Коста Рика узакони еднополовите бракове

Първа държава в Централна иАмерика и 28-ата страна членка на ООН, която легализира гей браковете

Обратно в новината

Коментари - Коста Рика узакони еднополовите бракове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя природата си знае работата. Като продължават извращенията, ще дойде и следващия СПИН вирус, ама тоя път обратните "яко ще измрат"

Тя природата си знае работата. Като продължават извращенията, ще дойде и следващия СПИН вирус, ама тоя път обратните "ко ще измрат".

Това не е новина, с която да се гордеят.

Браво! Значи акъла на хората няма да дойде. В края на годината тогава ще дойде истинския вирус! Чистенето на болни мозъци започва!

Новина която заслужава "внимание"!

Ха така! Таз година булка, догодина люлка! Какво се говори за 18 юли? Фандъкова какво казва? Ще ги въртим ли педалите?Зер не е по европейски да се забраняват гей-паради. Военен парад може и да нямаме, ама гей-парад задължително. В някои страни е обратно. Ама какво да правиш, кой каквото може това прави.

Всичката тая безумна простотия е започнала със СЗО преди около две десетилетия. Те са решили че уж хомосексуализма не е болест. И така са развързали ръцете на хомосексуалната мафия лека полека да печели все повече права. В днешно време са стигнали до безумието обратни да осиновяват деца. Нищо добро не ни чака.

Деба мааму и руснаци. И те са го махнали от списъка на заболяванията през 1999. Всички са маскари.

в Путин путлераси кога ще им разрешат да му поискат ръката?

Отдъхнахме си... Проблемите са решени !!..

А, на нас не дават да си тричаме кучетата и добитъка, така че да не се надяват за тъпата Истанбулска конвенция и джендър-бракове! Първо да се узакони тричането, пък ние после ще си помислим дали и кога, и евентуално - изобщо...за тея джендъри!

Остава Коста Рика да им разреши и да раждат и всички права ще са им спазени.

В АВСТРАЛИЯ УЗАКОНИХА АНАЛНИЯТ СЕКС С МАЛОЛЕТНИ . ТОВА ЛИБЕРАЛЕН ПРИНЦИП ЛИ Е ИЛИ ПЕРВЕРЗИЯ НА СОДОМИСТИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА , НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ! НАБЛИЗО ТАМ СА СОЛОМОНОВИТЕ ОСТРОВИ, КЪДЕТО ВСЕ ОЩЕ ПОХАПВАНЕТО НА ДЕТСКО МЕСЦЕ Е ИЗИСКАНО БЛЮДО ! ДАВАЙТЕ ДА УЗАКОНЯВАМЕ НАРЕД ВСЯКА ПРОСТОТИЯ ЗА РАЗНООБРАЗИЕ И РАДОСТ НА СКУЧАЕЩИЯТ ШОПИНГУВАЩ ИДИОТ !

Знаеш ли къде е Австралия изобщо? На картата можеш ли да ми я посочиш? Знам, че никога не си излизал от България и си умствено изостанал, ама се чудя, защо си измисляш глупости?