Ковачевски: Промененото френско предложение съдържа недвусмислено приемане на македонския език

"Историческите въпроси няма да бъдат част от преговорната рамка", заяви премиерът на РС Македония Димитър Ковачевски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се прави с националните предатели?

Значи френското предложение стана антифренското предложение, драги ми татари.

Като идвате тук да учите и да работите не се учудвайте, че се ебаваме с вас, иначе живи и здрави да сте и в европейския ви път и бъдеще.

Глупако това е предложение а не задължение.

Браво ! И езика ни вече е двусмислено наш! И научаваме това не простия киро,който го допусна а от сръбските мекерета! Да живее България! И бог да я пази с тези предатели!

в съвременния свят Истината няма вече абсолютно никакво значение - всичко се купува и продава, а единственото важно е на кого духаш и на кого лижеш... Нищо добро не го очаква един такъв свят. Гаранция!

Бях на 100% сигурен, че нищо добро не ни очаква, когато се оставим друг да ни решава проблема !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Френските Минетчии ... 3 пъти са влизали в НАТО и 2 пъти са излизали ???? !!!!

ГЕРБ нали всихнати ветото?!?! КВО СТАВА С ГАРАНЦИЯТА ОТ ФРАнция?!?! Абе ДБ нари нещо подписвахте? КВО СТАНА ?!?! БЪЛГАРИЯ ПРЕЦАКАНА ОТ ФРАНЦИЯ?!?’ Уж съюзници уж ЕС и накрая РСМакедония по важна??? АЛОООООООО ЩО СИ ТРАЕТЕ БЕ 240 предателя!

Поредният Харвардски Тъпак

Нищо от новите промени, няма да мине, без да го одобрим ние. Това го знаят и макетата и французите. Още дъъъъъъъъъъъъъълги години ще седят тези "хитреци на дребно" извън ЕС, но важното е че днес се чувстват победители. Много скоро обаче ще осъзнаят, че няма да я бъде тяхната. И нищо от това, което е казал Ковачевски, няма да се реализира. Не само, че предложението няма да бъде одобрено от нас, ако такива промени се включват, но отново всичко ще се върне до стъпка 1 и така - докато не им уврат главите. Скоро ще има студен душ за тях, помнете ми думата. Така че спокойно.

ДА ГО ДУХАТЕ МАКЕТА! ВЕТО ДО ДУПКА!

Това заслужава простото българско стадо. Малко му е боя и мизерията. Още трябва!

НЕщо против татарите ли имаш?

ГЕРБ предатели как е? Тиквата е на къса каишка при козяк.

И какво стана сега,Парламентът гласува нещо,което след това Макрон го променя.И всичко е точно.И Резидентчето е съгласно.Няма такава държава !

И за шенген ни прецакаха за пореден път! Няма лидери в тази американска база!

Хайде, ЧЕСТИТО на Банкянския Портиер на ЕС!

Франция,Америка плаща!

Само че ветото вече е вдигнато от киро. никой няма да одобрява нищо допълнително. ще пием една студена вода

Прост киро каза че е одобрено по същество и чакаме тях да го одобрят! Не лъжи и не мажи!

Според мен баламосва макетата.Във френското предложение е включен Договора от 2017г.

У този лъже като дърт циганин!

Да, затова ВМРО ДПМНЕ не мисли така, показа документите, които са същите, както тези от преди една седмица и прави протест утре.

ХАХАХА , ... РАПОНА И КИРО , УЧИТЕЛ И УЧЕНИК , МАСТЪР И ПАДУАН ... ... ВИНАГИ ИДВАТ ПО ДВАМА И С ФРЕНСКА УСМИВКА :)

- Френската ЛюбоФ ни затвори 4 от 6-те реактора на АЕЦ - 1994 г. на световното в УСА: френският рефер Жоел Киню не даде чиста дуспа за България с/у Италия. Ако я беше дал, ние отивахме на финал с Бразилия ... и щяхме да сме НЕ 4-те, а 2-те в света по футбол !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какво е това променено предложение бе изроди .....какво са разписали нашите помияри, мама им да еба долна ?

Или ти?

много ставаме.....след всичко което надробиха козяшките лизачи, ставаме мнозинство от Възраждане. Смърт на предателите, свобода на Народа!

Защо Франция командва България ние неможем ли да изготвим предложение?

Плюс, и да добавя, че те и сега говорят за България с пренебрежение и неуважително! Как да разбираме , че ветото ни е "произволно"! Освен,че ни имат за дебили! Гнус ме е от Кирчо и сие!

България я няма, умря от давна...

Жалки обитатели на територията

ПП не могат нищо, ГЕРБ също

Аз съм най-големият предател на културата и историята на Великата клета България. Продадох се за 2 сребърника - аз съм новият Юда на балканите. За мен няма нищо свято айде да се разберем веднъж завинаги. Но е сигурно че кармата на предателя ще ме преследва до гроб. Анатема за такива като мен - ама нищо лично просто бизнес. Ние безродниците сме едни подли копелета, които може би са нужни на тоя народ за да се събуди и измете предателите като мен.

Хайде сега Кирил Петков, като е голям мъж и голям герой да гони дипломати и да казва на Газпром да си гледат работата, само да попита Макрон- защо на нас ни предлага един вариант на споразумението, а на македанците предлага друг вариант? Ще извърши ли и това геройство?

Сериозен въпрос - какво от българските искания фигурира в новото френско предложение? Сериозен въпрос 2 - новото френско предложение нашият парламент ще го гласува ли наново?

Министър председатели

Предатели

Гаранция - Франция.

Към Русия с 200км. И да си шзкараш екстра там :))))

затова е виновен Слави и Генчовска. Скараха се с ПП и двама се карат Македония спечели.

"Историческите въпроси няма да бъдат част от преговорната рамка", потвърди и вицепремиерът по въпросите на европейската интеграция Боян Маричич. Ами тогава си заврете френското предложение там, където слънце не огрява, а ЕС - през крив Макрон ще видите! Така де макарон!

Аз: за какво ни е да приемаме каквото и да било чуждо предложение? Защо ни е да правим именно ние нещо по въпроса с макетата? Баш специалистите: а ама ти си прост и не прочете френското предложение. То напълно подкрепя исканията ни и французите ще гарантират исканията ни!!! А сега иди и разбери кой крив, кой прав? И какво ще излезе на края, вместо като гърците да ги чакахме да се примирят с исканията ни.

Нека не оставяме Кирил Петков да избяга безнаказано от България. Незабавен арест! Този човек беше инсталиран от САЩ с единствената цел да предаде България. Българската идентичност и история в спора с РСМ. А също така да доведе България до предвоенно състояние с една братска нам държава. Нов народен съд е задължителен!

Прав е,за историята! Няма какво да се разглежда! Тази Македония в създадена през 1991 година!

Както преди казах, Македония го сложи на България без плюнка с помощта на Франция.. И пак сме ета страна.. А българският народ овчедушно мълчи и мига като мишка в трици.. Кръвта вода не става. Ние сме нация на страхливци, продажници и дебили..

хапчетата. А стига с интриги!

Ако баха променили “предложението” в наша полза - сега Скопие щеше да ври и кипи от хилядни протести… На българите явно не им пука, и ще се ограничим до писане по форумите. А дупетатите - се подписаха на празен лист…

че македонския диалект никога не е бил оспорван че съществува. я сега да кажете, що така вие разбирате всичко на български, а изпатравеният ви 'македонски език' си го разбирате само вие? 'македонският език' е неква смесица от русизми, сърбизми, турцизми и македонски диалект, с поставени ударения на непредвидими места, само и само да го изопачите достатъчно че да не си помисли някой нещо че е същото като в едисикой език думи изписващи се като тези от българския език, имат друго значение. ако една дума има същото значение в македонския, то тя е изписана с правописна грешка, поради горните причини. ай у лево измисленяци.

Не знам дали с руските "посланици" няма да си тръгнат и много от нашите "ебалници" ... не само Курчо и Курчовица ...