗА ВАКСИНИРАНИ! Ако се интересувате, пишете ми на lebixom599 (at) weepm (dot) com . Ще има малки аперативи и алкохол.

Ясно защо е цялата истерия- за да дадат обещаните милиарди да ги прилапат тулупите трябва да има "новозаразени". Кой си прави тестове бре кретени? Най- правоверните ковидианци нали са ваксинирани по петнайсет пъти и носят по пет маски на празни тротоари, останалите 98 % критично мислещи хора не ходим да ни бъркат в носа като кихнем. С една дума като вица за пожарникарите- поддържайте огъня, идваме!

Милиарди какво? Дини, пъпеши, килограми?

Кой и защо си прави тестове за тая измислена статистика бе идиоти?

свободните хора си правят тестовете

Тест за корона равно на тест за интелигентнотст. Свободни тествани хора с нулев КИ. Продължавайте!!

само ако можеше да го докажеш, тогава бих ти повярвал

Затваряй! Маски , локдаун, дистанция ... всички да се прибират от ваканции по къщите. Гърците защо се бавят да затварят границите?

Значи 37.90% от всички с положителен тест са ваксинирани. Процента на ваксинирани в България е около 30, което значи, че ако си ваксиниран е по вероятно да се заразиш от колкото ако не си. Има логика да се ваксинираш! Тия от СЗО няма да се спрат до като не направят Пфайзер най-богатата компания....

Само така! Яко трябва да се мре!

Явно са ти малко 30 хил, боклук....

30000??? От какво? Повечето от тях умряха от други болести, но с положителен тест (който е пълно менте) От настинката умряха само тези, които се полъгаха да влезат в болници където ги "лекуваха" по указанията на СЗО една престъпна организация под контрола на китайските комунисти.

Малко са, разбира се. Достатъчно чували за трупове има още. Яко трябва да се мре!

Не си правете тестове. Корена на измамата е в тестовете. Повече от 40% от резултатите са грешни и на тази база се въвеждат тоталитарните мерки. Тези които приемат да се лекуват по предписанията на СЗО са с единия крак в гроба. Протоколът за лечение спускан от етиопското гюбре, който няма дори медицинско образование, но е марионетка на ККП си е чисто убийство.

"За ваксинирани се смятат хората със завършен ваксинационен курс. " .. ми то вече не съществуват такива.

11% с 3 дози с потенциал за 4% 4 дози. Тик так тик так. Зомби часовник с ГМО механизъм

На алуминевата ти шапка са й свършили батериите.

А защо не обърнем поглед към Африка? Континентът е изключително слабо "ковид-ваксиниран". Но в регистъра на новозаразените "водят" двете държави, в които има максимален за Африка процент ваксинирани - Мароко и Ботсуана. Капиш?

До ваксари и антивакдъри. Картинката е проста: рано или късно всички ще умрем. Ваксинираните са като клакьори, пригласят на властта и се чувстват част от елита. За съжаление ваксините срещу Ковид нямат достатъчно дълъг срок на изпитание и едва след време ще се види какво се случва. Но! Ваксарите, да си знаят, като властта на която пригласят си отиде, какво ще правят? Хем ваксинирани хем плюли по сънародниците си дето не искат да са част от експеримента!

не се приема!

За съжаление истината е друга - неваксинираните постоянно обвиняват ваксинираните. Всеки човек има две възможности да се ваксинира или не. Ако се ваксинираш - правиш или поне се опитваш да направиш нещо в своя полза, но ако ли не - нищо не правиш, чакаш на случайността.

Възможност имат тези на които не им го налагат. Ако мислеше преди да пишеш, щеше да си спестиш коментара

Кога ще те видим и теб пак в интензивното? Липсваш ни!

Да ми цъкаш и да не ми цъкаш минуси, пак ще ти изкарваме детски колички от дупенцето като от JackAss, щото и за това има патеки.

Скоро, ако не е ваксиниран. Но ще са му нужни връзки във ВМА.

В другите страни антиваксърите скачат от мостове, пият белина, спират трафика на магистрали, самозапалват се, душат се за каузата, а в България какво правят - пишат в дира. Истината е че антиваксърите в България СА МЕНТЕ!

Не можеш без да се изходиш писмено тук, нали? Няма да ти дадат долари.

По твоята логика, около 70% от българите, които са против експерименталите бъркочи, грешно наричани ваксини, защото не са тествани за безопасност, както истинските ваксини и се намират в изпитател период поне до края на 2023, пишат тук. Тоест тук според твоето писание пишат 4 564 220 българина, а всичко виждаме, че има 100-на коментара. Мисля, че ни лъжеш.

"една патка мислила много и накрая умряла" - народна мъдрост Недей да мислиш че ще ти умре патката.

и сега какво ще правите хейтърчета на ковид ваксината? още мрънкане и мъмрене? аз съм окей с тва щото се виде че с нищо не допринася :D

Ако трябва да се сравняват, аналният се минава по-лесно и по-бързо от седмица с ковид.

Както предрече "лудия" Мангъров още в началото на пандемията, вирусът ще мутира към по-леки форми, докато накрая не се превърне в един обикновен конвенционален вирус... Така и стана. Клиничната картина на Ковид, като проявление протичане и обща симптоматика вече се припокрива с тази на всеки друг от познатите вирусни инфекции, с които сме свикнали.

Преди да измислят новата медицина и новото нормално, това пишеше в учебниците по медицина.

Надяваме се да е така.

Даден вирус може да мутира в по-слаба, но може и да мутира и в по-силна форма, зависи от много фактори. Мангъров е изостанал с 30 години в познанията си по епидемиология и вирусология, ако въобще има такива, защото не е нито вирусолог, нито епидемиолог, а специалист по детски диарии.

А така! Дайте отново малко Ковид истерия, ей така, за разкош, та да допълни картинката!... Ей, няма край тоя шибан садизъм!

2-3 дена температура 37.8, болки в мускулите, отпадналост, гърло, хрема. След това започва бавно подобрение, кашилца с пристъпи, до 2 седмици отшумява. Тва са симптомите на новия мутант

могат да се източат от овцете, ако ги наплашим достатъчно и им проведем правилната агитационна кампания?

т.е. обикновен грип...?

Ако беше ваксиниран, щяха да са два месеца.

тестовете амални - за да бъдат още по-приятни за радетелите на идеята за Ковида!

Те повечето са ЛГБТ от некви фондации и нпо-та им спускат, да радеят за ковид, за да си оправдаят грандовете. Ще им хареса и не можеш, да ги изкара от лабораторията.

Явно войната отива на изуй гащи... трябва ново плашило и тема за драскане в медиите....

Избори идват, трябва да се наплашат хората, за да не отидат, а машините хакнати от сащ, да гласуват. Преброяването през септември 2021 година отчита 6 520 314 човека. Около 6 665 534 млн. българи имаха право на глас на последните парламентрани избори през ноември 2021.

Хвърчи ви въображението подхранвано от едни бонуси....да ви у дирниците

Средната възраст на починалите в България днес, записани, че е от ковид е 83 години. Средната продължителност на живота в България, изчислена за периода 2019 - 2021 г., е 73.6 години. Починалите са: мъж на 67 г. с диабет и хронично неврологично заболяване; жена на 86 г. със сърдечно заболяване; мъж на 96 г. със сърдечно заболяване.

Броят на активните случаи е 51 549. Днес има 942 положителни, което не се е случвало от месеци. Да предположим, че всеки ден е имало толкова, за да си представим реално какво значат тези активни случаи. 51 549 делено на 942 е около 55 дена. Тоест трябва да има 55 дена по толкова случаи без нито един "излекуван", за да се получат толкова активни случаи, тоест има хора, които над месец дена "боледуват" и те са десетки хиляди. Вие познавате ли такива, които "боледуват" от ковид за месец-два, според данните в България те са десетки хиляди? Все трябва да познавате или поне да сте чували са някой...

Като извадим от броя на всички случаи, активните, се получава, че от 19 март 2022 не трябва да има нито един излекуван. Това са 108 дена "боледуване" или 3 месеца и 16 дена. Щяхте да чуете за това в случай, че данните, които ни представят са верни, особенно за над 50 000, нали?

Дир.бг засрамете се поне малко,не ви ли омръзна да облъчвате хората всеки ден,всеки ден с лъжи,измами и манипулации?....Повярвайте ми,ако имам възможност цялата тази пасмина,наречена журналисти ще ги откарам на полето,там ще сте поне малко полезни....Как не ви е срам бе гадове?....

Яжте ми уя с тоя ковид! Да ми смучете гъза!

Погледнете си календара. Вторник е Винаги във вторник са най-много случаите. Спрете със всяването на паника

И защо е нужно да се ходи на безмислени и фалшиви тестове. Просто се лекувайте и не се тествайте. Всичко е фалшиво и целенасочено.

пуснаха сега от лабораториите? Целта е на есен пак да сме затворени. Да ама няма да стане.

И хората в Китай така казваха.

Ма пача .. много знаеш какво стана в Китай....

само 1 въпрос, майка ти и баща ти са преки роднини нали ?

яко ще се мре......

само от неваксинираните, те са пътници.

творение на САЩ. Дори техните хора вече го признават открито.

Видя ли го..само на картинка

моя позната лекар - два пъти ваксната и два пъти изкара ковид, в момента друг приятел, когото принудиха да се ваксне преди година, също е с ковид

ЧПреболедувах Делта, ваксинирах се 2 пъти, преболедувах Омн икрон! Нито по-кратко, нито по-леко :) 3та доза и след нея се появи тумор в гърдата ми. Преди "ваксините" го нямаше :) Всеки сам си избира съдбата. Аз приключих с тея лайна!

Ахахах мила, хайде прочети за колко време се формират ракови клетки и за колко време се формира "бучка" Следващият път преди да се чудиш каква глупост да напишеш, поне прочети за да не появи една такава проста санитарка като мен и да ти се посмее. Да чистачката ти се смее в момента ;-)

Дори да ти се беше появила бучка, в такива случаи не можеш да направиш връзка между събитията. Това е все едно да кажеш, че от хората които се удавили лятото 90% яли повече сладолед... И каква е връзката между давещи се и сладоледа ? Щото били на морето и щото било лято.

В Израел признават преболедуването за 1 доза, реално си с 5, сори. Що не си провери антителата преди дупченето.

Kakav kovid spomensva6 nari4aisigo s istinskoto ime grip a nego go ima ot Dalgi godini.A ZA VAKSINITE NEKA SE BODAT OVCETE.

Цифрова "медицина". Тука има, тука нема. Сега нема, после има.

Верно е, че има някакво вирусче с гърло и машко сополче, но чак пък СТРАШНИЯ КОВИД!!! Хайде няма нужда!!!

Малко.малко.....колко да е малко,тва че ти си го изкарал за 3 дена,не означава че аз не съм го влачил 3 седмици....на чужд гръб и 100 тояги са малко. Аз не казвам че ще се мре, но покрай другото само това ни липсваше и посред лято с температура и болно гърло...съсипаха я тая държава, ей!

Според данните за активни случаи, някои го карат от март още... Тоест около три месеца и половина. Вервайте им, за 800 дена ще се оправят...

Мене ме хвана няква диярия на морето от лоша храна и вода, лекаря ми даде едно прахче да пия, дали ме броят в статистиката? Явно да.

В този ред на мисли и факти и като допълнение към Файзервил. За вчера в много набодената, интелектуално, технологически, здравно, европейски и всякак РАЗВИТА ГЕРМАНИЯ новозаразените са +147,489, а починалите +102. Та Как са се "опазили" ваксинираните? Аз предпочитам да си остана изостанал, тъп и неваксиниран.

Тези 102, ако не бяха се наболи, по-зле щеше да са.

Вторник.

Понеже ковидарите не ги застигна нормалното правосъдие мисля, че е добре, че мрат от ваксините. Тая измет неолиберална няма място на планетата, защото заради тях ще загинат всички.

От къде намират по над 6000 малоумника, които да тестват?????

В Израел за вчера 19371 новозаразени, 7 починали, 310 тежки. Надежно и безопасно набодените 4 пъти, ЯКО са във ВЪЛНЯТА. Щом не са разбрали целта на принудителното вкарване в кошарата. Абе той шефа на Файзер освен еврей по произход, бил и ветеринар по образование.

10 пъти повече излекувани,от колкото заразени,това не е нова ковид вълна,а вълна от излекувани! Все повече излекували се има ...

Когато на летните вируси и грип почем да им викаме Ковид......бизнес

Ти колко пъти си боледувал до сега от грип през лятото бе пендел......айде стига вече сте отричали очевидното....ковид има

Винаги е имало летни вируси, включително и грип. Потърси летен грип. Аман от ковид свидели от последния ден!

УСЕТЕТЕ СЕ, СТИГА НИ ДРАЗНЕТЕ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ НЯКОЙ САКАТЛЪК! ВОЙНА, МИЗЕРИЯ, А ВИЕ НАГЛО Я КАРАТЕ С ТОЯ ВИРУС! ДА НЕ ЕДЕТЕ БОЙ БОЙ!

Мангъров май ще се окаже най-прав от всички.Нали след бустера трябваше всичко е ОК.Да ама не,следва 4,5 ,6 ,............................1000 ваксини и така до края на света.

След 6-тия бустер всеки ваксиниран организъм ще е буквално изпълнен "догоре" с Ковид-19.Проф.Люк Монтание каза ,че ваксинациите са залог за нови инфекции , но кой ти слуша Нобеловия лауреат по вирусология.А тук каквато е политиката на собственика на дадена медия , това се пише.Ако някой пишман журналист реши да напише ,че всеки българин е с Ковид-19 , то това ще се напише от "мисирките"- Просто е в държава ,в която свободата на словото е на 119-то място в Света.

В предпечатно изследоване от Франция: "COVID-19, SARS and BatsCoronaviruses Genomes Peculiar Homologous RNA Sequences" от Jean Claude Perez, Luc Montagnier "...ние анализираме съпътстващите случаи, настъпили в различни европейски страни, между първите дози на ваксината "Пфайзер" или "модерна иРНК" и внезапното и бързо начало на първите симптоми на болестта на Кройцфелд-Якоб, което обикновено изисква няколко години преди да се наблюдават първите симптоми"… За няколко седмици повече от 50 случая на почти спонтанна поява на болестта на Кройцфелд-Якоб - енцефалопатия, причинена от приони са се появили в Европа много скоро след инжектирането на първата или втората доза ваксини Пфайзер, модерна или Астразeнеka.” Изследователите също така са успели да идентифицират вероятната причина за внезапната поява на CJD след ваксинацията. Когато ваксините бяха синтезирани, генетичният състав се основаваше на оригиналния щам на вируса, който излезе от Института по вирусология в Ухан – който имаше прионов регион на своя шип протеин. Този шип протеин и прионов регион в експерименталната иРНК е показал, че взаимодейства с човешките клетки и е вероятният виновник за по-агресивната версия на CJD, според френския предварителен печат.

Мангърчета, сложете си по една тенисистка лента на главите - да не ви се залепят лъжици по слепоочието - от графена в самолетните следи. Сега е туристически сезон и небето е пълно със самолетни следи, пръскат постоянно рептилите н`едни!

Да еба ваща мама и вмирисаните гадни мазни псевдожурналистчета как не ви омръзна бе капути???? Дано всички измрете, а с парите от тия статии купувате само погребални свещи!!!! Hsnsh

Новото преброяване на ГОВЕДАТА стартира. Ще се ваксат, маскират и насират през час отново.

Ваксинирана Гърция - случаи - 9360 с 23 починали. Дали ваксинацията няма принос?

От къде намират по 6000 малоумни идиота да ги тестват??????

Спират да могат да дишат и сами си заплащат теста. А казват че въздуха е безплатен.

предполагам евакуират се от кочината на места, къдито им искат сертификати .

3 лица от България са получили 1 милиард Евро за да се заразява народа на България.

И са си купили три самолета и пръскат яко ковид от небето, хахаха

СИ ДАВАТ ЯСНА СМЕТКА, ЧЕ С ВСЯКА НОВА "ВЪЛНА" ВСЕ ПОВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ИМ ВЯРВА, ЗНАЧИ ЧЕ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ НЕ ИМ ПУКА ДАЛИ ИМ ВЯРВАТЕ ... А ЗНАЧИ ЦЕЛТА ИМ Е ДОСТА ПО-ДАЛЕЧНА И ВЕЧЕ НЯМА ДА ЗАВИСЯТ ОТ "ВЯРАТА ВИ" ...ЗАЩОТО ИСКАТ ... ДА УМРЕТЕ !

ЕТО ЗАПОВЕДТА НА СЗО КЪМ БЪЛГАРИЯ ДАДЕНА НА 20 ЮНИ!! ЗАСЕЧЕНА И РУСИЯ Я ПУСКА ДА ЗНАЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ! СЗО заповед номер 7689/20.06.2022! Да се старира пандемията отново в България! Медиите и специалистите да започнат да създават почва за нова вълна! Чрез тази подготовка населението ще знае, че отново идва вълна! След 2-3 седмици да се повиши изкуствено броя на болните! Нашата цел е да се въведе задължителен сертификат! Народа на България да няма друг изход освен сертификата и без критика да го приеме! Лавров: ТОВА ДА ЧАКА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ! КАБИНЕТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ ПОДГОТВЯТ МНОГО ТЕЖКА ЗИМА! ЗАПОВЕДТА СЕ НАМИРА ВЪВ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО! СПОДЕЛЕТЕ ДА ЗНАЕ НАРОДА!

дай линк да видим къде го казват!

С какво са те чипирали?

4 000 ЛВ ЛИ ПОЛУЧАВАШ, ИЛИ СИ ПО НИСКАТА ТРОЛСКА ТАРИФА?