Костадин Костадинов призова президента да наложи вето върху хартиената бюлетина

"Смесеното гласуване ще доведе до изборна вакханалия", прогнозира лидерът на "Възраждане"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е много сте прости българите! Прости и гадни! Зли и продажни!!!!!

Не знам кой те съветва, но не е лошо да се допиташ до специалист. С машините може да се направи фалшификация, бързо, лесно , дистанционно и без никакви следи. За справка - въж как вървеше резълтатът на Янев на последните избори преди и след 18 часа.

Чудя се толкова ли са прости българите, че да се връзват на руската пропаганда, непрестанно опитваща се да ни убеждава, че черното е бяло или че руското е американско? Ахахахахахахахаха Кажете бе боклуци. Как пезидента ще е "соросоид", и ще обяви пред камерите че "Крим е руски"? Държавен глава! Кажете как Министър Председателя ще е "соросоид" и ще говори за войната в Украйна като за Специална Военна Операция? Смешници.

Има някои прости, а ти си един от тях

Коалиция на БСП с ГЕРБ е смъртоносна за БСП и за която и да е партия. За да има България, ГЕРБ трябва да се унищожи. Рим унищожи Картаген и процъфтяваше.

За трола лумпен. Интересно как пришиваш към американското посолство проводника на руска пропаганда и твой колега костя копейкин. Всъщност целта на всичките назначения от радев е да има хаод в България и да няма правителство. Защото и радев и ти и копейкин обслужват интересите на русия-единствените дето имат полза да няма нормално правителство в България. И понеже сме на тема история. Я ми дай определение за етнически руснак другарю и ми кажи колко етнически руснак има в русия? Колкото до украйна-киевското княжество е създадено преди московското княжество. Пък московското княжество са го създали монголците. Значи москва не е руска, а е монголска. Значи още утре руснаците да я връщат на монголия. Пък кримм са го основали татарите. И още нещо-сегашната ти русия е наследник на съветския съюз, дето избиха и царското семейство и 30 милиона руснаци за да съставят съветския съюз. Така че няма как да твърдиш че вашата комунистическа русия се явява наследник на царска русия. Та за кои държави говорихме по-точно?

Ако Мунчо обслужваше интересите на Русия нямаше никога да стане резидент и да е активист и инициатор на антируското Триморие, нито пък щяха да го обучават във военни колежи и академии в САЩ, където, за разлика от нас си знаят интереса и възпитават свои, а не руски агенти, нито пък български патриоти. А че Мунчо бил казал, че Крим е руски, то за заблуда както и при Копейкин!

Крим руски ли е?

Ха хаа, това потвърждава съмненията ми, че както чалгите, полуграмотните харвардски лъжци и престъпници и пр. шорошки диванета от протестърското котило на Мунчо ХероМустафов, така и Копейкин е от назначените от Мустафа ханъм козяшки гьотверени, вкарани в НС чрез Мунчо-Мъдуровската машинна изборна измама. Ясно е, че проруското му говорене е само за измама на народа ни русофил за да получи подкрепата му и че ако беше искрен, в окупирана от САЩ България никога не би бил допуснат до власт, а изборите с Мъдуровките са най-голямата изборна измама в цялата ни история.

Я кажи Крим чий е?

Крим е руски от времето на Екатерина Велика, другарю шорошки! И т.н. държава "Украйна" не я е имало никога и се е пръкнала едва когато другарят ви Ленин я е нарисувал на картата, ама Братушките ще коригират фалшивата му рисунка.

Беше окупирана от американците , ти например щеше да бъдеш в затвора за водене на платена руска пропаганда. Ама гледам не само че не си в затвора ами всеки ден пишеш стотици коментари в защита на путин. Което показва че България не е окупирана от американците държава.

Добре ще върнем хартиената бюлетина, но дали ще върнем избирателите да гласуват отново ? В момента цари политически сюргюн в парламента, всеки се перчи като паун, пък всъщност е каун !!!

Купувачите вота на народа сух кеш броят. Недейте им бъркайте сметките! Пуснете по едно тото по-добре.

Голям праз тя машината ще брои.

Този е един Боклук и той. Нагласен некадърник. Поредния измислен Националист след Сидеров,Каракачанов. Мангал

След като Москва пренасочи парите от Атака към Възраждане, да си чувал нещо за Волен Сидеров? Същото ще стане и с Възраждане, когато се компрометира достатъчно и КГБ стартира нов политически проект с нов Месия.

Медии, Москва, проекти, последния път ДБ се прегърна ха с най-вършите русофил, пък сега какви умни приказки говорим.

Ама удобно мълчиш за Волен Сидеров, а?

Не го харесвам тоя, но този път е прав! Връщането на хартиената бюлетина е падение! Тъпата Корнелия реши, че машините са проблемът на БСП и.... Полегна на ГЕРБ! Долна пасмина!!!

Само така ще се съгласявате с Костя щом сте на една вълна и няма да се срамува те че нравствено сте на едно ниво.

Значи в целия свят цари падение, защото там гласуват с хартиени бюлетини:))))) Да им се чудиш на останалите държави що не се сетили да въведат машинки като нашите и да си спрат падението?

Не разчитай на Мунчо.Той отдавна се прегърна с ГЕРБ и ДПС.

ЦИК опроверга „Сиела“: Имаме 982 машини в резерва Комисията не дава съгласие на фирмата да извърши подмяната на принтери Заради слаба активност намаляват броя на техниката за балотажа зад граница За втория тур пускат 11 855 бройки Мистериозно внесените близо 600 машини за гласуване от “Сиела Норма” се оказаха ненужни за изборите ни. А най-резонният въпрос, защо техниката цъфна по частни складове броени дни преди изборите на 14 ноември все още няма отговор. Че ЦИК разполага с достатъчно машини за гласуване обяви първо говорителят на Комисията Росица Матева, която заяви, че резервните устройства са около 900. “Труд” постави въпроса на зам.-председателите на ЦИК Емил Войнов и Димитър Димитров, колко излиза бройката резервните машини по трите договора със “Сиела Норма”. “По трите договора със Сиела Норма имаме доставени 12 837 машини. За втория тур на изборите са необходими 11 855 машини - общо за секциите в и извън страната. Имаме още 416 машини, които останаха извън страната от първия тур. Стават общо 12 271”, обясни Емил Войнов. Всъщност, имаме 982 машини, които са свободни, каза по този повод и зам.-председателят Димитър Димитров. Така се оказа, че всички обяснения от “Сиела Норма” за допълнителния внос на машини-фантоми, които уж бяха за демонстрации в Албания и Грузия, а после се оказаха за резервни части, бяха опровергани от членовете на ЦИК. Централната избирателна комисия реши да намали бройката машини в секциите зад граница, тъй като на изборите на 14 ноември в някои от тях са гласували много малко българи. Освен това ЦИК е приела решение, с което не дава съгласие до 23 ноември т. г. на фирмата - доставчик Сиела Норма да извърши подмяната и внасянето на 60 броя принтери в склада на “Карго Партнер”, където се съхраняват машините за гласуване. За гласуването на изборите в неделя ще се използват само наличните в склада машини, собственост на държавата, реши още ЦИК. Информацията идва на фона на разпореждане №8932 на Административен съд - София, с което се казва, че фактическото задържане на довнесените от “Сиела Норма” машини през миналата седмица трябва да бъдат “освободени” от фактическото задържане. Въпреки това от ЦИК няма да разрешат ползването на фантомната техника за балотажа. От устройствата 286 броя са раздадени по районните избирателни комисии за разяснителната кампания, те са с демо версии и в “Сиела Норма” имат вече указания да отидат и да приберат тези машини. “В ЦИК има също 29 машини, които бяхме дали на политическите партии за разяснителна кампания, тях също ще върнем в склада. И още 3-4 машини са в ДАЕУ за установяване на съответствие”, отбеляза Войнов. Междувременно говорителката на ЦИК Росица Матева обясни, че при евентуално разминаване на протоколите и броя на разписките ще e зачете законът. “Изборният кодекс е категоричен - резултат се установява от протокола, като водещ е записаният глас в машината”, каза Росица Матева.

Само интриги и раздори, такава е и неговата роля.

подаръчните торбички и президентската република си вървят. А Бобокови правят пачки.

Доверието в цялата политическа система включително и президентската институция продължава да намалява. Е те там опира до машини вече работата.

Не го хартесвам,но за това е прав.

за кое е прав?

Накарай даскала ти от 1 ви клас да ти обясни.

я по-добре ми отговори на въпросчето тролските боклуци не заслужавате да си правя труда, да пиша правилно и да започвам с главна буква изреченията.

Много лесно се решават два проблема на хартиените бщлетини. Отчитайки проблемите свързани с тях, те трябва максимално да се опростят, като на тях има напечатан само един голям номер. Така преборваме 1. купения вот, защото без да драскат, избирателите продали гласа си няма какво да снимат в тъмната стаичка. 2. проблема с невалидните бюлетини, понеже на бюлетината нищо не се пише, брише, отбелязва, избира драска и т.н.. Освен това на бюлетините може да има баркод за по-лесно броене. За защита на бюлетината, може в баркода да има кодиран сериен номер, гарантиращ уникалността и, и че ще бъде броена само веднъж.

Това което приеха - да се гласува зад параван - е напълно достатъчно. Така или иначе за кражба с хартиени бюлетини трябват хора и пари, организация, абе сложно е и не става за голям мащаб. С машините всичко можеш да го направиш в огромни мащаби, позлвайки няколко хакера и купени лица които да дадат достъп до централата. Няма нужда да удряш по самите машини, достатъчно е софтуера който сумира резултата от цялата страна

Кой и защо си направи труда да похарчи над 3 милиона лева за фалшиви машини, непоръчвани и нерегистрирани в ЦИК? Само 600 машини ли е купил, или само толкова хванахме? Кой гарантира, че флаш паметите давани на избирателните комисии заедно с машините, не са предварително записани, и че терминала на машината изобщо записва нещо на флашката?

хахахаха Дошъл му акъла на хюмнето ама след дъжд качулка

Или вашия си е отишъл? Кое ще да е по-напред.

Костя се притисни, че без машинките ще му лъсне кухата бизнес структура.

Костя, разбирам че имаш лош опит от битки с ГЕРБ, но това е защото още не си видял колко наедро може да се лъже с машините. Ето, сам каза, където сте имали сподвижници всичко е точно. С машините това НЯМА да помогне

Абе що така Копейкин се е кротнал напоследък? Нещо не беснее много-много. Да не би ресурсите му да са намалели?

Като цяло ресурсите намаляват за всички. Които слуша папка.

При машиниявод имало по-малко злоупотреби. Хайде сега някой да ми обясни, как при машиниявод ако обжалвам резултата от изборите мога да проверя дали машината е отчела правилно вота на избирателите? Защото хартиените бюлетини си стоят и могат да бъдат преброени отново по всяко време.

Не съм млад, но мога да гласувам машинно и ще гласувам машинно! Въпреки това мисля, че при една демокрация хората трябва да имат избор! За това съм да има и хартиена бюлетина и машина.Всеки сам да си преценява.

Явно нищо не си разбрал ! Докато се брои на ръка всичко отива по дяволите ! Това е проблема ! Хората се борят да не се брои на ръка , а точно това се крие зад хартиената бюлетина !

И това защото ти така си казал? Абе нещастник-в абсолютно целия свят броенето на ръка се счита за най-сигурния начин за проверка на изборните резултати. Хайде да ми отговориш-аз твърдя че в дадената секция машината е фалшифицирала изборните резултати. Как по-точно ти ще ми докажеш, че резултатът не е фалшифициран? Защото хартиената бюлетина остава и може да бъде преброена и отново и отново и отново.

Илиян Илиев

Интересно тогава защо ползваш банкомати като теглиш пари ! Я бягай на гишето , че там е най-сигурно !

Ти защо въобще теглиш пари? Що не караш само на тия биткойни и така нататък? Защо държавите по света защо въобще използват пари, а не карат само на банкови карти? Недей да показваш толкова очевидно, че дращиш коментар по поръчка.

Тоя е Пълен циганин,комунист. Нема такава комбинация Хем Идиот Хем Олигофрен

Както винаги на място. Единствената алтернатива за България.

Станя ясно как Костя е спечелил 10% и затова драпа за машини, както и градската левица разбира се.

Я кажи защо циганската махала във варна на 100% гласува за тебе?????

И тоя сопол взе да реве за машините. Всички си мислят че с тях им е осигурено нещо...Да ама не. Ако ГЕРБ спечели с машините всички в купом ще ревнат че вота е опорочен Все тъпанари. Само ГЕРБ И ДПС СА НОРМАЛНИ. ВСИЧКО ДРУГО Е ПОМИЯ.

Коце, каквото и да им говорипш, народица е прост и страхлив... със 300 грама на маса, са големи бабаити, но ако опре до действия, трай си да не стане по-лошо. само Ердоган ще я оправи тая рая...не остана много време

Браво бе копейкин! И от теб нещо умно да излезе.

Костя, бляь, ти не разбра ли че не те искат като партньор на коалиция. дали целта ви е да прибавите още към онези 600 000 които не искат да гласуват с мъдуровките. Аз съм решил с машина не; първо няма гаранция че е спазен регламента тайна на вота. Вероятно дори ме снимат как натискам копчетата (подобно проследяването на депутатите в НС кой да, кой не,) Второ Дори една крупна банка предупреждава че от нейно име по отделните партиди има опити да изпразват сметките. Трето дето всеки един банкомат е предразположен да изпразни сметката ти. Така че смятай -аз съм 600 001 който официарно в избирателна секция ще заяви няма хартиена бюлетина няма глас

Възраждане ДБ и ППП - братя по оръжие. Все пак това не трябва да учудва никого, все пак всичките са комунисти и русофили. А и да не забравим Христо Бойкикев, който е 1/4 руснак, а кръвта вода не става, особено руската.

Кой? Тия дето изгониха руското посолство от България, начело с Митрофанова ли? За ти момчета ли става въпрос или нещо си се объркал?

Дето правят всичко възможно да няма стабилно правителство в България. Което обслужва само и единствено руските интереси.

681 е празна цифра, като главата ти. България я има още 124 година - документирано с владетел Авитохол.

Костадинов на хранилка от губеща и ретроградна изолирана за десетилетия яма наречена Русия....Путлериста Радефф ДГД!

ако беше така, отдавна да е с обвинения в ареста... жалки сте, даже опорки нямате

Къде, в България ли? Изродите дето Русия имплантира 1944 още се разхождат из правителство и Съд!!! Докато не вкарат агентите на ДС в затвора Путлеристите ще се разхождат свободни!!!

Митрофанова му нареди!! Все пак копейките не се плащат ей така!!!

Голям праз!

глава проста...