Коцев настоятелно звънял за среща със Сарафов, сам поискал да съдейства и да предаде часовника

Вече бившият главен секретар на МВР изразил желание да бъде свидетел по разследването, но да не се разкрива самоличността му, заявил, че Стефан Димитров му се е обадил

Обратно в новината

Коментари - Коцев настоятелно звънял за среща със Сарафов, сам поискал да съдейства и да предаде часовника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕКА ДЪРНИТЕ МОДЕРАТОРИ И АДМИНИСТРАТОР СА ОСЪДИЛИ СПАС И ДРУГИ ЧЕСТНИ ХОРА КОМЕНТИРАЩИ ТУК НА ДОЖИВОТНА ЗАБРАНА НА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ!!!! ДОКАТО Е ЖИВ, НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ И ПИШЕ ТУК!!!! НЯМАТ ПРАВО ДЕСЕТКИ!!!! ФА ШИ З МЪТ ЗАПОЧВА ТАКА, С ГОРЕНЕ НА КНИГИ, ЗАБРАНИ И ЛАГЕРИ!!!! „Две неща ме тревожат най-много за Европейския съюз. Това е изчезването на законността и изчезването на свободата. Винаги казвам, че икономическата криза може да бъде преодоляна, енергийната криза може да бъде преодоляна. Но когато сте загубили, нека го наречем душата си, което представлява право и свобода, това не може да се поправи толкова лесно“, каза Кнайсъл, говорейки на Световния младежки фестивал в Сочи." В ТОЗИ САЙТ МОДЕРАТОРИ, АДМИНИСТРАТОР И ВСИЧКИ ДРУГИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ХИГИЕНИСТА, СА АБСОЛЮТНИ БО К ЛУ ЦИ!!! ТРИЯТ ПРЕЗ 3 МИНУТИ!!! БЛОКИРАТ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 3 МЕСЕЦА!!! ЧИСТ ФА Ш И ЗЪМ!!!! САМО НАРОДЕН СЪД МОЖЕ ЧАСТИЧНО ДА ИЗМИЕ ПЕТНОТО!!! ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

Ха ха ха сега Коцето искал да подари този часовник на Сарафов. Коце ами това лице "назначено" от не реформирания ВСС е също плестъпник,но назначената прокулорка за разследване на Сарафов не си върши работата. След като ще прави "разследване" на главния прокурор,лицето Сарафов трябваше да е отстранен от длъжност до приключване на разследването,за да не го възпрепятства. Явно и това "разследване" ще пршключи със заключение,че не е извършил никакво плестъпление,а в медиите изтече някаква информация за злоупотреби с власт.

Не,че нещо ама илиянчето през 1995г. е била известна,като най гламавата и мързелива следователка в 4 районна следствена служба- това е по спомени на един дългогодишен началник в следствието, а сега адвокат. А, живко....... след, като екземпляри на два петъка служба и то в Приморско,където се работи 4 месеца в годината / по време на сезона/ могат да бъдат назначавани за директори на гдбоп.... къф е проблема? Може би сега е момента на истината.-да започнем коментара за досегашните премиери на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ..... трябва ли да ни е срам?

а Денков в оставка скочи да го защитава, а то какво излезе, че наш Денков като шефа си кирчо,лъжи и маже в защита на "нашия" човек. То в тази пп-партия само лъжци са се събрали, а кой ни ги натресе - баша рр и на едно с тях и вечно търсещия дипломата бр. А толкова много им се радвахте че ще ви променят бъдещето към по-светло?!!!! и да не забравите пак за тях да гласувате.

Мошеници . Затова да идва Възраждане!

Без да идва Възраждане, моля!

Ако ще и денонощно да е звънял ,"все тая брат" , както се пееше в една песен.Важно е какво се е случило на тази среща, кои и защо са присъствали и кой и защо е натискал главния секретар на вътрешното министерство.Защото има едни текстове в НК за принуда , изнудване и т.н.,да не ги повтарям тук законовите текстове.

Ти май не разбара, че никой не го е изнудвал. Това беше опорката на ПП и ДБ, защото работата се разсмърдя до небесата. Коцев се опитал да си спаси кожата и манторите му да не се компометират и те. Но толкова си могат....

Живка да каже може ли да се забременее анално?

Аха, спещно искал да съдейства след като го приклещили... неова била инициативата... гиди амбреажи недокла-тени!

Сетил се бил като разбрал че го били хванали че е взел много скъп часовник като подкуп... То цялата полиция май е така. Нещо за клинтите на Нотариуса?

Каквото и да прави, стореното сторено, Коцев няма морално и законово право да работи в МВР. Добре си беше преценил, че ще отиде в частния сектор, или в затвора, там може.

Хора внимавайте за кого гласувате

Е кажи за кой да гласуваме? Никой от гласуващите не пише избирателните бюлетини. Пишат ги баш мафиотите, които правят видео на неудобните на тях като този секретар или пък на другия отбор, които подаряват часовничета на баш полицаи.

Оставете на мира човека. Той е готов. И часовника да върне. И дупе да даде. Не само оставка.

Абе по-добре да иде в затвора. Там ще размени часовника за вазелин, а и задните му части няма да почиват

Нагледците от ПП и ДБ толкова си бяха повярвали че са недосегаеми...НАГЛИ до безобразия..НАГЛАТА Парапеткова обикаля телевизиите нагло да ни баламосва. Тия всички трябва да са в затвора скоро. Е това е тест дали сме нормална европейска държава. И Лена патапета ,киро,асен,мишока дянков ....никога повече в парламента..Хора мислете.

Ти какво очакваш от хората на Васил Крумов Божков!?

Този сресан сладур пропя като Павароти.

Голям мишок..страх,,го тресе тоя..гащите са в кафяво очите в сълзи носа в сополи, а какъв мъж е само с пачките...важен смел...сега е жалък посерко..срам.

Последно, натискали ли са Цифко или той сам се е натискал ?

Може и на мен да го предаде - ако не е женски,че имам някакви съмнения в пола на часовника.

Живка да каже в гъза боли ли и може ли да се забременее? Благодаря. Дупи Дупаринов Дупев - европедал и общински съветник от Дупница

Каквито и да са в прокуратурата там поне за всичко водят записки и записи , защото им е писнало от такива лигльовци иди ми дойди ми.По вероятно е пп-ейците да са го натиснали....и преносно....и буквално...

Е тя тая прокурорка (ама защо пак тя бе, братче, какво е това съвпадение?) и за Бакалова каза, че сама е търсила Нотариуса ;)

Що ни правите на идиоти с подобни статийки?

За да влезеш в школата за полицаи и да те разпределят в страната - подкупа е 7 бона. Само оттам да се тръгне и се вижда, че масово в МВР се плаща за да се работи. Защо се плаща? За да се изкара повече. С честен труд? Надали. И всички тези изпитващи, които взимат парсата никой не ги търси - всички са навързани. А вие питате за един часовник подарен за "рожден ден". На баш анти-контрабандиста. Защо е подарен? За да се изкара повече.

Звънял. "Липсваш ми." Сарафката наеба Гешевката. Бомби, тротили, еврейски експерти и накрая нъц. Бай Миле Китич Милиони камиони Трактори и мутрафони...

Може да бъде Свидетел само по едно деяние: Как се носи показно елитен часовник подарен от наркоканалджии. Което е бетер от чалгаджийка в чалготека с Айфон17.

Защо всички са толкова изненадани ? Когато трезвомислещите предупреждаваха ПП и ДБ да не правят правителство с Гроб и посочваха явните рискове, то се вадеше вода от девет дерета какво прекрасно евроатлантическо и реформаторско мнозинство щяло да се създаде. Едни 100 полезни идиота на Гроб, нарекли се интелектуалци, си късаха ризите как не трябвало да се изпуска такъв шанс, а Светослав Малинов обикаляше като цветарка медиите да разказва с меден глас същите глупости. Как се прави евроатлантическо мнозинство с такива, които ударно и заобикаляйки европейските санкции построиха Турски поток и подаряваха кученца на Путлер и как реформаторско с партия ОПГ-е, към която като бонус е прибавена санкционираната по Магнитски Свиня, това никой не можа да обясни. И нямаше как, защото не може да има разумно обяснение да правиш съдебна реформа с Ал Капоне. Защото не беше нужно да си пророк, за да видиш как ще свършат нещата, беше нужно да мислиш трезво и да знаеш, че в политиката чудеса не стават, че две и две не може да прави пет и че с 60 от 240 депутата не можеш да управляваш и да прокарваш решенията си и че с ОПГ-е не се правят компромиси.

Момче, тихо бе! Бочко аз го назначих в политиката и само аз мога да го извадя оттам.

Трябва да разследват Коцев, кой го натисна да си оттегли оставката. Там е заровено кучето.

Никой не го натиска, той сам се натиска да е "анонимен" свидетел.

Академика къде ? Да обясни.

За тежка корупция Бай Тошо ги разстрелваше. Само съобщаваха по новините: Осъден на смърт, присъдата е изпълнена.

Само часовник ли има да връща?

тя също е 5 - 10 хиляди лева., най-макло. ще му я оскубят и посадят обратно на задните части!

Аз нищо не знам,нищо не знам…Ние само се обичаме.

Искал да съдейства. Значи е знаел всичко. А се прави цяла седмица на ни х,у ял ни х,й мирисал.

Едно време - онова лошото време синът на Пеко Таков лежа в затвора за контрабанда на едни кожуси, а Пеко Таков веднага беше пенсиониран. Т атака - различни времена, различни нрави. Ама нейсе, млъкни сърце евроатлантическо.

по прост човек от този Коцев . Толкова се е овъртолил в лайната , че не знае какво прави .

прост прост ама с пачки и пудел...

има муцка с пудел при байСтаври .

И какво се оказа? Видяхте ли къде са пачките? Пачките, къщите и откраднатите милиарди се оказаха в ръце на избнниците на "ПРОТЕСТА". Нека сега главанаците от "ПРОТЕСКА", които се търкаляха пияни по кръстовищата, "умнокрасивите" отпадъци да видят къде са пачките. "Мутри вън" стана МУТРИ ВЪТРЕ. Измета на обществото беше на " ПРОТЕСТА". Айде сега сърбайте попарата на харвардските измамници.

начките са пр Б. РАШКОВ.

Абе, този май не е най-ярката крушка на сцената. Те го пуснаха без проверка болничен, събират две седмици доказателства, направо да му купят самолетен билет за Дубай, че не се сеща сам какво му се намеква да направи...

крадат се милиони а ни занимават с някакъв часовник ..... баламите свършиха

Заради такива цигарите стигнаха до училищните дворове и пистите на зимните курорти.

Живко часовника и пацо терасата . Ни лук яли, ни лук мирисали. Вий бандит в тая кочина видяхте ли, дето да си признае?

всички си признават, че са бандити - в политиката са, значи са такива

ааааа къде са парите от магистралите и КТБ ......

а промяната, тя къде е?

Що не пусна доклад и не предаде часовника, щом го получи като непоискан подарък, веднага след получаването. Льохман оскатен интелектуално и духовно....сега се опитва да се изпере с кафявата вода, която сам изцапа

ПРЕДЛАГАМ ЖИВКО КОЦЕВ ДА СИ СМЕНИ ПОЛА .....МОЖЕ И ДА МИНЕ НОМЕРА ......ЗНАМ ЛИ .

ще получи данъчно ОБЛЕКЧЕНИЕ. Между другото то може някой друг да му го смени, без да го пита.

Малей тоя много куха лейка, даже труженичките знаят, че в България си защитен свидетел до първото дело в съда. Съдията на първото заседание ти обявява ЕГН-то и трите имена и до там.

Този сега никакви заплати на куп и никаква първа категория пенсия. На борсата и после съд.

Чакай първо да му свърши болничния.

Всички говорят за контрабандни канали и контрабандисти. Някой доказа ли, че нарочените за контрабандисти са такива - съд, присъда. Толкова прокурорски кьорфишеци сме гледали, а още се връзваме на разни снимки и изтекли материали. Имаше и едни други снимки с кюлчета и пачки - там обаче прокуратурата гледаше в друга посока...

и там прокуратурата право в кюлчетата и пачките гледаше....

никой не схвана сарказма

- Живко ти коя песен знаеш маме? - Удо мача совник трака с весели стрелки...

Абе къде е татко?

Купува билети за Канада

А БЕ, КАК НЕ ГИ Е СРАМ ДА СЕ НАРЕКАТ ХОРА? ВСЕ Е БИЛО, БИЛО, АМА ТАКОВА ЧУДО НИКОГА НЕ Е БИЛО, НИТО В БЪЛГАРИЯ, НИТО СМЕ ЧУВАЛИ ДА Е ИМАЛО НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ПО СВЕТА!

да си смени професията и да стане часовникар!

ама чакай сега - за контрабанда на часовници ли говорим?

за пагона. На това място японските самураи си правят харакири. Ама тоз михлюзин е такъв страхливец че надали...

НЕ Е ХАРАКИРИ А СЕПУКО И ВТОРО ЗА ДА СИ НАПРАВИШ СЕПУКО ВИШЕСТОЯЩИЯ ТРЯБВА ДА ТИ РАЗРЕШИ . НЕ СИ В ЧАС АМА НЕЙСЕ .

Оплетоха се като пилета в калчища. И рожденика и той ги заобяснява едни, да се чудиш тези хора в ред ли са или ние не сме.