17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Криси, осъзнай се какво пишеш ! Бандитска ,криминална "държава" с основния си доход - наркотрафик, а преди - търговия с органи се бори с престъпността? Това да е шега,, тъй като не може на сериозно да се говори, ако имаш здрав разум.

Не е само наркотрафик , в косово и черна гора са най-могъщите кланове от професионални килъри които действат в цяла Европа. Цели поколения там се изхранват от мокри поръчки за тях това се е превърноло в обикновен бизнес.

Това което виждаме на снимките - така ще изглеждат специалните части на циганите ако си направят държава в България

Не ми се мисли какво ще се случи в Косово, когато някой ден американците напуснат тази област, а това рано или късно ще се случи.

Русофилите яката духат супата!!

Краси, бъди коректна. Защо пропусна да споменеш че двамата служители на ООН са били бити, както информираха световните агенции?

Явно не са били бити!! Ами това са руски лъжи!!

Бой по сръбските чутури, както и на родните русофили, путинофили и комунисти. Нещата се развиват супер и рублите оревавате нета, което е музика за ушите ми.

САЩ е направиха тази работа с косово. Защо им трябваше да бомбандират и да смачкват икономиката на една свободсна страна - опа те са много страни бомбандирани, това не е инцидент а основната им дейност.

Kenn1111

Косоварите имат монопол в наркотрафика в голяма част от европа и е смешно да правят акция на тема престъпност сред сърбите.Надявам се разума да надделее и това смешно образование Косово да изчезне.

производство на наркотици+наркотрафик+проституция+търговия с органи+търговия с хора+тероризъм+измами+изнасилвания+ислямски фундаментализъм+шериат+мафия= косовски шиптери = албанци

Американците казаха: Всяка нация, живееща на определена територия може да се самоопредели без решение на централната власт … и създадоха Косово. След това американците казаха: Всяка нация, живееща на определена територия не може да се самоопредели без решение на централната власт … и отказаха да признаят Каталуния, Крим, Донбас, Абхазия и Осетия.

Няма по-долно нещо от шиптерите.

Има - американците .

косовските животни са малоумни терористи

търсят конфликт