480 000 са намерените бюлетини в Костинброд

480 000 са намерените бюлетини в печатница "Мултипринт" в Костинброд. Те са от всички 31 избирателни райони в страната, има и за гласуване в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - 480 000 са намерените бюлетини в Костинброд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ни интересуват бюлетините. Стига с тази каша от предположения. Една жена ми каза...

и един милион да са какво доказва това, ще заведе ли някои дело срещу тв7 за нарушаване на законите на страната,едвали докато не се изчисти турската интервенция на българия така ще ни потулят и газят.

Е,и какво от това?!

Не вижда какво се доказва с тези бюлетини, никой не обясни как са щели тези бюлетини да отидат в урните в полза на ГЕРБ????? НиКОЙ КОРИФЕЙ, ВКЛ. И цацата не се захваща с обяснение по същество, а само броят бюлетини, упражняват се в смятане......апропо кой плаща на тези преброители?????

Можеш да лъжеш един човек цял живот, можеш да лъжеш група хора за известно време, но Народа си не можеш да лъжеш безкрай! Ще разбере и ще те изрине (пардон, трябваше с ГЛАВНИ букви)

Ванко,не се опитвай да манипулираш елементарно с изрази от рода на...-Как си,представяте...Не само че си го представям а видях с очите си как в родния ми град 6 000 роми под строй гласуваха за ГЕРБ..нали не мислиш че това се случи по политически убеждения?Нали не мислиш че ломските цигани които замериха с лайна Бареков и омазаха националния ни флаг го направиаха в знак на протест?Трябва да си или много сляп,или много заблуден за да не знаеш че Бойко(Рапона,Буда)е част от същия този Октопод за който пишеш че бил озаптил.Доказан гангстер(главорез,трафикант на амфетамини и цигари),поръчител на мокри поръчки,..е как да не се засмея на писанието ти....-Как си представяте?...

За кой град става дума? Може да се провери. Къде са циганските квартали и колко гласове има там за ГЕРБ.

Ма, на Капута лай-ната му отиваха. Евала на братятя, от тях повече справедливост получихме, отколкото от българската прокуратуряа.

Чукчата, да каже града , да не се крие. Защото всичко е в интернет и искаме да проверим.

Ако си в Пловдив, драги, там ромите гласуваха под строй за БСП. Евророма къде се намира - в Коалиция за България, ха!, каква изненадааааа..... :) :) :)

Наистина Чукча писател, а не читател! Вместо да пишеш глупости, вземи и обясни как си представяш манипулирането на изборите с 400000 бюлетини. Хайде кажи да разберем, щом си толкова умен! НЯМА КАК!!! Комунетата ви лъжат и вие вярвате като последните глупаци. А може би сте си такива?

Отвратително е, че Вие от БСП се напъвате да осъдите Цветанов за подслушване. А още по отвратлително е, че вербуваха един слабохарактерен индивид - Мирослав Найденов да свидетелства срещу Цветанов. Не искате да го осъдите за подслушванията, а за това, че закопча Наглите, Октопода, Килърите и други от Вашето котило, което Вие не можете да му простите. И за това скалъпихте този компромат. Не може да се отрече способността Ви да скалъпвате компромати. Примера с намерените бюлетини е показателен. Как си представяте, два дни преди изборите 480 000 броя да бъдат раздадени на привърженици на ГЕРБ за да бъдат манипулирани изборите. Изборите бяха манипулирани от Вас и от приближената Ви телевизия. Жалкото е, че голяма част от избирателите се подведоха и не отидоха да гласуват. А защо Цацаров все още не е започнал следствени действия срещу Нинова, Овчаров, Фронтиера и другите от това котило? Или всичко ще приключи с наказанието на прокурор Шараланджиева. Може би му трябва време да намери вратички в закона, чрез които да оправдае престъпните им деяния. Но вярвайте, няма ненаказано зло. Рано или късно ще си получите заслуженото. Господ забавя, но не забравя, предполагам това Ви е известно. Няма да се изненадам, ако след извесно време в ДАНС се завърне на бял кон Алексей Петров. Това ще бъде върха на демокрацията.

СТО ПЪТИ ГО ПИСАХ И ПАК НЕ МЕ РАЗБИРАТЕ. ТРЯБВА ОЩЕ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ДА ГЛАСУВА МИНИМАЛНИЯ ИЗБИРАТЕЛЕН ЦЕНЗ-АКО НЕ СИ ЗАВЪРШИЛ 8-МИ КЛАС, НЕ МОЖЕШ ДА ГЛАСУВАШ. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАТ. А КОЙТО ИМА ПРАВО ДА ГЛАСУВА, НО НЕ ГО УПРАЖНИ- ПЛАЩА ГЛОБА. ТАКА ЩЕ МОЖЕ ДОРИ ПО ТРИ ИЗБОРА НА ГОДИНА ДА СИ ПРАВИМ ЗА СМЕТКА НА НЕГЛАСУВАЛИТЕ.

Абе, готин, не си ли наясно, че ако нещо можеше да се промени с избори, то те щяха да са отдавна забранени!

Чудя се защо Цацаров не излезе с бракувана бюлетина на пресконференцията. Или с някой чаршаф. Това не е доказателство че прокуратурата не е обективна????

Май сега дойде време някой да плаща за измислицата и подвеждането на хората :))

В съобщението на Прокуратурата от 11.05.2013г се казва над 350 000 бюлетини, годни и готови за експедиция.Забележете, по късно уточниха, че това било по информация на разпитания собственик.Собственика, обаче заяви че не знае бройката и че това е брак. Само М.Манолова твърди в сигнала, точно това което Прокуратурата пусна като съобщение. Ето това е умишлена ДЕЗИНФОРМАЦИЯ с цел на манипулиране на изборните нагласи на избирателите.

Какво се оказа от пресконференцията на прокурорите от 07.06.2013г. -открити 480 000бр.; -от тях 170 000 бр. нарязани; -от тези 170 000бр. не се знае колко са годни; - няма отбелязани бюлетини в полза на някоя партия; -от тези 170 000бр. има за всички 32 РИК; -тези 170 000бр. не са слепени в кочани; - нито един брой готов за експедиция; - от отпечатаните 8 348 000бр. по поръчката, тези 170 000бр. представляват 2,0364% -гл.прокурор не присъства на тази пресконференция.Защо да присъства.Той изпълни политическата поръчка.

Изводи: В деня за размисъл, в нарушение на закона за съдебната власт и изборния закон прокуратурата пуска официално съобщение,подвеждащо избирателите, което е дезинформация и основаващо се само на данни от сигнала на М.Манолова.Съобщението е с невярно съдържание.Недопустимо е прокуратурата официално да съобщава нещо, което не е констатирала.Защо не допълниха,че това е по информация от сигнала, а не е констатирано от прокуратурата?Защо не опровергаха твърденията на Бареков, че бюлетините били белязани в полза на ГЕРБ? В деня за размисъл, от прокуратурата изтича класифицирана информация към тв7 за извършената проверка в печатницата, която Бареков допълва, че бюлетините били отбелязани в полза на ГЕРБ.Започва истерично коментиране в студията на тв7 и news7, че ГЕРБ е подготвил измама в изборите. Тази истерия се подхваща и от лидерите на БСП,ДПС и Атака, които в деня за размисъл, на нарочни пресконференции говорят за най-големия изборен скандал, за опит за държавен преврат и т.н.Уведомяват Европейската комисия и Европейския съюз.

За Мая 20 г в Сливен

Заключение: Налице са данни за организирана престъпна група, която е провела активно мероприятие, довело до пропангандиране на неверни данни, подвеждащи избирателите и сериозно е повлияла на изборните резултати.Изборите са опорочени и трябва да бъдат касирани от Конституционния Съд.Не вярваме прокуратурата да образува проверка за тази мащабна манипулация на избирателите, тъй като самите прокурори(част от тях) са участници в нея, но Конституционния Съд, според нас, би могъл да задължи прокуратурата да извърши такава проверка.

Абе сладури,имам чувството,че всички които пишете тук сте много запознати с броя на бюлетините,качеството им,как били сгънати и т.н.Май сте били на смяна в печатницата?!?

като искаш, дреми и чакай версията на прокур(в)атурата.

Толкова пъти предлагам на другарите, направете изборите задължителни. Който не отиде на избори - глоба, примерно 50 лв. И изборите ще се изплащат с лекота от негласувалите, и няма да страдаме от проблема със закупуването на гласове.

Все пак СЪБУДЕТЕ СЕ поради това, че не са гласували 49% от избирателите в изборните комисии е имало над 4/четри/ МИЛИОНА бюлетини , ако е истал някои да прави шашми можел е да използва от тях, ЗАЩО са му други като има с чували? СЪБУДЕТЕ СЕ това е провокация Мая-БСП за да секират ГЕРБ виж имаше клип със секира, а Вие ...

е бати тук продължват да се изживяват някакви гербери, които всъщност са умиращ вид, а вожда им се държи в парламента като ущипана девица. ха ха ха !

Това беше активно мероприятие като бяха погазени законите. Вързаха се лумпените. Други лумпени се вързаха на истерика Сидеров за 1000 лева заплата и 500 лева пенсия и гласуваха за него. Трети се вързаха на Орешарски за 250 000 работни места. Гласуваха и сега ги очакват. На кукуво лято най-вероятно

Да питат кривогледата Мая от Кюстендил. Тя нали знае.

Почнаха вече много да ме дразнят медиите. Изкривяват информацията както си искат. Защо всички заглавия са за намерени 480 000 бюлетини? Истината е че, 170 000 са намерените бюлетини, другото са цели листове с напечатани на тях картинки, но не са бюлетини. Можело лесно да бъдат нарязани - смяяях. А от тези 170 000 нарязани бюлетини не стана ясно колко са валидни. Сега ще чакаме до края на годината(представяте ли си) да ни го изяснят. Пфу да му се невиди и журналята и пидали и капути.

Ако и тук няма виновни,ега си държавата,прокуратурата и съда.От ясно по-ясно е,че тези бюлетини са щели да подменят някои други или да допълнят гласа на негласували граждани...Хубаво,че беше Мая да сигнализира...

Първият осъден трябва да е тя, Бареков да я последва. Чети внимателно, щото бавно схващаш Надтираж - това са листовете, които врещите, че били предназначени за фалшифициране на изборите. Нарязаните, НО НИТО СГЪНАТИ, НИТО СКРЕПЕНИ В КОЧАНИ се оказаха 170 000 Разделете ги на 16 000 секции. Ще получите 10 бюлетини вповече. Производството на бюлетините минава през следните операции - печат - рязане - сгъване - лепене по 50 в кочани - стифиране за отделните райони.

А ако машината прави по серии от 20 000 например, а поръчат 102 000 нормално е да останат 18 000 според мен.

Ти очи имаш ли? Видя ли какви чаршафи са, Видя ли надписите описващи дефектите, видя ли че има и за чужбина? Близо месец не могат да ги преброят само. Как си представяш да влезнат в урните?

Как ще види, като не му отърва. Никой не можа да обясни механизма, по който уж щели да се фалшифицират изборите с тези бюлетини. А МАя Двойното Д (под Д разбирай ДЪНО) сега какви ще ги гъгне на пресекулки.

Тези бюлетини са троянския кон на комунистическата партия.

Вицепрезидентът на руската "Атоменергопроект" Генадий Тепкян допълни своето изказване с предупреждението, че този път Русия няма да се доверява на уверения и ще предприеме действия само в отговор на българските такива. По-конкретно: Това, което е необходимо, е договорът за строителството да бъде подписан. От което за пореден път става видно дребното обстоятелство, че реален договор с фиксирана крайна цена за АЕЦ Белене няма. В допълнение се постави и още едно повече от странно условие: за възобновяване на работата и строителството на Белене освен политическо решение, било необходимо и Агенцията за ядрено регулиране да одобри техническия проект. От което следва също така добре известното (но не за българските граждани!) обстоятелство, че лиценз за строежа на централата от оторизираната за това институция също няма! Пита се тогава след като няма договор и няма лиценз, как изобщо е започнала реализацията на проекта? И кой е отговорен за това кой например е разрешавал да се поръчва оборудване за милиарди? Дали пък Сергей Станишев и неговият финансов министър Пламен Орешарски нямат отношение към тези разрешения и предизвиканият от тях фактически фалит на НЕК, който доведе и до добре известните драстични увеличения на сметките за ток?

Някъде четох, че сайтовете са пълни със симпазитанти на ГЕРБ. Логично е, защото тия на БСП и ДПС са необразовани нямат компютри, а и ако имат не могат да ги ползват. Предполагам се сещате за кого говоря. Нямам нищо против тоя електорат, но е жалко, че сега управляващите успяха да ги манипулират-купят и с техните гласове ще ни налагат упрвление, което болшинството от народа не иска.

Ако ги оставим да ЗАКРИЯТ ДЪРЖАВАТА, което неминуемо ще стане, ако пуснат пак БелеНЕ, няма на кого да се сърдим!!!

В сайтовете се случва и да пишат професионалисти от даден бранш, не е зле да четеш, преди да коментираш. Аз лично гласувах за друг. Но тъй като от 25 години съм в полиграфския бранш, няма да спра да отварям очите на отворковците. Изпитана тактика е да казваш на черното бяло, но истината е друга.

Ето затова трябва да има ценз за гласуване. гласуващите да са завършили поне 8-ми клас. Не съм съгласен да ме управляват хора избрани с гласовете на хора, които трудно се грижат за себе си. Така или иначе ние плащаме данъци и за тях.

Още на пресконференцията си, Цацаров потвърди че всички експертизи, които отричаха да има нещо нередно в печатницата, са верни. Верни, в смисъл автентични са, истински. Само беше силно разгневен, че е изтекла информация и всички журналисти видяха мнението на най-добрите експерти в България. Мнението според, което няма фалшиви бюлетини, няма намерение за фалшифициране на избори.

Прокуратурата преценява, кои експертизи да кредитира с доверие.

В информацията сте пропуснали, че Прокуратурата очаква експертизата да е готова до...ВНИМАНИЕ! - КРАЯ НА ГОДИНАТА! Как ви се струва тая ЕКСПЕРТИЗА...На мен ми мяза на ЕКСПЕРТИЗАТА на КРАДЕЦА Орешарски...

Не им изнася истината. А истината я знаят. И затова Петър Кънев каза още в самото начало, че няма нищо нередно. Очакват да се забрави, да се разсее ....

Петър Кънев, депутат от БСП и Председател на Асоциацията на печатарската индустрия, ще си плати по някакъв начин за тези думи.

Още не е ясно какво ще направи прокуратурата и сънените, озлобени ГЕРБчета зачаткаха в мрежата. МС не си е свършил работата както трябва. Печатар си е позволил своеволно да изменя параметрите на обществена поръчка. Нарушен е правилникът за съхранение и разнасяне на същите тези бюлетини. И какво предлагате, да си мълчим и да гоним фатасмагорните ви комунисти! В кое време живеете? А не е дошъл ред и на излишните печати и протоколи на СИК/РИК. Нямате ли друга работа, а се врете там където най-много сте уязвими?

Ограмотявай се, момче, неук си и зъл. А истината е една. Когато излезе, дали ще имаш очи да погледнеш хората около теб. На комунягите да се рече само едно - Образовайте се. Така яко се осрахте, че замириса отвъд Пасифика. Целият печатарски бранш ви се смя с глас. Хем неграмотни, хем отворковци. Надтираж - това са листовете, които врещите, че били предназначени за фалшифициране на изборите. Нарязаните, НО НИТО СГЪНАТИ, НИТО СКРЕПЕНИ В КОЧАНИ се оказаха 170 000 Разделете ги на 16 000 секции. Ще получите 10 бюлетини вповече. Хванете тези десет бюлетини, навийте ги на тръбичка и довършете клизмата, която сами си напвахте. Апропо, Местан сигурно вече ви е показал как.

Валка, що викаш на Разколников момче. Това е госпожата. Тя всеки ден така ни се кара. Късно е да учи нещо.

НЕ РАЗБИРАМ ЗА КАКВО КОМЕНТИРАТЕ. УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ ЗАВИНАГИ. В КРАЙНА СМЕТКА, БОКО ТИКВАТА СИ ИЗИГРА ОСНОВНАТА РОЛЯ, ЗА КОЯТО БЕШЕ ПАЗАРЕН, НАЗНАЧЕН, ПРОШНУРОВАН И ПРОНУМЕРОВАН. А ИМЕННО ДА УПРАВЛЯВА ТОЛКОВА ТЪПО, НАГЛО И БЕЗДАРНО, ЧЕ ДА ВЪРНЕ КОМУНЯГИТЕ НА БЯЛ КОН. КОЕТО ВСЪЩНОСТ И СТАНА. БОКО СЕ УВЛЕЧЕ С ЩАВЕНЕТО И НАКРАЯ ГО ЩАВНАХА И НЕГО. ИДВА НАЙ-ЛОШОТО-ЗНАЕ, ЧЕ ВЕЧЕ НИКОМУ НЕ Е НУЖЕН. А НЯКОИ ХОРА СА НАПРАВИЛИ ОПАШКА, ЗА ДА СЕ СРЕЩНАТ С НЕГО НАСАМЕ...

Истината, драги, истината. Мил ми е Сократ, но истината ми е по-мила.

А, ти за какво коментираш. Приключило е нещо, което никой не го коментира и спомня.

На комунягите да се рече само едно - Образовайте се. Така яко се осрахте, че замириса отвъд Пасифика. Целият печатарски бранш ви се смя с глас. Хем неграмотни, хем отворковци. Надтираж - това са листовете, които врещите, че били предназначени за фалшифициране на изборите. Нарязаните, НО НИТО СГЪНАТИ, НИТО СКРЕПЕНИ В КОЧАНИ се оказаха 170 000 Разделете ги на 16 000 секции. Ще получите 10 бюлетини вповече. Хванете тези десет бюлетини, навийте ги на тръбичка и довършете клизмата, която сами си напвахте. Апропо, Местан сигурно вече ви е показал как.

Такава клоака от помия! Това ли ти е образованието и културата? Че то тогава от комунистите по-добри хора нЕма!

Добри са, спор няма, в... говоренето. Ха сега кака ви Мая да излезе и да продължи да гъгне носово. Пред фактите мълчат и Боговете. За комунистите - не е сигурно :)

Като слушам Борисов си спомням за румънеца Мирца Кришан.

ВЕРНИ НА НАВИКА СИ ДА ЩАВЯТ ВСИЧКО ПОДРЕД, БОКО ТИКВАТА И ЦЕЦКО НЕ ОТЧЕТОХА, ЧЕ НА НЯКОИ ХОРА В СЛУЖБИТЕ МОЖЕ И ДА ИМ ПИСНЕ. А ИНАЧЕ ГЕРБ СИ БЯХА ОПЕКЛИ ФАЛШИФИКАЦИЯТА И БЯХА ТРЪГНАЛИ СМЕЛО ДА УПРАВЛЯВАТ ОЩЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ. ХУБАВОТО Е, ЧЕ ЗАРАДИ ТОВА ОЩЕ НЕ СА ЗАМЕЛИ ВСИЧКИ СЛЕДИ. КАК СА УПРАВЛЯВАЛИ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ, КОГО И КАК СА РЕКЕТИРАЛИ И КУП ДРУГИ НЕЩА ЩЕ СТАНАТ ЯСНО СЪВСЕМ СКОРО.

Ние и идването на комунизма го чакахме съвсем скоро,а писането с големи букви е израза на комунистическа простотия.

Хмм, дали ще се докаже очевидното, едва ли. Но на всички е ясно кой има интерес и кой може да организира подобно нещо. На следващите избори мислете и гласувайте!

На платените герберасти, им припари под лъжичката.

Колко трябва да е прост човек, че да се върже на интригата на маша манолова и съсела... И понеже винаги съм знаел, че има адски много прости хора в България, никога не съм се чудил, с какво са заслужили мизерията си.

Бойко беше честен с поддръжниците на проекта му, даже преди да го изберат и даже пред най-силната страна в света. Той ги предупреди да не чакат много, защото всичко ние хубаво , ама МАТЕРИАЛА ..

Както сполучливо казаха някои, тандемът Цветанов-Борисов изградиха една машина за печелене на избори по мафиотски маниер. Справедлив съд за мутрите позволили си да фалшифицират не един народен вот.

Ало червения,нещо няма дори заподозрян за някакво престъпление.Обаче има доста потърпевши.Нормално а?

То и Сталин би ти завидял за лозунга.Твое дело или ти е подсказан.

ГЕРБ ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ.ГОСПОДА ПРОКУРОРИ КАЖЕТЕ ИСТИНАТА НА ХОРАТА.ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ БОКО И ЦВЪКО ВЕЧЕ СА В ПОЗА ПАРТЕР И С НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАТ ЗАТВОРА.

Ами ако истината е че няма престъпление?Какво ще запееш другарю?Ами ако даже прокурорите ги е срам от случая?

Те си казаха, че ги е срам, още на другата сутрин след изборите.

"За някои избирателни райони - Благоевград, Кърджали, Варна, Бургас, са намерени повече отпечатани бюлетини...." Много интересно съвпадение с резултатите от изборите по райони!

Приятен уикенд Българи!Очаква ни интересна седмица!!Замирисва на касиране!!

Мечтите са безплатни.

ох защо за БСП са гласували хора с ниско образование ти сигурно си от тях няма защо да ти се обяснява другарю лошото е че при вас мечтите ви излизат доста скъпо на българия

Така е печатарите сигурно умират от смях!!

и вожда Димитров, те комунягите са займствали от неговият опит за нелегално печатане на позиви.

Може и въдичар,които обича да лови на плувка!!

цаци ли?

999,нещо като виц се получи!харесва ми!!

Може ли професионален покер играч,да коментира играта!!

ааа , половин милион бюлетини - тия са брак , негодни са - щех да си ги облепя кат тапети в 6-те си апартамента, ама сега май ... както ме е подбрал Цацарата ще ойдат за топлоизолация на стените на килията ;-)

кои е тои ? веднага познах боко, незабравимият кратунар -милиоционер, пияч на безплатно кафе в парламента и партнер на мутренска банка на кака цеци

Измекяр, гавазин, бияч, теляк и ибрикчия на БКП и на самия Тато, квартална мутра и банкенски пандурин, с подарени от Царя лампази генерал по хатъра на Амет аа Хидроиженерина, на Путина кучкар и американски гьотверен, Шебекбашия на лумпените и на фризьорките блажен блян

Кой е той? - Този за когото говорят всички.

Борисов, ако за теб няма живот извън политиката, както казваш ти самият, то знай, че докато ти си в политиката, то няма живот за нас българите. И тъй като знаем какъв е твоят избор, то ние заявяваме, че оттук нататък ще избираме НИЕ и започваме сега!!!

Ти пък кой си, че да говориш от името на хората? Айде моле ти се.. нароихте се всякаква паплач, и все сте знаещи.. Затова ви наяхаха от партиите..

Не разбрахме какво избирате? Пък, защо се държите като репресирани е най неразбираемо. И тия помпозни слова. Самоопиянението е порок на младостта.

къде е боко кратуната да му лепнем една бюлетина на челото

Не се притеснявай, съвсем скоро ще излязат много други факти за безчинствата на Мутряка от Банкя !

Къде е Главния Прокурор да ви лепне призовката за обида !

Тази тема вече се изтърка. Сътворете нещо ново, и ако може по- достоверно :) Наивници..

За Борисов изборите бяха не само властова амбиция, но и въпрос на физическо оцеляване. В този момент Бойко е готов да обещава всичко - на всеки, само и само да не отговаря пред Сретан Йосич за приетия подкуп.

Голяма амбиция, няма що. Даже плюмките си не бършеше. За първи път чувам партия да спечели избори, без предизборна кампания.

Изборните измами на Бойко не ме изненадват, все пак е бил търговец на наркотици!! Изненадва ме, че го тъпяхме толкова дълго!!!

Търпяхте го защото беше удобен на вас и другите колонизатори!

Обществената поръчка си има Възложите. и той определя предмета и всички условия на провеждане на същата. В проектодоговора, който е съставна част на тръжната документация са ясни всички права и задължения на двете страни. Коя от двете страни е нарушила предварителните условия е отговор и на това кой е виновен за това количество в повече. Санкция има и за двете страни и по Закона за обществените поръчки, така, че няма да се оттърве никой, ако .......

Шарено котле, не се крий, само ти пишеш толкова неграмотно по правни въпроси.

Защо говорите за нарушение на Договор, къде го видяхте?

и ти си чувал, че има такова животно като договор по обществена поръчка, ама май не си виждал, та пишеш глупости

защо още ни занимават с някакви късове празна хартия, защо се харчат държавни пари за вятъра, това ли е новата политика на бсп-дпс, да ни отвличат вниманието от истинските до болка познати проблеми, бял ден да не видят тези гласували за атака и бсп.

Стига с това БСП,ДПС,ГЕРБ,АТАКА!Необходими са нови избори със задължително гласуване за да има известна надежда!

За да се стабилизира държавата е необходимо да се търсят начини за отслабване на мафията!

На кои "вас"са необходими нови избори бе имбецил? Ти за 7 милиона българи и говориш?! Или от името на Цветанов, Боко Амфетата Борисов, Пашата, Цеко Минев, Митко Каратиста, Цветелина Бориславова ли се изказваш?? Аман от платени подлоги!!!

Вождът ви е болен. На колене и се молете за него. Без него нямате партия, нямате заплати, налага се да напуснете министерства и комисии и да се завърнете по родните краища, а там хората ви знаят колко струвате. Защото всички сте калинки без дипломи и опит с едно единствено умение - да целувате Буда под пъпа!!!