Костадинов: Това не е българско правителство, съставено е в американското посолство

Няма да го подкрепим, ще направим всичко възможно то да приключи възможно най-бързо, каза лидерът на „Възраждане”

Обратно в новината

Коментари - Костадинов: Това не е българско правителство, съставено е в американското посолство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че войната в Европа няма да свърши скоро.

Костя,благодаряй се на невежеството на една прослойка от българите,които са пуснали бюлетината за сбирщината ти.Наврял си се в една политическа ниша,експлоатираш политически ненегравмотните ни сънародници и вървиш "нагоре", а стълбата ти е върху сламена основа.

Че кое българско правителство от 1990 година насам не е съставено в Американското посолство?

На Жанчо....там беше и гениалния Проф. Гечев!

за копейките е българско, само когато е създадено от руZкото посолство - айде нема нужда!!!

Кирил и Асен да бъдат лишени от гражданство, въпреки, че не конституционно и да бъдат изгонени като персона нон грата. Като джихадисти със забрана за влизане в ЕС. Инак Луканов ще ги чака.

Има много коментраи в стил " по-добре да те окупира САЩ отколкото Русия да те освободи", "по-добре от посолството на САЩ отколкото от посолството на Русия", ... Абе вие не може ли да живеете достойно, без някой да ви такова ?

Или сме с Европа и Америка или сме с Ватенките - аз предпочитам Европа

Ама ако още не си разбрал Европа не те предпочита.,"демократичен" боклук. Ама сте малоумни да разберете какво става...

Искам БГ правителство, без указания от когото и да е. Който няма достатъчно разум, тича по посолствата.

Но затова пък сцената на ошамарването ти от Марешки със сигурност е била изключително красива

А алтернативната руското посолство ли е? Щото късата пишка не е никаква алтернатива. Трябват ни истински патриоти, а не псевдо такива!

Гавното копейкин да бега към бахмут на помощ на путката

Като гледам какви депутати има във Възраждане, простовати без ценз, без интелект се питам тези ли ще седнат да коват законите на България? Какво бъдеще предлагат от Възраждане за България? Освен лъжи какво друго предлагат? Нищо, едно голо нищо. Ще напускаме НАТО, ЕС и после какво? Ще пращаме българските мъже да воюват на руския фронт. Дано поне върнат труповете им на майките им.

КЪДЕТО ИМА КРАВАРИ ИМА И ВОИНА. КРАВАРИТЕ СА СВЕТОВЕН АГРЕСОР. НЯМА ДА ИЗБРОЯВАМ НО ПОНЕ 10 ДЪРЖАВИ СА НАПАДНАЛИ. 500 Г. СА БИЛИ РОБОВЛАДЕЛСКА ДЪРЖАЯА БИЛИ И ТРЕПАЛИ НЕГРИТЕ КАТО КУЧЕТА. ТОВА Е ДЪРЖАВА СЪЗДАДЕНА ОТ КАТОРЖНИЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ И ТАКИВА СИ ОСТАВАТ ДО ДНЕС

Идиот!

По-добре САЩ да те "окупират" от колкото Руия да те "освободи". Примери са "окупираните" от САЩ Германия и Южна Корея и "освободените" от Русия Беларус, Чечения и течащото "освобождаване" на Украйна!

Stanko

Костя имаш малка фактологична грешка в изказването:това правителство няма да защитава руските интереси искаш да кажеш.Българските ще защитава.

Нещастник , върви да плачеш в скута на Мутрофанова. Мили сънародници хубаво си помислете дали искате диктатура и спрете да подкрепяте тия нещастници от израждане

Дори и да е така, все пак има малка разлика: в американското посолство (и това не е правилно, трябва да е ,,посолството на САЩ") поне съставят правителство, а от Кремъл ни ги спускаха готови. И така беше много години...

Педал , ти какво искаш във Руското да го съставиш , ватник вмирисан

Този път Копейкин е ПРАВ !!!!!! Това НЕ е ПРАВИТЕЛСТВО-това е сбирщайн продажни мюрета!!!!!

Само че всички руски подлоги за удобство се преобличат като патриоти. Със Сидеров трябва да си премерят на кой му е по-къс.

Прав ти път на Източния фронт, Демократе

Копейкин! А президента и президентвото български ли са бе мухльо? 24.11.2016 "Кандидатурата на ген. Румен Радев за президент е била обсъдена на среща между лидера на БСП Корнелия Нинова и председателя на Руския институт за стратегически изследвания - ген.-лейтенант Леонид Решетников. Това съобщи в предаването "Свободна зона" по ТВ+ самият Решетников. Оглавяваният от него институт е сочен като най-влиятелния стратегически център в Русия. Радев може да има забележителна роля за излизането от НАТО. Трябва формиране на едно правителство, което в бъдеще не може да направи такива неща, като да се откаже от „Южен поток“ например, нали."

Точно финансирания от Русия путонифил Костя Копейкин тръгна да критикува...

Ами ако не го прави може да му секне финансирането.

Това лицемерие започна да ми идва в повече. Това правителство е съставено в американското посолство, казва човекът, който буквално живее в руското посолство. Как пък от всички кремълски послушници, точно най-продажния сочи най-строго с пръст?! Все сме имали политици русофили, ама тоя вдигна летвата до небесата. По разни празници и чествания, при тях руските знамена три пъти повече от българските. Ама какво говоря?! До там се докарахме, при избори, руския посланик агитира по медиите ни за него!!!!! И от каква позиция съди този, не разбирам, какъв е този невиждан гьонсуратлък?

Костадин Копейката е изцяло мека китка. Личи му от самолет. Пазете се от него.

По добре от такова, съставено от Москва!

Човекът с лилави венци пак се е изходил...

Това е остинския лидер на България

Тази руска педераска мърша е за затвора.

Много е лесно сега да си ЕВРОАТЛАНТИК ,както на времето да си КОМУНИСТ сега е трудно да казваш истината ,а тя е че сме БАНАНОВА РЕПУБЛИКА от латино -американски тип ,преди 10 ноември нямахме банани но имахме държава ,сега е банани колкоти колкото щеш, но нямаме държава

Вие може да сте имали и държава, и Държавна сигурност, но ние имахме телени мрежи по границите, ченгета на всяка крачка и човешка несигурност... А, да: другарят Живков каза, че социализЪмът бил едно недоносче. И е най-добре да се снишаваме. Но пък каква държава беше НРБ, ей... Не като тези ,,жендари" от еврогейския съюз на емилитротинетките, друго си е Россията на другаря Путин!

Дидо73 ,обидата идва от шаврантията Божанков ,който в миналия парламент плюеше ПП ,Биков,Божанков,и Данчо Ментата са парясници и когато ти кажат дообро утро ,трябва да провериш каде е слънцето

Този мърсол няма ли да спре да дрънка глупости ?

Идва на власт Израждане. Обявяват 2,5 милиона българи в чужбина за национални предатели и невъзвращенци. Конфискуват имуществото им и парите им. Въвеждат гранична зона (заобиколени сме от страни на НАТО) и визов режим. Огради по границите и разстрел на опитващите да напуснат България. Ограничават предвижването в страната чрез въвеждане на гражданство. Кариерно развитие ще бъде възможно само ако си член на Израждане. Останалате партии ще бъдат обявяни за народни врагове и ликвидирани, а лидерите изпратени в Белене и дадени за храна на прасета. Въвеждане на задължителна военна служба и поставяне армията на разположение на Путин. Връщат чл.1 на конституцията, с който утвърждават ръководната роля на партията, в случая Израждане. В училищата униформи и пионерски организации. Комсомол за по-големите. И много още други.... Ще разберете що бе социализЪма и комунизЪма по най-трудния начин.

Ушанка Ушанков - Прелетаров

Щом Костя беснее значи сме на прав път. Колкото и да се пеняват от Възраждане капацитета им е 10% и то при това съотношение на гласували. Ако се повиши избирателната активност ще паднат и под 4%. Затова за Бога братя отидете да гласувате следващия път за да няма такова недоразумение като Копейката в парламента. България е Европейска държава и мястото и е в Европа, не в Евразия.

Zа Бога братя отидете да гласувате, на референдума за еврозоната. А дали ще има изобщо референдум, след като изборите са АЛА-БАЛА ?!

Влака за Сибир те чака на 1 перон. Трябва да съдим Раша че замърсява околната ни среда като си хвърля лайната в България. Има си правила като си изкараш кучето на разходка, като се изсере трябва да му събереш лайната и да ги изхвърлиш на буклука. Митрофанова да дийде да си прибере лайното в една торбичка у да го прати на Путин за закуска.

е то и президента не е български, а руски.

Закривай!След като не сте в състояние да изградите нормално функционираща държава ,закривай! Спестете мъките на хората!

Копейкин,какво иска да е съставено от посолството на кочината ли?Смешник.

Значи, Господ българинът е предател.

млък,ве лилави бърни....марш в МАКСУДА...!!!!

максудсия хомосексуален циганин русифилистик е заченат в тулска губерния

в САЩ живеем над 2 милиона българи избягали от фашистки комунистки и рашистки изроди като вас, колко живеят в русия бе идиот, много ясно че с нашто посолстве ще се съобразява България

Вярно е, кой да каже на българите, че дори и КОПЕЙКИН получачава бонусите те си от Р.... в евро.

важното да не е съставено в руското посолства което е вражеско, ако е съгласувано с партньорски и приятелски посолства това е само плюс за България

Аз не мога да разбера защо тия двамата Копейкин и Цончо толкова много се вбесиха , че ги нарекоха г...йо...ве?

защото са педерасти и се обидиха

Чудесно е да гледаме лидера на тази формация как обявява, че бързат да излязат от политиката - прав им път подир ИТН и Слави!

Кофти. Едните са американски, безгръбначни подлоги, а другите руски кариеристи и мошеници. Едните слушат Вашингтон и Брюксел, а другите Москва.

е да де, ама след 45 години облизване на руски задници от слушане на посолството се оказа, че русоробието е много противопоказано за България.

Изроде копейка , дано умреш изгорял на еклер с Цончо и тъпият ти вонящ прост син в катастрофа ..дано ви разпознаят само по знамето на Кадиров в анусите ви..са пукнеш копейка да пукнат и семейството ти изроде дано живо изгорите в катастрофа

Изроде копейка , дано умреш изгорял на еклер с Цончо и тъпият ти вонящ прост син в катастрофа ..дано ви разпознаят само по знамето на Кадиров в анусите ви..са пукнеш копейка да пукнат и семейството ти изроде дано живо изгорите в катастрофа

Човече, добре ще бъде да отидеш в някоя болница за психично болни, може и да те излекуват. Ти си болен човек. Ако не смяташ така иди да се удавиш в язовир Искър. Такива изроди не са нужни никому.

Трябва бързо да се свика народен протест срещу Мафията овладяла държавата с помощта на Козяк. Тази помощ си има цена- освен безплатните бази, чертежите на самолети, скъпия втечнен газ и други подобни, най-високата цена ще е въвличане във войната която предстои. Не мога да повярвам че съществуват все още хора които се ловят на лъжите че всички които не са американски агенти са агенти на Москва и следователно комунисти! Ако има все още тъпанари да се ловят на тази въдица, то няма какво да ни спаси от изчезване към което буквално летим!

Вгъзраждани!

пред майчин дом висяха днес. Вожда още се опитва да забременее.

Никой не и иска мнението копейкин. Плюнчете пениса на траверса мутропрофанова с цончо и не се занимавайте с нещо, които не разбирате.

Не мога да разбера,как си представят нещата Възраждане и подкрепящите ги.С тези идеи за управление...ами то това ще довърши държавата наистина.Кой ще остане да живее тук? Хората ще избягат кой където успее,а тези които останат ,от няма и къде,едва ли ще допринесат за държавата.Не искам да обиждам по-битово настроените хора,но за развитие и просперитет,трябват свободни по дух хора,така наречения боклук който искат да изметат.21 век не можеш просто да заробиш едни хора да ти работят...С две думи..пунта Мара е цялата работа на Възраждане,даже се съмнявам,че те самите си вярват.Както и да е,илюзиите са безплатни,но понякога боли.

Това са само приказки. Те само ще създават хаос, за който им се плаща! Както се казва ако е толкова хубаво на Изток, какво търсят още тук :)