17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ваксини яко и до Нова Година, ако може да стигнем поне 150% от населението да е ваксинирано! Даже 200% най-добре, за по-сигурно!

009

Интересно защо сега започнахте да броите колко са се ваксинирали за деня?

Браво на тези хора! Яко дупчене му е майката да се правим с този вирус на страха!

Ще се Ваксинирам, през 2023 година !!;) До тогава, ще броя всеки ден Колко са "останали".... Ваксинираните !;) Просто,... Лична Статистика!!;)

Ти брой колко неваксинирани глупаци си отиват. Всеки ден по над 100 души си заминават, щото вярват на Фейсбук и тъпите писания на такива като теб.

Аз ще броя колко ваксинирани маймуни са зи "заминали"! До сега вече са 2! Ама са си заминали 7-8 дни след ваксинацията и ваксината не била почнала да действа! ...или пък е подействала много по-рано!

А тебе кой ще те брои.

Какво ще ще се промени????

лека им пръст да почиват в мир

Ако във ваксината имаше цигари, кафенца, алкохол или тоалетна хартия, до сега да сте се избили да я взимате.

В страната на Мангърите смъртта е световен шампион.Но важно е,че мрем със самочувствие и достойнство.

Не можете да победите антиваксърите! Те се крият зад стени от тоалетна хартия с изтекъл срок на годност от януари тази година.

Те не са тези, които се страхуват от вируса.

100 процента от ваксинираните не са чели съставките на ваксините. Защо така ? Защо подписват информирано съгласие без да са чели съставките на ваксините ? Има тежки метали,живак, алуминиеви частици, магнитни частици,аденовирус от шимпанзе,ДНК от човешки бебета,Графен Оксид, Луциферин и други вещества.

Е и? В останалите медикаменти е същото. Както и в храните. Да не би там да четете листовките и етикетите?

Там не подписваме информирнао съгласие и производителите не са освободени от отговорност.

И информация на чужд език чрез Интернет търсим за разни лекарства, защото има напатили се точно от непредоставена информация за медикаменти на българските листовки за тях. Особено за странични ефекти. Беше ми предписано преди няколко години лекарство, което поради вредните му странични ефекти е било забранено за употреба в ЕС - с изключение на България!, при това две години преди да ми го предпишат.

Гледам съставките и тези които си ги изброил липсват. Къде ги намери тия съставки написани? Дай линк или адрес на човека.

Има заповед от чужбина болните да се лекуват с убийствен протокол за лечение. Лекарствата по този протокол водят до коагулация на кръвта или съсирване. Така кислорода не може да се транспортира по артериите и вените.

Правителствата не искат да хващаш ковид защото дава суперсили!

Всички РЗИ са раздали на лабораториите фалшиви корейски PCR . На листовката им пише ,че хващат десетки вирусни инфекции. Фашистите е в България пишат на всеки положителен тест Ковид. Така помпят бройките. После истерия и искат масово инжектиране с ваксините. Но са скрили съдържанието на ваксините. Четете съставките на ваксините.

Не се учудвам. Миналата година сок от папая излезе положителен. CDC иска премахване извънрендното резрешение на сегашния PCR тест, но за съжаление чак в края на годината ще се премахне. Може би затова натискат толкова много против закона и Конституцията, защото няма как да обяват "ваксините" за причината за спада на случаите после, като сменят теста.

Трима от четирима с тръба в гърлото умират. Защото им вкарват отровни газове както на евреите в газовите камери.

Това е защото са били част от хомосексуален култ.

С тези фалшиви корейски PCR ,които дават положителен резултат от свинско месо,пилешка кожа,грип A и грип В как хващат Ковид 19,който не е изолиран.

Защо лъжеш бе? Имам два отрицателни в последната седмица. Но пък... погледни нещата от добрата им страна. При толкова фалшиви тестове Всъщност умират не 3% от заразените ами около 50%. Ако се разбере, ще настане голям страх, защто реално преболедувалите в България са под 50 000.

Около мене 3ма ваксинирани умряха последната седмица. Тия писаници по сайтчетата започват да стават малко врели-некипели. 2-ма от инфаркти, един от тръба в гърлото. Влезеш ли в болница излизаш в чувал.

Аз пък имам чичо който каза че е станал обратен след като е преболедувал ковид без ваксина.

тия са били от ваксинираните с фалшивите сертификати.

Българинът е един обикновен мрънкалник, с голямо самочувствие без никакво покритие, антисистема, див руски роб, мързелива пиянка и е малко по умен от миризливия ватник.

българин или българка? Ако сте, то и Вие сте с описаните от Вас качества. Ако не сте - откъде знаете в такива подробности за изброените качества? Във втория случай най-вероятно правите свободни съчинения, за да Ви минава времето или да изпуснете насъбралата Ви се отрицателна психическа енергия.

Защо очаквам да се покачи заболеваемостта следващите дни/седмици? 1. Правят се повече тестове на случайни хора и ще се хванат някои безсимптомни. 2. Хора, които са контактни, в момента ще искат да се тестват заради сертификата. Това определено не беше така до този момент. 3. Повечето със симптоми вероятно ще имат доста по-добра мотивация да се тестват заради привилегиите. Следващите две седмици няма да гледам заболеваемост, а показателите хоспитализации и смъртност. Те трябва да са водещите показатели при налагането на мерки.

Безсимптомен Ковид е като незабележим идиот. Не съществува. Четете "Ланцет".

Гледам, че залитате по поддръжка на национално родно производство или регионално Европейско, та да ви кажа: В този сектор, медицина, медилкаменти и т.н. се гледа само производител- местоположение. He пише ли Щатите просто ги подминавате. Има някой успешни немски попадения, но там след II световна е пълна какафония, та докато се поизбистрят нещата...трябва време.

Колко пропагандатор е налазил дира!!! Яко кинти а???

Антиваксърите яко продават ароматно олио и лекуващи камъни дето махат ковида който не съществува.

Ваксинирах се и ко , сега като доближа лаптопа гасне, баси!

За съжаление има много глупости из нета. Разбира се че лаптопа ти няма да изгасне от течноста която си позволил да ти вкарат. Други са ефектите, или дефектите, те се появават и развиват с времето. Да питам така между другото, някой ваксиниран дали си е правил антитела тест? Не че и при тези тестове не смърди.

Зевзек

А ти как разбра че такива са ефектите или дефектите, които се развиват с времето, след като още не е минало толкова време?

Значи от 30000 ваксинирани, 120 са ритнали камбаната? Интересно...

А аз като го изкарах миналия октомври какво да правя.Пълна простотия е това.Как е възможно един ваксиниран да има по-силен имунитет от един преболедувал? Миналия месец цяла вечер бях на маса между двама ,а те на другия ден със симптоми,после им носех и продукти от магазина и нищо,ама ако искам зелен сертификат 6 месеца или ваксина

Да не е възможно? Някъде да пише че е задължително естествения имунитет да е по-силен от имунитет придобито от ваксина? В цял свят covid сертификатите или зеления сертификат важи по същия начин. Вярно там простотията да го обявяват от днес за утре не съществува ама такъв ни министъра.

Като човек не е прост на гадулка , може да разбере защо имунитет продобит с ваксина е по-добър от такъв от преболедуване. Ако ви е много сложно , ще ви подсетя за всички задължителни ваксини в България ( и не само тук ). Ако естествения имунитет беше по-добър нямаше да ги има. Аман от тъпанари.

Вчера в 50 милионна Испания са починали едва 20 човека от КОВИД19!!! Колко по-принцип е смъртността от сезоният грип тук. При нас са 80% напълно ваксинирани и 85% частично и вече забравихме за Пандемията, при вас в България, колко антиваксъра се гътнаха? Я да видим - 120. БРАВО, тролове. Браво.

Кажи за Великобритания колко почиват на ден дали освен вчера, когато са по-малко с пет не се винаги повече, а пък, нали "ваксинираните" не умират! Кажи и за "ваксинира: Сингапур с най-строгите мерки, колко процента са починали вчера на база общо починалите от появата на ковид-19!

Кое е манипулаторско? Провери в Гугъл, колко процента са ваксинираните в Испания и колко са починалите за вчера от ковид. Когато фактите говорят, нали знаеш? А Великобритания са назад с ваксинацийте и там се ваксинираха основно с Астра Зенека, която е по-слабо ефективна от Файзер, която използваме в Испания. И не забравяй, че Великобритания е 70 милиона и имат малко повече починали от 6 милионна България.

Великобритания има "напълно" "ваксинирани" 68,3% от цялото население. Препаратите са Moderna, Oxford/AstraZeneca, Pfizer/BioNTech. Имат 1,427.9 дози на 1000 човека. Общо 94,939,084 дози. Какво каза, че не били?

У испанско с английска ваксина ли се боцкате? Малей, малей....У бранша съм. Само made in USA. Щатите са най-добри в света в този сектор. Говоря сериозно. Не могат да ги стигнат дори от Англия.

Сега погледнах в euromomo официалният сайт със статистика за смъртността в европа ... БИНГО! Еспаната е минала границата на нормалната смъртност!

Аз много се възхищавам на антиваксърите. Изисква се много кураж да се противопоставиш на природата. Сигурно сте чували за хора които се промъкват в клетката на лъвове и тигри, и се измъкват само с ампутации. Ами тези другите, дето тръгват да се бият с гризли и не оцеляват, но служат за пример??? Вярно, тия зверове могат да се виждат щото са големи, докато ковид е малък и не може да се вижда. И все пак, свалям шапка на тези които решават, че могат да се справят с вируса без никакви средства. Аз реших че не съм екипиран за такава свада и се ваксинирах.

Половината учени разправят едно, а другата половина - друго. Също като двойка разведени, дипломираните мозъци се карат помежду си и се мъчат се да прикоткат децата, кой с шамари, кой с бонбони. И тогава, и сега аз просто не мога да инвестирам доверието си на база грамоти и титли, и затова имам навик да проучвам мотивите и съдя по резултатите. Не че винаги работи или че е единствено правилно, но от всички компаси, които съм ползвала, този най-добре води. Когато миналата пролет трябваше да реша за себе си кой крив и кой прав, забелязах, че от едната страна на спора има струпване на прекалено много институции, бюрократи и пари, докато от другата седят обикновени, никому неизвестни хорица. Нещо като медицински Давид и Голиат. И седнах да чета. Проучих автобиографията на всяко действащо лице в пандемик-водевила, видях кой какъв е, откъде идва и защо говори това, което говори. Още на пръв прочит се видя, че двубоят е неравен, понеже отляво играят огромни корпорации, световни организации, дългогодишни “експерти” и холивудски звезди, пък отдясно рипат свободни електрони, които Уикипедия нарича “конспиратори” и “шарлатани”. На втори прочит усетих, че няма какво добро да чакам от хора, които искат насила да ме лекуват и да ми продават здраве срещу пари и затова обърнах по-сериозно внимание на другите - на шарлатаните - които рискуват свободата и кариерата си, за да раздават безплатни здравни съвети. В крайна сметка и дете може да прецени кой спечели повече от уплашените пълчища и в чий джоб се изсипаха милиардите… Както и да е. Следейки развитието на нещата, установих, че съм си избрала правилните учени. Вярно, че не се радват на особен медиен успех и дори напротив - биват осмивани и забранявани - но каквото чух от тях, правилно излезе.

Днес сте особено тъпи служителите на пропагандата. Чак сте смешни в абсурдите, които пишете. Аз пък се чудя колко ваксинирани щеше да има, ако нещата бяха представени честно и почтенно. Например така: Ваксинирайте, защото ваксината намалява шанса от тежко протичане за хората в рискови групи и не се отразява на нерисковите. Шанса се намалява с малко (под 30%), но е по добре от нищо. Молим ваксинираните да имат предвид, че за тях важат всички останали мерки за достанция и изолация, тъй като ваксините не оредотвратяват разпространението на вируса, нито заразяване то с него. Междувременно има 1% риск от преждевремнна смърт следствие на тромбози и 5% риск от възпаление на сърдечния мускул, водещо в редки случаи до смърт. Молим и да бъдете осведомени, че ваксината е насочена само срещу спайк протеина на вируса и е невъзможно да се определи нейното въздействие върху бъдещи варианти. Със сигурност може да се отбележи, че ваксината няма да има ефект върху мутации на вируса засягащи спайк протеина.

Зевзек

Ало, Паниката, троле наш гнусен, Да припомня ли пак лъжите ти? Ти знаеш ли колко е 1% риск от смърт бе? Ами 5% риск от миокардит? Болниците щяха да са претъпкани с такива хора. Не те ли е срам така нагло да лъжеш бе? Да не забравиш и да излъжеш колко съм бил тъп, че пак ти остана единствен похват да отвлечеш вниманието от собствената си тролска същност.

598 от 4816 разболели се са ваксинирани 975 от 4816 произволни са ваксинирани 598+472 от 4816+472 е реалният процент ваксинирани, т.е. 472 души не са се заразили благодарение на ваксината ---- 82 от 814 хоспитализирани са ваксинирани 164 от 814 произволни са ваксинирани 82+103 от 814+103 е реалният процент ваксинирани, т.е. 103 души не са влезли в болница благодарение на ваксината ---- 9 от 120 починали са ваксинирани 24 от 120 произволни са ваксинирани 9+19 от 120+19 е реалният процент ваксинирани, т.е. 19 души са живи благодарение на ваксината ---- Ако ваксините не помагаха, първите два реда щяха да съвпадат. Третият ред показва реалния ефект от ваксините. Ваксините спасяват живот.

Хаха пак ли ти бре с математиката за идиоти? Как не се умори да ти показват колко си глупав. Мазохист.

като напишат фактите в цифри? Там лъжа и празни приказки няма. Просто цифри които показват истината.

Ми като видя факти описани с цифри ще ти кажа. Това отгоре е манипулативни внушения, при това с абсолютно неверни цифри.

уж казваш да няма ПАНИКА, пък нещо паниран ми се чиниш...

Зевзек

Ало, Паниакта, троле наш, Защо излъга, че всеки път даваш линкове бе? Я дай някакъв линк с доказателства, че Мен е глупав и мазохист!

Колко се ваксинираха с истинска ваксина?

Когато някои си отиде от Ковид с фалшив сертификат, надявам се медиите да го отразити. Да видят всички, че със здравето шега не бива. Не случайно в Германия те чака глоба от 10000€ или затвор до 1 година, ако те хванат.

Сертификатите са истински, фалшив е начинът на придобиването им.

Има ли доказан такъв случай в България? Може ли да покажеш доказателство за това?

Зевзек

Сертификатът представлява електронно подписано съдържание. Не може току така да си напечаташ един QR код и проверката да мине. Други диказателства не ми трябват, достатъчно е, че няколко души се изфукаха.

Разправяха ми за един с купен сертификат, които се уплашил от ковид 19 и иска да се ваксинира но не може заради обясненията, които трябва да даде и сега, стои в къщи и умира от страх!!!

Мое и да са те излъгани или източникът е бетон?

Може !!? Всичко може Само ТИ да поумнееш .......!!?

Големите математици в коментарите вместо да ми правите сметки колко тестове са правени и колко от тях са положителни. Вижте едно по обикновено число. 120 починали на 7мил. население В Германия са 109 на 82 мил.

120 починали от какво? Направиха на всички аутопсия, минаха през три експертизи и доказаха, че са починали от Ковид?

И на останалите дето пишете по поръчка, лично ви докладваха че не са правени аутопсии? И пак лично ви докладваха че тия хора не са починали от covid? Все по жалки ви стават излиянията.

ПИПО

Прочети и горната статия на протестиращите медици в Пирогов и какво е мнението на завеждащият ковид. "Извикал съм всички ваксинирани - 5 лекари, 3 сестри и няма санитари", Всичките прекарали вируса са в пъти по защитени.

25.03.2021 костадин ангелов "Хората, които са ваксинирани с една и дори с две дози, може да са носители на заразата, но те няма да се разболеят тежко, да постъпят в болница и няма да загубят живота си от заразата" Нали няма да умреш, защо вчера 7,5% от починалите са със "завършен" "ваксинационен" цикъл?

Зевзек

Незнайна част от тях са го завършили с една доза от около 500 лева, затова. При останалите смъртността е около 2-3 пъти над обичайната, не 30, както е при неваксинираните.

Проверка!!

значи все-пак ваксините не са толкова страшни се оказва..

Ваксини се слагат за да се намали естествения имунитет. Ваксинираните са суперразпространители. Пуснати са нови, още по-смъртоносни щамове. Нарочно се срива здравната система (не само у нас), с цел да се лишат болните от грижи точно в окото на бурята. ВСИЧКО това се прави целенасочено. Питайте шпицкомандите от Дира кой им спуска всички "новини". Тази зима ще е кошмарна. Подгответе се!

"пускали".. смешни конспираторски теорийки

Аз искам друго да ми обясните по принцип заговори се за фалшиви сертификати издадени от лекари ,и тия същите лекари не си издадат за тях защо ,каква е схемата ,аз не вярвам всички лекарите да се борят за благото на народа и да са против ваксините?

Схемата е, че няма нито един доказан такъв случай, но се използва за опорка, за да се оправдае високата смъртност при "напълно" "ваксинираните", която днес се е покачила до 7,5% от всички починали при около 20% общо "напълно" "ваксинирани".

Таман те преди три-четири дена имаше статия тук за глобени в Гърция мисля българи хванати с фалшив сертификат. Също писаха една много хубава статия схема за издаване на фалшиви сертификати и делото вече в съда.

Добре ти, ако имаш дело за убийство, да те затваряме ли до живот веднага или да изчакаме делото да докаже вината ти? Ясно е, че в България няма доказан случай на фалшив сертификат и само го използвате за опорка, за да оправдаете неефективността на експериметалните биопродукти.

Радев иска да ваксинира хората, а неговите тролове го наричат фашист.

Добре дошъл в Чалгаристан.

Чувате ли нейде в далечината оркестъра с цигулки от Титаник докато корабът потъва? Чувате ли виковете и крещенето на хората които се карат помужду си за това че лодките са направени от съмнителни материали и не са били тествани достатъчно дълго? Чувате ли как група от тях крещят към кабината на капитанът обвинявайки го че лодките са саботирани и че той иска да ги убие защото е комунист-нацист? Чувате ли виковете на тия от лодките как казват на спорещите, които са още на потъващият кораб, че лодките са достатъчно безопасни? Аз ги чувам всеки ден от една от лодките, и се чуя и се мая, тия хора забравиха ли че корабът потъва?

Лодките ги е имало хиляди години преди Титаник. Не е като да са създадени преди няколко месеца при нормален срок за доказване на безопасност 10 години, да са в изпитателн период и производителите им да се освободени от отговорност.

Горещи поздрави от мен и пичовете от нашата "експериментална" спасителна лодка. Алл дъ бест!

Зевзек

Защо лъжеш бе? Производителят на лодките е освободен от отговорност, ако настъпи смърт в резултат на рисковете, които са описани в инструкциите за употребата им. Да не би да мислиш, че потънали лодки няма?

Не , не чувам . Чувам само за неандерталски индивидуализъм , който пречи на обществото да излезе с по-малко поражения от една пандемия.

Как точно ще излезе с "ваксините", когато "ваксинираните" се заразяват и предават вируса, а той мутира и ще създаде вариант, който заобикаля "ваксините" и ще започне всичко отначало?

Има хора , които не знаят как помагат ваксините да се излезе по-леко от пандемията. Ами като сте малоумни четете повече. Има и световни примери , където мерки няма и тежко болните и умрелите са рядкост.

Аз ги броих 29999 са пак излъгахте с един

2 800 000 ваксинирани Ами след последното преброяване на населението това си е над 50%

Сума народ е ваксиниран, почти цяла България го преболедува, и пак бройката на разболелите се е същата като миналата есен!! Каква е тая математика, каква е тая статистика!?!

Това е грипче, откоето може всяка година да се раболяваш, а ваксината не винаги помага.

Минала година мисля, че папая излезе положителна.

Математиката се казва МЕДИИ. Спираш медиите и всичко свършва. Остават само троловете да си пишат.

Всичко свършва, остават само препълнените болници и труповете.

Кой,ако не ние българите, ще разобличи световната конспирация. Кой,ако не ние българите,ще даде решение за епидемията.Да я оставим да мине през всички нас.Пък кой оцелее.Естествен подбор. Това показва,че живеем с манталитет на Средновековието и свободата ни е подарена от руския император.

Не сме само ние - и американския сенат с това се занимава: After months of President Joe Biden’s top health adviser Dr. Anthony Fauci insisting his institute “never” funded gain-of-function virus research in China, the National Institutes of Health (NIH) grudgingly admitted otherwise. In a letter sent to Republican lawmakers on Wednesday, NIH’s principal deputy director Lawrence Tabak admitted a nonprofit called EcoHealth Alliance did conduct experiments on coronaviruses in China with NIH funding, but denied this had anything to do with the virus that causes Covid-19.

Обаче там и ваксинацията върви и смъртността намалява. А ния се занимаваме с гупости само. Няма лошо да спорим бурските или английските пушки са по-добри обаче имаме май по-сериозни и належащи проблеми.

Шведите направиха това още миналото лято и оттогава нямат проблем. Даже ваксини нямаше още.

Къде е ангел кунчев?

Бяха принудени да се ваксинират - има огромна разлика!

Днес в Англия регистрират над 50000 случай новозаразени за ден, за пръв път от много време. Отвориха всичко без ограничения, със зелен сертификат с надеждата, че всичко ще е наред и заразата е победена с над 70% ваксинирани, но излезе грешна сметката. Маските и дистанцията пазят повече от ваксините.

Са ти поискали сертификат, ве, капут? Еле пък да слагаш маска в Англия? Чуло-недочуло, Англия та Англия. Нещастник!

Защо спираш до броя на заразените? Кажи на хората че в 70 милионното кралсрво имат около 7000 човека в болница. В 70 милионното кралство са починали 115 човека. Горе долу като в 6 милионна България. И за сертификатите си се объркал. В Англия няма сертификати. В Шотландия и Ирландия има само. И понеже знам че ще тръгнете да обяснявате как здравната им система не знам каква. През януари тази година при точно същата здравна система там при сходен брой заразени умираха по 1500 човека на ден и болниците бяха претъпкани. Чудо голямо че в момента в 70 милионното кралство имат по 50 000 хремави на ден. Ми все едно получават бустер доза тези като са ваксинирани преди това.

След готина, Бил Гейтс и Зук се подготвят да пуснат един компютър, който да контролира всичко - телефони, лаптопи, чипове във ваксините. Единственият начин да го избегнеш е да хващаш гората или на село.

Срещу алтернативата да си останем в мола с миокардит и тромбоза, май е по-добре в гората.

Много глупаво от тяхна страна да го направят толкова публично с ваксини. Има къде по-удобни възможности като да сложат чипове в храната и във водата. Ама сигурно щото са толкова гениални, хич не им е дошло на ума.

Много са ефективни в създаването на икономически колапс и в отнемането на права, и свободи.

Великобритания, нали е "ваксинирана", защо ни бие всеки ден по нови случаи и починали? Защо "ваксиниран" Сингапур има 5,7% от починалите вчера, само за един ден от цялото съществуване на ковид-19?

Великобритания е 60 милиона ние сме има няма 5милиона

Са с по 10 пъти повече население. Това е едната причина. Другата е, че си прост като гъдулка и не можеш да си направиш една проста сметка. А дано скоро замръкнеш с тръба в гърлото и после в трапа! Амин

Като си слаб ще умреш, бе, мършо! Защо ще ми ограничаваш правата!

25.03.2021 костадин ангелов "Хората, които са ваксинирани с една и дори с две дози, може да са носители на заразата, но те няма да се разболеят тежко, да постъпят в болница и няма да загубят живота си от заразата"

Великобритания: При 60 милиона население имат 115 смъртни случая за последното денонощие

А да само вчера имат 5 по-малко от нас иначе все са повече? Нали, като се "ваксинираш" няма да умреш, защо така?

Починали от ковид установени общо 1309 човека. Починали във възрастова група до 60г. 14,6%. Починали ваксинирани в тази група 1,15%. Починали до 70г. са 36,5%. Починали ваксинирани до 70г. са 2,4%. Ваксинираните от хоспитализираните са 10,3%. Ваксинираните от хоспитализираните в реанимация са 4,3%. Ваксините работят. Приятен ден!

Ако така “работеха” и ваксините за полиомелит света щеше да е много различен. Приятен да ти е деня и се помъчи да мислиш.

Странна работа... Коронавирусите мутират много по-бързо. Ама те ей сега като ги разследват в САЩ ще се засрамят и ще спрат да почакат да ви се стори дастатъчно проверена сегашната ваксина. И като си се сетил за полиото да те питам, че гледам си експерт. Защо при положение, че има данни за тази болест от времето на фараоните не мина полиомиелита през всички и не създаде стаден имунитет няколко хиляди години, ми трябваше първо ваксина да се чака и после да дойде СЗО и да ваксинира целия свят? И защо им беше ваксина въобще, при положение, че можеше и просто да си мият редовно ръцете?

Ти ли си ми назначен днес? Я да видим сега колко си ми глупавичък - що ли нямало стаден имунитет срещу полиото? Ами сигурно щото не е била въздушно капкова инфекция, а такава на ниската хигиена (Poliovirus is usually spread from person to person through infected fecal matter entering the mouth.[1]), а може и защото са изолирали болни, а не здрави. И тия салати от думи дето ги забърквате без мисъл за да промотирате “ваксини”, които не са ваксини, поради тоталното им несправяне с вируса, срещу който са създадени (не оредотвратяват дори разпространение, да не говорим за заболяване или смърт) и не осигуряват никаква защита в случай, че от вируса при мутация се измени спайк протеина (да само срещу него са насочени мрнк “ваксините” и няма никакъв шанс да предпазят от мутирал вирус в тази част), ви прави слуги на търговски компании, чиито финансови цели са превърнати в държавна политика. А кога се превръща печалбата на частника в държавна политика? Отговора е корупция!

7,5% от починали вчера са били "напълно" "ваксинирани", като това са тези над 14 дена след последната (засега) доза, а преди това ги записват, като "неваксинирани"? В България няма доказан нито един фалшив сертификат.

абе някой вярва ли в тези глупости вече? то е смешно ляотот няма ковид сега смърт хахах

Странна работа... Здрав си точно докато се разболееш. Абсурди някакви.

Ей как така не ми пускате коментарите

И кво - сложиха ни жълтата звезда (зеления сертификат) и ваксинаторските тролове значително намаляха. Явно считат, че са постигнали това, за което бяха тука.

За над година и половина нищо не постигнаха и живяхме по-нормално от другите държави, но запознаха с беззаконията и принудата, като въведоха дискриминация и противоконституционни сертификати.

Това са почти наполовина по малко заразени в сравнение с вчера, защото процента положителен брой проби от всички тестове е наполовина по малък. Това е огромен спад, което и се очакваше,защото сега ще се тестват здрави хора, които просто трябва да отидат на работа.

Като се тестват здрави хора за да отидат на работа какво очакваш, преди това се тестваха само хора със симптоми. 1+1=2 не е 3.

Около 25000 са те тествали заради симптоми, постъпване в болница (не за ковид, а по принцип), пътуване в чужбина. Реално останалите 20000 са се тествали заради сертификата.

Къде е главният държавен здравен инквизитор ангел кунчев, защо точно по времето въвеждане на дикриминационен зелен сертификат го няма, къде и защо се покри? Нали той въвежда мерки?

С ковид е.

Как е възможно? Той спазва всички мерки и е "напълно" "ваксиниран" с две дози!

Е как така? Нали е ваксан? Освен това - предполагам, че изключително стриктно спазва собствените си мерки - не сваля маската, спазва дистанция, дезинфекцира се, не ходи по заведения… как точно се е заразил?

Ами да - с две дози, мерки и всичко останало се превърна в живото доказателство на безсмислието на терора, който помага да се налага.

Със сигурност и много го боли, че е доказателство за думите на мангъров - с ваксини или без, с мерки или без - ще мине през всички.

Той само предлага мерките. Други ги въвеждат

Значи няма да се ваксинирам защото ваксините били вредни, отровни, канцерогенни и т.н. Обаче сега ще се ваксинирам защото няма да мога ходя на фитнес, МОЛ и ресторант. Изводите...?!?!

Фашизъм, сегрегация, посегателство върху свободи - това са изводите.

Овцете са така. Блеят само докато са в кошарката, иначе чинно си чакат реда - да бъдат остригани, издоени и заколени накрая…

А НЕовцата какво прави.ми е интересно да разбера?

Дави вълците.