”Група достойни прокурори”: Нищо в Костинбродския случай не е вярно

Късно вечерта във вторник на електронните адреси на някои медии е получено писмо, подписано от Борислав Сарафов, както се казва зам.-главният прокурор.

Обратно в новината

Коментари - ”Група достойни прокурори”: Нищо в Костинбродския случай не е вярно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само дрънкане.Дрън и т.н..Всички на риба!

Сотир Цацаров се замеси здраво в тъпите спектакли на станишковците. Затъна в червената тиня. Излизане няма. Остава му резилът. Но всичко пак е на народния гръб, българите плащат за всичките идиотщини на управниците си ....

Тази държава е напълно ЛУДА!Това чудо и при африканските племена го няма!Време е старите муцуни да се изхвърлят!ПРЕСТАНЕТЕ ТЪПИ ДЪРЖАВНИ ДРЕБНИ ЧОВЕЧЕТА-СРАМ НЯМАТЕ ЛИ?

Хей,колко много се активизира мафията,по писанията ще ги разбереш колко са зли и тъпи.Много пари се дават на тия драскачи,за да олеят с помия всеки изправил се срещу тях и не съгласен с бившите управляващи.Това е паплач.

деер

Хем достойни, хем прокурори!? Ако Вие страх, защо взимате заплати? Подайте оставка! Аман от проститутки , навсякъде са! Застанете с името си или си върнете всичките заплати и в частния бизнес! Да Ви видим за колко мързеливци има място в България!Защо не публикувате цялата информация, кой ви притиска и копие от всички сигнали , които сте изпратили за това! Май сте поредните марионетки, като тези новите 240 депутата!?

Не знам дали сте "смешни",страхливи","лъжливи" или не знам с какви имена ви нарекоха....но БРАВО!! В крайна сметка се оказахте прави!!! Всичко е било едно театро и прокуратурата се вписа идеално в сценария!!!

Това с "достойните граждани" тия мошеници вече го отиграха веднъж.

"Достойни", пък анонимни... Смешковци.

Група анонимни достойни прокукорори хаха..... Ако се бяха представили поне щяха да покажат ,че са от достойнте :)

Когато Тодор Живков напусна политическата сцена, цяла България ревеше "...45 години стигат!" От тогава колко години минаха? Кой беше на власт тия години? Кой разпродаде всичките ни заводи? Кой срина земеделието? Колко къса ще се окаже паметта на този заблуден народ?????!!!!! БСП имат най-голяма вина за всичко от края на тия 45 години. Всички останаха тогава на ръководните си постове, и още са прикрити зад други партии. ДОЛУ БСП, ВСИЧКИ ОТ ТЯХ ЗА ЗАТВОРА!!!!

не е...,ама е верно-герб... а кражба

Ама те "достойните" прокурори били милиционери от ДАНС ? МВР, ДАНС, НСО и МО се нуждаят от изчистване и дезинфекциране.

тия на бялото казват черно

Крадците на гласове ДПС (два доказани случая) и БСП (клип по Нова ТВ) викат дръжте крадеца. Колко медии отразяват случая с бюлетините и той е един балон или касае провал на БСП или ДПС. Гледайки предаванията на Бареков и шоуто на Слави разбирам какво значи купени журналисти. Кога прокуратурата ще обяви резултатите от разработките Сови , "Лиана", "Галерия"? А закупеното място в ПЕС. Журналистите мълчат, прокуратурата - мълчи.

Айде не се хаби да пишеш глупости. Далаверата беше до тук. Язък за милионите, които хвърлиха на вятъра.

фактът че е имало булетини за чужбина/външно министерство/-а са стоели в събота-ден преди изборите в фабриката....е интересен...колко време им трябва за да бъдат пратени зад граница?до неделя? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Къде според теб е трябвало да стане подмяната? В Занзибар? Външно министерство знаеш ли къде е? Там се получава дипломатическата поща, значи подмяната става там? И можеш ли да кажеш колко е пътят от Костинброд до там? Кому е нужно фалшификатчетата да се разхождат до другия край на света?

Документа който се изпраща към България е ПРОТОКОЛЪТ С ПОДПИСИТЕ НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ИЗБОРНАТА КОМИСИЯ. Бюлетините след подписването на протокола са само за евентуално сверяване.

То се знае. Едрите земевладелци,животновъди и шефа на печатнита са отговорни за фалшифицирането на вота. Те дадоха парите, а сега няма как да си ги върнат и затова ще правят стачки. А на мен ми дреме на дедовия. Защото отдавна ям македонски домати, аржентински боб, свинско от мексико, конско от румъния! А мошенниците се правят, че развиват земеделие и животновъдство. Те убиха малкият фермер за печалби, за тридесет сребърника. Мазни и нагли субсидианти т.е. кърлежи!!

Може би визираш зърнопроизводителите,защото само на тях се дават субсидии в земеделието??Я си помисли отново,щото се излагаш-мазньо.

чета мнения и не мога да разбера, само десетина процента са мнения на база логика и факти! останалите епитети, квалификации и откровени лъжи. до такава степен ли ви зомбираха или опростачиха?

гледам новини,чета коментари и се чудя кога този тъп народ ще прогледне и ще види че тези който избира само мислят как да го вкарат в гроба и тези избори много миришат на комунистически саботажи познати сценарии

искам да смуча банана на модератора.

не вземеш да смучеш моя?

Цацата е вече е компроментиран и е въпрос на време да бъде разследван дали масоонските му уклони, дали финикиските знаци или просто неопитност го забърка в таз каша. ОчевАдно е ,че той не направи нищо за разкриване на далаверите за милиарди в енергетиката , но много бързо реагира на подслушванията. Като държавен служител е свършен...Намесата му в деня на изборите ги опорочи и е нормално да бъдат касирани. Време е ДАНС вместо да се снишава да хване за яката човекът с каскета, достойнит е прокурори и пр. измет ,която клати държавата. Всички знаем къде е заровено кучето.

ЗАЛИСАНИ В ПЛЮЕНЕТО , МАЙ НИКОЙ НЕЗАБЕЛЯЗА ЧЕ ИСТИНСКИ ДЯСНОТО,КОЕТО БЕШЕ МНОГО ТРУДНО СЪЗДАДЕНО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ - ИЗЧЕЗНА! И ВЪОБЩЕ НЕ МИСЛЕТЕ , ЧЕ ТОЧНО ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ ДЯСНА ОПОЗИЦИЯ - ПО-СКОРО ЩЕ БЪДЕ ЛЯВА ОПОЗИЦИЯ НА ЛЯВОТО! НАРОДЕ , НЕЩАТА НЕЩО МАЙ НЕ СТАНАХА ТАКА КАКТО ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ! ТОВА Е ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ОПОЗИЦИЯ - НЯМАШЕ ПРАЖКАТА ПРОЛЕТ, НИТО УНГАРСКИТЕ НИТО ПОЛСКИТЕ СЪБИТИЯ! НАШАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ ПРЕЗ 90-ТЕ ГОДИНИ ЕМИГРИРА , А ТУК ОСТАНАХМЕ - ????????????????

"Група достойни прокурори" - Това е някакво безумие. Колко тъп трябва да си да го измислиш това словосъчетание!

Бай Прокуро ЦАЦАРАС, е само от червена мас!

Нещо не се връзва логиката. Частник да произведе просто ей тъй 350 хил. листовки, да ги пакетира и т.н. Една листовка колко струва? Умножете го, 350 Х 1000 и Х цената на 1 листовка. Ясно е ,някой ги е поръчал и сега гледа като абортирала гугутка - нема какво да каже.

ще допълня само - тази печтница е трябвало да отпечата ОПРЕДЕЛЕН БРОЙ бюлетини. Нямат право да печатат над заявеното количество!!! Защо ни правят на малоумни в момента??!! Пак гледаме цирк, само че сега и прокуратурата се показа на манежа!

ivo10

Преди да стане съветник от ГЕРБ, печатаря е бил тясно обвързан с БСП, а те не изпускат хората си. Нещата са ясни.

Не знам дали осъзнаваш колко си прав,Мултипринт не е от вчера и яко се разви с благословията на БСП(БКП)

Я, почакайте "малце" -за Президенто има "импийчмент", за првителство и премиер има "вот на доверие", за депутати има снемане на имунитет, - за Баш Прокурор - 7 години нищо. 'Бах ма'му и мечка!!! Да Ви имам и конституция!!!

Ми то и с шефа на Сметната палата е "нищо" наказанието,знаеш ли??

Групата " достойни прокурори" май ше се окажат " достойно ДС-ари"

Донос скалъпин от Буда и шестака. Да не забравим и достойния трактор.

Как пък анонимки се внасят в прокуратурата само от лидери на БСП.....?????? Ей цацаров, по-добре виж какво става в "Яйлата" вместо да правиш циркови презентациии!!!!

Е БОко главата как знае тънките номерца на КГБ и ДС . Ми нали ти миличък ми прост и селски премиерчо,си точно техен продукт!!! Ти тръгна от БСП .Там още ти пазят старата книжка,защото никой никъде по света не обича предателите и продажниците !!! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!

Толкова достойни , че миришат на мафиотска уйдурма с Цветанов !Хайде къш!

изваршената подлост ще лежи на савеста на прокурора, мая, бареков, станишев. наи добдрия садник е савестта.

Абе, вие гербавите поне 8-ми да бяхте завършили ли?

"Група достойни прокурори" - същото като - " група активни борци против фашизЪма и капитализЪма", същото като-"Група възмутени общественици" същото като "Група съветски учени" същото като ТЪПИТЕ ЧЕНГЕТА КОИТО СИ ПИШАТ ДОМАШНОТО!

Не виждам защо да няма имена на градове при положение, че всяка една бюлетина е за определен район в даден град и е нормално когато се бракуват да се описват правилно и надлежно . Друг е въпросът ако бюлетините са годни за употреба, а и как не е ясно дали са се изнасяли бюлетините при положение, че има към 80 камери и записи .

"Група" достойни прокурори или "Трупа"?Май повече прилича на "Трупа" достойни прокурори.Също като "Трупата" на загрижените животновъди,която гастролира пред софийската публика вчера.

Кой дръпна шалтера на ГЕРБ ?

На всеки с два грама мозък в главата му е ясно, че тия "фалшиви бюлетини" няма как да се използват. Никой така и не обясни малко по-подробно как ще се фалшифицират резултатите с тях, само се хвърлят разни изсмукани от пръстите версии. Така че това, че е чиста провокация, е невидимо само за чугунените червени глави. Лошото е, че май ГЕРБ не искат да са на власт, защото и Господ да дойде, няма как да оправи България до есента. А като почне зимата, познайте протестиращите какво ще правят... И като ги натирят полицаите (както се полага във всяка цивилизована страна), и тогава ще си спомнят с умиление за ББ, който "сдал властта, защото не искал кръв по площадите, да бе, да". И на предстоящите нови извънредни избори ББ ще се върне на бял кон, само че дотогава България ще се е върнала с десет години назад... Така че не се притеснявайте, касиране няма да има, правителство на ГЕРБ няма да имапоне още една година, ама и вкаран в затвора няма да има...

Не знам грамажа в главата ти, но на мен ми хрумват няколко начина. Например двамцата, дето мъкнат чувалчето да го подменят по пътя с ПРАЗНИ бюлетини. Останалото - за домашно.

Май твоя грамаж е много малко,за кви чувалчета и мъкнене става на въпрос бе,кибик??Да не си гледал на някой руски филм за Отечествената,как мъкнат някой ранен???За кво говориш вообще,знаеш ли???По пътя щели да сменят чувалче с празни бюлетини.......я си сложи камък на шията и скочи в някой дълбок кладенец,щото само ни дишаш въздуха.Неграмотник.

Що трябва ние, които сме повече от 70 - 80%, да си ходим? Ходете си вие! Аман от некадърни реститутки и продажници!

Каква е разликата между арбитър и съдник? И откога прокуратурата е арбитър? Няма начин това писмо да е писано от прокурор!

Сигналът срещу Цветанов анонимен, човекът дал информация на Мая Манолова - анонимен, искате прокурорите да се подпишат. Вие за малоумни ли имате. Нали веднага ще ги арестуват. Никой не гледа какво има в документите, а как са изненсени, кой ги е изнесъл. В случая с Борисов и Кокинов е точно обратното. Никой не казва че това е незаконен запис - важно е какво си говорят. Двойният стандарт откъдето и да го погледнеш червенее так чак моравее.

някой от дуднещите чел ли е приложените документи? за разлика от 'записите' тук е трудна фалшификацията - и не ме интересува дали са истински прокурорите или не, стига тези хартийки да са.

Не разбрах, защо на мен ми говориш, ама щом ти харесва.

етапи : печат рязане сгъване лепене доставка до избирателната секция - дефект при печат - дефект при рязане компенсира се с изправно напечатани - дефект при сгъване компенсира се с изправно напечатани и рязана - дефект при лепене компенсира се с изправно напечатани и рязани сгънати - дефект при транспорт компенсира се с изправно напечатани и рязани сгънати и залепени бюлетини какво ще стане ако едно пале бюлетини се обърне и повреди при разтоварване в избирателната секция ???? на коя партия няма да и стигнат бюлетините ?

Много им се услади властта на тия герберуги и сега хвърлят цялата си машина в действие, за да са отново на власт . Но това няма да стане вече . Герб е минало , история , а народът няма да позволи повече никога прости мутри , гнусни милиционери и некадърни калинки на власт . Дерзайте ,герберасти нагли и крадливи- пътници сте .

Тая, нашата държава- много аномалии: пидали и мутри ни управляваха, свалиха ги и пак дойдоха!? Верно са големи картели!

И виждаш ли като се заговори за болести, колко от нас се притесняват, че са боли? Има ли такива мазохисти като нас? И аз не съм по-различен ...

Аз също препоръчвам на червените гниди ( най- вече на гнидата Мнение) да си измият добре смърдящите уста. Ние атакистите сме интелегентни хора и искаме свирачите да бъдат с добре измита устна кухина, иначе тиквата плаща и готово. Колкото до възелина това го обсъдете с другият балансьор, но вие там сте си в брачни отношения така че ще се разберете. Прав е моят съпартиец внимавайте с минусите, че ако подкрепим тиквата бедна ви е фантазията какво ви чака.....Дир. не крийте атакиските материали май забравяте кои ще са на власт...

Ти си просто прост атакист ! Аллал да ти е !

Незнам хората толкова ли бързо забравят .Оглупял ли е този народ, че невижда реалността. На Референдума Станишев получи 20% одобрение за "Белене" направи си ориентир на къде отиват нещата и сега на изборите хвърли всичките си усилия само и само да е във властта.Този човек се държи като,психично болен. Такъв сценарий и така да се страхува от Борисов ...направо този Станишев се държи като освирепяло животно. Незнам дали хората си дават сметка какво реално се случва.. Дано.Иначе ужас за хората ... Идея си нямате какво ще се случи от утре нататък.... боже пази умните и трудолюбивите..

Оф, и вие, ако сте мислещ...

Да тъпако мислещ съм... сега като направят правителство БСП и ДПС ще гледаш как ще се решат всичките ти проблеми. Това,че Борисов се опълчи на комунистите.. Вижте какво се случва сега...20 години разцвет и три години и половина -пагуба... така ли виждате нещата.. Защо Станишев не вкарва млади хора от младежката организация във властта ... Защо" Я като си толкова умен ми отговори,че немога да разбера едни и същи мутри ли ще гладем 20 години все във властта... Що ли все искат да управляват?...Ей много си прост! Объркаха и манипулираха хората тези проклети комунисти. бог да ги накаже..

Знаем какво става :) КАЛИНКИТЕ се борят за кожата си. Смешни и наивни напъни и все по-зле им става. Време е политическата администрация да си ходи. Но все пак надявам се да сойдат експерти или поне грамотни, а не нова вълна калинки с друга боя!

ТЕЯ КОСТИНБРОДСКИ ПРОКУРОРИ ДА ВЗЕМАТ И ДА ВЛЕЗАТ В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С ЦВЪЧКОМИН И БОЧКОМИН! АБЕ МНОГА ЛЪЖА -А-А-А-А! НА НАС БЪЛГАРИТЕ НИ УМРЪЗНА ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С НАС 1 ТЕЯ ОТ ГЕРБ ДА ЗАМЪЛЧАТ ЗАВИНАГИ И ДА НАПУСНАТ ДАРЖАВАТА! ГЕРБЕРИТЕ - КОМУНИСТИ- ОЛИГАРСИ- УНИЩОЖИХА И ЕДВА ОЦЕЛЯЛОТО ДЯСНО СИНЬО НА ДСБ!

Не малка част са и избиратели на бсп.

ГЕРБЕРАСТИ - долни комуняги, политически и всякакви чалгаджии, селяндури, кога ще си разкарат противните физиономии разните Цецовци и Цецки, оная монтанска угоена свинка и кухата празна кратуна Боко? Никога в България не е имало толкова противна и отвратителна сбирщина като групировката ГЕРБ! Дори и БКП на Тодор Живков не беше чак такова уродливо формирование, нито селяците на Стамболийски, нито фашизоидните партии преди и сега!

Evcor, абсолютно си прав за всичко, това е самата ИСТИНА! Докато ги има комунистите на каквито и да било държавни постове нашата страна няма да се оправи. Единственото, което правят е да рушат, да очернят, да пречат на развитието, все е имало комунисти/социалисти по света, но като нашите - никъде!!! Гнус ме е, че сме раждани с тях на една земя, това по никакъв начин НЕ СА българи!!!